Suomi Natoon!

make1001

Jos ulkoa kuuluu röhkimistä se ei välttämättä kuulu paikallisista sikaloista.Se kuuluu Venäjältä.Kyllä on taas Venäjä osoittanut häikäilemättömyytensä Krimillä ja Itä-Ukrainassa!

19

79

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oma-aivo-ajattele

      Hyvin on sionistin propaganda opiskeltu.

    • pölöpölö77

      Krimillä ja ukrainassa puutini paukuttaa ja täällä ihmiset tärisee paskat housussa kun pelkää että sota tulee tänne!! Ei se nato mikään suoja ole korkeintaan saatas pari hävittäjää lainaksi usa:lta ja nekin ammutaan alas ei ne tänne tule kun jo omistaa ryssät puoli suomea!! Eikä itsenäistä suomea ole enää kun ollaan eu:ssa josko eu auttaisi sodan sattuessa meitä lisäämällä pakotteita venäjälle eli PELLEILYÄ koko touhu!!

    • make1001

      Ihan turha kuvitella,että Suomi yksinään tai Ruotsalaisten avulla pystyisi puolustautumaan jos Venäjä päättäisi,että se haluaa osan Suomea tai koko Suomen niinkuin esim.Talvisodassa.Kannattaisi vähän lukea ja miettiä historiaa!

    • realisti- repe

      Ei se auta Natokaan Suomea jos kahina alkaa. Ei sieltä tarvi tulla yhdenkään venäläisen rajan yli kun Suomi on tuhottu. Sen verran on sitä ohjusarsenaalia ydinkärjillä varustettuna tuolla Putinilla. Se on varma että jos Suomi Natoon liittyy niin Suomi on Venäjälle vihollismaa. Meillä on 1000km yhteistä rajaa joten ollaan ihan eri tilanteessa kuin toiset maat. Parempi laiha sopu kuin lihava riita.

    • sattumakorppi

      No ei se nyt ihan noinkaan ole... Se maa joka ydinsodan aloittaa laitetaan "paskarautoihin" porukalla, eikä Suomi tule olemaan silloinkaan yksin.

    • fghvli

      Jos ydin sota alkaisi siinä ei ole voittajia. Siinä ei laiteta enää ketään rautoihin eikä siinä olisi kukaan tusvassa ei edes Usa ja joka tapauksessa Suomi lähtisi ensimmäisenä kartalta.

    • make10001

      Ydinsota on se sota jota kaikki välttelevät viimeiseen asti.Jos perinteinen sota alkaisi niin on turha kuvitella,että Suomen armeija pystyisi Venäjää vastustamaan.Se on aivan turhaa haihattelua.Eipä olisi Ukrainalaisetkaan 2 vuotta sitten voineet kuvitella,että nyt on sota päällä Separatisteja (Venäläisiä) vastaan.

    • Pupupupuutin

      Sama se ketä tai mitä sitä pelätään, puuttinia tai ebolaa.
      Eniten mua pelottaa jos KOKOOMUS pääsee hallitukseen, sitte on alettava katteleen evakko taivalta johonkin suuntaan, en ainakaan jää walruusin nallen tiluksia puolusteleen. Enkä yleensäkään noitten maajussien länttejä, annetaan suosiolla puuttinille. Kyllä sekin siihen nillitykseen kyllästyy ja toteaa että PITÄKÄÄ TUNKKINNE.

    • Ampumasektori

      Tuo make on selvästi Pietarin nettitrolli, saa sossurahan lisäks ilmaista kiljua joka kuukauden ensimmäisenä torstaina henkilökohtaisesti itse Putlerilta! Suomi pystyy vastustamaan Venäjää kuukausia jos olemme pakon edessä. Suomella on oikein hyvät puolustusvoimat verrattuna muihin maihin ja puolustahto on korkealla. Venäjä ei ole saanut haluamaansa itäukrainaa vieläkään itselleen vaikka kohta on vuoden sotinut siellä,aivan ylipääsemätön este on ollut Ukrainan pilipaliarmeija. Jostain Donetskin lentokentästä on sodittu kuukausia, kertoo paljon Venäjän armeijan surkeasta tilasta. Jämsäläisten rastafarisivareitten mielipiteet on köykäisempää kuin tuhka tuulessa, siitä on moni samaa mieltä.

      • Pispis

        Myös minä. Kustaan trollien kintuille.


      • Venäjä suureksi

        Putleri teki tänään rohkean ohjushyökkäyksen Mariopolin torille rahvaan joukkoon. On se vaan kova jätkä. Ei sitä pelota pahasuiset ämmätkään.


    • make10001

      Morjes vaan ampumasektori!Entäs sitten kun ne muutama kuukausi on mennyt!?Jos Putin olisi halunnut Itä-Ukrainassa olisi tällä hetkellä miljoona Venäjän sotilasta!Ottakaa kirjat käteen ja katsokaa mikä on Venäjän koko ja asukasluku ja aseisiin laittama raha!

      • Kyllä haisee

        Paljonkos se putleri maksaa sinulle persereijälleen?


    • Sattumakorppi

      No ei se maan valtaus ole pelkästään halusta, eikä miesmäärästäkään kiinni... Miten kävikään ryssien voittoparaatiin varattujen messinkitorvien ym. Raatteen tiellä.

      Taisivat olla Suomi-konepistoolien luodinreikiä täynnä, kuten myös motitetut hyökkäykseen pakotetut sotilaatkin.

      Ei kaikki aina käy kuten "elokuvissa"... Siteeraan ammattiupseerin sanontaa Ukrainan tilanteen johdosta: " Ei tänne kannata tulla, täällä saa turpiinsa", joka pitää varmasti paikkansa.

    • make10001

      Paljon on Suomessakin niitä huijarien ja valehtelijoitten Venäläisten kannattajia.Ihmiset jotka eivät ymmärrä mitä ovat salamurhat,korruptio,petokset,valehtelu ja mafia puolustelevat Venäjää.

      • Tiltua turpaan

        Putinin trollit päivystävät nykyisin kaikilla keskustelupalstoilla yötä päivää. Tiltu huutelee taas rajan takaa. (myös tältä puolelta) Mutta yhtä turhaan kuin ennenkin. Tulehan Tiltu hakemaan voita leipäsi päälle.


    • tuumasta toimeen

      ei me kelvata natoon mellä on millimetri järjestelmä .

      • natoon ja heti

        Yhteenkään nato-maahan ei ole vielä ikinä hyökätty, eikä varmasti tulla hyökkäämään. Kyllä saa baltian maatkin olla aivan rauhassa. Ei se putini taida niillekään niin kovin vihainen olla vaikka natossa ovat kaikki. Kannatan suomea natoon.


    • toimesta tuumaan

      se kun ei sovi tuumat ja millit yhteen tulos on epä kuranttia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1826
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      46
      1608
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1554
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1497
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1485
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1395
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1153
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe