Bmw on todella arvostettu varakkaampien piireissä

Financial derivative

Mistä johtuu että persaukiset trollit täällä eivät arvosta Bemaria vaan haukkuvat sitä? Olisiko kateus-ominaisuus epäonnistuneissa trollinpaskiaisissa kohdistunut juuri tähän automerkkiin, joka on lähes jokaisessa testissä Premium-luokan voittaja.

Sellaisten piirissä maailmalla, joilla on varaa ostaa uusi tai uudehko BMW, niin merkkiä arvostetaan suuresti ja se tarjoaakin melkein joka kokoluokassa luokkansa parhaat ajo-ominaisuudet ja sporttisimman vaihtoehdon. Lisäksi voimansiirto on huipputasoa mukavuudeltaan ja suorituskyvyltään (esim. 530dA vrt. päästöt, suorituskyky 5,9s / 0-100km/h, mukavuus)

59

415

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nolooooo

      Ketä kiinnostaaaaaa?!? Mun mielestä tossa lukee vaan blaablaablaa, samaa tarinaa aina vaan. se on surullista kun ei aivotoimintaa ole sen vertaa että osais ees levyä vaihtaa.

    • köyhyys on sairaus.

      BMWn pilkkaaminen netissä onkin juuri sitä köyhien halpaa hupia.

      • Vaikutat

        oikeasti köyhältä. Mitä täällä luuhaat?


      • köyhyys on sairaus.
        Vaikutat kirjoitti:

        oikeasti köyhältä. Mitä täällä luuhaat?

        Etsin täältä vaan miestä anaalileikkeihin kanssani


      • RikkausOnOnni

        Henkisesti köyhille bemaripenteille BMW kun on kaikki kaikessa, koko elämä. Ja siksi helppo trollattava :)


      • köyhyys.on.sairaus
        Vaikutat kirjoitti:

        oikeasti köyhältä. Mitä täällä luuhaat?

        Olen köyhä ja sairas niin siksi kehun bmw :tä..


    • Financial derivative

      Pakko kait mun on tunnustaa että oikeesti mä oon vaan tämmönen työtön pummi ja autona mulla on se konevikanen 325i vuodelta -89. Normaalistihan ajan mummoni vanhalla polkupyörällä kaikki baarireissuni. Olen myös tuntenut viimeaikoina vetoa samaa sukupuolta olevia kohtaan; Bemarilla ajavat kundit saa erityisesti mut syttymään intohimosta. Olen siinä samalla myös katsellu tuota bemunraatoani että josko siitä vois tehdä sellaisen meidän poikien homostelukopin,mentäisiin oikeen Baijeriin pitään fantsuu,poikien kesken....

      • säilytäyksilö

        Tuosta 325:sta saa isot rahat kohta, arvo vain nousee.


    • Ei älkää

      Laittakaa aina viestiin oma oikea ikänne, olisi mielenkiintoista tietää minkäikäiset "aikuiset" täällä kirjoittaa. On jutun taso kyllä kieltämättä taas melko korkea.

      • P S A

        Säälittävää, jos elämän tärkein asia on auto?


      • Mossen suora kutonen
        P S A kirjoitti:

        Säälittävää, jos elämän tärkein asia on auto?

        Tuontiauto, varsinainen ylpeyden aihe, heh heh.Ottakaa nyt edes ne koijarin kilventaustat pois, ettei köyhyytenne loista liian kauas.Ja toinen naurettavuus on ne pakolliset klubitarrat ikkunalla vähän varttuneemmallakin harrastajalla:)


      • 15+55

        Ehkä homovitsit on aika lapsellisia mutta ei yhtään aikuismaisempaa ole "köyhä, laatuauto-bmw, miljoona km" -keskustelut joissa kaikki muut autot on alati hajoavia ja huonoja, mutta bmw täydellinen upea ja kestävä, sekä selvästi joillekin raukoille statusta muka kohottava väline.
        Bemaristeistahan itsestään nämä keskustelut lähtee. Nimim Köyhyys on sairaus johtaa muuta pässijonoa kikkeli kovana kiimatippaa sylkien. Onhan niit ihan hauska lukea, se hauskuus tulee siitä kun päivittäin tajuaa kuin typeriä lapsia täällä raapusteleekaan.


      • hoh
        P S A kirjoitti:

        Säälittävää, jos elämän tärkein asia on auto?

        Lippisjonneille BMW on tärkeä,monessakin mielessä...


      • justiinsajuu
        P S A kirjoitti:

        Säälittävää, jos elämän tärkein asia on auto?

        Juuri, näin. Näille morkkaajillehan se näyttää olevan henki ja elämä, parempaa(bmw) pitää nimettömänä netissä herjata, että edes omassa pikku päässään se oma katiska tuntuisi hyvältä.....


    • Jaggemersumaserati

      ehkäpä merkillä on kuitenkin ns. kuspiän maine, johtuen lähinnä niitä kuola poskella ohjastavista henkilöistä. Ja tässähän se taas edellä nähdään, pääasia suorituskyky, kiihtyvyys ja kaikkihan on lukenut, esim. Autobild, kusetuksen päästöissä ja kulutuksesta, tahtoi olla bemareilla lähes puolet liikaa, vrt. käyttäjät/ tehtaan ilmoittama. Voimansiirtohan on vanhanaikainen jossa tehohävikki on reilusti suurempi kuin etuvedoissa eikä kukaan oikeasti voi väittää että näissä oikeaa nelivetoa olisikaan. Ja hups, taas mentiin ohi aiheesta. Loppukaneetti: Suurimmalla osalla bemuilla ajavista on ongelmia normaali liikenteessä tahtoen, vai velvoittaako kys. merkki täysin ajattelemattomiin tempauksiin, vai eivätkö he yksinkertaisesti ymmärrä mitä nopeusrajoitukset tai yleensä liikennesäännöt tarkoittavat. Eli mikä itse olet, kuulutko siihen hyvin vähäiseen oikeisiin autoilijoihin vai oletko normaali bemusuhari?

      • bmwx5

        Mitä tarkoitat oikealla nelivedolla? Mielestäni bmw:n neliveto on hyvinkin toimiva. Toki saatan olla puolueelinen, koska autoni on ilmajousitettu bmw X5.
        Tiedän kyllä oiken nelivedon määritelmän, jos yksikin pyörä on pitävällä pinnalla, niin auto etenee. Siihen tarvitaan 100% lukko etuakselilla, taka-akselilla ja keskitasauspyörästössä.
        Niin, siis minun traktorissani, Valtra X120 ne on, mutta olisiko se järkevää katumaasturissa? Ei, sillä 99% ihmisistä ei osaisi niitä käyttää, siispä on parasta antaa nelivedon ohjaus automatiikalle, joka ajotilanteissa toimii huomattavasti paremmin kuin ihminen.
        Toteankin siis, että bmw:n nelivetoautomatiikka on mielestäni hyvä, ja jopa näin maatilakäytössä toimiva. Vain 100% lukoilla ajanut ymmärtää, kuinka vaikea ajoneuvoa on silloin hallita, huomattavasti parempi, että automatiikka tekee sen puolestani, jopa satasen nopeudessa. Siihen ei ihminen yksinkertaisesti pysty.


      • extesteri

        tarkoitin sitä mitä esim. Subaru ajattelee nelivedolla... BMW ja Audi on kunnolla koeajettuja vehkeitä ja huomasin ikäviä piirteitä molemmissa kulkineissa. Esim kaarreajossa sähkönelikot muuttavat ohjaustuntumaa kaiken aikaa, eli puskemisesta yliohjaavuuteen, eli suomeksi todella vittumainen ajaa...siis verrataan esim Subarun nelikkoon ( Legasy 2,5) tuntuma erinomainen tiehen kaarteissa varsinkin, ei mitään ylimääräistä kikkailua. Automatiikka hoitaa hommansa joo, mutta antaa valitettavasti liiallisen turvallisuuden tunteen ihmisille ja kyllähän ne kolaritilastot ei vaan siistiydy vaikka on kuin automaattista ajoa. Mutta hei, toiset ajaa oikeasti autoja, toiset kuvittelevat ajavansa...


    • AutoPelle

      Voi vauvelia!

      Huomaa kaksi aivan eri asiaa.
      1. auton arvostus
      2. auton omistajan arvostus

      BMWllä (tai muullakaan kalliilla autolla) ajaminen ei tee sinusta yhtään arvostetumpaa tai varakkaampaa ihmistä.

      BMW nyt vaan ei autona ole kovin kummoinen hintaansa nähden. Ei se huono ole mutta siinä on moni asia tehty huonosti (odotusarvoon nähden), kuten vaikkapa suuntavakaus ja 3-sarjan istuimet. Ei brändi tällaisai asioita mihinkään muuta.

      itsekin halusin BMWn (siksi että oli halpa liisarina) mutta ei se mitään juhlaa ole ollut ajaa. Ihan perusmerkeistä löytyy tukullinen rutkasti parempia ja rasittamattomampia autoja ajaa, ihan jopa Ranskalaisista ja Japseista/Korealaisista.


      Haluaisitko että SINUA arvostetaan autosi merkin mukaan? Kerro ihmeessä mihin logiikkaan tuo perustuisi?

    • ei bemaria

      Aloittaja taitaa olla mitä ilmeisemmin ammattiauttajan tarpeessa,hieman siltä vaikuttaa.

    • Totuuttakehiin

      Kukahan se on köyhä, taloudellista köyhyyttä osoiittaa se, että lähes jokainen uusi Bemari on rahoitusyhtiön omaisuutta. Henkistä köyhyyttä sitten taas se, että luullaan jollain 100-sarjan Bemarilla saavutetun asema jota joku kadehtisi. Bemariköyhyyden huomaa myös parkkipaikoilla autot "vuorataan" mitä ihmeellisimmillä peitoilla konepellin alle menee lämmityksessä kakski johtoa, auto on poikittain parkkiruudussa tai ajettu muuten kummalisesti.
      Kauppojen parkkipaikoilla Bemari on yhdessä Audin kanssa se merkki joka pysäköidään invaruutuun. Nämä kaikki osoittavat sen, että henkinen köyhyys vallitsee jokaisen Bemarimiehen pääkopassa.

      • Pysäköinnistä

        senverran että sittenhän Auti- ja Bimmulikuskit ovat lähellä Haagerttien ja Blomeruksien tasoa pysäköintitapoineen.


    • beemer

      Ois upeaa omistaa 5800 autoa ja 29 bemaria ja kolme e34 mallia ja e21 malleja ( 7 ja e21 musta ja 2002 turbo ja e30 musta

    • fantastinen-BMW

      BMWn arvostus kasvaa kun uusi 7-paikkainen tila-auto 3-pyttyisellä koneella tulee myyntiin.
      Auto esitellään Maaliskuusa messuilla.

    • saabismi

      Loistava merkki

    • bimmeri1977

      Ois upea omistaa 2002.
      520 ja m3

      • bimme778

        Ois upea omistaa 520. 2002. 316i ja 2500


    • Koreanihme

      Ei bemussa mitään vikaa.. Tyylikäs auto, kun vain ei vara itsellä sellaiseen, niin on huokeampaan tyydyttävä. Ja nyt tarkoitan näitä uusia. 3 sarja mielyttäis.

      • autocarSL

        Tiedä tuosta bmw:stä.... oon itse ajellut viimeiset 10v. mersulla.......


      • Koreanihme

        en ole, kun en sellaistakaan ole omistanut! Saati vara


    • aune321

      Öööö. Totanoin. Tällä hetkellä fiksut ihmiset hieman peittelevät varallisuuttaan eikä ainakaan esittele sitä. Jos neljäsosa suomalaisista elää köyhyysrajalla ei tule mieleenkään esitellä omaa hyväosaisuuttaan. Aika moni voi ostaa sen uuden bemarin käteisellä - muttei osta. Hävettäisi sitä paitsi ajella bemarilla tai audilla, koska ovat aika monesti näyttäjien, firmojen tai nousukkaiden autoja. Ylimielisempiä kuskeja ei muissa autoissa istu ainakaan Tampereella. Eritäin noloa vaikken juurikaan välitä mitä muut ajattelevat, mutta tässä näyttämisasiassa voisin vajota maan-alle kun joku esittelee kolme euroaan. Olivat ennen kyllä hyviä saksalaisia autoja, mutta nykyään eivät kuulemma oiken pärjää oikeiden automiesten mielestä niissä autotesteissä jossa katsellaan auton laatua - ei "muotoilua tai jotain väriä".

    • 2._Premium-autoilija

      Autona BMW:tä arvostan mutta en sen kuljettajia liikenteessä. Merkin arvostukseen ja maineeseen vaikuttaa sen kuljettajien toiminta liikenteessä. Halusitte tai ette. En aja BMW:llä merkin kuljettajien ja liikennekäytäytymisen vuoksi. En halua samaistua siihen porukkaan Suomessa.

      Uskon, että todella varakkaat osaavat käyttäytyä - myös liikenteessä. Mutta entä ne, jotka haluavat antaa vain mielikuvan varakkuudestaan? Hieno auto on hankittu mutta tavat on opittu kylän raitilla.

      BMW on hieno auto. Mutta fiksu BMW kuljettajineen liikenteessä on harvinainen poikkeus. Jos arvostatte muita ja käyttäydytte arvokkaasti merkin edellyttämällä tavalla niin teitäkin arvostetaan. Arvostusta ei jaeta testeissä. Se pitää ansaita.

      • kuskaava

        Tämä teksti niin totta. Sen huomaa hyvin kun päivät ajelee mukavalla coupe bemarilla ja illalla pikkusella golfilla. Vain ilta ajoilla saa suvaitsevaisuutta muilta kuskeilta, päivisin mua kohdellaan kuin kusipäätä vaikka ajotapa täysin sama. Auto vaan vaihtuu välissä!


    • ässteekakssataa

      BMW kaveeraa tällä hetkellä Toyotan kanssa, koska nyt BMW lainaa toyolta hybriditeknologiaa ja Toyota BMW:n dieselmoottoreita. On näillä yhteistyössä kehitteillä jopa urheilumalleja tällä hetkellä.

      BMW ei surkea, käyttäjäkunta pilaa auton

    • Euroncap2-3star

      nojuu, bemarinkin pitäis kehittää autoaan jotenkin turvallisempaan suuntaan. Kolaritilastojen jatkuva kärkimerkki eikä kuljettajan saatikka matkustajien turvallisuuteen ole juurikaan panostettu. No jokaisella on oma näkemyksensä siitä tarvitseeko ajoneuvon olla turvallinen vai riittääkö että se kulkee kovaa. Kateus...hahahaaa..bimmeripojan viimonen veto aina kun joku sanoo jotakin ruosteruvesta.

      • 2.4STW

        Maaliskuussa se tapahtuu. BMW julkaisee 7 paikkaisen tila-auton messuilla. Etuveto ja 3-pyttyinen kone. Eiköhän se turvallisuus siitä parane.
        Tuo auto pohjautunee 2-sarjan tila-autoon.


    • mistäjohtuu

      Ehkä juuri siksi kun bemarin omistajina on usein aloittajan kaltaisia ylimielisiä mulkkuja jotka ainakin yrittävät kovasti todistaa vaurauttaan muille sillä että on alla juuri BMW merkkinen auto. Ja tämä ongelma näyttää olevan useimpia kyseisellä merkillä ajavia yhdistävä tekijä, oli bemaristi sitten pukupelle jollain uudella 5-sarjalaisella tai lippispää amis sillä -91:llä 325:lla bassot jumputtaen kylillä pillurallia. Persaukisten haukkumista juu, kun mainitsee että jossain oli bemari ojassa tai puun kyljessä ja että liikaa nopeutta. Samantien alkaa bemaristien "köyhä,kateellinen,persaukinen,katkera tero,tuulipuku-corolla, bmw-premium" -jutut. Koettakaa siis keksiä jo jotain oikeasti toimivaa noiden loppuunkäytettyjen juttujen tilalle. :)

      • Espoolainen__

        Yöllä purkautuu duunaripoika sellaiselle palstalle, jonka tuotetta ei edes omista eikä siitä ole mitään kokemusta. Hienoa vinkuapina!


    • AutoilijaA

      Älykkäämmät ihmiset ovat keskimäärin rikkaampia kuin tyhmemmät.
      Rikkaammat ihmiset valitsevat keskimäärin useammin autokseen bmw:n (Tuulilasi 2/2015, 5-sarjan bmw oli viime vuonna suositumpi kuin E-mersu tai A6-Audi. Taksit pois otettuna ero olisi vielä jyrkempi)
      Rikkaammat ihmiset eivät tee keskimäärin niin tyhmiä valintoja kuin tyhmemmät.

      Rikkaammat ihmiset voat päätyneet siihen, että BMW:n 5-sarja on hyvä auto hinta/laatusuhteeltaan.

      Keskimääräistä tyhmemmät ihmiset eivät ymmärrä tilastollisia asioita, joten tähänkin tulee helitä virheellsiä kommentteja.

      • hoh

        Itse voisit aloittaa niinkin yksinkertaisella asialla kuin oikeinkirjoitustaidolla oman älykkyytesi todistelun muille palstalaisille.


      • AutoilijaA

        Piti sitten kiukkuspäissään jotain kirjoittaa. Eta osannut mitään itse asiaan vastatam joten puutuit kijroitusvirheeseen.

        On hienoa että sinäkin osaat kirjoittaa asiaa koskevia kommentteja. NOT.


      • AutoilijaA

        Vielä, joas jollain on lukihäiriö niin sinusta on tietysti mukavaa kiusata tätä?
        Tyypillinen nettitrolli, koulukiusaaja joka on oppinut kijroittamaan!


      • hoh

        Älähän nyt vaahtoa siinä vaikka kiukuttaaki,elämä on joskus pikkuasioihin takertumista,poikaseni ;)


      • AutoilijaA

        "Poikaseni" olet itse, keskenkwasvuinen nulikka jolla tuskin on edes autoista omakohtaisia kokemuksia. Koulussa on ilmeisesti juuri käsitelty oikeinkirjoitusta?
        Kunhan huutelet nurkista.


      • Jebbjee

        "AutoilijaA":n kaltaiset wannabe-bmw-premium hehkuttajat ovat itse sen verran tyhmiä ihmisiä, joiden BMW - uskoa on helppo provosoida tällä palstalla.


    • Huono

      Totta turiset. BMW on tosiaankin varoissaan olevan auto. Pelkät remonttikulut 8 kk aikana yli 12 000 e !!!
      Siis remontit, huollot ja kuluvat osat päälle !!!
      Ostin kaksi bemaria samalla kertaa. Ensimmäisen ja viimeisen.

    • siinäteillebmwtöhöille
      • Että sellaista teillä siellä kaakkois-Euroopassa...


    • voivoi

      Otan osaa jos auto ja sen kautta arvostuksen saaminen on joillekkin näköjään tärkeintä elämässä.

      • BMWF30

        Ite en kehtaisi ajaa jollain skoda octavialla tai wannabe premium autolla metriäkään kuten perus suomalaisilla on tapana. Voin sanoa ihan rehellisin mielin, että yhtenä syynä siihen, että opiskelin insinööriksi ja hankin itselleni 60te vuositulot oli juuri se että sitten on ainakin varaa ajella kunnon autoilla.

        Samalla nauttien työnsä hedelmistä. Suorastaan nautin tilanteista missä PA:t ihmiset hapottuu ja kadehtii mun autoa. :)


      • Hihkhkhkhkh
        BMWF30 kirjoitti:

        Ite en kehtaisi ajaa jollain skoda octavialla tai wannabe premium autolla metriäkään kuten perus suomalaisilla on tapana. Voin sanoa ihan rehellisin mielin, että yhtenä syynä siihen, että opiskelin insinööriksi ja hankin itselleni 60te vuositulot oli juuri se että sitten on ainakin varaa ajella kunnon autoilla.

        Samalla nauttien työnsä hedelmistä. Suorastaan nautin tilanteista missä PA:t ihmiset hapottuu ja kadehtii mun autoa. :)

        Otan osaa, amistollo pääsi keskituloiseksi ja nyt sitä hehkutetaan autonkin kautta.

        Minusta tuloissa pitäisi olla nolla perässä ennen kuin kannattaisi maksaa autoilusta sitä BMW:n nielemää kymppitonnia vuodessa extraa verrattuna Octaviaan tai Corollaan. Mutta silloinhan amistollo ei pääsisi pätemään.


    • eläkeukko

      Minulla on kaksikin tuttavaa jotka on luulleet ostavansa hyvän auton .Ihan johtaja miehiä.
      Kumpikin vaihtoi autonsa Ford Mondeoksi. Kuulemma vähemmän huolto huolia. Bemareitahan ei korjata ,niitä vaan huolletaan.
      Tuossa hiljattain laitatin omaa Scudoani. Siellä viereisillä nostureilla oli pari Bemaria huollossa. Katselin autojen alustoita ja mietin mielessäni onko niillä jokin yhteistyö sopimus Lemminkäisen kanssa. Kovin oli alustat öljyn likaamia.
      Tuli vaan mieleen että kukahan vielä noillakin romuilla kaahailee.

    • Liekku

      Jos sillä ajaa kaikissa olosuhteissa eikä pidä sitä parkkipaikan ruusuna,tosi vaikea kapistus pitää tiellä tuo 320d ainakin Audi A3:sen jälkeen.

      • 320DA

        Höpö höpö. Itsellä on vuoden vanha 320DA ja se on ihan vaivaton ajettava alle 60 vauhdeissa. Kovempaa ei oikein tee mieli ajaa kun alkaa se hiton vaeltelu.
        Audin ajamisessa ei ole mitään mieltä. Se ei ole MIESTEN auto kun sitä ei tarvitse ohjata.
        BMWstä voi vaihtaa vain Toyotaan. Tällöin ei koe kovaa shokkia ajettavuuden ja suuntavakauden kanssa.


    • MietinVaanFaktoja

      No se on hienoa kuulla että aloittaja on saanut arvostusta varakkaammiltaan autonsa (BMW) kautta kun ei sitä ole muuten onnistunut saamaan.

    • 0293

      Nimimerkille BMWF30!

      Ei 60T€ mikään niin ihmeellinen vuosipalkka ole. Siitä jää n. 3.000,-
      nettona kuukaudessa.
      Itse saan vajaat 2.500,- nettona kuukaudessa työeläkettä, eikä edes
      herätyskelloa tarvitse laittaa soimaan klo 06:00 kuten aikaisemmin.

    • köyhilleAudi

      Suosituin merkki Kauniaisissa BMW, Anteeksi vaan köyhät!

      • BmwPoikapartytApsilla

        Juu, kuule, ei tarvi Kauniaisiin mennä, riittää kun menee paikalliselle apsille joka tuppukylässä niin kyllä siellä jonnet on lippikset syvällä päässä ja finnit punaisena esittääs tietoutta omasta ja "naapurin Penan" bemarista...


      • kroisoss

        Sattuu vaan olemaan rekiseritietojen perusteella suosituin merkki Kauniaisissa, Eli jos on rahaa riittävästi niin ostaa BMW:n.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      55
      1796
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      43
      1583
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      49
      1539
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1485
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1468
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      5
      1384
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      7
      1298
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      10
      1260
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1132
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      3
      1113
    Aihe