Romanien oma rasismi

HyssHyss

Romanit on viimeisiä osoittelemaan sormella muiden rasismista.

Auta armias jos romanityöttö tai -nainen alkaa seurustella valkolaispojan kanssa niin mikä mökä siitä romaniperheessä syntyy. Kun se jäiskin siihen. Muutkin romanit sekaantuvat asiaan.

Romaniäijät käyvät kuumina ja alkavat uhkailemaan kun romanityttö on valkolaispojan kanssa.

Tanssipaikoilla romanien rasismi näkyy myös kukkeimmillaan.

Romanimiehet on kaikkein rasistisimpia. Jos hakee romanityttöä tanssimaan tai -romaninaista niin ne romanirasistit alkaa uhkailemaan.

Pidetään puhuttelu kahden kesken. Pelotellaan.

Ei suomalaiset mene koskaan niin pitkälle rasismissaan kun romanit,varsinkin romanimiehet.

Naurattaa aina se ulkokultaisuus ja tekopyhyys kun romanit haukkuvat suomalaisia rasisteiksi.

Kun kerran yksi romanimies taas alotti sen kailottamisen niin kysyin siltä,että onko sillä siskoa. Seurustelisin sen kanssa mielelläni.

Sillä tavalla halusin osoittaa ,että en ole rasisti niin tiedättekö mitä se äijä meinas käydä päälle.

Enhän minä miehen kassa voi seurustella kun olen itse mies.

Olen näet sinisilmäinen ja vaalea. Siinä romanien rasismille on kovasti polttoainetta. Varsinkin romanimiehille,jotka vahtii naisiaan silmä kovana.

Miksi romaninaisia pitää romanimiesten niin kovasti vahtia. Sanoisin,että romanimiehillä on heikko miehisyys. Eivät usko,että naiset olisivat muuten uskollisia kuin vahtimisen, väkivallan ja pelon avulla.

22

1285

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mä vaan

      Eivät usko,että naiset olisivat muuten uskollisia kuin vahtimisen, väkivallan ja pelon avulla..... heh heh

    • Nainen 18

      Tervehdys!
      Tekstiäsi lukiessani tulin sellaiseen johtopäätökseen, että et voi tehdä yleistystä, että kaikki romanimiehet eivät antaisi romaninaisten seurustella ja treffata ns. valtaväestöön kuuluvan miehen kanssa. Se ei pidä todellakaan paikkaansa! Sinun kohdallesi on tainnut sitten sattua kyseisessä asiassa huonoja kokemuksia, ikävä kyllä! Älä kuitenkaan lannistu!
      En ole kuullutkaan sellaisesta, että ihan uhkailua olisi esiintynyt, jos valtaväestöön kuuluva mies esimerkiksi jutustellut romaninaisen kanssa. Naisella itsellään on oikeus päättää kenen kanssa seurustelee, jos romaninainen ei halua seurustella romanimiehen kanssa, niin ei tietenkään ole pakko! Romaninainen itse saa valita, että kenet hän haluaa miehekseen, jos hän haluaa miehekseen valtaväestöön kuuluvan miehen, niin mikäs siinä. Rakkaus on todella tärkeää! Kenenkään rakkauden tielle ei tulisi asettua. Jokaisella ihmisellä on oikeus tulla rakastetuksi sellaisenaan kun hän on. Itse henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että tasa-arvo täytyisi päteä kaikkialla ja kaikissa tilanteissa. Hyvää jatkoa sinulle!
      Jumalan Siunausta! Terveisin:Nainen 18

      • seeon

        mutta joittekin valkolaisten puheista päätellen en ihmettele yhtään että saavat tuiman vastaan oton.


      • kannata

        lannistua suomi poika etkös huomaa miten tuo pimu tyrkkää ittees sulle. puhut muka niin sivistyneesti ettei talonpojatkaan jaksa lukee sun kirjottamisii.


      • taas ja taas
        seeon kirjoitti:

        mutta joittekin valkolaisten puheista päätellen en ihmettele yhtään että saavat tuiman vastaan oton.

        Nii-in, toisissa se vika aina on eikä meissä koskaan!
        Mutta eihän rasisti omasta mielestään ole rasisti.


      • Jokainen pysyköön le

        Jumala kieltää sukujen sekoittamisen. Mitä olisi mustalaisista jälellä, jos kaikilla olisi valkoinen kaveri, ja 500 vuoden ajalla. Miettikää. Missä mustalaiset olisivat ? Olisiko heitä ollenkaan enää ?

        "
        Älkööt he ottako vaimoksi porttoa tai häväistyä naista älköötkä ottako miehensä hylkäämää vaimoa, sillä pappi on pyhä Jumalallensa.

        Leskeä tai hyljättyä vaimoa tai häväistyä naista tai porttoa hän älköön ottako, vaan neitsyen omasta suvustaan hän ottakoon vaimoksensa, """"""""""

        ""12 Älkää siis antako tyttäriänne heidän pojillensa älkääkä ottako heidän tyttäriänsä pojillenne vaimoiksi. Älkää myös koskaan harrastako heidän menestystään ja onneansa, että te vahvistuisitte ja saisitte syödä parasta, mitä maassa on, ja jättäisitte sen perinnöksi lapsillenne ikuisiksi ajoiksi.'

        JOKAINEN PYSYKÖÖN LESTISSÄÄN


      • Olet hyvin sika tytt

        """"23 Siihen aikaan minä näin myös juutalaisia, jotka olivat naineet asdodilaisia, ammonilaisia ja mooabilaisia vaimoja.


        24 Ja heidän lapsistaan puolet puhuivat asdodinkieltä tai jonkun muun kansan kieltä, eivätkä osanneet puhua juudankieltä.


        25 Silloin minä nuhtelin heitä ja kirosin heidät, jopa löin muutamia heistä ja revin heitä parrasta; ja minä vannotin heitä Jumalan kautta: "Älkää antako tyttäriänne heidän pojillensa älkääkä ottako heidän tyttäriään vaimoiksi pojillenne tai itsellenne.


        26 Eikö Salomo, Israelin kuningas, tehnyt juuri tuollaista syntiä? Ei yhdelläkään monien kansojen joukossa ollut hänen vertaistaan kuningasta; hän oli Jumalallensa rakas, ja Jumala asetti hänet koko Israelin kuninkaaksi. Kuitenkin muukalaiset vaimot saattoivat hänetkin tekemään syntiä.


        27 Ja nytkö meidän täytyy kuulla teistä, että te olette tehneet kaiken tämän suuren pahan ja olleet uskottomat meidän Jumalaamme kohtaan, kun olette naineet muukalaisia vaimoja?"#""""""""""""


    • ettehän

      työ tiijä mitään Romaneista kuha puhutte mitä sylki suuhun tuo

      "Kun kerran yksi romanimies taas alotti sen kailottamisen niin kysyin siltä,että onko sillä siskoa. Seurustelisin sen kanssa mielelläni.

      Sillä tavalla halusin osoittaa ,että en ole rasisti niin tiedättekö mitä se äijä meinas käydä päälle. "'

      - etkö sä huomaa missä teit virheen ehkä teillä on eri säännöt näisäkin asioissa ja sen pohjalta ootte nii törkeitä mutta elekää luulla että kaikki toimii niinku sä ajattelet pitää kato ottaa muutki huomioon eikä vaa sitä mitä ite oot oppinu kotonas ymmärtkö vai menikö liijan monimutkaseks??

    • mies

      kyllä se enämpi on siellä valtaväestösä se
      ongelma meinaan että itte oon juossu lujaa
      ko talonpoika ampu haulikolla jäläkeen ku
      saattelin hänen siskoosa kotio päi eikä ole hyväksytty vävyks vaikka on lapsikii kysysin
      että oottako te talonpojjaat siskoinna miehiä
      ku näin vahitta siskojanno ??
      minun siskoilla on omat miehet ja kahella
      on valkolais mies ja ne on ihan ok. työmiehiä
      ne korjaa aina mun autoo

      • oma elämä

        vai eivät anna vaikka jo muksuki on aika pimee isäntä on jos tumma mies käyttäytyy asiallisesti eikä ota vierasta nii ota likka mukaa ja asukaa vaikka kreikassa pari vuotta jaa sitte takasi jos ootte vielä yhdessä nii eiköhä se siitä sujujos tietenki isäntä nai lastansa nii on seki raakaa 18 vuotta on raja ja eiku lihaan kiinni jaa maailmalle vaa kyllä maasilma omistaan huolen pitää


    • jorge3

      jokainen lestissään pysyy

    • weer

      Miten yksi manne voi tietää n.10000 mannen ajatukset ja sanomiset.Todella outoa.

    • ven1

      puhut muutes askaa

    • ooopppppgg

      Mulla on romanimies ja ei ole kyllä varastanut mitään, päin vastoin kantanut rahaa taloon selkä vääränä, kova työmies.

      Eikö ole kukaan sukulainen suhtautunut rasistisesti vaikka olen "väärää" rotua.
      Sokeita ehkä ovat??

    • tummien rasismi

      Ihan naurattaa tämä kaaleitten oman rotupuhtauden varjelu ja ylenkatse valkolaisia kohtaan. Kautta aikojen täällä on kaaleet ja kaajot keskenään sekaantuneet ja Suomessa varmasti joka ainoalla romanilla on suvussaan valkosuomalaisen siementä jossain vaiheessa lorahtanut. Mutta itsepetoksessa on tunnetusti helppo elää.

      • Valehtelet !!!!!!!!!

        Kyllä nyt valehtelet ! On niitä sellaisiakin mustalais sukukuja, että et löytä valkolaista, vaikka suurennuslasilla etsit. Että sinä valehtelet !


      • näin teillä joo
        Valehtelet !!!!!!!!! kirjoitti:

        Kyllä nyt valehtelet ! On niitä sellaisiakin mustalais sukukuja, että et löytä valkolaista, vaikka suurennuslasilla etsit. Että sinä valehtelet !

        Tämä on totta. Lähisukulaisten kesken kun lisäännytte nii pysyy veri puhtaana.


      • pakostakin
        näin teillä joo kirjoitti:

        Tämä on totta. Lähisukulaisten kesken kun lisäännytte nii pysyy veri puhtaana.

        Jos noin pieni porukka on 500 vuoden ajan lisääntynyt vain oman rotunsa kanssa, niin silloin on insestiä pakostakin tapahtunut.

        Jos joku aivan tosissaan väittää tietävänsä sellaisen mustalais suvun josta ei muka ainuttakaan valkolaista löydy - ei siis YHDENKÄÄN sukupolven kohdalla - niin todistustaakka on hänellä. Eli jonkinlaiset todistuskappaleet että Intiasta lähdön jälkeen ollaan pysytty "puhtaana". Kiitos.


      • opeqpwoirrrrrtttyyyy
        Valehtelet !!!!!!!!! kirjoitti:

        Kyllä nyt valehtelet ! On niitä sellaisiakin mustalais sukukuja, että et löytä valkolaista, vaikka suurennuslasilla etsit. Että sinä valehtelet !

        Nim. Valehtelet !!!!!!!!!!

        Kyllä nyt kuule sinä valehtelet muille ja ennen kaikkea itsellesi.


    • serbi

      meidän sukuun ei tule manneja ja siitä me pidetään huoli!

    • totuus on

      valkoinen valkoiselle romani romanille niin se vaan on ei siitä mitään tuu jos ne alkavat seurustella ajan myötä kummatkin eroavat ja se on nähty luonnon oikuja ovat sekaparit

      • viisas kaalee

        joo kyllä se paras on että vaan oman suvun kesken juu


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1759
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1371
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1347
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      11
      1330
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1325
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe