AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  /  /  /  / dingon uusi levy

dingon uusi levy

6 Vastausta 388 Lukukertaa
oho lehti kertoi että dingon uutta levyä ruvetaan tekemään tässä kuussa.en tiedä olenkos tyhmä vai muuten vaan tietämätön,mutta kertokaa ihmeessä mulle että miten mukamas tulee hyvää jälkeä jos kerran levy on kauppoissa lokakuussa.mun kuuleman mukaan kukaan muu ei tee levyä noin nopeasti kuin kari peitsamo(ja jälki on sen mukaista)

No sintten et tiedän mitään

Jos biisit ovat valmiina studioon mennessä ne purkitetaan muutamassa päivässä.

Miten vitussa luulet että jos Suomessa on 2-4 kunnon studiota jossa vuosittain purkitetaan kymmenien eri yhtyeiden/artistien levyjä että siellä olisi aikaa tai mahhdollisuuttta viettää puoli vuotta vaikkapa Dingon?

Nykyaikana kun käytetään äänityksissä Digitaalista tekniikkaa se mahdollistaa jopa virheiden korjaamisen ilman että kohtaa tarvitsee soittaa uudestaan, ajat ovat muuttuneet sitten Kerjäläisten Valtakunnan, joka sekin purkitettiin 7 päivässä aikanaan.

että semmoista...

no kyllä

ei se kyllä nipan äänellä tapahdu edes digitaalisesti ja even soittotaidoilla....on jokin haavoittanut mua arkaan paikkaan...muista..se koira älähtää mihin kalikka kapsahtaa...

paskaa jälkeä

Jos levy tehdään samassa paikassa, kuin leskisinkku niin morotattis, voiko paskempaa jälkeä enään tehdä.Taisi Danulla olla vähän huuhaa fiilis sinkkua vääntäessä.

niin ja jos nyt

että tehdään just se siihen kari peitsamo tyyliin et levy on viikossa valmis-onnistuuhan se niinkin mut ei se kyllä hääviltä kuullosta.ja dingon levy menee varmasti kaupaksi ja en usko että menee siksi kun musa olis hyvää vaan siksi että ihmiset ostaa mielenkiinnosta sen.ja dingo miäs-kyllä sen tiedän että biisit on jo valmiina kun studiolle mennään mutta kyllä siihen aika paljon täytyy hommia tehdä että se myös tulee kuullostamaan hyvältä.

kirjoitetaan

kuullostaa kirjoitetaan yhdellä L-kirjaimella. Kuulostaa, kuulostamaan, jne.

Montakos...

...Peitsamon levyä olet yhteensä kuunnellut? Kyllä ne päihittää valtaosan niistä levyistä, joita kuukausikaupalla studiossa väännetään.

Tuo "rampataan studiossa monen kuukauden ajan" -tyyli ei ole mikään laadun tae. Suurin osa suomirockin klassikoistakin on syntynyt vauhdilla. Osa Mikrovoxin kaltaisissa studioissa, joissa muusikot eivät ole kunnolla mahtuneet edes seisomaan.
 /   /  /  /  /  / dingon uusi levy

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta