AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / kanttarellien pakastaminen

kanttarellien pakastaminen

2 Vastausta 6 017 Lukukertaa
Voisiko joku kertoa kuinka kanttarellit ja ylipäänsä sienet kannattaa pakastaa?Kiitos.

PAISTETTUNA

Itse paistan kanttarellit valmiiksi paloiteltuna ja suolattuna ja pussitan ne valmiisiin kerta-annos pusseihin. Talvella niitä on sitten kiva lisätä jäisenä valmiiseen kastikkeeseen. Maku pysyy parempana kun antaa kanttarellien kuivua paripäivää ennen paistamista, jos kanttarelli kiehuu pitkään tulee siihen kitkerä maku. Paistettuna voi säilöä kaikki sienet mitä ei tarvitse keittää (tatit, orakkaat suppilovahverot).

Laitan sienet

tatit, lampaankäävät, suppilovahverot, mahdollisimman pian paistinpannulle ilman rasvaa tai suolaa. Kuumennan sieniä niin kauan kunnes sienistä irtoaa pannulle nestettä. Pakastan sienet nesteineen päivineen sopiviin annosrasioihin (joskus myös 2-kertaisiin pakastepusseihin). Näin olen tehnyt jo vuosia ja sienet säilyvät hyvin ja ovat käytettäessä miltei tuoreen veroisia.
Rouskut eivät sovellu pakastukseen, sillä ne sitkistyvät. Paras säilöntätapa niille on karkealla merisuolalla säilöminen ryöppäämisen jälkeen.
 /   /  / kanttarellien pakastaminen

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja haku



Lisää keskusteluja aiheesta

Viikon keskustelluimmat

Tietoa mainosten kohdentamisesta