AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

Lisää fontteja Wordiin !??APUUUA!

6 Vastausta 5 238 Lukukertaa
Moro!

Täällä yksi loputtomasti yrittänyt ja yrittänyt naispuolinen henkilö kyselee,että mitenkä IHMEESSÄ uusia fontteja saa asennettua Wordiin??
Ihan mahoton tehtävä! Minulla on Windows 98.
Olen dowloudannut nettisivuilta uusia fontteja,ovat siis tallennettuna Windowsin "FONTS" kansioon,mutta kun silti siinä täytyy olla jokin jippo nyt,sillä ne eivät siitä kyllä siirry millään Wordiin.
Olen yrittänyt löytää myös Wordin oman "fonts"-kansion,jos sellaista vaikka olisi,mutta eipä kai ole,koska en ole löytänyt. Kaikki ominaisuudet ja muut on käyty läpi. Silmiin jo sattuu ihan.=(

Please,jos täällä joku osaa ihan yksinkertaisesti(yksinkertaiselle ihmiselle) minulle kertoa,miten mun pitää nyt toimia,olisi kyllä niin tosi kiva juttu! Olenko edes lähellä?

Kiitos jo etukäteen jos joku vaan tietää minua neuvoa..=)

Stellâ

Täältä

Etsi täältä sopivia =)

http://www.grsites.com/fonts/

jaaa

Se fonts-kansio löytyy windows-kansiosta. Jos sitä ei näy niin ota pane piilotetut ja systeemitiedostot näkyviksi kansion asetuksista.

Kiitos,mutta ei onnistunut=(

Ihanaa kun yritit auttaa,mutta se ei onnannut noinkaan.=(=(.
Imutin suoraan nettisivulta uuden fontin Windowsin "FONTS" kansioon,jossa jopa näkyy KOKO LISTA niistä fonteista jotka siellä jo ovat ennestään,mutta EI,silti ei kyllä vain tallentuneet sinne!! MITÄ MUN PITÄÄ oikeen enää tehä? Ei tässä ole kai enää mitään tekemistä,mun tietsikka on kai rikki?
Auttakaa minua vielä,jos joku osaa!!Pliis!!!Tää olis tärkeää.

Kokeile..

..tallentaa ne fontit johonkin toiseen kansioon,sitten Ohjauspaneelista Fontit ja Lisää uusi fontti,osoita kansio,jne...
Lataat esim vaikka http://www.fontit.net/9625 ton fontin ja avaaat se sit winrarissa ja sit otat siitä sen isoimmain tiedoston ja raahaat sen sinne ohjauspaneelin fonttien sekaa.
Tietämättä kysyjän osaamistasoa on aika vaikeaa arvioida.

Onko se pakkaus vai itse fontti?
Paina hiiren oikealla fonttiasi ja ota ominaisuudet mitä se sanoo mikä pääte siinä on ? otf,ttf toimivat ainakin suoraan windowsissa.
Jos se on esim. zip,rar niin se täytyy ensin purkaa.

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta