AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  / Panacod ja alkoholi.

Panacod ja alkoholi.

60 Vastausta 36 788 Lukukertaa
Tuttavalla on selkävika, joka aiheuttaa jatkuvia kipuja. Aiempaa lääkitystään en tiedä, mutta nyt alkoi käyttämään Panacodia, jonka nettitiedoissa kielletään samanaikainen käyttö alkoholin kanssa. Keskustelusivuilla käyttäjät ilmoittavat sen opiaattiriippuvuutta aiheuttavaksi.
Kaveri juo suuria määriä, kun sille päälle yltyy. Nyt ottaa Panacodia 4 kpl/pv.
Onko vaara kipujen lopullisesta lähdöstä, jos viinaan taas ratkeaa kuurin aikana?
Hänellä kun lienee alttius riippuvuuksiin, niin sitten toisena vaihtoehtona kai kangastelee opiaattiriippuvuus?

pahempi juttu

Sekä alkoholi että Panacodin sisältämä parasetamoli ovat haitallisia maksalle, yhdessä vielä pahempia, lisäksi alkoholi lisää kodeiinin aiheuttaman hengityslaman riskiä joten parasta olisi jättää lääke pois ainakin silloin kun aikoo ryypätä.

erittäin

olen itsekkin sekäkäytellyt kaikenlaista mutta kodeiini ja alkoholi yhdessä voivat olla tappava yhdistelmä.
No onko yksi tabletti vaarallinen otin hammas särkyyn ja aion juoda viinaa siis kirkasta? Eikai yksi nyt onhan ihmiset ottanut rauhoittavia ja juonut samalla pöllyynhän siitä voi tulla???

Kuten jo

vaarallista puuhaa. Parasetamoli ja alkoholi ovat molemmat maksatoksisia joten maksa paukahtaa hyvin nopeasti.

Toinen juttu on taas kodeiini joka muuttuu maksassa morfiiniksi. Yhdessä reilun alkoholin kanssa voi tulla hengityslama johon ei enää oksentelut auta vaan se on menoa. Opiaattiövereitä ei voi korjata.

Väärää

"Opiaattiövereitä ei voi korjata."

Kyllä voi jos hoito on saatavilla tarpeeksi nopeasti! Kuulostaa typertä ehkä, mutta se on VAIN yksi laskimoon annettu pistos ja mies nousee ylös sängystä tyyliin kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Hollannissa jaetaan heroiini nisteille kyseisiä ampulleja ilmaiseksi. Jotta voivat tarvittaessa esim. kaverilleen antaa moisen pistoksen.

Been there, done that!

totta mutta

että se ei kotikonstein onnistu esim. oksentamalla tai juomalla vettä.
Paskat paukaha ite vedän aina välillä codeja ja viinaa ja maksa arvot ovat ihanteelliset

FAKTAA

Käytän itsekkin särkyihin Panacodia ja voin sanoa, että alkoholinkaan kanssa nautittuna 4kpl Panacodeja ei tunnu missään.

Riskit alkavat kasvamaan jos kerralla ottaa enemmäin kuin 8kpl Panacodeja JA alkoholia.

dfgdfg

träyttä paskaa

panacod

otin niitä 12kpl ja pullollisen kirkasta.
aamulla heräsin lattialta ja olin aivan valkoinen.

Ardinexia

Kuten joku tuolla kirjoitti Panacod ja alkoholi on erittäin vaarallinen yhdistelmä. Jos alkoholin käyttöä ei pysty lääkekuurin aikana lopettamaan, on Ardinex (ipubrofeeni + kodeiini) turvallisempi yhdistelmä. Siinä on kodeiiniakin vastaava määrä kuin Panacodissa, ja ainakin mulla tehonnut selkäkipuihin todella hyvin.

vaarallista!

Minulla on yleensä tosi vaikeat kuukautiset. otin yhden panacod -merkkisen poretabletin siihen, jonka olin saanut ystävältäni, joka taas oli saanut sen äidiltään, ja hän lääkäriltä. Kului muutama tunti, ja join yhden pullon lonkeroa, eikä muuta tarvittu. Huomasin, että nyt ei olo ole ihan sellainen, kuin yhdestä lonkerosta normaalisti tulee. Minua jotenkin huimasi, ja olin niinku sillai sekavakin. Jotenkin jos kuvaisin sitä olotilaa, niin olin omasta mielestäni ihan sellainen pönttö. MITEN TÄLLAISTA LÄÄKETTÄ VOIDAAN MYYDÄ?? Se on vaarallinen lääke.

lääke idootti

Ei ehkä ylipäätään kannata nappailla tabletteja jotka on saanut ystävältä joka on saanut ne äidiltään joka on saanut ne lääkäriltä. Panacod on kuitenkin resepti lääke ja sen mukana tulee hyvinkin selkeät ohjeet miten sitä tulee käyttää. Kodeiinissa on paljon vähemmän haitta vaikutuksia kuin esim. ihan perus aspiriinissa. Ongelma on lähinnä koukkuun jääminen ja mahdollinen väärinkäyttö. Oikein käytettynä kovinkaan helposti ei panacodit vaaraksi ole. Kuten yllä on jo todettukin on paracetamolien aiheuttamat maksavauriot suurempi ongelma pitkä aikaisessa käytössä. Toki ihmiset myös reagoivat lääkkeisiin eri tavalla ja kodeiini herkkiä ihmisiä on olemassa. Siksi resepti lääkkeet ovat henk.kohtaisia.

Sairaalareissu

Otin 17 kpl panacodeja alkoholin kanssa "täytyy saada pää sekaisin kunnolla" -asenteella. Olin saanut lääkkeet ihan asianmukaisesti lääkärin määrääminä, mutta niitä jäi reippaasti yli. Siispä päätin kännissä kokeilla, vaikka minulla ei ollut tietoa lääkkeen todellisista vaaroista. Sen verran jossain vaiheessa oli järkeä ja soitin Myrkytyskeskukseen, kun tajusin olevani vain niin julmetun sekaisin. Ja yllätys, yllätys käskivät soittaa ambulanssin. Siinä sitten meni kaksi päivää sairaalassa. Ensimmäisestä päivästä siellä olosta ei muistikuvaa juuri olekaan. Näin tyhmä sitä ihminen voi olla... En suosittele kokeilemaan.

Kerralla asiat kuntoon

Eli jos haluaa tehdä lopullisen ratkaisun, Panacod ja alkoholi ovat se yhdistelmä...

Kiitos tiedosta

Näin ajattelinkin asian olevan. Asiat on tamän tiedon jälkeen hyvinkin järjestyksessä!!!
vitut, ei toimi.
kylmävesierottelee ne parasetamolit veke siit napist ni saa hyvän lantringin sille viinalle
jos haluut eka kituu 2 viikkoo sairaalas pahimpii tuskii mitä oot ikinä kokenu ni joo.

Voi juku..

Olisit nyt toki erotellut ne helpolla keinolla niin olisi vain nuppi mennyt turvoksiin, eikä olisi sairaalaan tarvinnut mennä.
510 mg kodeiinia ja 8,5 grammaa parasetamolia. Näin on varmasti käynyt
Ei millään pahalla, mutta syytätkö nyt tosissaan lääkettä? Eiköhän se syypää tuohon idiotismiin ole siellä peilin toisella puolella. Kuka yleensäkkään ottaa lääkkeitä ja alkoholia keskenään, vaikka siitä toitotetaan jo pienestä pitäen että se ei hirveän hyväksi ole?
Sä oot kyllä sitten kodeiiniherkkien ihmisten ääripäästä. Ja siten tällaista lääkettä voidaan myydä kun omassa tuttavapiirissäni ei ole ketään jotka saisivat sun olotilat edes levyllisestä eli 320mg kodeiinia(huom! parasetamoli eroteltu pois) ja muutamasta oluesta.
Siis tämä oli tarkoitettu "erehtynyt" nimimerkille vastaukseksi, näköjään sivu virheellisesti laitto tän väärään kohtaan

Panacod

on KOLMIOLÄÄKE. Jokaisessa panacod poretabletissa / norm. tabletissa on 500mg parasetamolia JA 30mg kodeiinia, joka on opiaatti ja jota valmistetaan ooppiumista. Pässit.

oopium on hyvästä

oopium on hyvästä.. hyvä kipulääke. parasetamoli on se paska josta saa maksavaurioita ja muuta paskaa kun alkaa syömään sen yli 3-4g päivässä...

Hellanlettas

Aivan yksilöllistä. Hyvät pöminät yhdistelystä voi saada mutta tosisaan, parasetamoli rasittaa maksaa. Hieman alkoholia, hieman panacodia. Ihan kivat fiilikset. Liika on liikaa, älä siis vedä levyä panacodia ja pulloa kirkasta. Aikuinen ottakkoon vastuun teoistaan ja otoistaan.
Täällä on irrallaan hyvin paljon ihmisiä jotka hauavat pelotella toisia syystä tai toisesta. On myös ihmisiä jotka haluavat saada toiset tekemään tyhmyyksiä. Ajatelkaa itse.
Loppukaneettina:
Kannabis on hyvää, mutta ei sovi kaikille. Ajatelkaa itse.

piriman

älkää niitä nappeja kiskoko!! piriä lainit ja ette nuku koko päivään....
hhahaha :DDDD
piri on pirun ainetta... siihen ei kannata koskea ikinä!

asiantuntia

nii ei niihi silleensä koukkuu jää mutta sille joka niitä nappailee tulee kehno olo jos jättää ottamatta ja jos niitä on pidemmän aikaa syöny ja jättää kokonaan pois niin siitä seuraa: paha olo,ripuli,voimattomuus,väsymys,haluttomuus,ruokahaluttomuus ja jne jne. ja alkoholin kanssa käytettynä panacod,eli codeiini on voimakkaasti maksatoksinen koska codeiini muuttuu maksassa morfiini,näin ollen aiheuttaa riippuvuutta ja on erittäin vaarallisen myrkyllinen alkoholin kanssa "nautittuna".jo pelkästään pidempi aikainen panocodin käyttö voi aiheuttaa/aiheuttaa maksa/munuaisvaurioita ja alkoholi siihen lisättynä moni sata kertaistaa maksavaurion riskin...ei pitäs missää olosuhteissa niitä ja kalijaa kiskoo..

vielä

että elimistö ei ota vastaan yli 150mg codeiinia kerrallaa koska maksa ei sitä pysty hoiteleen,yhessä panacodissa on öö 500mg paracetamolia ja 30mg codeiinia..
JOO ! Nappeja naamaan ja kartsalle sekoileen. Mikä tätä jengiä vaivaa kun pitää olla kuuppa aina sekasin?????
Että kodeiini on maksadoksinen, ei ole kuin lääkkeessä oleva parasetamooli on liikaa käytettynä maksadoksinen, esim panadolia ei suositella alkoholin kanssa vaikka olisi kipuja, panacodilla on lyhyt puoliintumisaika n.2 h. Mulla on niskakipuihin määrätty 4kpl päivä.
Kerran viikossa otan ns. saunaoluet 3-6 tölkkiä lauantaisin ja aamuisin kun kipu on pahin, otan heti aamusta, tänään otin klo 5. Mulle auttaa kipuun, nyt ei ole kipua, mutta puolenpäivän jälkeen otan toisen jos kipua tulee. Illalla meinaan ottaa ne saunaoluet ja panacodia en ota, näin olen tehnyt vuosia, maksaarvot otettiin keväällä jotka oli täysin normaalit.
Kolme vuotta Panacodia käyttäneenä tämä viestiketju oli mielenkiintoinen ja opettavainenkin. En vain tajunnut yhtä asiaa..Kuinka ja miksi tähän lääkkeeseen voi jäädä kiinni, kun eihän siitä saa mitään ihmeen kiksejä kun ottaa sallitun määrän, ainoastaan tulee puolen tunnin oksettava olo, jos ei ole syönyt sitä ennen.
Otin 10 levyä panacodeja ja 9 pulloa viinaa perään. Heräsin kahden kuukauden kuluttua meksikon ylätasangolta. En suosittele.
Parempi ottaa esim. 10 kpl/päivä ja v*tusti viinaa, suosittelen.
Särkyyn Panacodia sai poika kun jalka leikattiin.Itse olen puoli tablettia ottanut ja se tuntuu. Pidän pillerit piilossa pojilta . Kovalääke saa pienet humalat,en suosittele.
Ite vedin yli 1000mg Tramaleita, 30mg Diapameja ja alkoholia, enkä ollut ees pahassa kunnossa. Vai eroaako tramalin ja alkoholin vaikutus paljonkin siitä, miten alkoholi ja panacod?
Sekakäyttäjät jä dullaveikot. Pakatkaa kamppeenne ja lähtekää liimaletit kaikki sinne meksikoon ihmettelemään rio grandea. Sinne te sovitte.
1litra viinaa ja yöllä 2-3h juomisen lopettamisen jälkeen vedin levyllisen panacodia tosin ekaks 4 ja sit parin tunnin aikaa naukkailin 6. tuli hallusinaatioita ja oksensin kaikki pihalle.. sit kerra otin 16-20kaljaa ja samal naukkailin 6panacodia kivat kännit mut yöllä oli lakanat oksennuksessa :D nyt 0,5l lonkero ja 3 panacodia katotaan tuleeko minkäälaiset fiilikset! nyt loppu panacodit pakko oli kokeilla fiiliksiäku jäi yli kipulääkkeistä kuukauden takaa pari levyä. erottelu kuulema kannattaa mut eeip jaksa :P
Olet tosiaan tyhmä kuin aasi, mutta onneksi oksensit ulos nuo yliannostukset ettei maksa poksahtanut. Toisella kerralla ei sentään oltu kriittisellä rajalla. Kolme Panacodia ei ole enää kriittinen annos ja noin pieni määrär (alle 1,5 annosta) alkoholia ei vaikuttane yhtään mitään (ei tule fiiliksiäkään).
Kesällä tuli syötyä panacodeja päivittäin ja paljon. Lisäksi Norflexia ja 800mg Buranaa. Joka päivä yhteensä 11 tablettia vähintään. Tämä selkävaivan takia.

Ei estänyt törpöttelyä, mutta piti olla snadisti varovaisempi sen kanssa. Saatoin parhaimmillaan vetää 2 pulloa viinaa yhden päivän aikana lääkityksen ollessa lääkärin ohjeen mukainen. Ja dokasin väliin suht reippaasti kun sairaslomalla olin.

Pari viikkoa sitten kävin labrassa. Kaikki arvot normaaleja ellei peräti hyviä, mitä nyt kokonaiskolesteroli vähän koholla kun on ollut liian rasvainen ruokavalio.
Siis mitkä arvot oli hyviä? Otettiinko maksa-arvotkin, niitähän ei yleensä oteta ellei ole jotain erityistä syytä testata. Yleiset veriarvot voivat olla kunnossa vaikka maksa huutaa jo apua.
Kyllä otettiin maksa-arvotkin. Kaikki, siis kaikki, arvot oli oikein hyviä. Ei mitään poikkeuksellista. Sain sieltä oikein kirjallisena nuo tulokset muistoksi.
En kyllä kanssa ymmärrä tätä "koukkua" johonkin panacodiin edes maksimi annostuksella vuorokaudessa. itse liuotan parasetamolin pois niistä niin että laitan lasiin pohjalle kylmää vettä ja levyllisen panacodeja sitten sekoittelen sitä että siitä tulee valkoista mössöä sitten vaan kahden ruskean kahvisuodatinpussin läpi toiseen lasiin. parasetamoli jää suodatinpusseihin ja kodeiini tulee läpi. tällaisen drinkin otan kahdesti päivässä kuuriluontoisesti aina jos johonkin kolottaa ja en ole itsekään jäänyt siihen koukkuun. Ja olen ottanut tällaisen kuurin aikana myös alkoholia, enkä kyllä ole saanut mitään "hengityslamoja"
Joskus teininä sain subutexista kyllä hengityslaman monestikin mutta olin aina hereillä ja valvotussa seurassa niin sain sen hallittua. niille jotka yhdestä panacodista ja yhdestä siideristä on sekaisin koko päivän en suosittele tätä "liuotusta".
Mä haluan tappaa itseni ja mulla on panacodeja ja viinaa. kuinka monta panacodia tarviin että lähtee lepposasti pois?
Ensinnäkin sanon, että sulla on ihan varmasti muitakin vaihtoehtoja kuin poislähtö. Ensinnä, ota yhteyttä ystäviin, mut yksi sellainen on pelastanut ehkäpä kahdesti. Jos ei ole ystävää, niin kokeile, siis KOKEILE, lääkäriä ja sitä kautta psykologia. En sano että oot pöpi ja psykolle siitä, vaan että apua saattaa olla mahdollista saada. KOKEILE!

Ja jos sitten päätät lähteä, niin panacod ei ole hyvä konsti. Maksan pilaaminen on varmasti aivan kamala tapa kuolla, pitkällinen ja tuskallinen. Vielä kerran, KOKEILE jos saisit apua. Elämässä voi olla jotain koettavaa vielä. En rupee sulle keksimään itsemurhamenetelmiä, en pidä sitä oikeana ratkaisuna, mutta parasetamolia sisältävien lääkkeitten käyttämistä siihen en todellakaan suosittele. Vaihtoehdot saat kysellä sitten muilta, jos koet, ettei kannata kokeilla sitä vaihtoehtoa, että jatkaisit kumminkin vielä hetken. Kattosit mitä huominen ja ensi viikko ja ensi vuosi tuo.
ei panacodilla ja alkoholilla lähde mihinkään. ite oon niitä ottanut ties jo kuinka kaua. viina ja kodeiini toki laittaa pään pyörimään mut siinäpä se ja sepä siinä. ps paskoila kamoilla voi saada hyvät kokemukset )
vitun ääliö.et sinä parasetamoli myrkytyksessä mitenkään leppoisasti lähde pois,vaan kidut hirveissä kivuissa muutaman viikon jonka jälkeen maksa sanoo helou.
vitun tyhmät kakarat ottakaa asioista selvää ennen kuin herkitsette mitään.
No, äitini joka on ollut sekakäyttäjä 40 v, käyttää päivittäin Panacodia ja alkoa kimpassa. Ei tunnu missään, eikä kuulemma tule krapulaa. Toleranssi kasvaa harjoitellessa, ja joillakin vaan on loputon tuuri. Joskus menee jalat alta, mutta sitten taas meno jatkuu. Ei, kuin harjottelemaan. Harjoitus tekee tässäkin lajissa mestarin. Kivaa on ollut katsoa vierestä, varsinkin lapsena.
Jos olette noin helvetin itsetuhoisia niin vahva naru ja puunoksa ratkaisevat ongelmat kerralla eivätkä aiheuta meille veronmaksajille turhia sairaalakuluja maksettaviksi.
Niin tuota noin, nykyinen maksimimäärä parasetamolia päivässä on 3000mg, eli tarkoittaa 6 tablettia jos ovat 500mg vahvuisia. Koskee myös Panacodia.
Mutta tosiaan, ei kannata kyllä popsia Panacodia ryypyttelyn ohessa. On sen verran kovaa touhua maksalle silloinkin jos se ei nyt tuntuisikaan missään.
Itse hajoitin selkääni 90-luvun lopulla, minkä vuoksi saan ko lääkkeitä(lääkärin pysyväksi toteama vamma, mistä itselläkin mustaa valkoisella). Ja mä joudun syömään Panacodeja tarvittaessa, joskus voi mennä puolikin vuotta etten tarvitse niitä kuin korkeintaan yhden joskus ja välillä taas joudun syömään niitä 3-6kpl/pvä useamman viikonkin.
Ja kyllä mä silloin pidän kyllä korkin tiukasti kiinni, kun joudun turvautumaan tuohon lääkitykseen. Noiden asioiden kanssa kun ei kuitenkaan ole leikkiminen.
Koukkuun en kyllä ole jäänyt, vaikka olen tosiaan joutunut olemaan niiden varassa useammankin kerran tässä 15 vuoden aikana. Ja toleranssikin on pysynyt hyvänä, eli tuo maksimissaan 6kpl/pvä auttaa vieläkin kipuihin ihan hyvin. Yleensä kolmekin jo auttaa sen verran, että kestää taas olla sen kivun kanssa.
Mut kaikki ovat tietysti yksilöitä, joku voi jäädä koukkuun jo pienemmälläkin käytöllä.
Korjataan sen verran, että varsinaisesti turvaraja parasetamolia 4g/vrk, tulee täyteen kahdeksasta Panacodista. Säännöllisemmässä käytössä suositellaan usein kuitenkin, ettei 3g/vrk rajaa ylitettäisi.

Panacod: 1-2 tabl tarvittaessa 1-3 (tai 4) kertaa vuorokaudessa. Ottokertojen välillä mielellään noin 6 tuntia.

Jos näissä rajoissa pysyy, niin uskaltaisin kyllä jokusen oluenkin vuorokaudessa ottaa, mutta omalla vastuulla tietysti. Suuremmat määrät alkoholia yhdistettynä isohkoon parasetamolimäärään ovat toki maksatoksisia.
Mursin Meksikossa kylkiluuni ja lääkäri määräs tramadolia ja lertus cd diclofenaco-codeina 50mg-50mg. Söin yhden pillerin kun heräsin ja n.6h päästä toisen. Olin nauttinut n.6 olutta.söin siis vaan kodeiinia. Nukuin lentokonees 7h kun lapsi "ruokapöydän päällä". Aikaisemmin olen vetäny levyllistä pAnacodeja täällä suomessa viinan kanssa mutta ei ole toiminut. Onko kellläävmitää vastaavia kokemuksia?
14v 12kpl panacodia ja pullo viinaa olisi tappava annos ? Eikö ?
Ei välttämättä, mutta maksa sanoo todennäköisesti poks ja sen jälkeen kärvistelet kovissa kivuissa maksansiirtojonossa.
Justii tullu käytettyä sekakäytössä, ilmoitan myöhemmin havainnot
Ei minkäänlaista kipua, huimausta, ei mitään
80 Panacodia ja kyytipojaksi lonkeroa. Tarviiko enaa herata keski-ikaisen yksinaisen elamaan ?
Paras kaverini kuoli vuosi sitten juuri panacodin ja alkon yhdistelmään. On monia, vahemmän kivuliaita konsteja lähteä täältä.
 /   /  / Panacod ja alkoholi.
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta