AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / miten kanin saa sisäsiistiksi

miten kanin saa sisäsiistiksi

5 Vastausta 724 Lukukertaa
Olen hankkimassa 2 kääpiökania ja haluaisin vinkkejä, miten kannattaa opettaa ne sisäsiisteiksi. entä kannattaako ottaa 2xpoika vai 2xtyttökanit ? Kummat on enemmän haisuleita ? Ajattelin pitää ne yöt häkissä ja päivät aika vapaina.

moi

kannattais ehkä ottaa uros ja naaras,koska saman sukupuolen omaavat kanit tappelevat ainakin revviristä,jos ei muusta. Toisen voisi leikata,jos ei halua jälkeläisiä.Tämä oli vain mun mielipide. Itse olen oman kanini saanut sisäsiistiksi häkkiin omalle laatikolle sen papanoidessa ja pissatessa laatikon ulkopuolelle,aina siirtämällä kanin jätökset laatikkoon kanin nähden.Perässä olen kanini sinne nostanut ja vähitellen se sitten oppi tekemään jätöksensä laatikkoon.

lueppa tämä

leikattu uros + naaras
tai tytöt samasta pentueesta

kannattaa

Kannattaa ottaa tosiaan uros ja naaras ja leikkauttaa uros (maksaa ainakin täällä 30e). TAI sitten 2naarasta samasta poikueesta! Naaraat ei yleensä tappele keskenään!
Meidän kani tuli meille sen ollessa jo 4v ja oli elänyt tallissa elämänsä ja saanut tehdä papanat ja pissat minne sattuun! Nyt on meillä sisäkanina ja ostin ison kissojen pissalaatikon ja sinne aina siirsin papanat ja lattialta imin sanomalehteen pissan ja laitoin sanomalehden pissalaatikkoon myös. Pikkuhiljaa oppi laatikolle! Monet kanit myös tykkää syödä heinää samalla kun istuvat laatikolla joten heinää voi laittaa pissalaatikon yläpuolelle viritettyyn verkkoon ja vähän laatikon pohjalle!

Moi!

ota kaksi tyttökania,pojat eivä vannhemmalla iällä tule toimeen!

käy näillä sivuilla,sillä kaneista ja niiden hoidosta pitää ottaa paljon tietoa,saat myös neuvoja miten opettaa kani sisäsiistiksi:
http://protu.it.helsinki.fi/sonja/
http://www.kanienkotikolo.urli.net/
http://www.kolumbus.fi/marijamuut/
http://www.sey.fi/elaintieto/kotikani.html
http://www.kaniyhdistys.com/
http://www.puput.net/keskustelu/
http://www.webduo.fi/lemmikit/index.php?board=6
 /   /  /  / miten kanin saa sisäsiistiksi

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta