AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

Skaala ikkunat

10 Vastausta 15 412 Lukukertaa
Kyllä on ala-arvoisia ikkunoita joita Skaala toimitaa. Varsinkin lämpölasipaketti, sillä niiden umpiotilassa on maali täpliä, vesivalumia ja naarmuja. En suosittele kenellekkeen niiden hankintaa. Onko muilla kokemuksia asiasta ?

samansuuntaista

reklamaatioiden hoito kestää aivan tolkuttoman pitkään, hidasta ja välinpitämätöntä

Mielestäni

Minusta asiallinen tuote

Minun

on täysin poikkeava, sillä niin huonoa palvelua näkee harvoin.
Myös Pihlava lukeutuu samaan kaastiin.

Skaalan reklmaatiuokäsittely

Joo,

Skaalan tuote on periaatteessa hyvä, jos nyt
sattuu saamaan mitä tilaa. Mulla tuli eri mitä tilasin mutta ONNEKSI olen allekirjoittanut jokaisen tilauspaperin mitä on sovittu ja pidätän
kauppasummasta vahingon määrän. LUKEKAA hyvät ihmiset TOIMITUSEHDOT.

REKLAMAATIOIHIN SUHTAUTUMINEN ON SKAALALLA NUIVAA, NIHKEÄÄ ja ASIATTOMAN HIDASTA ja kaikessa PAISTAA "ASIAKAS ON VÄÄRÄSSÄ ASENNE".

KAUPPAHINNASTA PIDÄTYS ON AINOA ASE HEITÄ VASTAAN

NIMIM: EI IKINÄ ENÄÄ SKAALAA

Sääteri

Shääteri ky meinaa tuo teeämmän vertaalukeskustelu jo lopahrella. Pitääskö vetäästä kintahasta taas joku uus rovosoiva juttu nottei asiaa pääsis unohtumahan.

Onko tässä järkeä?

Ensin oli Pihla, nyt Skaala.Myyntimiehet jöutuvat kai kynäänsä naputtelemaan, kun ei ole oikein osoitteita. No sitten tulee mieleen tällainen vyön alle-keskustelu, ensin kerrotaan joku huhuna kuultu epäkohta, odotettaan jonkin aikaa ja sitten uusi myötäilevä mielipide eri nimimerkillä.
Ovatko sitten Pihla ja Skaala pahoja kilpailjoita, kun tätä lokakampanijaa ylläpidetään?
No toivottavsasti palstan lukijat pistävät tämän touhuilun omaan arvoonsa.Kyllä kaikki firmat tekevät kelpo ikkunoita, joitain rakenne-eroja löytyy, lopun ratkaisee hintapolitiikka ja ostajan ja myyntimiehen kemiat(eli luottamuksen luominen)

Kokemuksia on

Kyllä on kokemuksia molemmista toimittajista !

oma.

jos hyväksyt tollaset ikkunat eiköhän noissakin oo takuu.tai sitten voi ostaa jonkun toisen firman ikkunat ja maksaa taas vähän rahaa ja ruveta sitten ruikuttaan niistä.

Ei ollut

kun rakennuttaja oli valinnut. En ole hyväksynytkään, mutta vuosikorjaus kestää hävyttömän kauan. Nyt jo yli 1,5 vuotta asunnon luovutuksesta.
Että silleen.

Ala-arvoista

Vanha ketju, mutta niin ajankohtainen!
Skaala on aivan omassa luokassaan ikkunantoimittajien joukossa- aivan onnetonta toimintaa.
Tulisi pitkähkö kirjoitus , jos lähtisi erittelemään vikoja ja sopimuksen vastaisia toimituksia , toimittamatta jäänestä ikkunoista nyt puhumattakaan.
Asiallisiin kysymyksiin suhtaudutaan epäasiallisesti ja väheksyvästi. Skaalassa olisi ehkä hyvä huomata, että maksavia asiakkaita, joita ovat myös taloyhtiöiden osakkaat, kannattaisi kohdella aikuisina ihmisinä ja asiallisesti. Todellakin yksi kokemus tästä kyseisestä yrityksestä riittää! Olen osakkaana useassa taloyhtiössä, joissa edessä on mm. ikkunaremontit, vain se on varmaa, että Skaala EI ole näissä ikkunatoimittaja.
Antaahan sekin jonkinlaisen kuvan yrityksestä, jos päällikkötason työntekijä ei älyä tervehtiä, saati esittäytyä, tullessaan ihmisten koteihin!

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta