nes pelien TÖRKEÄT myyntihinnat

fario

Olette varmaan huomanneet muutamilla nettisivuilla kuten huuto.net myydään vanhoja nes pelejä?
jos olette niin oletteko myös katsonu millä hinnoin niitä myydään siellä, aivan siis törkeillä hinnoilla.yhdestäkin pelistä saatetaan pyytää jo 15€ ja jostain "harvinaisesta" pelistä jopa se 30€. minun mielestä 5 euroo olisi tarpeeksi ikivanhasta pelistä.

Entäs taas itse konsolista, 40€ et löydä halvempaa.vielä kun toimivuudesta ei ole mitään varmuutta.voin sanoa karkeesti että, 80% niistä on täys kaatopaikka tavaraa.

Opi siis tunnistaa huijarit sekä ahneet paskat jotka näitä myy TÖRKEILLÄ hinnoilla.

33

5481

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • huskie

      Ei se ole tyhmä joka pyytää vaan se, joka maksaa. Taitaa olla huutiksen tunnuslause ihan. Oletkos itse huomannut, miten paljon joillekin NES-peleille tulee loppuhinnaksi huutokauppakilpailun takia vaikka lähtöhinta olisi alhainenkin? Useinhan myyjät katsovat sulkeutuneiden kohteiden perusteella jonkinlaisen hintatason vastaaville peleille, siis minkä verran ihmiset on valmiita maksamaan. Minäkin vähän yllätyin, kun sain omistani kaikista vähintään tuon 15 e ja parhaista yli 20 e vaikka ei ollut mukana edes ohjeita tai koteloita. Retropelit on nyt suosittuja tai jotain...

    • Ei millään pahalla, mutta NES-pelit ja itse konsoli ovat retrotavaraa ja harvinaisuuksia. Ja niitä myydään ihan sopivalla hinnalla minun mielestä. Sitä paitsi, oletko itse nähnyt ikinä kaupassa NES:iä tai jotain sen peliä nykyään? Et varmaan? Tämä on minun mielestä ihan perusjuttu keräilyssa ja vanhojen pelien ostamisessa. Ja enpä usko, että kukaan möisi jotain peliä 5€:llä, eihän se ole mitään. 15€ ei edes ole paljon, eikä minun mielestä siinä ole valittamista. Minäkin olen ostanut pelejä n. 80 €:n hinnalla ja ei ole ollut valittamista.

      Jos olet ostanut Huuto.Net:stä jonkun Captain Planetin NES:lle ja maksanut siitä 30 €, niin kyllä se aika hullua on.

    • Nimetön 2

      1. NES pelejä ei löydä nykyään mistään muualta kuin; divareista, kirppiksiltä ja nettihuutokaupoista. Siksi peleistä joutuukin maksamaan niin paljon koska jollet osta noista paikoista niin mistä sitten?

      2. Kalliimmat pelit saattavat olla harvinaisempia kuin toiset. Ostajan täytyy vain osata erottaa harvinaisuuden tavallisesta massapelistä.

      Pelikoneen toimivuudesta osaan sanoa vain sen verran että kun itse sain NES:in 80-luvun lopulla niin ei se silloinkaan välttämättä ensimmäisellä käynnistyksellä lähtenyt toimimaan vaan Resettiä sai hakata välillä kymmenisen minuuttia. Vaikka olikin kaupasta ostettu uusi kone.

      PS. Lohdutukseksi voin sanoa ettei 15€ yhdestä pelistä ole kovinkaan paljon. Satuin törmäämään yhdessä Divarissa Super Nintendon Secret Of Manaan ja hintaa oli 60€.

      • Dichiko98

        Nimetön 2, mikset Rekisteröityisi?
        suthan tuntee kohta helposti.
        Kannattaaa.


      • Nimetön 2
        Dichiko98 kirjoitti:

        Nimetön 2, mikset Rekisteröityisi?
        suthan tuntee kohta helposti.
        Kannattaaa.

        DarkLink nimellä muttei koskaan jaksa kirjautua :)


      • Anonyymi

        Hah. Nintendo entertainment system on ihan tilattavaa tavaraa nykyään ja sen saa uutena 149 $ johon sisältyy myös kolme peliä super mario bros 1 2 ja 3. Toki löytyy muitakin paketteja ja pelejä.


    • siis meinaan tämä...

      GameCuben voi hyvinkin saada 20€:lla ja NES, joka on kolme sukupolvea vanhempi (20 vuotta vanha näinä päivinä!) on paljon arvokkaampi, kuin Nintendon tällä hetkellä uusin "isokone". Eikö tunnu jotenkin hassulta? Itse suostun juurijajuuri maksamaan 35€ ko GameCubesta. Vanha NESsi makaa laatikossaan tusinan pelejä kanssa, joten ei sitä tarvitse ruveta ostelemaan. Enkä varmastikaan ostaisi, ellei sitä olisi ostettu silloin, kun se oli juuri tullut Suomeen :D

      • MrMario

        Katos, ihan luonnollinen "tuo peli on harvinainen, nostetaan sen hintaa"-efekti... ;)


    • fario
      • huskie

        Jotkut keräilijät tuon on halunneet, kun on kerran boksi ja muu sälä ehjänä mukana. Sama juttu kaikissa muissakin vastaavissa, vaikka en ymmärräkään mitä se sinua liikuttaa.


      • Artzi2
        huskie kirjoitti:

        Jotkut keräilijät tuon on halunneet, kun on kerran boksi ja muu sälä ehjänä mukana. Sama juttu kaikissa muissakin vastaavissa, vaikka en ymmärräkään mitä se sinua liikuttaa.

        Veikkaan että se joka osti aikoo myydä eteenpäin koska TOSTA voisi pyytää enemmänkin eBayssä. xD


      • kyllä
        Artzi2 kirjoitti:

        Veikkaan että se joka osti aikoo myydä eteenpäin koska TOSTA voisi pyytää enemmänkin eBayssä. xD

        Ebay on paljon edullisempi paikka kuin huuto.net.


    • vanhapelaaja

      Hyvä paskan heittäjä,

      Toimivat NES-konsolit eivät ole 80 prosenttisesti kaatopaikkatavaraa. Huutonetistä ostamistani toimivaksi mainostetuista NES-konsoleista 100% on ollut toimivia, ja usko pois, olen ostanut niitä yli 100kpl erilaisten pelipakettien mukana tulleina, testannut ja myynyt toimivana eteenpäin eikä valituksia ole tullut. Näen asian tärkeänä siksi, että tuollaiset kommentit voivat saada jotkut halukkaat keräilijän alut turhaan epäröimään NES:in ostoa.

      Huutonetissä huijarit paljastuvat äkkiä palautepisteiden perusteella. Huomiota kannattaa kiinnittää myös erityisesti siihen, kuinka hyvin myyjä osaa kertoa tavarastaan. Jos kohteen kuvaukseen on panostettu ja palautepisteitä on roimasti, on kyseessä varmasti luotettava myyjä ja siitä kannattaa jo maksaa! Ainakin minä teen niin.

      PELEJÄ SAA MYÖS VITOSELLA, joten nokka soukeammalle. Jotkut ei niin suositut pelit tai todella yleiset kuten Total Recall, SMB 1 tai mikä tahansa vähän simppelimpi peli on yleensä 5-6 EUR. Olen myynyt pelejäni vieläkin halvemmalla. Harva peli kuitenkaan vielä yltää siihen 15€ hintatasoon ja jos yltää, se todennäköisesti on sen arvoinen ihan oikeasti. Kyllä minä maksaisin Zeldasta, Metroidista tai Mario 3:sta 15€ vaikka heti herättyäni, jos en vielä omistaisi niitä.,...tai voin maksaa nytki vaikka omistan (vinkki) ;D

      Mikä oikeastaan määrittää arvon? No sehän on kysynnän ja tarjonnan laki, joka tulee esiin parhaiten juuri huutonetissä. Juuri tällä periaatteella tämä länsimäinen kauppaimperiumi toimii ja siitä on turha valittaa, ellei halua ryhtyä kommunistiksi tai vähintään saada kommarin mainetta :D...no ei nyt ihan mutta kuitenkin niin se menee.

    • nes man

      mun nessin hinto on 300 euroo pelkkä konsoli meinaan ja ohjainten hinta on 80 kappale ja peleistä pyydän 50 euroo ja nes aseesta oon pyytän 180euroo ja tiettekö mitä mää jopa sain mmyytyä tohon hintaan kaikki pois alle 3 päivässä

      • sdfghjkfgh

        Jos ostaa tohon hintaan niin aivoissa on jotain vikaa.


      • kyllä
        sdfghjkfgh kirjoitti:

        Jos ostaa tohon hintaan niin aivoissa on jotain vikaa.

        Olet aivan oikeassa.


    • Juuso1122

      Just viime viikolla möin Nessin ja 40 peliä nes hintaan 250 =)) Repikääs siitä

      Oli vielä kaikki aluperäiset pakkaukset ym niin kai sentakia sai noi hyvin!

      • trloloo

        Kaikki yhteens 250e? ite en ois myyny :)


      • 5+20

        Peleistä ois varmaan saanut enempi jos ois myynyt erikseen, tosin vaikea sanoa mitä tuo paketti sisälsi. Oliko laatua vai ryönää.


    • ei oikein

      juuso1122 on p*skapää. k*settaja.
      pitäisi verottajalle ilmotella juusosta.

      • Minä.

        huutonet jobbarit pitäisi muutenkin saada kuriin näiden nintendojensa kanssa... ostavat halvalla ja myyvät kallilla.

        kiskureita.


      • 11+5
        Minä. kirjoitti:

        huutonet jobbarit pitäisi muutenkin saada kuriin näiden nintendojensa kanssa... ostavat halvalla ja myyvät kallilla.

        kiskureita.

        No oho, pitäiskö sitä ostaa kalliilla ja myydä halvalla.


    • lehko80

      itselläni on NESSI myynnissä nyt 250-300 eurolla koska se on aito japanilainen versio jossa nimikirjoitus nintendon alkuperäiseltä kehittäjältä ja 6 peliä myynnissä ja jokaisella hintaa 15-60 euroa

    • joku vaan.

      No pitää sitten ostaa se sulta ja myydä 500e:lla pois niin alat ymmärtämään että jobbarit k*see suakin silmään

      kato "kysynnän ja tarjonnan laki" seli seli..

    • kakek

      Kuka idiootti nyt ostaisi noita - emulaattorit on vittu keksitty!

      • nes hemmo

        Nes konsoleita myydään 70€-150€ vaikka se on kallista se on sen hinta koitappa löytää nes konsoli 40€ jonka voi vielä ostaa ja on ehjä et varmaan löydä


      • nes hemmo
        nes hemmo kirjoitti:

        Nes konsoleita myydään 70€-150€ vaikka se on kallista se on sen hinta koitappa löytää nes konsoli 40€ jonka voi vielä ostaa ja on ehjä et varmaan löydä

        Esimerkiksi koita saada nessille mister gimigi alle 100€ ei onnistu


    • Aika vanha ketju, mutta vatsaan kuitenkin... Pihakirppiksellä oli myynnissä omia vanhoja kasetteja todella paljon... hinnat 2€/kpl... 1 meni kaupaksi, joku venepeli... mukana oli siis laidasta laitaan kasetteja, myös "harvinaisuus" 1500 in 1... tästä en ole löytänyt mitään tietoa mistään, silti ei mennyt kaupaksi... Tiedä vaikka siitä saisi netissä heti 500€... no ei jaksa nähdä vaivaa

      • 14+6

        Vanha ketju todellakin, löysin oman vanhan viestini nimimerkillä Nimetön 2 :) Kyllä aika rientää nopeasti...

        Mutta asiaan. On tullut havaittua se asia, että lähiseutujen kirppiksiltä ei tahdo oikein löytyä NES pelejä. Ja jos sattuu löytymään, niin hinta on nettihuutokauppojen hintojen mukainen, eurosta useampaan kymppiin. Kiitos netin myyjätkin tietävät turhan hyvin mitä pelistänsä pyytää :)


    • enkylläitepidä

      kyllä nuo nes jobbarit pitäisi edelleen saada lain voimalla kuriin.
      pilaavat koko huutonetin maineen ja pitävät omaa keskustelulahkoansa jossain
      nesretro foorumilla.
      säälittävää porukkaa kaikenkaikkiaan.

      katsokaapa vaikka sikahintoja huutonetissä ja kyllä se arveluttavaa on
      että kaikki on ostelemassa nes pelejä tori.fi:ssä että myyvät sitten voitolla.

      ihme kusipäitä.
      olis ihan oikein kun joku kävis aseella uhaten varastamassa ne niiden peli
      ja polttais ne jossain vitun kaatopaikalla.

    • nörttimiljoona

      Noi ei oo yhtään kalliita, ihan kelpo hinta 30 vuotta vanhasta konsolista ja sen peleistä. Nykykonsolitkin maksaa jotain 300€ ja NES 40€ niin huh Huh kun on kallis:-o. Sitä paitsi NES:in harvinaisimmista peleistä saatetaan pyytää jopa yli 1000 euroa.

    • Anonyymi

      Noo....nyt se konsoli on jo 100€ ja pelit jopa satoja euroja(harvinaisuudet) ^^

    • Anonyymi

      Mä ostan kyllä 5e kpl nintendo 8bit pelit sulta, voin maksaa jopa 6e kpl

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2042
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1577
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1461
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1447
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1227
    Aihe