AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  /  / HUUTOMERKKI-varoitusvalo Audi A4 -97

HUUTOMERKKI-varoitusvalo Audi A4 -97

6 Vastausta 1 741 Lukukertaa
Tere, osaiskohan joku audisti kertoa, mistä siis kyse kun mittaritaulussa palaa käynnistettäessä välillä punainen valo, jossa huutomerkki, elikkäs jokin hälytysvalo, epäilemättä, mutta mikä?? Voiskohan johtua huolto-ilmoituksesta, siis auto on itse huollettu, enkä saanut huoltoväliä nollattua..? Kunpa joku tietäisi..

Jarrut

Sehän on jarrujen kulumisesta tai jarrunesteen vähyydestä kertova hälytys. Jos edellämainitut kunnossa, voi johtua myös alhaisesta jännitteestä. Eli jos startatessa jännite laskee, oliko se jotain 10 voltin pintaan, niin ABSit sekoilee juuri tuolla tavalla, eli polttaa hetken tuota jarrujen hälytysvaloa. Huono akku? Huono maadoitus? Startti lyö vähän maihin? jne.

palat

Tarkoitin tietenkin jarrupalojen kulumista. :)

Kiitokset!

..valotti asiaa, varmasti se jostakin huolto-ohjekirjastakin selviää, mutta oma on kirjotettu saksan kielellä, joten tuo asian perillemeno on hiukan kyseenalaista ;)

Valo ei siis joka käynnistyksen yhteydessä syty, vaan tänä aamuna kahden käynnistyksen yhteydessä. Kertookohan se jostain?

Tarkista palat

Eli tarkista onko palat loppu. Jos ei ole, niin tarkista paloille menevän johdon liitin. Voi olla kosteutta. Lataa akku.

jarrupalat

Heips.Uusia jarrupaloja ostaessasi, vältä siemer merkkisiä paloja.Näissä kontaktinastat liian pienet, ei synny kontaktia, muistaakseni 2.1mm kun taas alkuperäisissä 2.5mm.

OHJAUSTEHOSTIN!

Vielä tiedoksi, että vika ei ollutkaan jarrupaloissa, vaan ohjaustehostimen öljyt lisättyä ei tuo varoitusvalo ole enää syttynyt. Näin tällä kertaa!

Onkohan tuo valo sitten yleinen "tarttis-tehrä-jotain"-valo?
 /   /  /  /  / HUUTOMERKKI-varoitusvalo Audi A4 -97

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta