AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / kaunokainen-karpaattienkello

kaunokainen-karpaattienkello

3 Vastausta 4 084 Lukukertaa
Miten saan kaunokaisen ja karpaattienkellon menestymään. Kaunokainen kuolee ja karpaattienkello on kitukasvuinen. Kasvavat hyvässä mullassa, ainakin kaikki muut kukat kasvaa loistavasti.

anna siementää

Kaunokaisen pitäisi kasvaa aivan missä vaan,itsellä sitä on pitkin nurmikkoakin.Anna sen rauhassa siementää,älä leikkaa kukkia,äläkä keväällä puhdista maatasi kovalla innolla,ettet revi alkuja pois.
Karpaattienkello ei kamalasti leviä,usein pysyy vain paikoillaan,missä vyöhykkeellä asutkin,laita talveksi havuja päälle,että säilyy kunnolla.

Karpaattienkello

Minulla karpaattienkellot tekee joka kesä isot puskat sekä sinistä että valkoista ja on levinnyt noin neliölle, muistaakseni viitisen vuotta sitten ostin 4 kukkaa.
Maa on aikahiekkaista, eli samassa penkissä kasvaa kivikkokasveja. Muistaisin jostain lukeneeni että se kaipaa nimenomaaan läpäisevää maata. Paikkakin on kyllä aika lämmin koska se on tehty vanhaan kivijalkaan, siin semmoset isot oikeat kivet. En ole peitelleyt tai muuten talvella erikseen hoivaillut.
Pihassa olevat vanhat kaunokaiset leviävät pitkin nurmea, mutta ostetut jalostetut tuppaavat häviämään parinvuodenpäästä.

karpaatti/kaunokainen

..kaunokainen on kaksi vuotinen ja häviää kyllä ellei jätä rauhaan pieniä siementaimia.Minulla myös karpaattienkello kasvaa ja voi hyvin,en peitä koskaan ja asun V vyöhykkeellä.Paikka on hiekkainen ja kuiva.Sitä se nähtävästi vaatii.
 /   /  /  / kaunokainen-karpaattienkello

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta