Krapula lääkitys

Minä Vaan

Mä luin näitä ihmisten poppakonsteja krapulaan ja valitettavasti tästä maailmasta ei löydy sellaisi mustikkakeittoja eikä sokerivesiä jotka oikeasti auttaa vieroitusoireisiin.Noh ehkä jos on yhden tai kaks päivää ottanu mutta kyllä se muuten menee lääketieteen puolelle.Kantsii aina pitää pari diapamia varastossa että saa pahimman terän pois ja pystyy ehkä vähän syömään.Vielä parempi jos on Stesolidia koska se estää myös tehokkaasti kramppien tulemista ja deliriumia(kerran kokenut enkä suosittele)Propral vie tärinän pois kropasta ja sitten tietenkin on hyvä ottaa parinpäivän ajan jotain beetasalpaajia että serotiini(mielihyvänvälittäjäaine)aivoissa pysyy jokseenkin hyvänä ettei tule kovin itsetuhoinen mieli.Ja nukkuminen on kaiken A ja O joten Tenoxit peliin koska riittävä uni on 60% ihmisen hyvinvoinnista ja sen saaminenhan kovassa krapulassa ei ihan helppoa ole.itse en enää toivottavasti tarvi näitä enään koskaan ja nämä neuvot todellakin ovat sellaisille joilla on jo pitempi putki takana.

26

17992

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • U-Ö

      Monille ihmisille lääkkeiden käyttö krapulan hoitoon on kauhistus, kun mielikuvituksessaan yhdistävät se sekakäyttöön, mikä on tietenkin aivan eri asia.
      Lääkkeillä kyllä saa krapulat väistettyä hyvin tehokkaasti.
      Muutaman kerran olen Diapamia, Oxepamia, Opamoxia, Stesolidiä, sekä Tenoxia ottanut, ja täytyy sanoa, että kova sana krapulaan. Reseptiä niihin en lähde hankkimaan, kun varmaan jäisin koukkuun niihinkin.
      Sitä vaan ihmettelen, että miten tavallinen juoppo saisi reseptit luettelemaasi arsenaaliin; Diapam, Stesolid, Propal, beetasalpaajat, ja Tenox ??
      Ei kai mitenkään. Nuo kun olisivatkin kaapissa, niin eipä olisi huolen häivää - vain väliaikaisesti tarpeeseen käytettynä.

      • Häh Höh

        Mitä outoja turiset. EI beetasalpaaja mitään serotoniinia sisällä!!!! Propral on myös beetasalpaaja.


      • U-Ö
        Häh Höh kirjoitti:

        Mitä outoja turiset. EI beetasalpaaja mitään serotoniinia sisällä!!!! Propral on myös beetasalpaaja.

        ????


      • Original
        U-Ö kirjoitti:

        ????

        Ei kun toi kuitti oli mulle joka kirjoitin alkuperäisen viestin.Myönnän siihen tuli lääketieteellinen lapsus beetasalpaajista..mutta anyways jokainen ymmärsi pääasian.Ja jos haluat arsenaalia niin toi viimeinen kommentti et kaikkea saa jos haluaa puhuu asiaa.


      • *Q*Q*
        U-Ö kirjoitti:

        ????

        Sulle en huomauttanut vaan ketjun aloittajalle.

        Onko v*ttu päällä kännin tai krapulan takia kun otit nokkiisi.


      • ````````
        *Q*Q* kirjoitti:

        Sulle en huomauttanut vaan ketjun aloittajalle.

        Onko v*ttu päällä kännin tai krapulan takia kun otit nokkiisi.

        Tarkotin U-Ö:lle!!!!


      • opamoxmies

        Tommoseen lääkityksen opamox ja propral saa jos paniikki häiriö . Jos sitten taas oikeesti omaat paniikkihäiriön on krapula aina vähintään 2x pahempia eli todella mukavia. Fyysiset ja varsinkin henkiset oireet pahenee


    • pilleristi olet

      Sillä se lähtee, millä se on tullutkin.

      Kaltaisesi narkit ovat uhka yhteiskunnalle.

      • dxxxxxm

        haista vitun kullinlutkuttaja vittu! babylonin lammas BÄÄ BÄÄ :D pssh uhka yhteiskunnalle kun syö darraan rauhottavia.annamun nauraa!


    • Hoitsendaali

      Tosiaan, niin kuin yksi tiesi, Propral on nimenomaan juuri beetasalpaaja.
      Muuten nuo mainitut lääkkeet kuulostavat niiltä, joita joillakin hoitsuilla on tapana varastaa kotiin työpaikaltaan sairaalasta. En suosittele sen jatkamista!
      Totta on se, että uusi viina auttaa vanhaan krapulaan. Ei mikän muu. Mutta sillä krapula siirretään vain eteenpäin. Lopullista krabbista ei voi välttää millään!!!

    • jos haluaa

      Kaikkia noita lääkkeitä saa täysin kivuttomasti kun menee yksityiselle ja sanoo kärsivänsä paniikkihäiriöstä ja unettomuudesta..ne ei yleensä kahta kertaa kysele.

    • lähtee ajan kanssa

      Ei hyvää kankkusta pidä 'lääkitä' pois, se kannattaa kärsiä kuin mies, jos on mies.

    • ku diapam

      Eri kauppanimi vaan. Ja tosiaan, propral on beetasalpaaja.
      Oot tainnu narskutella nappeja niin, ettei sulla oikein ajatus toimi?

      • Stesolid ei todellakaan ole sama kuin Diapam. Niissä on eri vaikuttavat aineet ja ne vaikuttavat eri taoin!!!!!!!!!


      • ditsepamiinia
        mamsen kirjoitti:

        Stesolid ei todellakaan ole sama kuin Diapam. Niissä on eri vaikuttavat aineet ja ne vaikuttavat eri taoin!!!!!!!!!

        eri paketeissa.
        Siis sama lääke, eri kauppanimet.

        Oletkohan sinä lukenut mitään, tai ymmärtänyt lukemaasi?


    • En ymmärrä miten uskallat mennä antamaan tuollaisia neuvoja kenellekään krapulan hoitoon!!! Itse en uskaltaisi tuollaiseen vaikka olen sentään hoitaja. Lääkitys on sellainen ala joka vaatii muutakin kuin Pharmacan sisälukutaitoa!!! Ja se mikä tehoaa sinuun ei välttämättä tehoa toiseen, ainakaan toivotulla tavalla. On hengenvaarallista mennä neuvomaan toiselle lääkitystä tuosta vaan, se voi koitua kohtaloksi. Suosittele mieluumin lääkärissä käyntiä ennen kuin lääkkeitä!!!

      • Jopetus

        Kyllä lääkeriin tottakai kannattaa mennä, mutta jos nyt puhutaan sellaisesta asiasta kuin vaikka pitkä loma ja olet ulkomailla yms.. Minä henk.koht jos lähden juomaan kävisin hakemaan diapam reseptin mukaan. Koska Delirium Tremens on pitkän ja runsaan alkoholin käytön äkillisestä lopettamisesta johtuva psykofyysinen sairaustila. Hoitamattoman kuolleisuus 35%.. se on aika paljon, eikä tarvitse olla ns.juoppo! Itse tiedän aika monta runsaansi juovaa ihmistä jotka käyvät kumminkin duunissa jne... ja krapmit tulevat sitten vasta 3-4 päivän jälkeen juomisen lopettamisesta. kun varsinainen krapula on mennyt ohi. Eli jos nyt joku sattuu olemaan "AMBULANSSI" eli mikä on meininki niin 20mg Diapamia tai muuta diatsepaamia suuhun, ambulanssi paikalle. Ne laittavat sitte lisää sitä stesolidia suoraan peppuun, ja vähäksi aikaa psykiatriselle osastolle kätteleen olemattomia liskoja=) 1-2päivän juominen menee sit ajan kanssa ohi.


    • vodka,,,,,,,

      on se kova paikka,viikon raakan putken jälkeen.nyt pitää yrittää kunnolla irti,

      • pelottaa

        Kyllä nyt pelottaa. Onko hoitajien taso todellakin tämä? Vai koskeeko tämä vain turkulaisia hoitajia? Väitetään että Stesolidissa ja Diapamissa on eri vaikuttavat aineet ja moititaan muita tiedottomuudesta.

        Oli pakko vastata tähän viestiin vaikka vanha onkin.


      • Jopetus
        pelottaa kirjoitti:

        Kyllä nyt pelottaa. Onko hoitajien taso todellakin tämä? Vai koskeeko tämä vain turkulaisia hoitajia? Väitetään että Stesolidissa ja Diapamissa on eri vaikuttavat aineet ja moititaan muita tiedottomuudesta.

        Oli pakko vastata tähän viestiin vaikka vanha onkin.

        Stesolid, Diapam, Medipam ovat kaikki Diazepameja. Eli Stesolid nyt udeammin on sellaisessa mikstuura muodossa eli nestemäisessä. Mutta ole huoleti. Sama asia tämä on kuin Ibumax ja Burana. Toinen maksaa vaan enemmän. Medipamilla saattaa olla pitempi vaikutus eikä niinkään "humalluttava" kuten 10mg Diapamilla. Se on se sininen! Ei ole huolta. Kuitenkin säännöllisesti syödä kannattaa. Ei korvaa sitä annosta jos nyt 5mg X 3vrk.. eli aamu, ilta ja yö. Vaan jos aamulla ei ota niin ottaa sitten iltapäivällä. Tai vastaavasti iltapäivän jätttää illalle ja katsoo tarvitseeko "yöllä" lainkaan!


    • tuurijuoppo76

      Tässä kun aikani kuluksi rajusta ryyppyputkesta pikkuhiljaa toipuessa lueskelen kankkusviestejä, niin on kyllä asiallinen kirjoitus. Allekirjoitan 100% tämän, tuurijuopolla on pakko olla kaapissa jotain rauhoittavia lääkkeitä, tai muuten mennään oikeasti deliriumin kourissa sairaalaan jos sinne satutaan ehtimään.

    • 6 kohdan vinkit

      Itselläni toimii tehokkaasti tämä:

      1. Aamulla herätessä 2cl pikkupullo Fernet Brancaa tai Underbergia naamariin.

      2. Takaisin sänkyyn ja 15-30cm torkahdus päälle. Tämän jälkeen yleensä jo heti huomaa että olo on aikaisempaa parempi.

      3. Aamupalaksi kevyt leipä juustolla&kinkulla, mutta ei missään nimessä kahvia. Kahvi sekoittaa aina krapulavatsan. Mieluummin esim. energiajuoma.

      4. Aamupalan ohessa särkylääke 400-800mg Buranaa, jos päätä särkee. Tämän lisäksi Rennietä/Samarinia tms. hedelmäsuolaa vatsaa rauhoittamaan.

      5. Rauhassa lämpimään suihkuun ja sinne mukaan 0,5l tölkki Karhun olutta.

      6. Suihkun jälkeen 1-1,5h makoilua sohvalla ja telkkarin katselua.

      Toimii kuin nyrkki silmään. Tuosta kun sohvalta nousee, niin eipä ole kankkusta enää. Sitä pääsee illalla vaikka urheilemaan, kun tuota ohjelmaa noudattaa.

      • ja jatkoa

        Niin ja voisi jatkaa että vältettäviä asioita ovat ehdottomati minulla:

        - Kahvi
        - Tupakka
        - Sauna
        - Urheilu (vasta illalla)
        - Liian raskas ruoka (vasta illalla)


    • rva kankkunen

      Minun pääni alkaa selvitä kankkusesta, kun otan ensin tyhjään mahaan Beroccaa lasillisen, sitten noin puolentunnin päästä maitokahvia ja pieni juusto-kinkkuleipä.

      Kyllä se kankkunen joskus menee ohi! Tuo vaan hiukan tehostaa tutinan poistumista!

      • krabbis

        Propral vetää mahan kivasti krapulassa sekaisin paska lentää seinille asti :D


    • ismo-olavi

      Krapulassa vejätyttää käteen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1913
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1486
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1408
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      16
      1398
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1375
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe