AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Missä passikuvia

Missä passikuvia

19 Vastausta 1 119 Lukukertaa
Missä Turun keskustassa voi ottaa passikuvia?

Kätevästi

Muista noudattaa ohjeita;muuten menee uusiksi;ainakin itse sain rahat takaisin,kun 1.kerralla kuvat eivät täyttäneet vaatimuksia.

Onko Turussa

kuin tämä mainitsemasi "pääpoliisiasema"?

hyvä pointti

toi "pääpoliisiasema". olen ite 30 vuotta elänyt/asunut turussa ja niin kauan kuin minä muistan niin täällä on ollut kerrallaan vaan yks poliisiasema.
ja toinen juttu... ne "pääpoliisiaseman" valokuvaautomaatin kuvat ei kelpaa uuteen biopassiin. eli eipä muuta kuin valokuvaamoon...

Varissuolla

Siellä suunnalla on,olisiko juuri Varissuolla tai
Lausteella yhden hengen poliisiasema.Kai
siellä joku huone on;ei kai konsta koko ajan ulkona kävele.

Kyseessä

ole poliisiasema. Turussa on vain yksi poliisiasema.

Me kävimme

Kiltaa vastapäätä toisella puolella tietä ja ehkä hiukan asemalle päin on hyvä kuvaamo. Todella mukava ihminen ja fiksaakin hiukan kuvia jos on vaikka jotain näppylöitä naamalla... pojan finnit hävisivät kertaheitolla...

Todella hyvät kuvat tuli ei ole ennen ollut niin hyviä pikaautomaatilla ei niin hyviä saa. Sillä siellä saa valita vaihtoehdoista.

Missä tahansa

Itse otatin kuvani Myllyn Rajalassa. Sai valita että ottaako 4 vai 6 kuvaa, vaikka passiin riittää 1 kuva. Neljä kuvaa maksoi 10€, aika kallista, mutta elämä on.

Passinhan voi hakea nykyään mistä poliisilaitoksesta tahansa, joten hain sen Raisiosta.
Petteri Kankaro Suomen Juhlakuvasta hei! Minulla on ystävänpäivään asti lyömätön tarjous. Passikuvaus -50%, eli nyt vain 7 euroa sisältäen 8 passikuvaa.

Olen aivan Turun poliisiaseman vieressä, tässä edessä on paljon ilmaisia parkkipaikkoja. Voit jättää auton eteen, käydä kuvassa ja kävellä poliisiasemalle.

Olen Poppy & Rosien tiloissa, osoitteessa Linnankatu 35, Turku.

Tervetuloa :)
Huom! Huom! Huom!
Kysymys oli missä voi OTTAA passikuvan, ei missä sen voi OTATTAA tai TEETTÄÄ.
Kuvan voi käsittääkseni ottaa missä tahansa, keittiössä, puistossa tai vaikka jokilaivalla kunhan kuvan tausta täyttää määräykset.

Ohjeet kuvan ottamiseen löytyvät tuolta:
http://www.poliisi.fi/poliisi/home.nsf/pages/1420C6E88D44489BC225701900350B51

Näin otat passikuvat itse:
http://jrkkari.com/2011/05/18/passikuvat-perheesta-2e-ladattava-tiedosto/
(tämän paikkansapitävyydestä en sano mitään)
Kuvaus ei enää nykyään onnistu ihan missä vain, poliisilla on tarkat hylkäämisperusteet mm. taustan, kuvattavan asennon, silmälasien ja hiusten asennon suhteen. Itse käytän kalibroitua harmaasävytaustaa. Kun ammattilainen ottaa passikuvasi, ei tarvitse odottaa poliisiaseman jonossa vain tulla todetuksi, ettei kuva kelpaa.
Muutin hieman aukioloaukoja ja palvelen nyt entistä paremmin poliisilaitoksen aukioloaikojen mukaan.. Kuulin kun joku kävi ottamassa vuoronumeron poliisilaitokselta ja tuli käymään passikuvassa, kätevää :)

Hinta yhä 7 eur/8 kuvaa..

auki ma-pe 10-16.
Poppy & Rosie, Linnankatu 35, Turku
Aukioloaika oli hyvä, eli 10-16 vastaa paremmin poliisilaitoksen aukioloaikoja. Etenkin jos vuoronumeron hakee ensin ja tulee sitten kuvaan. Tosin aina ei tuota jonoa poliisillekaan ole.

Nyt kun maine on positiivisesti kiirinyt, laitetaan vielä vähän lisävauhtia. Annan rahat takaisin ja uudet kuvat jos kuvat eivät jostain syystä mene läpi, eli passikuvat läpimenotakuulla! :)

Hinta oli siis 7 euroa, sisältää 8 kuvaa.

Poppy & Rosie, Linnankatu 35, Turku
Meidän perhe kiittää! 2 aikuista ja 2 lasta passikuvat hintaan 20 euroa. Tosi halpaa, mutta kuvat oli silti parempia kun edellisessä passissa. Suosittelen! Linnankatu 35
Turun keskustassahan voi ottaa kuvia vaikka missä :D Mutta me mentiin Linnankatu 35:een kun edessä oli parhaat parkkikset.
Linnankatu 35 on muuttanut, uusi osoite Yliopistonkatu 32. Sähköinen kuva suoraan poliisin lupajärjestelmään 7 eur, 8 passivalokuvaa ajokorttiin ja viisumiin 9 eur, molemmat yhteensä 10 eur.
Jos tarvit uuteen passiin kuvan tai ajokorttiin ym. Passikuva: 4 värillistä ja 4 mustavalkoista + sähköinen kuva (saa myös itselle, jos haluaa sähköpostiin) hintaan 9€. Yliopistonkatu 32, kävelykatu.
http://www.juhlakuva.net/hinnasto.html
Ei oo kävelykadulla kun stockmannilta pari korttelia kävelykadun suuntaisesti satamaanpäin. Siwasta pari liikettä keskustaanpäin.
ei kiinosta
Meidän perhe kiittää, saatiin passeihin kuvat! Ja kauppias ei ottanut maksua, päin vastoin antoi meillä rahaa matkaa varten.
 /   /  /  / Missä passikuvia

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta