AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Kesätöihin mansikkamaalle.

Kesätöihin mansikkamaalle.

24 Vastausta 8 643 Lukukertaa
Mietin tässä, että milloinkas sitä kannattaisi kysellä kesätyöpaikkoja mansikkamaille? Onko siihen joku tietty aika milloin pitäisi hakea?

varmaan

mihin on hakemassa.. tietämälläni maalla otetaan kyllä yhteystiedot ylös mutta asian tiimoilta otetaan yhteyttä vasta vähän ennen mansikka-aikaa..
ellei sitten perkkaajaksi tmv myös halua.
eli kysäise kyseisestä paikasta, kyllä siellä varmaan ollaan ihan tyytyväisiä alotteellisuudesta vaikka liian aikaisin kyseleekin

Eiköhän ne venäläiset ja virolaiset

jo viime kesänä lähtiessään luvanneet tulla uudestaan. Tekevät pienemmällä palkalla kuin suomalaiset ja ovat siksi suositumpia.

Aivan

Ei vaan tekevät AHKERAMMIN kuin suomalaiset ja ovat siksi suositumpia.

Suomalaisten suusta kuultua: "Täällä (kotona) sataa vähän vettä, eihän tänään poimita?" "Mä meen tänään kavereiden kanssa ostoksille, mut tuun kyllä huomenna"

mansikkamaalle töihin

niin siis voisiko joku kertoa miten mansikkamaalle pääsee ylipäätänsä töihin ja miten se palkka tulee sieltä, meinaan jossain on sillein että saa jonkun verran rahaa aina kun on saanut kerättyä yhden jonkun laatikollisen mansikoita ja taas jossain on joku tietty palkka, kaikki informaatio tästä aiheesta käy...

ja vielä...

niin ja vielä sitä, että jos joku tietäisi tampereen mansikkapaikoista, niin se olisi kiva juttu, mutta tuo muu informaatio riittää kyllä.

hbgfbgfd

yleensä joskus keväällä kun käy molin sivuilla tsekkailemassa, ni kyllä niitä sinne alkaa ilmestyä..mutta kuiteski oo tarpeeks ajois asialla..yleensä varmaan kaikki pääsee kuhan on tillaa. tsekkaa esim. suonenjoki

tak

kiitos tiedosta ja siis tietääkö kukaan missä päin tamperetta voisi olla tälläisiä mansikan pominta paikkoja jos niitä ylipäätänsä on?

palkka?

millaista palkkaa mansikkamaalta saan yleensä? ja kuinka monta tuntia päivässä ja montako päivää viikossa?

Heeii, tietääkö kukaa :)

Mäkin haluaisin tietää, koska pitää hakee ja minkä ikäsiä sinne otetaan. Paljonko palkkaa? : ))

Ikä?

Minkä ikäinen pitää olla? Ite oon 13 v. Onks mulla mitään mahollisuutta saada paikkà?

kyl saa

on varmasti mahiksii jos meet ite kysyy ja oot reipas ja ahkera ni kyl saat...mäki sain!

mansikkamaat

Kannattaa jo soitella mansikkamaille työpaikkaa. Ku sieltä vissii aika moni kyselee. Mitä aikasemmin nii sitä paremmat mahollisuudet saada työpaikka. :)

kerro lisää

Nii oot ollu mansikka maal töis ni paljo saa esim 5h. päivää tekemäl viikos??
vastaa pian ois nimittäin kiva tietää et kannataako ees hakee

tietämätön

TIETÄÄKÖ KUKAAN MISSÄ SIJAITSEE LÄHIN MANSIKKAMAA PERKKAALTA. JA KUINKA PALJON VOI TIENATA PÄIVÄSSÄ TAI VIIKOSSA:)

hei

Entäs Kotkaa lähellä, tai onko mansikkamaita joissa majoitus?
Onks kellään tietoo paljo palkkaa saa jos menee kesätöihin mansikka paikalle ?
heihalooo! voisitte vähän ottaa ite selvää asioista, ettekä tulla tänne kyselee, et miten mansikkamaalle pääsee töihin ja missä täällä on mansikkamaa?!? ihme ettei vielä, että "mitä mansikkamaalla tehdään?! :o" GOOGLETTAKAA ja soittakaa sinne ja kysykää. nii tein minäkin ja nyt oon siellä kesän.

ei varmaa oo nii vaikeeta...
No, sori jos tää kysymys häiritsee, mut minkälaisilla hakusanoilla olet googlesta etsinyt? Kun itse olen etsinyt jo melkein 1h 30 min erillaisilla hakusanoilla, mutta en ole vielä löytänyt. Että mitä millä hakusanolla sä löysit? (:
Palkkaa saa niin pa4ljon kun vaan jaksaa kerätä eli esim meillä oli 4 euroa 10litran sanko ja 4,50 puhtaana kerättynä. itse sain mansikkamaalta töitä kun soitin niin siitä seuraavana päivänä jo menin sinne.. ja jotain 158 euroo sain viideltä päivältä, kun oli vaan tommonen lisätienestien toivossa paikka.. kuutena päivänä ainakin siellä kerättiin mansikoita ja niin.. ikävintä oli se, kun paikka oli täältä joku 30 km joutui lähtemään jo mansikkamaan omistajan kanssa aamulla kello 5.30 ja niin kyydit takaisin päin oli sitten tiukemmassa, eli odottelua että pääsee pois piisasi.
onkos jkl;llän lähellä mansikkamaita? o;;
tietääkö joku mansikkapaikan raisiost tai jostai lähelt??oon ettiny koht 2h KIITOS!!!!
Tietääkseni paattisten mansikkamaa on raisiota lähimpänä. Tai sitten ruskon, sielläki muistaakseni on. Mut mitään en osaa noista kertoa ku en oo niissä ollu töissä (:
Täältä löytyy useimmat mansikanpoimintapaikat http://eatfresh.ly
 /   /  /  / Kesätöihin mansikkamaalle.

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Viikon keskustelluimmat

Tietoa mainosten kohdentamisesta