AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  /  /  / Uusi Jetta-kokemuksia kiitos

Uusi Jetta-kokemuksia kiitos

9 Vastausta 6 017 Lukukertaa
Olen hyvin lähellä hankkia itelleni ja perheelleni autoksi uuden Jetta 1.6 FSI:n.. Toivoisin nyt rehellisiä kommentteja tuosta autosta, ja niistä varusteista, joita siihen kannattaa hankkia oston yhteydessä. Myös viat kiinnostavat (esim. luistonesto jne...)

Todettakoon, että rengasmelu ei ole ongelma, vaan tenavat takapenkillä, jotka varmaan peittävät tuon rengasmelun.... Kaikki muut kommentit ja asialliset sellaiset ovat tervetulleita..

Kannattaako luottaa Mehicanoon?

-Kale-

Miksi

Onhan olemassa parempikin vaihtoehto eli TSI.

Comfortlinenssa hintaeroa kokonaista 1500e.

uusi jetta

olen ajanut jetalla 9kk noin 17500 km ilman mitään vikoja rengas melu ei häirinny yhtään, kannattaa ottaa comfort paketti heti ettei harmita jälkeen päin,kaikin puolin erittäin tyytyväinen olen ollut.

samoja kokemuksia mulla

Omalla uudella Jetallani on ikää nyt n. 4 kk, ja 10 Tkm rajapyykki saavutettiin juuri.

Allani on 1.6 FSI ja tuo Comf. paketti, ja voin suositella... Kulutus matka-ajossa on ollu 5.9 ltr ja yhdistetty, missä kaupunkiaja 60%, niin on ollu n. 6.6 ltr...

On muuten puol litraa vähempi ku Meganella, joka mulla ennen oli Ja moottori on samankokonen.
Ja ne, jotka moittivat rengasmelua, joko olen kuuro tai sit muilla on liian herkkä korva... Ei tunnu missään, verratkaa vaikka halpa japseihin.

Liikkeelle ja myyjälle annoin hyvät palautteet, kun soittivat jostain kyselyfirmasta, ja en pystyny autoakaan moittiin...

Jetta on

hyvä ostos. Mulla 16 tkm mittarissa, 2.0tdi Kuluttaa vähän, moottori ei melua sisälle. Tien äänet ihan normaalit, renkaita vaihtamalla nekin pienenee. Ainoa huono asia on, että lasinpyyhkijöitä ei saa nostettua pystöön, hankalat puhdistaa etenkin talvikelillä.

Ilmainen vinkki

Ne lasinpyyhkijät saa kyllä pystyyn seuraavalla "konstilla". Kun sammutat auton, käytät kerran kertapyyhkäisyä. Tällöin pyyhkijät jäävät pystyasentoon, josta saat edelleen nostettua ne pystyyn irti lasinpinnasta.
Mun autosta lähti veto ja mittariin syttyi valo ,keltainenmuistuttaisi jotain möykkya ojekirjasta sain selville pakokaasusta jotain en tiedä.Missä vila Asu Fuengirolassa Espanjan Kuningaskunnassa Andaluusiassa
Hienoa vastata johonkin 5 vuotta vanhaan kyselyyn.
jollain jo 17500 km, ilman vikoja, jo on aikoihin eletty!
Jetta oli ihan hirveä kolukärry. Ei voi suositella.
 /   /  /  /  /  / Uusi Jetta-kokemuksia kiitos

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta