AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / lapsella mustat silmänaluset

lapsella mustat silmänaluset

7 Vastausta 3 505 Lukukertaa
Tyttärelläni (pian 5v.) on hurjan mustat silmänaluset. Hän nukkuu 11-10 tunnin yöunet ja päiväunetkin vielä, eli en usko, että väsymyksestä johtuu. Onko teillä kellään kokemusta asiasta? Jotenkin tuntuu, että lääkäriin ei viittis viedä, kun mitään muita oireita ei ole, vain syksyn aikana tulleet mustat silmänaluset.

Sama täällä

Myös minun 5v lapsellani on ajoittain tummat silmänalukset, odotan siis myös jos jollain on parempaa tietoa asiasta. Lapsella välillä ihan normaalin näköinen iho ja sit taas joskus tummempi ja nukkuu minusta ihan tavallisen hyvin. Ehkä ei ole syytä huoleen?

perinnöllistä

voisko olla perinnöllistä? ystävälläni on ollut aina mustat silmänaluset ja hän on synnyttänyt tytön ja pojan joilla molemmilla on myös mustat aluset. Pojalla vähän enemmän kuin tytöllä. En kylläkään ole kehdannut asiasta mainita, ja eipä siinä nyt mitään mainittavaa olekaan... mutta tulipahan mieleeni..

Näyttääkö

ne silmänaluset aina yhtä tummilta?Meinaan vaan,että monesti riippuu siitä,mistä suunnasta valo tulee...

Omallani näytti myös,mutta kun katsoin oikein ulkovalossa,niin oli ihan normaalin näkönen...:)

Meidän tytöllä

joka on 3v. on ollut syntymästään asti mustat silmänaluset. Ja on pienet silmäpussitkin. Itselläni myös aika tummat silmänaluset.

voi johtua

tarkkaile että lapsi juo tarpeeksi.

pitääpä tarkkailla

sillä en ole tullut ajatelleeksi moista. Paljonkohan 5 vuotiaan tulisi juoda päivässä? Hän juo n.2dl joka aterialla, lisäksi pyytää välillä vettä. Uskoisin hänen juovan siinä 1,5L päivässä...
Meillä kummallakaan vanhemmalla ei ole varsinaisesti tummat silmänaluset, tosin, tällaisethan piirteet voivat hypätä sukupolvien ylikin... Joskus olen vain kuullut, että anemialla saattaisi olla jotain yhteyttä pandasilmiin.

meidän

oli kans tummat silmänaluset tietyissä tilanteissa 2 ikävuoden jälkeen. Huomasin tummat aluset aluksi liikunnan tai resuamisen jälkeen. Pian tytöltä löytyi astma, joka oli aiheuttanut kipua---->aiheutti silmänalusten tummumisenkin.
 /   /  /  / lapsella mustat silmänaluset

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta