AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Esimiesten palkat?

Esimiesten palkat?

8 Vastausta 9 231 Lukukertaa
Sanon aluksi, että yritin etsiä esimiesten palkkataulukoita netistä, mutta en löytänyt. Siivoojien palkat kyllä löysin, muistaakseni.

Eli mitä saa siivousesimies/palveluesimies/siivoustyönjohtaja, mitä titteliä nyt haluaakaan käyttää, palkkaa? TES-palkka?

Ja olisiko kokemuksia tuosta työstä? Harkitsen "aurinkoisen siivousyrityksen" palveluesimiehen kesälomittajaksi... Siis harkitsen ;).

siivoustyönjohtaja

Kuntapuolella siivoustyönjohtajan, -ohjaajan tehtäväkohtainen peruspalkka on n. 1600-1830 eur/kk vuonna 2005, siihen päälle lisäksi henkilökohtaiset palkanosat.

yksityisellä sosiaalipalvelualalla, siivousesimies, I pkl ilman kokemusta alkaen 1552 e/kk

turha toivo

yksityinen puoli ei maksa esim.palveluohjaajalle esimiesten palkkataulukon mukaista palkkaa!! Heh, heh älä luule. Kuntapuolella siivoojillakin on niin lepsut olot. Ja varma on sekin ettei kuntapuolella tarvitse juosta suoli pitkällä että, ehtii tehdä alueensa.

palkka

Hei
Minun palkkani on 2500€/kk ja olen harjoittelija esimies ja yksityis sektorilla ja olen ollut samassa talossa jo kymmnevuotta josta viisi ohjaajana.

*aurinkoinen*

Itse "aurinkoiselle" esimiehenä, palkka hitusen yli 2000€/kk

Palkka....

Yleensä työnjohtajat luokitellaan toimihenkilöiksi ja on kk-palkkalaisia... Ns. TES-palkkausta ei käsittääkseni työnjohtajilla ole...?? Kyllä työnjohtajan työhön nähden pitää vähintään se 1950-2100€ saada kuukaudessa. Ja muutenkin vähän katsoa yritystä/työnjohtoaluetta. Tosta haarukasta ylöspäin on jo hyvä palkka. Itse kun olin PEM:nä illassa, sain 2650e/kk

Joo

Tuossa palveluesimiehen lomasijaisen työpaikkailmoituksessa oli että TES-palkka. Sitä vaan aloin juuri miettimään, että kuinka paljon (lue vähän) se sitten on. Kun siivousalalla nuo TESsit saa karvani nousemaan ;).

No, en sitten tiedä haenko paikkaa ollenkaan, koska siinä kelpuutetaan opiskelija tai valmistunut töihin, mutta työkokemusta olisi oltava 1-5 vuotta. Mistä minulla, vastavalmistuneella, nyt tuollaista esimieskokemusta olisi?

Kunta/yksityinen

Kunnan TES'n esimiesten palkat ovat 10-vuotta jäljessä. (Toisin kuin siivoojien).

Itse olisin päässyt kunnalle pari vuotta sitten työnjohtajaksi jollain 1600 eurolla (hohhoijaa). Tarjosivat toisaalla kuntasektorilla saman palkan "pelkästä" ohjaajan työstä.

Yksityisellä saa 2000-2500 riippuen kokemuksesta.

Kunnallisella Palmialla oli juuri auki palveluesimiehen paikkoja muistaakseni haarukassa 1800-2000 + lisät. Ja kunnallahan saa kokemuksen mukaan lomiakin enemmän: 10-vuoden kokemuksella vuosilomaa irtoaa 7 ja puoli viikkoa. Sehän on varsin rahanarvoinen asia, sekin.
Sitä kannattaa miettiä!

Työnjohtaja

Edellisessä firmassa mulla oli noin,2400e/kk ja nyt kun aloitan uudessa paikassa, tehtiin työsopimus että saan 3000e/kk,siivous alalla olen ollut 30v. ja työnjohtajana siitä 15v.
 /   /  /  / Esimiesten palkat?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta