AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / Missä hyvä ruokapaikka/Turku

Missä hyvä ruokapaikka/Turku

31 Vastausta 11 617 Lukukertaa
Voisiko joku kertoa missä Turussa olisi HYVÄ ruokapaikka? Ruoka hyvää ja kunnollinen annos. Mikä hintataso? Rosso on kiva paikka, mutta annokset kovin pieniä.
Paikka saisi sijaita Turun keskustassa. Mielellään suomalainen ruokapaikka.

löytyy

trattoria romano/hämeemkatu,svarte rudolf/aurajoki,kellariravintolat/linnankatu ja kotiruuan ystäville tähtibaari puutarhankadulla.merihenkinen hetki m//s rudolfina lähtöpaikka läntiseltä rantakadulta,martinsillan läheltä

Pippurimylly

Hyviä vinkkejä jo edellinenkin antoi, kriteerisi oli hyvä ruoka ja reilu annos. Hyvä ruoka on suhteellinen käsite toinen tykkää jostain ja toinen taas jostain muusta, joten sitä on vaikea määritellä yksittäistapauksessa.

Hyvän kokoinen ja runsas ruoka-annos löytyy esim. Pippurimyllystä, osoitteen ja muut tiedot löydät googlaamalla.
yleensä isot annokset eivät viittaa hyvään laatuun.....vaan puolivalmiste moskaan.

grillipihvi

kesäisin ainakin maistamisen arvoinen grillipihvi löytyy laivaravintola Brunosta aurajoen itärannalta.

bruno

Brunon grillipihi on klassikko isolla K:lla. Sitä voisi verrata japanilaiseen kobe-pihvilihan laatuun. En tiedä käyttävätkö tätä, brassia, herefordia mutta jostain ovat hyvää läskiä löytäneet. On solvaus kokille tilata pihvi well done! Tosin sen verran arvostavat herkkuaan Brunossa että eivät tohdi pihviä täysin kypsäksi paistaa vaikka asiakas näin toivookin. En ole kuulut että kukaan on takaisin lähettänyt. Pihvin seurana tulee huippu lisukkeet. En tiedä miten ovat saaneet katteet kohdalleen. Lisäksi kauniiden nuorten naisten palvelua kannella kuin suoraan oppikirjasta. Pihviä syödessä mukava seurata förin vilkasta liikennettä. jollet ole brunossa pihviä syönyt on turha luulla että tietää grillipihvistä mitää. Toinen huippu sisukka paikka on Bossa Kauppiaskadulla. Kokki mainosti kerran erikseen että heillä on pihvissä tuoreen lihan maku. Voittajat asettavat standardit ja muut seuraa perässä.

bossa

kerran syödessä bossas olin maistavani että liha on hapanta,mutta tosiaan kokki oikaisi sen olevan tuoreen lihan maku.uskottavahan se oli:)

rikas mies

niin soisin Ricossa joka päivä. Pidän pihveistä ja täältä löytyy jokaiseen makuun. Lisäksi lapsille hyvät lihapullat. Niissä on jotenkin tuttu hieman einesmäinen maku eli muksut on aivan pähkinöinä. Palvelu tuttua S-laatua.

dennis

hyvästä palvelusta tuli mieleen takavuosien kokemus Denniksestä. kiireinen lördag ja kun kysyin miksei lapsille tuotu kaalisalaattia alkuun niin luova tarjoilijatar sanoi ettei ne kuitenkaan syö niin säästän takaisin kuskaamiseen menevän ajan asiakkaiden palveluun.

hyvä et

et ole rikas mies.riccoon sopii sama kuin erääseen puolueeseen,että pettää aina.

mut

ei ookkaan muilla kuin rikkailla varaa haaskata rahaa syömiseen :-?
En ole rikas, mutta haaskaan rahaa helposti 200 euroa yhteen ruokailuun. Kyse on valinnasta. En osta vaatteita niinkään paljoa tai kalliita meikkejä.

Ass palvelu

joo tuttua laatua, aina yhtä tasaisen huonoa.

eikan grilli

en tiedä mahtaakohan eikan grilliä enää olla runosmäessä mutta siellä on hyvää mättöä edullisesti. Eikka teki ketsupitkin itse!

samaa mieltä!!!

asuin joskus eikan grillin edessä ja täytyypi sanoa että siellä oli pirun loistavaa mättöä! omistaja vaan joskus vuosia sitten ajatteli myydäpaikan joten en tiedä mahtaakohan se olla siellä vielä?

lähtölaukaus

muistaakseni itse grand old man Eikka antoi lähtölaukauksen uudelle omistajuudelle mutta en tiedä miten kävi vanhan ajan grilliperinteiden. Hese Salmelan Naantalin nakkikioski oli ihan Kebabkioskiosastoa Eikan keltaiseen aaltopelti kopperoon verrattuna. Täytyy tehdä joskus pyhiinvaellusmatka.

eikan grilli

eikan grilli oli runosmäen ensimmäisiä liikkeitä.avattin muistaakseniv.1974.eikka jäi ansiokkaalle eläkkeelle 90-luvulla.grilliä jatkoi semi-grilli.nykyistä tilannetta en tiedä.eikalla oli tosi terävä kebakkokastike jonka reseptin oli tehnyt k.o.lähiössä asustellut keittiömestari.sen verran tulinen ,että lisäsi juomien menekkiä.no,aika kultaa muistot.

sinikan grilli

Runosmäki ja Sinikan Grilli! Siellä oli härskin grilli eväs mitä on vastaan tullut, "Tampun erikoinen" Jättisuuren lihapiirakan väliin laitetaan makkaraperunoiden makkarat. siis ainoastaan ne upporasvassa paistettut HK sinisen palaset ja kaikki mausteet. se satsi luetaan öljy tuotteeksi kaikkien normien mukaan mutta pysy jätkät tolpillaan pitkänkin metsäkeikan verran.

ei ollut

tuo oli muistaakseni raffen erikoinen

näin on

Legenda kertoo, että kyseinen Runkkumäkeläinen keittiömestari muuten tekaisi maailman parasta pikkselsiäkin mutta oli sen verran kännissä tehnyt, ettei muistanut mitä kaikkea oli reseptissä käyttänyt. AIka kultaa tämänkin muiston.

mr majoneesi

mutta kuka muistaa mr majoneesin kasari runosmäestä?

mr.majonees

jos tarkotat big macia alias paksu*****,niin muistetaan.teki enkat eikan grillil ja veti huuliin litran sitä tulista kepakkosoosii

runostuoppi

jos runosmäestä puhutaan niin 80-luvun baariruokaa ei voi sivuuttaa. jauhelihapihvi ranskalaisilla 10fim. siinä olisi hyvää huttua kaiken maailman persiljatupsun asettelijoille. Lisukkeena sotaveteraanien tarinat ja tukeva humala.

VANHA EIKKA

Vanha Eikka grilli eli "keltanen kioski" on kyllä pystyssä, nykyään erikoisuutena itse tehty valkosipulimajoneesi, siihen pilkotaan käsin muutama kymmenen valkosipulia ja sellaista makkaraperunoilla, kannattaa tulla kauempaakin T:Kansanluokan kuningas

kiinalainen

kauppiaskadulla wikken sisäpihalla on hyvä kiinalainen, ainakin muutama vuosi sitten. Monipuolisesti kasattua kantonin kiinalaista. edulliset hinnat ja suuret annokset. Lista uudistui melkein päivittäin mikä kertoo kokin innovatiivisuudesta ja motivaatiosta. paljon kauden kasviksia ja hyvin riiputettua lihaa. annokset aika mausteisia ehkä vähän liikaakin kun tuoreus jää mausteiden alle.

kiinalainen wikken pihal

kyllä silloin lista vaihtui päivittäin,kun raaka-aineiden saannossa oli riippuvainen wiklundin roskiksesta.niissä safkois ei kyllä erota mistä ne on kotoisin,mut makunsa kullakin.

Kinuskia

joo sille kokille olisi pitänyt antaa spede keksintö-, kierrätys- ja kusetuspalkinto. mutta tupa oli täynnä mikä kertoo paljon suomalaisen asiakaskunnan mausta ja arvostuksesta ruokakulttuuria kohtaan. Kun on halpaa roskaa paljon lautasella niin ei sen niin väliä mistä kopasta aineet on lähtösin. Sama ilmiö näkyy kaupan eineslaatikoilla. nöf nöf niis ja eineslihapullia haarukoimaan.

Mantun Grillistä mättöä

Kotikeittiö suosittelee mantun grillistä jättilihistä-kebablihalla + suolakurkun fliisut sekaan. Niskaan valkosipulimajoneesit. (Mr. Majonees ei vihanneksia syö periaatteella.)

Yöllä ei kandee käydä koska jonot on isot. Tosin liikuntaa ja ajanvietettä on helppo järjestää turkulaiseen tyyliin tässäkin snagarijonossa.

siipiravintola turku

Siivet + ristikot, niin tulee maha täyteen. Erinomaisen hyvää ja suht edullista. Puistokatu 5, lähellä poliisiasemaa.

www.siipiravintola.fi

kymppikeskiviikko

Käväsin siipiravintolan kymppikeskiviikossa. Mainiota sanon minä.

Täältä löytyy

http://eat.fi/turku
vai on Rosso sinun mielestäsi ruokapaikka. Mielenkiintoista. Puolivalmistemoskapaikka se on eikä mitään muuta. Oikein harmittaa niiden ravintoloiden puolesta, joissa on oikeaa ruokaa(eipä niitä paljoa ole).
 /   /  / Missä hyvä ruokapaikka/Turku

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta