AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / Eläinlääkärit

Eläinlääkärit

23 Vastausta 5 868 Lukukertaa
kun nyt on kyselty lääkäreistä mielipiteitä tällä palstalla, niin mitä mieltä olette/millaisia kokemuksia on eläinlääkäreistä?Askokylään avattu joku uusi paikka, onko joku testannut?Entä hintataso?
T:Koiranomistaja

Aminoff ja kunnaneläinlääkäri

Mulla kolme kisua. Kaks nuorinta käy aminoffilla ja vanhin tossa herralahdessa(onkos se ny sit se askokylä?) kunnan eläinlääkrillä nimeltään pauliina marttinen.

Molemmat lääkärit ovat todella mukavia ja osaavat hommansa :)
Tosin välillä huomaa että hinta ero todella huima :/

Pauliina Marttila

Ihan ok, tosin voisi vielä ammattitaitoisempi olla. Itse käyn Kankaalla Käppärässä.

ei enää

Pauliinahan siis ei ole enää kaupungineläinlääkäri...

klp

klö

Rutiiniasioissa...

...voi käydä kenellä haluaa, mutta jos jotain vakavampaa tulee, niin oikea paikka on Helsingissä, esimerkiksi HauMau.

kaikki

aminoff ja naukkarinen on ollut tosi hyviä isojen koiriemme kanssa, kankaan jussi taas pelkää niitä, ja siten hoito on vaikeampaa, ihan rutiini asioissakin.Jussi ollut ok kisujen kanssa.

Sata-Vet - ihana paikka

Itse olen tykännyt hirveästi käydä Sata-Vetillä (Hyveläntie 1). Palvelu aina ystävällistä, asiallista ja hyvää. Tulee sellainen olo, että oikeasti välitetään siitä miten lemmikkisi voi.

Kävin ennen Satakunnan Eläinlääkäriasemalla (Kalevanpuistossa), mutta lakkasin viemästä kissojani sinne, koska joka kerta siellä asioidessa olivat eläinlääkärit töykeän ja kiireisen oloisia. Oli inhottavaa asioida, kun tuli vain semmoinen olo että lääkäri vain miettii "no voi hemmetti, toivottavasti saadaan tämä nopeasti ohi ja asiakas pikana kassalle".

Asioin Satakunnan Eläinlääkäriasemalla ainakin kolmen eri lääkärin kanssa kolmena eri kertana, ja aina samainen kiireellisyyden tuntu. Mahtavatko buukkailla kalenterinsa liian täyteen? Joskus olisin halunnut kysellä muutaman lisäkysymyksen kissani terveydestä, mutta vastaukseksi tuli vain että "joo joo, niin ehkä niin". En olisi kaivannut mitään syväluotaavaa jaarittelua, vaan muutama asiallinen vastaus asialliseen kysymykseen olisi ollut paikallaan.

Onneksi Satavetillä ollaan vastattu kysymyksiin ja palvelu silti on ripeää!

Nykyään käyn ostamassa kissani tarvitsemat erikoisruuat Sata-Vetiltä, vaikka tuo toinen paikka olisikin lähempänä. En viitsi tukea paikkaa jossa olen saanut huonoa palvelua.

Em. paikkojen hintatasosta en osaa sanoa, koska en ole vertaillut. Itselläni se hinta ei ole ollut olennaista lemmikkien hoidossa.

No ihan miten vaan

Satakunnan eläinlääkäri asemalla ei ole kuin kaksi eläinlääkäriä, joten kerro toki siitä kolmannesta?

Vastaanotto on kiireinen, kaikkiin turhuuksiin ei ole aikaa.

Ehdottomasti Naukkarinen

Rokotukset ja muut pienet (silmä/korvatulehdus) Naukkarisella (palvelu on ollut aina hyvää).
Isommat sairaudet sekä silmä/lonkkakuvaukset ehdottomasti Tampereella Veterissä
siellä huomaa miten eläinihmistä PALVELLAAN!!!
On tullut muitakin kokeiltua mutta en ala ketään mollaamaan täällä.

Ollaan käyty

Me olemme kissojemme ja koiriemme kanssa käyneet jo kymmenisen vuotta Aminoffilla. Kiirellisten tilanteiden takia olen pari kertaa joutunut käymään kunnallisella ja kerran Naukkarisella. Aminoff on kuitenkin ainoa, jolta olemme saaneet suurta panostusta ja paljon aikaa kaikkeen mahdolliseen tutkimiseen. Pitäisin hintoja myös melko edullisina. Näin "kanta-asiakkaana" palvelua vaikuttaa jo vuosia olleen kellon ympäri pyhistä riippumatta. Itse suosittelen Aminoffia kaikille, koska vastaavaa huolehtivaisuuttaa ja yritystä en ole saanut miltään muulta eläinlääkäriltä.

jooopp

meillä myös käytetty Aminoffia, saa palvelua koska tahansa,myös silloin sai kun piti yksityisenä.nythän tekee vaan päivystystä.Naukkarinen on myös ollut jees, alkaa vaan olemaan jo "iällä" ja ei aina ihan perillä uusista hoidoista ym.mutta kiva ja asiansa osaava lääkäri.Vaajakari myös,kaupungin eläinlääkäri, on erittäin asiansa osaava ja kohtelee ihmistä ja eläintä hyvin, ei pelkkänä asiakkaana.eläinlekuri asema taas ollut myös meillä huono vaihtoehto, koirien kanssa jotka ovat isoja, pelkää niitä, kun taas naukkarinen ja aminoff murahtaa takasin jos koira on murahteleva,ja aina on koirat ollut sen jälkeen niin kuuliaisia :D pilvi taas naisen herkkyydellä saa elukat rauhottumaan.taisipa askokylässä pauliina pelätä myös muuten meidän koiraa,joka oli ja möllötti vaan, ei ollut uhkaava millään tavala.ekalla kerralla oli kaupungin eläinlääkärinä ja tokalla kerralla oli pakko mennä askokylään,kun muualle ei kiireellisesti päässyt.Vammalassa myös oli hyvä lääkäri :)

EN SUOSITTELE

Sain epäammattimaista kohtelua ja väärän diagnoosin. Olis kuulemma pitäny lopettaa, mutta toinen lääkäri tutki ja antoi tautiin kuuluvan lääkityksen, eikä puhettakaan lopettamisesta.
Ei enää Aminoffia....never.
Meillä sama juttu,väärän diagnoosin takia meinasi lopettaa koiramme,mutta onneksi vietiin toiselle lääkärille.Lääkkeet tehosivat ja koira voi hyvin:) Aminoffi oli todella töykeä ja epäammatillinen.Sanoi että jättäkää itkunne tänne,ettei kotona tarvitse itkeä ja muutenkin tapa millä hän esitti asian koiran lopettamisesta.Täytyy toivoo vaan ettei niin kiirrellistä sairautta eläimille tule,että tarvitsisi käyttää Aminoffia.
Täysin sama ongelma, Aminoff diagnosoi koiran alle 15 sekuntia, totesi että maksaa 500euroa tutkia mutta varmaan sydänvika eli ei kannata pakosti. Vein seuraavana päivänä omalle lääkärille joka diagnosoi sairauden ja antoi oikean lääkityksen. Tommosilta Aminoffeilta pitäisi vielä lääkärinluvat pois!

Harvinaisen töykeä lääkäri

Aminoff on ollut alalla niin pitkään että voi kohdella ihmisasiakkaita miten vain. Pisti sunnuntai-iltana lopetuspiikin koiraamme, katsoi meitä ja toivotti hyvää viikonlopun loppua.

Sama kokemus itsellä

Myrkky vaan suoneen ja paikalta poistuminen. Kyllä sitä voisi jotain lohdullista sanoa, vaikkei edes sitä tarkoittaisi.
Päivystys on kai sitten vain päivystys, sinne on pakko mennä kun on hätä, asiakaspalvelusta tai -ymmärryksestä viis.
Satakunnan eläinlääkäriasemasta vain kokemusta (kolmen koiran sekä yhden kanin osalta). Aina on ollut palvelu hyvää, laadukasta sekä ystävällistä ja aikoinaan nuorena koiranomistajana siellä käydessäni, en koskaan kokenut mitään kiireen tuntua. Mun mielestä merkkaa paljon se, miten eläinlääkäri puhuu koiralle/eläimelle ja täällä paikassa on ainakin tullut sellainen olo, että jokaisesta on tykätty ja otettu eläin kokonaisvaltaisesti huomioon hoidettaessa ja asiakaspalvelutilanteissa. Pelkkää plussaa multa kyseiselle paikalle. Tosin muista paikoista kun ei ole kokemusta, en tietenkään voi sanoa että mikään niistäkään yhtään sen huonompi olisi.

Tartti sit

vanha viestiketju esiin, vaikka uudempikin olis palstalla ollu. Oliko syy siinä, että tässä kehutaan Aminoffia ja toisessa ei? heh.
Ne jotka on Jussi Kankaalle Satakunnan eläinlääkäriasemalle aatellu vievän eläimen hoitoon ni kannattaisi luke tämä näin ihan varoituksena: http://keskustelu.suomi24.fi/node/9793013#comment-49064370
Aminoffia en suosittele kenellekään! Tutki koiramme silmät, tuloksena negatiivinen, yllättäen myöhemmin löytyikin toisesta silmästä kaihi. Kauniisti vielä vihjaili että onko minulla varaa maksaa, toisen koirani hoitokuluja kun vein kerran päivystykseen jossa huonoksi onnekseni herra sattuikin olemaan päivystäjänä..
Kissan diagnoosiksi sanoi että ei mitää akuuttia kun kyseessä on ulkokissa, vaikka kissa oireili kolmatta päivää verisen virtsan ja muurautuneiden silmien kanssa, toinen eläinlääkäri diagnosoi samantien virtsatietulehduksen ja antoi antibioottipiikin. Näitä lopetustarinoita olen myös työkavereilta kuullut, huhuh.. Ammattitaidoton niin ihmisten kun eläinten kanssa...
miten se saa vaan jatkaa edelleen, siis B.A?!
näitä aivan käsittämättömiä juttuja kuullut jatkuvasti hänestä, sekä netistä että ystäviltä, viimeksi omilta vanhemmilta jotka koiraansa siellä käyttivät (kun pakko oli).
sehän tekee nykyään pelkkää päivystystä viikonloppuisin ja öisin?
lähden kyllä vaikka Raumalle mielummin jos oma koira joskus tarvitsee apua, riittää noi tarinat.
tuttavani sanoi myös tuota että oli kysellyt kaiken lisäksi erittäin töykeästi että onko varaa maksaa jos hän tulee yöllä hoitamaan, huh. sitäkin voi kysyä nätisti eikä vittuillen. ammattitaito?!
minulla kaksi kissaa ja B.A aina hoitanut moitteettomasti. Hänelle vien vastaisuudessakin.
Näyttää siltä että kissat saavat hyvää hoitoa Aminoffilta ja koirat eivät..... Hmm... Meillä myös kissa käynyt kyseisellä lääkärillä ja kaikki mennyt hyvin japalvelu moitteetonta.
 /   /  /  / Eläinlääkärit

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta