SINÄ -ohjelma

jäbä

Terppa,

Mitenkäs teidän mielestä menetellään kun Liana 17-vuotias opiskelija tanssii ja sheikkaa sekä soittaa toisten "trance/dance/pop" biisejä televisiossa? Onkohan tämä Liana tietoinen tekijänoikeuslaista, onkohan tekijänoikeushommelit kohdallaan ja vastaako Fremantlemedia viime kädessä näistä tekijänoikeuslakijutuista? Järjellä miettien, pakkohan fremantlen videomateriaali on tsekata ennen televisioon päästämistä.

Entäpä tuo 18-vuoden ikäraja. Onkohan tämä kierretty sillä, että ohjelmaan on hakenut Lianan huoltaja ja Liana vaan sheikkaa.

Alla vielä säännöt ja ehdot.

OHJELMAN SÄÄNNÖT

1. Sinä -ohjelma nähdään SubTv:llä kesällä 2007.

2. Ohjelmaan osallistuvan henkilön tulee olla 18-vuotta täyttänyt.

3. Hakijan on täytettävä verkkosivustolla http://www.subtv.fi/sina oleva hakemuslomake, sekä sitouduttava samalla sivustolla esitettyihin Sinä – ohjelman ehtoihin. FremantleMedia Finland ei ota vastaan tai käsittele muulla tavoin toimitettuja hakemuksia.

4. FremantleMedia Finland valitsee osallistujat toimitettujen hakemusten perusteella. FremantleMedia Finland ei perustele valintaansa. Valinnasta ilmoitetaan ohjelmaan valituille hakijoille 13.08.2007 mennessä.

5. Valitsematta jääneille hakijoille ei ilmoiteta erikseen.

6. Ohjelmaan valitut hakijat allekirjoittavat yksityiskohtaisen osallistujasopimuksen FremantleMedia Finlandin kanssa.

7. FremantleMedia Finland tekee kaikki Sinä -ohjelmaa koskevat päätökset. FremantleMedia Finland voi yksipuolisesti muuttaa näitä sääntöjä. FremantleMedia Finlandilla on oikeus missä tahansa Sinä -ohjelman tuotantovaiheessa sulkea hakija pois ohjelmasta, mikäli se katsoo, että hakijan mukanaolo on haitaksi ohjelmalle kokonaisuutena.

8. Ohjelma on kolmivaiheinen ja etenee välierien kautta finaaliin. Jokaisessa vaiheessa katsojat äänestävät tekstiviesteillä mielestään parhaat esitykset jatkoon, ja lopulta finaalissa äänestävät koko kisan voittajan.

9. Sinä -ohjelman pääpalkinto on 10 000 euroa.

10. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.
DISCLAIMER
MTV MEDIA OY

1. SINÄ on interaktiivinen TV-ohjelma, jonka tuottaa FremantleMedia Finland Oy.

2. Tämän verkkosivuston ohjeiden mukaisesti voit lähettää hakemuksesi SINÄ TV-ohjelmaan. Lähettämäsi hakemus tulee osoittaa FremantleMedia Finland Oy:lle, ei MTV Oy:lle. MTV Oy ei kerää tai käsittele henkilötietojasi, vaan MTV Oy toimii ainoastaan lähettämäsi hakemuksen teknisenä välittäjänä FremantleMedia Finland Oy:lle.

3. FremantleMedia Finland Oy vastaa SINÄ TV-ohjelman tuottamisesta ja siihen liittyvistä toimenpiteistä, kuten lähettämäsi hakemuksen (ml. henkilötiedot) käsittelystä, hyödyntämisestä ja lopullisten osallistujien valinnasta.

4. MTV Oy ei ole missään vastuussa SINÄ TV-ohjelman tuottamisesta eikä MTV Oy ole missään vastuussa sinua kohtaan esim. hakemuksesi välittämisestä tai siitä ettei sitä ole välitetty FremantleMedia Finland Oy:lle, lähettämäsi hakemuksen ja materiaalin (ml. henkilötiedot) hyödyntämisestä, säilyttämisestä tai palauttamisesta taikka lopullisten osallistujien valinnasta. Mikäli sinulla on mitään kysyttävää SINÄ TV-ohjelmaan liittyen, sinun tulee ottaa yhteyttä FremantleMedia Finland Oy:öön.

5. Voidaksesi lähettää hakemuksesi sinun on hyväksyttävä FremantleMedia Finland Oy:n laatimat hakuehdot. FremantleMedia Finland Oy:n laatimat hakuehdot koskevat sinua ja FremantleMedia Finland Oy:tä. MTV Oy ei saa hakuehtojen perusteella oikeuksia hakemukseesi, eikä sille myöskään synny mitään velvoitteita sinua kohtaan.

6. Lähettämällä osallistumishakemuksen vahvistat lukeneesi yllä olevan ja vapautat MTV Oy:n kaikesta vastuusta.
HAKUEHDOT
FREMANTLEMEDIA FINLAND OY

1. SINÄ on interaktiivinen TV-ohjelma, jonka tuottaa FremantleMedia Finland Oy (alempana FremantleMedia). TV-ohjelma esitetään MTV Oy:n hallinoimalla Subtv-kanavalla.

2. Ohjelmaan voi hakea 18 vuotta täyttänyt Suomessa vakituisesti asuva luonnollinen henkilö, joka hallitsee itseään ja omaisuuttaan ja on fyysisesti ja psyykkisesti terve. Hakijaa vastaan ei saa olla vireillä oikeudellisia toimia, kuten esitutkintaa tai oikeudenkäyntiä.

3. Hakijan on lähetettävä ohjeiden mukainen videoklippi itsestään FremantleMedialle. Videoklipillä tarkoitetaan hakijan ohjeiden mukaisesti valmistamaa audiovisuaalista sisältöä. Videoklippi saa olla korkeintaan minuutin pituinen. Lisäksi hakijan on täytettävä Sinä -ohjelman hakukaavake huolellisesti. FremantleMedia ei ota vastaan tai käsittele muulla tavoin toimitettuja hakemuksia.

4. Hakija vakuuttaa ja on pyynnöstä valmis todistamaan, että kaikilta videoklipissä esiintyviltä henkilöiltä on saatu kuvauslupa ja he ovat tietoisia näistä hakuehdoista. Hakija ymmärtää lähettäessään videoklipin luovuttavansa kaikki materiaaliin liittyvät oikeudet, mukaan lukien käyttöoikeuden ja edelleenluovutusoikeuden, ilman korvausta FremantleMedialle kohdan 9 mukaisesti. Hakija ei saa käyttää videoklipissä musiikkia, elokuvaa tai muuta tekijänoikeuden alaista materiaalia, johon hänellä ei ole oikeuksia.

5. FremantleMedia valitsee Sinä- ohjelman kilpailijat videoklippien perusteella. FremantleMedia ei perustele valintaansa. Valinnasta ilmoitetaan hakijalle henkilökohtaisesti. Valitut hakijat allekirjoittavat yksityiskohtaisen osallistujasopimuksen FremantleMedian kanssa. Valitsematta jääneille hakijoille ei ilmoiteta erikseen.

6. FremantleMedia laatii ohjelman säännöt ja vastaa ohjelman toteutuksesta ja tekee yksin kaikki ohjelmaa koskevat päätökset. FremantleMedia voi rajoittaa hakijan osuutta ohjelmassa ilman tämän hyväksyntää. Hakijan on noudatettava kaikkia FremantleMedian laatimia sääntöjä ja antamia ohjeita ja turvallisuusmääräyksiä. FremantleMedia pidättää kaikki oikeudet sääntöjen ja antamiensa ohjeiden ja määräysten muuttamiseen.

7. Hakija ei ole tehnyt ja sitoutuu olemaan tekemättä kenenkään henkilön, yrityksen tai minkään muun tahon kanssa mitään sopimuksia tai muita sitoumuksia, kuten esim. sponsorisopimuksia, jotka liittyvät hakijan hakemukseen ja ohjelmaan osallistumiseen.

8. Hakija vakuuttaa, ettei hakija osallistumalla ohjelmaan loukkaa kolmannen osapuolen oikeuksia, kuten tekijänoikeutta tai muuta immateriaalioikeutta tai yksityisyyden suojaa, ja ettei hakija käytä oikeudettomasti hyväkseen kolmannen osapuolen tietotaitoa. Hakija vakuuttaa, että hän on hankkinut kohdassa 4. määritellyn kuvausluvan.

9. Hakija luovuttaa FremantleMedialle omistusoikeudella kaikki luovutettavissa olevat immateriaalioikeudet, kuten tekijän- ja lähioikeudet sekä muut mahdolliset oikeudet hakijan panokseen Sinä-ohjelmaan. Panoksella tarkoitetaan hakijan hakemusta ja esiintymistä kokonaisuudessaan tai sen osaa sekä hakijan nimeä, ääntä ja äänen jälkiäänitystä, elämäkerrallisia tietoja, videoita, valokuvia ja haastatteluja. Tämä tarkoittaa, että hakija on luovuttanut FremantleMedialle kaikki oikeudet käyttää ja hyödyntää hakijan panosta sekä myöntää kolmannelle osapuolelle lupa käyttää ja hyödyntää panosta millä tahansa välineellä ja missä tahansa mediassa ja muodossa. FremantleMedian ajallisesti ja alueellisesti rajoittamaton oikeus kattaa täten mm. esitysoikeudet, muunteluoikeuden, kappaleiden valmistamis- ja levittämisoikeuden, oikeuksien edelleen luovutusoikeuden sekä oikeuden sisällyttää panosta sisältävät tv-ohjelmat minkä tahansa televisiotoiminnan harjoittajan ohjelmistoon.

10. Hakija ei ole oikeutettu korvaukseen oikeuksien luovuttamisesta, ohjelman tai sen osan uusinnoista eikä myöskään mistään FremantleMedian tai sen, jolle FremantleMedia on luovuttanut oikeutensa tai myöntänyt käyttöluvan, toimesta tapahtuvasta ohjelman tai hakijan panoksen hyödyntämisestä.

11. Hakija ei saa, ilman FremantleMedian kirjallista suostumusta, paljastaa kolmannelle osapuolelle mitään ohjelmaan, omaan hakemukseensa ja osallistumiseensa, ohjelman tuotantotiimiin tai muihin ohjelmaan osallistuviin liittyvää seikkaa eikä muutakaan FremantleMediaan tai televisiotoiminnan harjoittajaan tai muuten ohjelmaan liittyvää seikkaa, jonka hakija on saanut tietoonsa hakiessaan tai muuten osallistuessaan ohjelmaan. Hakija sitoutuu olemaan vastaamatta mahdollisiin lehdistön tai muun median edustajien tiedusteluihin ja ohjaamaan ne eteenpäin FremantleMedialle.

12. FremantleMedia ei vastaa mistään henkilö-, esine- tai taloudellisista vahingoista, jotka aiheutuvat hakijalle ohjelmaan osallistuessa tai ohjelmaan osallistumisesta, ellei vahinko johdu FremantleMedian törkeästä huolimattomuudesta.

4

2458

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • OSALLISTUNUT

      henkilö pitää olla 18v. Niinpä niin.

    • juttua

      5.6. 9/11- TOTUUS JA SEN PEITTELY ESILLÄ SUB-TV: "SINÄ" -OHJELMASSA" TÄLLÄ VIIKOLLA. KATSOJAT ÄÄNESTÄVÄT, PÄÄSEEKÖ AIHEEMME VÄLIERIIN. SUB-TV lähettää myöhäisillassa tiistaina, keskiviikkona, torstaina ja perjantaina vuorovaikutteisen viihdeohjelman "SINÄ" jossa kuusi osanottajaa saa joka ilta esittää 2½ minuutin pätkän valitsemastaan aiheesta. Katsojat äänestävät kaksi heistä välieriin, neljä karsiutuu. Tällä viikolla ohjelman tekee mielenkiintoiseksi se, että eräs osanottaja aikoo keskittyä syyskuun 11. päivän tapahtumiin. Aihehan on tunnetusti laaja, joten olisi hienoa, jos hänet nähtäisiin myös välierissä ja loppukilpailussa. Ohjelman lähetysaika alkaa klo 22.30 paitsi keskiviikkona myöhemmin, elokuvan jälkeen noin klo 23. Katsotaan ja äänestetään!

      http://www.saunalahti.fi/wtc2001/

      • Säännöt lukenut

        ...ei saa mainostaa itseään/keskustella aiheesta nettipalstoilla. Säännöt sanovat niin. Sääntörikkomuksestahan voitaisiin varmaan periaatteessa diskata.


      • amrra
        Säännöt lukenut kirjoitti:

        ...ei saa mainostaa itseään/keskustella aiheesta nettipalstoilla. Säännöt sanovat niin. Sääntörikkomuksestahan voitaisiin varmaan periaatteessa diskata.

        nii kukahon mahtoi voittaa kun ei siellä sivuillakaa mitään infoo! ois sitä voittajaa voinu vähä enemmä hehkuttaa, kun missasin sit varmaa finaalit. On siellä jotain finaali clippei mut eihä nekään toimi, kiva...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1826
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1396
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1362
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1355
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1324
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1260
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe