AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  /  /  / Ilmastointi ei toimi

Ilmastointi ei toimi

5 Vastausta 1 499 Lukukertaa
Ilmastointi ei toimi, eikä pala ilmastoinnin merkkivalokaan. Olisikohan sulake vaihdettava ja missä se sulake on? Tai sulakkeet kyllä löytyivät, muttei niistä tiedä mikä kuuluu mihinkin. Voihan se tietty olla että ilmastointi on sanonut sopimuksen irti? Auto on Focus-99

Tarkista aluksi puhallin

Jos puhaltimen nopeudet 1-3 ovat rikki, ilmastointikaan ei mene päälle. Em. vika johtuu yleensä kytkimen yhteydessä sij. etuvastuksen palamisesta.

Ilmavaivat

Focuksen ilmastointi vaivoja ihmettelevä kanssa autoilija. MUTTA omassa Voortissani puhallin pyörii vain asennossa IV, jolloin ilmastoinnin valo ei pala ja kokemusperäisesti näin kesäkeleillä voin sanoa, että ilmastointikaan ei ole päällä. Ilmastoinnin valo palaa taas (ja ilmastointikin toiminee) puhaltimen ollessa asennoissa I-III. Jos pelin kanssa kikkailee ja laittaa puhaltimen kytkimen asentojen III ja IV väliin johon sen uskomatonta, mutta kuitenkin totta voi värkätä, niin tukka pöllyää ja ilmastointi toimii. Kyseessä on vuoden 2001 diesel Focus. Kun vika tuntui olevan tuttu, osaatko arvata mitä tuon "etuvastuksen" (vaiko koko kytkimen) vaihto maksanee?

Jäipä

En ole alkuperäinen Focuksen ilmastointi vaivoja ...........

Tai sitten...

sellanen juttu, että ilmastointi ei mene päälle kun puhallin on osoitettu ikkunaan puhaltamaan.

Näinhän se oli

No näin mulle just kävi. Ikkunaan päin se oli puhaltaja käännetty. Ilmastointi toimii tosi hyvin. Aina oppii jotain uutta ja kiiti vastaajille.
 /   /  /  /  /  / Ilmastointi ei toimi

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta