Kunnollinen autokorjaamo?

ärjy

Onko olemassa autokorjaamoa, joka tekee, mitä lupaa ja laskuttaa siitä, mistä ollaan sovittu?
Mulla on nyt pinna niin piukeessa, että kohta räjähtää!!!

Autoon piti laittaa opetuspoljin. No, vietiin se Hervantaan Hepo-Autoon, jossa ukko sanoi, että "joo, en ole kyllä koskaan näitä laittanut, mutta nyt laitetaan". Korjaaja ei osannut sanoa, kuinka kauan hommassa kestää, joten sovittiin, että laskuttavat max. kahdesta tunnista.

No, haettiin auto, kun soittivat. Poljin oli kyllä laitettu, mutta "asiakaspalvelun" nainen esitti laskun kolmen tunnin työstä. Oikein piti rähistä, että saatiin lasku vain kahdesta tunnista - siitä mistä oli sovittu.
Ja eikun katsastukseen ja bumerangina takas Hepo-Autoon: ei mennyt firman asennus katsastuksesta läpi! Poljin oli asennettu ihan vasempaan reunaa ja sen sen pitää olla puolivälissä tai siitä oikealle siinä vänkärin paikan jalkatilassa.

Hepo-Auto ei halunnut korjata virhettään, puhumattakaan, että siellä olisi myönnetty, että ovat tehneet mokan. Sama ukko, joka sanoi, ettei ole aikaisemmin laittanut opetuspolkimia, sanoi nyt, että "olen laittanut näitä kymmeniä ja aina on mennyt katsastuksesta läpi". Asiakas"palvelun" nainen sanoi, että se on myös katsastusmiehestä kiinni - toiset hyväksyy, toiset ei...
Siipalla alkoi siinä jo käämi kärytä ja se sanoi, että antakaa rahat takasin, ni ei tarvitse alkaa kuluttaja-asiamiehelle valittamaan. Ne suostuivat ainoastaan kaupan purkuun, eli ottamaan polkimen kokonaan pois ja antamaan rahat takasin.

Näin sitten lopulta toimittiinkin. Saatiin polkimenpoisottoaika viikon päähän...
Koko sen ajan, kun mä olin asioin siellä liikkeessä, se vastaanoton nainen oli todella epäasiallinen ja töykeä. En jaksa enää alkaa niitä kirjottelemaan tänne, sellaset kyllä voi unohtaa, mutta että ei saa kunnolla tehtyä työtä edes rahalla!!??!

Eikö siis autokorjaamoista löydy asiallista palvelua ja osaavaa henkilökuntaa? Jos löytyy, kertokaan mistä!

Ymmärrän, että virheitä sattuu, mutta on ammattitaitoa myöntää ja korjata ne. On erittäin tyhmää alkaa haukkua asiakasta, kun on itse tehnyt mokan.
Tämä ei ollut eka kerta kun auto"korjaamossa" käy jotain tällaista.
Voi vee, että riipii.

14

8828

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kympin

      Jos joku löytää suomesta tälläisen paikan niin ihme on. Eihän ne ole kuin valohoito paikkoja....

    • korjaamot**

      Kysele naapureiltasi tietäiskö kukaan tee se itse miehiä .Nämä kotitallien asentajat ovat varmasti osaavia ja parempia kuin liikkeissä, ja ovat paljon halvempia ja asiaan vihkiytyneitä.

    • B.B.Virtanen

      Tampereella tekee Varaosamaailman seinänaapurina toimiva VM-autohuolto hommia kiinteällä hinnalla tai, ellei hommaa ole valmiiksi hinnoiteltu, kohtuullisella tuntihinnalla. Hommat on hoidettu asiallisesti eikä valittamista ole ollut. Asiakaspalvelu hoituu tosin asentajapohjalta mutta eipähän ole yhtä töykeää käytöstä kuin kuvaamasi tai Rantaperkiön katsastusaseman tiskillä...

      Lempäälässä Vanattarantiellä tekevät Hakalan veljekset (Konetyö Hakala) ihan vakuutusyhtiöiden hyväksymänä niin kone- kuin koripuolenkin työt laadukkaan tuntuisesti. Palvelu on iloista ja ammattitaitoista. Kysy veljeksiltäkin tarjous.

      Huonon palvelun ja huonon laadun putiikit poistuvat vain tiukasti välttelemällä. Siispä sana kiertämään vaikka näilläkin palstoilla.



      B.B.Virtanen

    • tää...

      Team F40 Nokialla..osaava asiallinen henkilökunta..

      • ärjy

        Kiitoksia vinkeistä ja ymmärtämisestä!

        Nyt on aika varattu V.Hakalalle Asentajankadulle. Siellä haalaripukuinen mies otti tilauksen vastaan, oli kohtelias ja mikä lupaavinta; korjaamo oli erittäin siisti. Ei niin, etteikö siellä korjaushommia tehtäisi, mutta ei ollut paskaista tai törkyistä.
        Toivon parasta!


    • pettynyt2

      Vein oman autoni kyseiseen paikkaan korjattavaksi. Noh, homman aloitus myöhästyi sovitusta ja sain oman autoni 1 viikon myöhässä. Noh, sain myöhästymisestä korvaukseksi vknlopuksi Fiatin lainaan, joka hajosi 20km jälkeen moottoritielle.... En koskaan enää vie autoani kyseiseen liikkeeseen, enkä voi suositella kenellekkään.

    • Retu3

      Minulla oikein hyviää kokemuksia Hepo-Autosta. Ystävällinen palvelu, arviot pitäneet paikkansa ja hyvin on mennyt kaikki.
      Historiaa en kovin pitkälle tunne, mutta nykyään tuntuu toimivan hyvin.

    • Yksi kusetettu

      Ainakaan Lakalaivan Autohuolto V.Hakalaa en voi missään nimessä suositella. Suoraan sanottuna kusetettu olo jäi.
      Jokaisen käynnin jälkeen autosta löytyi uutta vikaa, mitä ei ollut koskaan ennen ollut. Esim. öljynvaihdon jälkeen jo autoa noutaessa öljynpaineen merkkivalo syttyi palamaan V.Hakalan pihassa.
      Nestevuodon vuoksi vein letkulämmittimen vaihtoon V.Hakalalle, mistä myös laskuttivat, mutta muutaman viikon jälkeen jouduin viemään toiselle korjaamolle, missä letkulämmitin vaihdettiin oikeasti, jolloin vuoto vasta loppui.
      V.Hakala laskutti huohotinputken vaihdosta, vaikka uusi huohotinputki oli vaihdettu alle kuukausi aiemmin toisella korjaamolla.
      Tässä vain muutamia esimerkkejä.
      Yhteensä maksoin tuonne lafkaan pitkästi toista tonnia ja yksikään vika ei korjaantunut, vaan uusia vikoja tuli runsaasti. Kuitit on tallessa sekä Hakalalta että muilta korjaamoilta.
      Lisäksi kaveri oli käyttänyt autoa V.Hakalalla, niin ilmastointi oli lakannut toimimasta, vaikka käynnin syy ei liittynyt ilmastointiin millään tavalla.

    • sitä sattuu

      Nooh selvisit vähällä multa ne paukautti Hervannan autotarvikeessa
      kansipahvin ja vittuilivat päälle. Muistivat toki laskuttaa tekemättömästä työstä.
      Eikä se toimarikaan mikään ruutihattu ole kun meni kuluttajariitalautakuntaan antamaan valaehtoisen lausunnon vaikkei ollut edes paikalla =D

    • voi luoja

      Vein auton Wetterille, kerroin, että jos tutkisivat mikä autossa on vikana, annoin vaihtoehdoiksi huono/rikkinäinen akku/johto tai avain sökönä, että tutkikaa ja laittakaa vaikka vianhaku laitteeseen. Noh, sanoivat, että avain sökönä. Ok, uusi avain tilaukseen.
      Huollon lopussa oli huomattu hapettumaa akku kaapeleissa. MIKSEI SITÄ VOITU SITTEN HETI ALUSSA TUTKIA, KUN NÄIN OLIN PYYTÄNYT. Eipä siinä, vaihtoivat sitten sen, ei minulle mitään ilmoitusta, ja on määrätty, että lisähuollosta pitää ilmoittaa asiakkaalle.
      Ongelma olisi todennäköisesti ratkennut ihan vain tuolla kaapelin vaihdoksella.
      Jos tätä ei olisi huomattu, olisin ottanut vain uuden avaimen, ajanut paikkaan X, sammuttanut auton -> ei todennäköisesti olisi enää lähtenyt käyntiin ja uusi avain ei siinä vaiheessa paljon olisi lämmittänyt :D
      Sain hyvitykseksi vain kaapelin hinnan, mutta työtunnit jätettiin maksettavaksi?!

      Minulle myös luvattiin Wetteri tili, jota en kuitenkaan saanut, koska opiskelen osa-aika työssä. Piti maksaa sitten koko summa, tilille ei paljoa jäänyt, ja palkka muut tuet tulevat vasta ensi kuussa.

      HUH HUH. Jos asia olisi hoidettu niin että kaapelit olisivat ensin tarkastettu, olisi asia ollut niin paljon yksinkertaisempi! Ensi kerralla mietin kahdesti mitä autolle teen ja minne vien.

    • ex-asiakas

      Autoasi nyrkkipajat kannattaa kiertää kaukaa, halvalla ja hirveällä kiireellä tehdään sutta ja sekundaa, usein auto on huonommassa kunnossa autoasin jälkeen kuin sinne vietäessä...

      • laakkosen reiska

        Sama pätee Tampereen Hatanpään Laakkoseen. Ainut ero kilpailijoihin on se, että maksat autosi rikkomisesta täällä enemmän.


    • Pökötti406

      Helsingissä Oulunkylän AD-varaosamaailman takana VM-autohuolto on tästä etiäpäin oma valintani autoni hovikorjaamoksi. Käytin välillä vahingossa Mekonomen Viinikalla, mistä laskutettiin enemmän, kuin tehtiin. Ei kiitos enää sitä. VM:llä olen aina saanut selkeän hinta-arvion ja valmistumis ajankohdan, mitkä ovat pitäneet paikkansa. Sovittu työ on tehty eikä oo tarvinnu työn jäljestä narista kertaakaan. Hintakin on ollut kohdillaan kyseltyäni hintoja samoista hommista muilta korjaamoilta.

    • ARINATIE-AUTOKORJAAM

      ARINATIE-AUTOKORJAAMO HELSINKI

      Jakopäähihnan vaihdot
      Kansiremontit
      Kytkinremontit ja kytkimien vaihtotyöt
      Vetoakselien vaihdot
      Pakoputkien ja pakosarjan korjaukset
      Pakoputkien vaihdot
      Raidetangonpään vaihtotyöt
      Suoritamme myös ohjauksen suojakumien tarkistukset ja vaihdot
      Ruostehitsaukset
      Kolarikorjaukset
      Paikkamaalaukset
      Meiltä alustan massaustyöt ammattitaidolla
      Vaihdamme myös tuulilasit
      Tukivarsien vaihto
      Pallonivelien vaihto
      Iskunvaimentimien asennus
      Laakereiden vaihto
      Käsijarrujen säädöt ja asennukset
      Jarrusatuloiden huolto
      Vaihdamme myös rumpujarrut ja levyjarrut
      Antureiden vaihto
      Vikakoodien lukeminen
      Meiltä myös auton valojen korjaukset ja vaihtotyöt

      Puh:0400463310
      S-posti: [email protected]

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1535
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1321
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1257
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1255
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1228
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      3
      1225
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1214
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1190
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe