AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Valokatteista kokemuksia?

Valokatteista kokemuksia?

3 Vastausta 4 849 Lukukertaa
Hei!
Aikomuksemme on kattaa terassimme (n. 30m2) valokatteella. Millaisia kokemuksia teillä on eri valokatteista, niiden asennuksesta, kestävyydestä, huollosta (peseminen/puhdistaminen jne.), hinta-laatu -suhteista, tai jostain muusta asiasta, joka saattaisi vaikuttaa valokatteen valintaan?

Yst. kiitos!

valokate

valokate. Niimpä niin.

Se läpäisee valoa. Uutena. Myös vanhana, muttei niin hyvin; kate samenee ja paskaantuu, roskaantuu. Myös nokeentuu.

Eipä läpäise valoa talvella, nimittäin siinä on lunta. Pimentää näkymät; muutenkin on pimeää talvella.

Jos laitat, älä tosiaankaan laita sitä halvinta laatua. Ne menevät muutamassa vuodessa sameanpaskaisiksi. Kokemusta on grynderilaadusta; 4 v ja einyt vaihtokunossa, mutta ruma. Vuoti jo uutena. Kiinnitys oli läpi ruuvveilla. Perehdy kiinnityksen eroihin. Ei pidä vettä, jos siitä on ruuvi läpi. Niitä on paljon,niitä ruuveja. Aina jotkut vuotavat...

Pimentäminen

... siitä, tuleeko kate ikkunoiden eteen vai ei. Mekin ollaan suunnittelemassa valokatetta takapihalle tässä lähiaikoina. Haaveena on vielä että saisimme lasitettua sen terassin vielä kaiken päälle kesähuoneen toivossa.

Aiemmassa asunnossa meillä oli valokate. Sen päällä ei lumi pysynyt, koska oli viistoon asennettu. Ei myöskään vuotanut, koska asennuksessa ei ollut käytetty ruuveja, vaan asennus oli jotenkin limitetty niin, että katepalat tulivat niinkuin päällekkäin reunoista. Ainakin me tykkäsimme kovasti.

Valokate

Kyseinen kate joka tulee "limittäin" on todennäköisesti Icopalin Fastlock Uni, joka on siis ~20cm hyödyn omaavaa suikaletta ja kiinnitys hoituu alapuolelta ujuttamalla metalliset kiinnikkeet katteen ympyrän mallisiin uurteisiin.

Eipä tule ainakaan vesi ruuvinrei'istä :). Kate on aika kallista mutta sillä on myös 10v takuu.
 /   /  /  / Valokatteista kokemuksia?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta