AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  / Syysvauva

Syysvauva

1 Vastausta 512 Lukukertaa
Eli, olen saamassa elo-syyskuussa vauvan ja nyt haluaisinkin vinkkejä siitä mitä silloin pukea vauvalle päälle. Mitä ottaa sairaalaan mukaan ja yleensäkin kuinka paljon vauva tarvitsee tuota pukemista. Useinhan syyskuussa on vielä lämmintä.

viimevuoden syysvauva

Muistaakseni kun tultiin kotiin niin vauvalla oli päällä pitkähihainen body ja sukkahousut, kevyt lakki päässä ja sit vielä sellainen velourpuku (housut ja huppari). Oli syyskuun alku ja sellainen kolea satinen päivä kun kotiuduttiin.

Mutta muistan kyllä että lekkeiltiin sitten kotona ihan niinkin että vauvalla oli vain pitkähihainen body + potkarit + lakki ja joku kevyt peitto vaunuissa, kun viime syksy (niinkuin koko kesä) oli tooosi lämmin.

Kyllä sen nopeasti oppii mikä vauvalle on tarpeeksi, itse ainakin huomasin alussa pukevani vauvaa ihan liiankin kanssa kun pelkäsin että hänelle tulee kylmä, mut tosiassa taisikin olla aikast kuuma ;) Kaksi ekaa mulla on talvivuvoja, niin oli opettelemista sitten siinä että mites vauva puetaan kun syntyy lämpimään vuoden aikaan...

Mutta tosiaan siis, jos vauva on täysi-aikainen, ja muutenkin normaalin kokoinen (ei siis mikään 2,5kg) niin lämpimällä ilmalla vaunuihin varmasti riittä just pitkähihainen body, koko/puolipotkarit/sukkahousut ja sitten kevyt lakki päähän. Ja se kevyt peittokin siellä vaunuissa vois olla, tai ottaa ainakin mukaan jos tuntuu että alkaa tulee kylmä.

Ja hurjasti onnea sulle vauvan johdosta!!!
Voi sitä onnen tunnetta kun saat hänet ekaa kertaa rinnalle :)
Elän täällä ihan viimevuoden tunnelmissa ja omassa loppuraskaudessa ;)
 /   /  / Syysvauva

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta