AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  /  / led-valohoito???

led-valohoito???

3 Vastausta 2 038 Lukukertaa
Netissä on paljonkin artikkeleita punaisen-sinisen-led-valon aknea hoitavista ja bakteereja tappavista ominaisuuksista. Eli ei ole mitään tekemistä uv:n kanssa, aivan vaaratonta värillistä valoa. mm. täällä myydään itsehoitoon lamppua:
http://www.dermalogix.net/acne/

Onko joku kuullut asiasta Suomessa?

Ei käytännössä, mutta

täältä löytyy lisätietoa:

vaatimaton laite, jossa vain muutama:
http://www.emred.fi/htmls_fi/nono_fi.html

Muita, tehokkaampia on, mutta pitää vielä tutustua aiheeseen:

http://en.wikipedia.org/wiki/Light_therapy

valohoitomenetelmä

Joo mä ostin tällaisen laitteen ulkomailta vähän aikaa sitten. Ainakin mulla näyttäisi toimivan kyseinen hoitomenetelmä. Itse ostin beauty skinin ja tilasin sen Englannista.

Tosiaankin sinisen valon pitäisi vähentää bakteereita vähän samalla tavalla kuin bp:n eli bakteerit eivät pysty elämään hapettuneessa ympäristössä. Punainen valo auttaa sitten ihon paranemisessa... Jossakin tutkimuksessa tämä hoitomenetelmä toimi paremmin kuin bp, mutta osaanottajia taisi olla ainoastaan vähän yli sata... Tällä valohoitomenetelmällä ei ole haittavaikutuksia lainkaan ja pitkällä tähtäimellä kyseinen hoito tulee halvemmaksi verrattuna päivittäiseen bpn käyttöön. Kerta investointi on kuitenkin aika kallis. Mun laite maksoi n 250 euroa.. Muiden laitteiden hinnat saattavat olla lähes 500 euroakin..

Mun akne on tosiaan vähentynyt runsaasti nyt viime aikoina. Olen käyttänyt sebamedia aamulla, jonka jälkeen otan 15 minuutin valohoidon ja illalla sitten saatan käyttää basironia. Tämän lisäksi olen alkanut syömään terveellisesti. Vihreää teetä aamuisin ja iltaisin rooibos teetä. Kerran päivässä teen yleensä fetasalaatin, johon pistän oliiviöljyä. Tämän lisäksi vedän pari sinkki tablettia. Olen yrittänyt myös lopettaa kokonaan limun ja karkkien syömisen. Niin ja sen lisäksi välillä otan maitohappobakteeri valmisteita, kuten actimelia..
Hei,

olen kärsinyt aknesta puolet elämästäni. Käynyt iholääkärillä kymmeniä kertoja, kokeillut vuosien mittaa kaikkea mitä pystyy eri kosmetologihoidoista ruokavalioihin, syönyt myös eri lääkkeitä. 15 vuoden aikan olen löytänyt ainoastaan kaksi oikeasti auttavaa hoitoa:

toinen on roaccutane lääkekuuri ja toinen led-valohoito.

Roaccutane kuurien jälkeenkin ihoni taipuu herkästi akneen ja olen ylläpitänyt hyviä tuloksia led-kasvohoidoilla. Omistan nykyisin kotikäyttöön tarkoitetun valon , löytyy huuto.netistä led-kasvovalo nimellä. Suosittelen.
 /   /  /  /  / led-valohoito???
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta