AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  / HUUTO.fi

HUUTO.fi

7 Vastausta 2 936 Lukukertaa
Minua lopen kyllästyttää huuto.net sivuston tuotteiden myyjät jotka ylihinnoittelevat tuotteensa tunnesyistä.
Pyydetään lastulevy kaapista 30€, "kaunis matto" myydään 50€lla ja kulahtaneesta kirjahyllystä vaaditaan 80€. Jos katsoo sulkeutuvat esim. viimeisen 2vrk aikana tuolta sisustuspuolelta niin n. 15% tuotteista on saanut edes yhden huudon ja n.5% niistä ei ole ylittänyt aloittajan huutorajaa. Eli tosi vähän menee kaupaksi ja ihan sen vuoksi että "vinttikama" on runsaasti ylihinnoiteltua.
Jos on tarkoitus saada tuote myytä, ei voi olettaa että siitä saa takaisin sitä mitä sen on joskus maksanut. Siis sellaisia -80/-90 luvun valkoisia lastulevy kaapistoja sai silloin halvemmalla, kuin nyt euroaikana vanhana myytäviä aikansa eläneitä :D.

Vähän myyjät hiontaa hintoihin, ne tavarat jää pyörimään omaan kellariin kuten 90% näyttäis huutonetissä myytävistä jäädä.

joo! Olisin ostanut sohvan,niin suurin osa oli

ja kerran koira kusasi ja vauva oksensi-tyylisiä ja maksaa olis pitänyt hunajaa!
Kaupasta saa uuden ja paremman, HALVEMMALLA!

samat havainnot

Olen huomannut saman. Ymmärrän kyllä, että pienituloiset ihmiset tarvitsevat rahaa ja yrittävät sitä hankkia myös huutonetin kautta. Mutta jos vaihtoehtona on, että tavara jää kotiin tukkeeksi, niin luulisi, että kannattaisi myydä ja saada edes vähän rahaa tavaroistaan.

Sohvista on muutenkin ylitarjontaa. Monet hyväntekeväisyyskirppiksetkään eivät kuulemma ota sohvia vastaan.

Kaikkeen kierrätykseen on tullut eurosokeus. Markoissa hinnat kirppiksillä ja huutokaupoissa olisivat järkyttävän korkeita, mutta euroissa niitä pyydetään ja kumma kyllä myös maksetaan.

Rahanpesu

Hyseessä on kirpputorihintojen 'laki' eräänlainen vakiokäyttäytyminen joka tapahtuu joka kierrätetyn tavaran mutta myös uuden tavaran kaupassa.
Markkinat tutkivat mikä on hintataso ja yleensä se menee niin että hintoja nostetaan kunnes kipupiste on löytynyt.

Toisaalta voi olla ihan mielenkiintoista seurata miten tälläinen ylihinnoiteltu tavara menee kaupaksi. Vanha vitsihän on rahanpesu. Kirppistyyppinen kaupantekohan on myös hyvä tapa pestä rikollisesti saatua rahaa, myyntivoittonahan siitä tulee aivan puhdasta ja kelvollista rahaa olkoonkin että myytävä tavara ei olisikaan maksetun hintaista.

hmm....

Onko kirppiksillä paljonkin rikollista toimintaa? En haluaisi tukea sellaista...

Kerro hjuva

Rahapesu, mita sina uikein tarkoita?
Kerro hjuva vihja.

Dima Bilan

nyt on saatavissa liput bilannin kannsa.lipun hinta on 100 eür

Joo, heh, heh..

Heh, heh, heh... joo itsekin olen huomannut, että sohvia ei arvosteta ollenkaan. Ja usein näkee jos jonkinnäköistä esitystä huutonetissä. Heh, heh heh...
 /   /  / HUUTO.fi

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta