Keittiö Kuopiosta ?

Rakentajapariskunta

Loppuvuodesta alkaa tulla koko omakotitalon kalusteiden hankinnat ajnakohtaiseksi. Mukavia yksilöllisiä ratkaisuja, laatua ja toimivuutta olemme hakemassa.

Mistä kannattaisi kalusteita lähteä kyselemään. Kaikkia yli 20 vaihtoehtoa emme aio kahlata läpi..

Kertokaa hyviä vinkkejä ja kokemuksianne omista kalustehankkinoistanne. Miksi ostitte, miksi ette ostaneet, toimitusvarmuus, laatu jne..

17

10427

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • käydä

      ala cartella, saimme todella asiantuntevaa ja asiaan paneutuvaa palvelua, useita eri suunnitelmia ja niistä sitten yhdessä kokosimme mieleisen. saimme toimivan keittiön, asennuspalveluakin kannattaa kysellä! asumme kaukana kuopiosta mutta palvelu siellä oli parasta!

    • kysyä

      ala cartella, saimme todella asiantuntevaa ja asiaan paneutuvaa palvelua, useita eri suunnitelmia ja niistä sitten yhdessä kokosimme mieleisen. saimme toimivan keittiön, asennuspalveluakin kannattaa kysellä! asumme kaukana kuopiosta mutta palvelu siellä oli parasta!

    • Tottakai pitää

      käydä läpi "kaikki 20" keittiövalmistajaa, jos haluat saada juuri teille sopivan hyvän keittiön. Niin se vain on.

      • Yksilöllistä

        Ei se varmaan ole laiskuutta, jollei lähde mitään standarditavaraa ihmettelemään tukkutyyppisiin myyntipisteisiin ja työllistämään niiden myyjiä turhilla kyselyillä. Kovin yksilöllisiä ratkaisuja niistä ei saa. Se on fakta.

        Etsi vaihtoehtoja pienempien paikallisten keittiövalmistajien parista. Niiltä löytyy yhtä laadukkaat materiaalit ja suunnittelupalvelut. Muutamaa olen käyttänyt ja hyvät kokemukset ovat jääneet.


      • uherhguihep

        lasket palkkaa omalle ajalles jos käyt jokasen myyjän pakeilla?


    • Filippis

      Leppävirralla toimivaa Helmi-Kalustetta voin suositella. Olen sieltä työni puolesta ostanut useamman keittiön. Laadussa ei ole moitteen sijaa. Kalusteet ovat valmiiksi koottuja ja ne on aina toimitettu ajallaan. Heidän kalusteensa eivät ole halvimmat mahdolliset, mutta uskon niiden olevan hintansa väärtejä.

      Heillä on sattumoisin huomenna sunnuntainäyttely.

      www.helmi-kaluste.fi

      • ............

        sait varmaan hyvät henkilökunta alennukset.


    • Jämpti on !!

      Usko vaan, mutta totta. Toimitukset ja toimitusvarmuus ovat aivan samalla tasolla, kuin näiden keittiöliikkeiden siisteys.

      Osalla myymälöissä on niin kaaottisen oloista, että myyjät itsekään eivät ole perillä, miltä alihankkijalta mikäkin tuote tulee. Mallit, hinnastot, värikartastot hukassa. Siinä yhdessä myyjän koetimme keksiä vaihtoehtoja.

      Jäi tarjoukset ja kaupat tekemättä jo tämän vuoksi. Ei oikein vakuuttanut ainakaan minua.

      Kannattaa kiertää kaikki myymälät kuitenkin. Tässä yksi valintakriteeri teille.

    • Kuopiokeittiöfirmoista

      Topista ja Keittiömaailmasta. Jälkimmäinen todella kallis mm. a la carte-keittiöt. Topissa palvelu ylimalkaista. Iisalmen Nelkosta hyvä kokemus, myös Kuopiossa on Nelko, sisustussuunnitelija Tiina Ruotsi ilmeisesti pitää sitä.

    • Edullisin

      Keväällä hankimme keittiön ja muita kalusteita. Otimme tarjoukset useammalta paikalliselta tekijältä Domukselta ja Topi-keittiöltä.

      Hintaerot olivat aikamoisia, kun pyysimme vertailukelpoisilla materiaaleilla tarjoukset. Suurimmat erot n. 30 % Otimme kalusteet Hempan kalusteelta. Hintasäästöllä ostimme 6 hengen koivuisen ruokailuryhmän.

      Paljon meitä myös harmitti sellainen muutamien myyjien asenne, että asiakasta ei kuunneltu toivomusten suhteen. Piirreltiin jotakin aivan muuta, mitä halusimme. Sitten myyjät vaan selittelivät meille, että se tuntuu vaan minusta kivammalle.. Höh ? Luulisi myyjien nyt tajuavan, että me siellä talossamme asumme, eikä myyjä itse. Ilmeisesti töitä liikaa, kun ai haluta paneutua asiakkaan tarpeisiin sen vertaa?

      • myös tarjous

        Hempan kalusteesta. Hyvä palvelu.Minuspuolena, ettei värejä kaapistoista löytynyt, kodinkoneet eivät miellyttänet. Hinta ei ollut halpa eikä kallis, ei kuitenkaan edullisin. Saatiin Nelkolta, Iisalmesta paras tarjous kaikinpuolin.


    • KAIKKI KALUSTEET

      Ostettiin kaikki kalusteet uuteen ok taloon puustellista, kodin koneet mukaan lukien.
      Kivitasot,induktio liesi, astianpesukone, hella, mikro, jääkaappi, kaikki AEG.FESTIVO kylmiö.Pesukone ja kuivausrumpu AEG.

      Toimitus päivälleen,jos oli reklamoitavaa,asia hoidettiin VÄLITTÖMÄSTI.

      Suosittelen Mika Juntunen myyjäksi teillekkin.

      • exasiakas

        Nonniin nythän täällä mainostetaan kovasti ja vielä aivan puppua puheet.
        Meillä kyllä meni pikkaisen erilailla tuon rekslamaation kanssa, taisi olla yli 3 viikkoa ennen kuin asiassa tapahtui mitään muuta kuin turhia lupauksia.
        Uskokaa vain ihmiset näitä juttuja täällä joissa kaikki kehut tulevat loppujenlopuksi myyjiltä itseltään.


    • Kodihengetär

      Savon keittiökeskus Siilinjärvellä
      nopea toimitus ja hyvä palvelu:=))

      • Anonyymi

        Paras paikka keittiö hankintoihin.Suosittelen lämpimästi.


    • uudisrakentaja 2014

      Niin. Parempi on jättää ostamatta ylihintaista ja yliarvostettua keittiötä vain nimen vuoksi. Ei se takaa laatua tai edes kotimaisuutta.
      Keittiötukku täysin kuutamolla asiakaspalvelussa, ei niitä kiinnostanut asiakkaalle suunnitelmien tekeminen, perään sai mailailla useasti ja käydä asioimassa.
      Puustellin palvelu omaa laatuaan. On 3D kuvaa ja pyörittelyä liikkeessä, hyvältä näyttää. Yksilöityjä hintoja ei saatavana eikä sitä mitä mikäkin todella maksaa? Kokonaishintoja pyöritellään edestakaisin. Ja mitä asiakaspalveluun tulee, kiinnostus lakkaa ja lupaukset unohtuu kun asiakas tekee tilauksen. Jos muita palveluntuottajia on, valitkaa muut kuin Keittiötukku ja Puustelli. Tai menkää aliarvioitavaksi.

    • kammottavaa

      Kuopion Puustelli on jotain aivan kamalaa. Koko talon kalusteet myöhässä, sittenkun kalusteet saapui nii sai asentajia odotella, asentajat häipyi kesken päivän kuulema korjaamaan kaivuria?!!! Reklamoitavaa oli, niistä väännettiin kuukauden verran tuloksetta kunnes turvauduttiin kulttaja-asiamieheen. Ei meinannu sekään riittää, otettiin yhteys Puustellin pääkonttoriin. Lopulta parin kk taistelun jälkeen saatiin ehyet osat mutta eipä niitä kukaan tullu asentamaan vaikka asetajilta jäi hommat kesken aiemmin näiden osien puuttelisuuden vuoksi. Lopulta jouduimme asentamaan itse ja maksamaan puustellille asennuksesta!
      Puolen vuoden käytön jälkeen murtui ovesta kahva, kävin pyytämässä uutta, lupasivat tilata (malliovesta sitä ei jostain syystä voinut ottaa), ei kuitenkaan vielä tänäkään päivänä ole kahvaa näkynyt ja nämä kaikki tapahtui2012!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe