AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Paljonko suntion palkka on ???

Paljonko suntion palkka on ???

4 Vastausta 5 510 Lukukertaa
Kiitos tiedosta !

no aika heikko

Liikkuu 1200-1700 välissä. Riippuu paikkakunnasta (kallusluokka), ja kokemuksesta, aiemmin oli käytössä R-palkkaluokat mutta ne muutettiin eri arviointikriteerillä oleviksi pisteytyksen mukaan (vaativuus).

Liksa on siis huono, tuolla ei pk-seudulla paljoa rellestetä.

huono liksa

tosiaan pyörii siinä n. 1300- 1800 (kun kaikki ikälisät)..Siihen päälle vielä huonot iltakorvaukset jotka lähtee juoksemaan vasta klo 18 jälkeen ja ovat luokkaa 1 € per tunti. Lisäksi lauantailta ei saa mitään lisiä ja sunnuntailisä annetaan yleensä vapaana, joten silläkään ei voi kasvattaa palkkaa..lisätäänpä vielä, että kaikki pyhät joutuu olemaan töissä tottakai, eli joulu, itsenäisyyspäivä ym. Ainoa hyvä asia työssä on, että saa pitää välillä pidempiä vapaita, esim. 4-5pv, mutta sitten vastavuoroisesti joutuu välillä olemaan töissä jopa yli 10 päivää putkeen ilman mitään korvauksia. Työt siis yleensä määritellään kolmen viikon jaksoihin...Sairaana ei perjaatteessa saa olla, tai jos on, niin huonolla omatunnolla, koska silloin toinen työntekijä joutuu tekemään pitkiä päiviä . Eli porukkaa on niin vähän kuin mahdollista (3) töissä ja talon täytyy olla auki 7 päivää viikossa. Näin meillä.Itseäni työ ottaa päähän ja olen ajatellut heittää hanskat naulaan. On se ihme, että kirkko on köyhien puolella(?!), mutta omat työntekijät hyvä jos pystyy elämään sillä palkalla..kirkon työntekijä ei ilmeisesti saa olla "ahne", ja vaatia parempaa elintasoa, tai yleensä vastinetta työhönsä uhraamalle ajalleen.

se on kutsumus-

Kaikki kirkon virat ovat kutsumustyötä, näin ajattelevat kirkon hallinnon isot pomot. Isot pomot Kirkon keskushallinnossa vetää kuitenkin yli 100.000 euroa /vuosi, mutta se onkin eri juttu.

Kirkon keskurahastostakin kävi kato muutama vuosi sitten kun useita eläkealan asiantuntijoita lähti lipettiin.
Niin, nimenomaan noin teillä. Tuo riippuu aivan siitä onko virka vai toimi. Toimessa paljon paremmat ehdot työntekijän kannalta virkaan verrattuna.
 /   /  /  / Paljonko suntion palkka on ???

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta