AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

hauislihas

2 Vastausta 1 058 Lukukertaa
Hauislihas repesi työssä elokuun alussa,mitään ei ole tehty vain sairauslomaa tähän asti. työpaikan vakuutusyhtiö ei korvaa mitään, vaan sanoo olevan normaalia rappeumaa, no jos niin on niin on, mutta onko kenelläkään kokemuksia tällaisesta, paraneeko koskaan ennalleen, ilman mitään toimenpiteitä tai voiko sille tehdä jotain. Ensi viikolla on määrä mennä töihin, vaikka kädellä ei paljon pysty tekemään. Työnantaja onneksi on joustava ja antaa tulla kokeilemaan, miten käsi kestää. Miehellä myös keuhkoahtaumatauti, joten näkymät eivät taida olla kovin hyvät.

eräs keino

Hauislihas voi kiristyä, jos olkapään ryhti ei ole oikea. Katsopa onko sen asento oikea. Sen voi korjata osaavalla manuaalisella hoidolla.

hauislihas

..tietääkseni pitkä hauislihas repesi kaatumisen yhteydessä ja se kiinnitettiin ankkureilla (tähystysleikkaus) takaisin,työmatkalla kaaduin ja vakuutusyhtiö laittoi jarrut pohjaan kun kuulivat leikkauksen olevan edessä joten julkisella puolella tehtiin,nyt uudet tutkimukset käynnissä koska olkapää oireilee ja kipuilee vieläkin...liekö leikkaus epäonnistunut?
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta