AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

Teijo-talot

58 Vastausta 23 451 Lukukertaa
Heippa! Olisiko kellään kokemuksia Teijo-taloista? Esim. malli tähtililja? Kovin halvalta kuulosti talopaketti avaimet käteen periaatteella sisältäen rahdit ja muun.. (195t)

En pitäisi

Tähtililja-mallissa on kerrosneliöitä 130 ja asuinneliöitä 109. Konsepti on kieltämättä mielenkiintoinen. Firman sivuilla ei tosin kerrota kuinka kauan talon rakentaminen kestää. Joka tapauksessa lattiavalujen kuivuminen vie aikansa, joten rakennusaika voi olla hyvinkin 4 kuukautta.

Vertailukohtana voisi olla vaikka monen tällä palstalle kirjoittajan pyhän vihan kohde eli Kastelli. ValmisKastelli 100 maksaa suunnilleen yhtä paljon ja toimitussisällöt ei oleellisesti poikkea toisistaan. Kastellissa neliöitä 149/173. ValmisKastellin rakennusaika on 8 kuukautta. Jää sitten jokaisen itse päätettäväksi haluaako odottaa muutaman kuukauden enemmän ja saada samalla rahalla 43 kerrosneliötä ja 30 asuinneliötä enemmän. Tietysti siinä pitää sitten siivoilla rakennusaikana.

Tällä tavalla asiaan tarkasteltuna en pitäisi Teijo-talojen tuotteita kovin edullisina.

tästä vielä..

Juups, enpähän niin tarkasti ajatellutkaan... Siis kuvitelmis oli koko ajan et huoneistoala on 130 neliöö eikä 109!! Sitten taidankin olla hinnasta hieman eri mieltä... Talofirmasta luvataan tällä hetkellä talopaketin toimitusajaksi loka-marraskuu.
Kiitos sinulle tiedoista! :) katselempa vielä paremmin muita talotehtaita...

Vittu teidän valmiskastellien kanssa

Mistä &==?%/ te hölmöt ootte päähänne saaneet ValmisKastellin olevan halpa! SE EI OO HALPA!
Lukekaa mitä toimitus EI PIDÄ sisällään, siinä on 1-2:n A4:n verran asiaa!

Teijo on TÄYSIN VALMIS talo. Siinä on perustukset TÄYSIN VALMIIT, talo vain lasketaan hiekkapatjan päälle, kytketään liittymät kiinni ja asumaan.

Ja laatu on varmasti ihan eri luokassa kuin tässä Kastellin lautakasassa jota ramppaatte suojaamassa joka työpäivän jälkeen peittojen kanssa ja siitä huolimatta ne kastuu ja homehtuu!

Kyllä se on

Ilmeisesti olet ottanut elämäntehtäväksi Kastellin haukkumisen tällä palstalla.

ValmisKastellin kohdalla asiakkaalla on suunnilleen samat velvollisuudet kuin muillakin valmistalotoimittajilla. Teijo-talilla on eri konsepti, joka on suhteessa kalliimpi kuin ns. normaali valmistalo.

Tässä verrattiin Teijo-talon ja ValmisKastellin hintoja. Kastellin kohdalla saa samalla rahalla 30 asuinneliötä enemmän. Kyse onkin siitä että onko valmis näkemään vähän vaivaa ja odottamaan muutaman kuukauden näiden neliöiden takia.

Ihan vain tiedoksi niin ei Kastellin tavaroita tarvitse joka päivä olla suojaamassa kun homman on alunperin hoitanut hyvin eli trukkilavat alle ja pressu päälle.

ValmisKastellin kerrosneliön hinnaksi tulee noin 1250 €/m2. Kyllä se mjun mielestä on edullinen hinta, mutta siinä pitää sitten itse nähdä vähän vaivaa. Kertokaapa sitten muiden valmistalojen hintoja niin voidaan verrata.

Design-Talo

vähintään samalla hinnalla kuin Kastelli ja muunneltavuus on aivan eriluokkaa, ei mitään 3 värimaailmaa.

Kolme

Valmiskastellin kolme värimaailmaa ovat sata kertaa parempi kuin näiden tee-se-itse -"sisustusarkkitehtien" luomukset, joiden ideat on apinoitu suoraan inno-ohjelmasta.

Jos värimaailmat eivät jostain syystä tunnu hyviltä niin eivät ne tapetit ja maalit nyt niin kovin kalliita ole.

Samaa

Hinnat ovat suunnilleen samaa luokkaa. Sekin pitää paikkaansa että Design-talon muunneltavuus on parempi kuin Valmiskastellin, mutta näinkin voi käy ettei mitään tarvitse muuttaa. Pohjaratkaisu palvelee asumistarpeita sellaisenaan.

Selkeimmät erot ovat rakentajien ja märkätilojen suhteen. Design-talon rakentavat virolaiset ja puolalaiset, ja Kastellin suomalaiset. Design-talon märkätiloista vain yksi on muurattu, Kastellin märkätilojen kaikki seinät on muurattu. Toki Design-talon märkätilan kaikki seinät saa muurattuna, mutta useamman tuhannen euron lisähintaan.

onko

onko merkitystä onko ne muurattu vai ei?

asuin teijossa

ja koettakaa arvata miksi?
Muuratut pesutilan seinätkin VOIVAT KASTUA eli tarkoittaa vesivahinkoa. Kun kosteussuoja pettää jostakin, asia selvä. Kaakelit siihen on helpompi laittaa, jos haluaa.

vähän

suhteellinen käsite tuo vähän vaivaa

edullinnen talo?

Edullisuus on aika suhteellinen käsite. Jos sitä halutaan talo jonka tekemiseen ei tarvitse itse osallistua eikä tarvitse sateisena kesänäkään pressuilla peitellä sen enempää taloa kuin tarvikkeitakaan, eikä siivoilla ja kanniskella, vaan odottaa kun tuodaan varmasti kuiva talo tontille kerralla. Tällä matematiikalla kyllä kalistuu vaaka Teijo-talojen puolelle.

Teijo on AINOA valmistalo

Nää Valmiskastellin halpuus-väitteet on ihan täyttä hevonpaskaa jos esim. vertaa tohon Teijoon. Jos olisitte edes joskus rakentaneet talon niin tietäisitte mutta ettehän te muuta tee ku lueskelette hinnastoja. Sen Valmiskastellin päälle tulee aivan hirveä määrä muita kustannuksia. Tohon Teijoon tulee paljon vähemmän.
Ja Teijo on aivan varmasti laadukkaampi talo.

Ainut ongelma tossa on että se talo on tosi kapea, vain 6 metriä leveä. Jos se ei tuota ongelmia ja ei välttämättä halua vuodeksi kauheaa määrää hommaa Kastellin kanssa (valmis on aika suhteellinen käsite sen kanssa) niin siitä vaan Teijoa tilaamaan.

Voiko tyhmempiä olla ku noi valmistalojen ostajat. Te niiku oikeesti kuvittelette että se on "valmis"? Että nyt nimi paperiin ja vuoden päästä muutto sisälle eikä muuta? HEH. Tosiasia on että sen vuoden olette täysin kiinni sen projektin kanssa ja hermot menee. Teijolle teette vaan maapohjan ja kippaatte talon päälle. Se on oikeasti AINOA valmistalo mitä on!

Ei mulla Teijoa oo mut ne ois ollu malliltaan sopivampia ni vois olla. Olisin jo asunu vuoden siinä, nyt on menny vuos talopaketin kanssa puuhaillessa ;)

On muitakin valmistaloja

Kuten esim. Kontiolahdella Aatelitalot. On nättejä, edullisia ja hyviä. Tehdään sisätiloissa valmiiksi ja tuodaan tontille talotehtaan tekemien perustusten päälle. Hyvät nettisivut.

valmiina

teijotalot valmistavat valmiita taloja eli talo tehdään hallissa ja kuljetetaan rekalla asiakkaan haluamalle paikalle.
Mitä sementin kuivattelua Teijossa? Siinä on perustus alla valmiina ja nostetaan paikalleen. Pohjatyöt ja vedet pitää olla tehtyinä. Talon paikka tasattuna ja tiivistettynä siis. Ja tilaa autolle pitää olla. Ahtaisiin paikkoihin ei pääse.

kiinnostais

miten Teijo tuotais meidän tontille. Kilometri ennen tonttia on 4.60 m korkea silta jota ei voi kiertää mistään.Tietysti matkalla on muitakin esteitä kuten sähköjohtoja, naapurien räystäitä, puita, jne. Onkohan heillä isoa helikopteria?

en suosittele teijo Taloja kenellekään

Teijo talot eivät ole kalliita, mutt ne tehdään halvoista ja huonoista meteriaaleista.Tiedän, että niihin on tullut hometta. Halpa on huono!!

Suosittelen kaikille

Asun Teijo-Talossa 81 kerrosneliötä ja vuotuiset sähkökulut ovat jääneet reilusti alle 10 000 kWh vaikka on sähköinen lattialämmitys ja kaikki elektroniikka päällä. Takka ja lämmöntaltioiva ilmastointi ovat tosi hyviä samoin kuin kaikki materiaalitkin. Ei todellakaan ole homeen pilkkuakaan missään kun talo on tehty alusta loppuun sisätiloissa sateen suojassa.
Suosittelen ihan kaikille kenellä vaan on tontti sellaisessa paikassa että lavettikuljetuksella pääsee.

rakenteet

Mistä löytyy Teijon rakenteet? Olis mukava tietää mitä ne edes teoriassa on syöneet.

teijotalo

Suosittelen soittamaan tehtaalle, kaikkiin tehtaisiin pääsee vierailulle katsomaan talojen rakennusvaiheita.

Voi sinua!

tutustunut. Jopa hirsinen mökki homehtuu ajan kanssa, vaikka kuinka suojaat ns. oikeilla aineilla ja vaikka tuplaat homeeneston.. Nykyisistä maaleista on lyijy poistettu ja se aiheuttaa homehtumista ulkopintoihin. Kiitetään EU.n direktiivejä. Niin maalikauppiaskin tekee.

Eli aika tuo ne homepilkut ennemmin tai myöhemmin. Eikä siihen vaikuta valmistajan nimi. Ainoa toistaiseksi hyvin toiminut maali on ollut Panu ja toinen punamulta, Tikkurilan öljypohjainen punamultamaali. Jos näin saa tiedoksi laittaa oman kokemuksen.

Maali

Vinhalla maalattu 10 v eikä ole täplyjä

Eikös

teijon sisältä lopulta paljastu pieni älväri?

Suomen ainut valmis talo

Teijo on Suomen ainut valmistalo.
Teetät jollain maapohjan ns. sorapedille. Liittymät tuotuna oikeisiin kohtiin, sadevesiviemäröinnit tehtynä, sähkökaapeli tuotuna oikeaan paikkaan.

Teijo kippaa tilaamasi talon tontille, kytkee liittymät kiinni ja asumaan.

Ainut talo jossa pääsee ns. "helpolla". Kaikissa muissa pyörit vuoden siellä raksalla joka päivä.

Joka muuta väittää puhuu täyttä paskaa. Joo oli mullakin viimeisen päälle hyvin lavoista tehdyt alustat puutavaroille, pressut lavojen alla ja päällä. Joka ikinen päivä piti nää peittelyt hoitaa, keräillä lautaa pihalta, siivoilla, työpäivän jälkeen melkein puolille öin. Tuulet heitteli pressut pois ja eikun korjailemaan. Myrskyt heitteli pressut ja repi niitä, eikun korjailemaan.
Tavararantoimituksia olit vastaanottamassa, milloin mitäkin. Niitä kanniskelit suojaan.

Raksamiehet ehkä voi sen verran tehdä että nostavat pressunkulman lautakasojen päälle, sateettomalla kelillä ei edes sitä.

Olisin varmasti ottanut Teijon muutoin mutta kun ne talot on tosi kapeita ni sen takia se jäi pois. Jos se ei haittaa niin pääset tosi helpolla muihin ratkaisuihin verrattuna valitsemalla Teijon, TÄYSIN VALMIIN TALON.

teijo

Teijollahan on nykyään tarjolla myös näitä kahdesta viipaleesta yhdistettäviä taloja. Niissä edelleen viipaleen leveys on kuusi metriä, mutta jonkin verran on enemmän liikkumavaraa - tosin täytyy myöntää, että varsin onnettomia pohjaratkaisuja oli esillä.

Paikallisia pikkufirmoja, jotka rakentavat taloja täysin valmiiksi tontin raivauksesta alkaen, on aina ollut. Niille tuppaa vaan käymään kehnosti, on tuollainen pitkästä paikan päällä rakentaminen kovin kallista, omiaan ei tahdo millään saada pois.

Näin on

Niinpä : nämä yhdistelmäviipaleet ovat aikamoisia sokkeloita eikä se kapeus kaikissa malleissa sittenkään muuksi muutu.
Miksei Teijo voisi tehdä taloja kunnon mitoilla ja toimittaa ne helikopterilla (leveämpiä kuin 6m taloja ei saa maanteillä kuljettaa). Ei välttämättä niin hullu ajatus kuin miltä kuulostaa.

Esim. Valmiskastellissa on toimituskulut 6000 euroa. Tolla summalla lennättää kyllä varmasti jo helikopterillakin taloa puoli päivää.

en löytänyt

millaisen ilmatiiveystakuun Teijo-talot antaa vaipalle avaimet käteen toimituksille?

In-Do House tekee samaa

In-Do House Sipoossa tekee lisenssillä samaa konseptia.,tai ainakin yrittää.
Tilattu rakennus piti tulla valmiina tontille 10 viikossa. Sovittuna toimituspäivänä paikalle tuotiin pelkkä runko ilman ovia ja ikkunoita ja ulkoverhousta. Sisätöistä ei ollut tietoakaan, samoin sähköistä tai muusta tekniikasta. Vuoden kuluttua osa on edelleen tekemättä ja puutteita valtavasti. Asioita selvitellään lakiteitse.

Tuppaa häviämään ton tyyliset

Pakko sanoa, että nämä tämän tyyliset In-Do:t tuppaa häviämään kuvioista muutamassa vuodessa, suurin osa menee konkurssiin.

Tuppaa monesti nähtävästi olemaan niin, että täysin kaiken valmiiksi tekemisessä ylittyy kustannukset melkein aina, jollei sitten laiteta tosi reippaasti ilmaa hintaan. Ja sitten ei taas kukaan osta.

Tehtävä-Teijo

Kävin tänään vierailemassa Teijo-tehtaalla ja pakko sanoa, että oli aika vakuuttavaa. Verrattuna vaikkapa ruotsalaisten korttitaloon, nämä talot vaikuttivat ihan oikeilta taloilta! Pohjaratkaisut ovat tietty rajallisia noiden kuljetusjuttujen takia, mutta laatu silminnähden hyvää.

Ongelmia ja pulmia voi varmasti tulla kaikkien valmistajien kanssa ja kaikilla rakennustavoilla, mutta en Teijoa ainakaan lyttää valmistusmetodit nähtyäni.

jaapa

empä nyt ihan tuota silminnähden hyvää laatua menis allekirjoittamaan... Silmällä nähtynä ehkä mut mites sen alla mitä ei silmällä näe;)

Teijo-talossa

asutaan ja puolisen vuotta on takana...En voi sanoin edes kuvata kuinka tyytyväisiä ollaan!! Kaikki on ihan mahtavan viimeisteltyä työtä!! Ei todellakaan mitään älvsbytalomeininkiä!! Teijo-talojen tekijätkin loistavia!! Meidän tähtililjaa tehtiin about 4kk ja kun se keskiikkona illalla tuotiin tontille klo 23, niin torstaina päästiin jo muuttamaan!! Juu ja kahdella rekalla tuotiin (toisessa talo ja toisessa autotalli, parveke ja kuisti) ja toista rekkaa ajoi koko firman omistaja (ja nostotekniikan kehittäjä) itse!! Ei näy muilla talofirmoilla omistajaa ainakaan rekka-ajohommissa!! Ja mikä tietty parasta: jos löydämme jostain paremman tonttipaikan, niin voimme ottaa talon mukaan!! :) Kaikille ollaan firmaa kovasti kehuttu ja toivottavasti monet päädytte samaan!! :) Homma sopii ainakin tällaiselle, joka ei jaksa eikä osaa rakentaa itse!! Säily hermotkin koko projektin ajan, kun laitettiin vaan tontti kuntoon ja lupa-asiat (tottakai)!! Mukavampi käyttää se "voitettu aika" esim. sisustamiseen!! :)

hyvä

kuulosti hyvältä :) itsekkin pitäs talo laittaa ja teijo kiinnostaa. kieltämättä hinta tuntuu suurelta neliöihin nähden mutta mitä väliä kun se oikeasti on valmis? kattoturvatuotteet, rännit ym. pitää kai ottaa lisäks? ja jos johtaja itse tuo taloa niin kyllä pitää ottaa hattu päästä pois siinä tilanteessa :)

Mitä maksoi Tähtililja

Nyt olisi mahdollisuus rakentaa mansardikattoinen talo Hyvinkäälle, joten tiedustelisinkin, että mitä tuollainen Tähtililja mahtoi maksaa? Entä autotalli? Oliko nuo parveke ja kuisti lisävarusteita vai kuuluiko perushintaan? Paljonko koko projekti maksoi ilman tonttia?

Soita Teijo-Taloille ja kysy päivän hinta

Varmin tapa saada sinun hintasi.

kyykytystä

En taida viitsiä kysellä hintoja erikseen kaikille sopiville malleille. Kyllä tämäntyyppiset asiakkaiden kyykyttäjäfirmat jätän tutkimatta. On se kumma ettei kuluttajansuojalain vaatimia hintoja ilmesty tämän firman sivuille millään. Vaikka lain mukaan kuuluisi. On todella hankala suunnitella tarjouspyyntöä tehtaalle, kun ei ole mitään perusmallin lähtöhintatietoa.

Vähä liikaa kehua

Teijo on varmasti hyvä valinta jos riittää talo joka on 6 metriä kapea. Se on siis tosi, tosi kapea talo minkä erityisesti huomaa Tähtililjan 2-kerroksessa.

Jos talo olisi normaalimitoilla niin sitten se olisi varmaan ihan ok.

Vähän vaikea ymmärtää sitä että miksi niin hirveästi pitää yrittää tyrkyttää itse omistamiaan tuotteita muille? Olisko se vaikka niin että puhutaan sen suulla joka maksaa?

Maailmassa ei ole vielä koskaan rakennettu ainuttakaan taloa jossa ei olisi jotain valittamista joten superlatiivihenkilöiden kehumisiin kannattaa suhtautua tosi suurella varauksella.
ONKO MITÄÄN MUITA KOKEMUKSIA IN-DO HOUSESTA JA OLETKO JO SAANUT TALON VALMIIKSI ?

In-Do House ja talousasiat

Nehän saa vaikka tuolta: http://www.yritystele.fi/yrityksen-taloustiedot-eniro/1963264
Otinpa yrityksestä laajan luottoluokitusraportin, ei maksa kuin 17 egee,onko iso prosentti talon hankintahinnasta? Ja hyvistä yöunista,sen päättäköön jokainen tahollaan?
Lue kauppalehden protestilista niin näet taloudellisen tilanteen.

Teijo-Taloilla vain tyytyväisiä asiakkaita

Katsokaapa tätäkin palstaa: Teijo-Taloista ei ainuttakaan huonoa kokemusta! Kuinka moni muu talovalmistaja pystyy samaan? Esim. Kastellit ja Älvsbyt on haukuttu aivan pystyyn.

No, ehkäpä osasyynä on se, että Teijo-talot tehdään tehtaassa eikä savipellolla vesisateessa ja pimeässä.

Tässä se taas nähtiin: rahalla saa laatua!

Teijo-talo myynnissä

Meillä ois 3-vuotta vanha teijo-talo myynnissä. Mallia Kotilo 75 neliöö. Alkaa käymään ahtaaks ku lapsia tulee, mutta jos jotakuta kiinnostaa ni yhteyttä halsualle ja kyselee käytettyä !vasta tapetoitu ! tai voi meihinki ottaa yhteyttä.

Hinta

Mikä mahtaa olla käytetyn hintaluokka ja entäs kuljetuskustannukset noin 250 km. Kuljettaako teijo käyrettyjä tajoja?

Hinta luokaa

meidän talon saa 105 000e paikalle toimitettuna jos on yli 150km matkaa... muuten 100 000e paikalle toimitettuna alle 150km säteellä! kaupan päälle ilmalämpö pumppu!

Joo ja...

130-neliöinen talohan sopii kulkemaan paikkaan kuin paikkaan...

se käytetty omistaja

oliko siis niin että se teidän vanha nostettiin pois tontilta ja tuotiin uusi tilalle?
kestikö vaihto kauan? heititkö huonekalut pihalle siksi aikaa vai miten?

olitko tyytyväinen siihen kotiloosi?
millä estetään ettei katolta pakkaantunut lumi keväällä sulaessaan vali sinne talon alle?
miten ylipäätään se eristys siinä talossa? ettei pakkanen pane altapäin

Tarkkana Teijo-Talon kanssa

http://www.ts.fi/online/kotimaa/161819.html

Siirretyn talon tulee täyttää siirron jälkeen voimassa olevat rakennusmääräykset ennen kuin se menee tarkastuksesta läpi. Eli käytännössä tulee ongelmia mm. eristyksen suhteen, koska rakennusmääräykset kiristyvät jatkuvasti.

Teijo-Talot on Helsingin Sanomien mustalla listalla:

http://www.hs.fi/talous/artikkeli/Musta+lista/1135259815163
Siellä mainitaan "Teijo-Talot Oy, Perniö"

Missään ei lue miksi Teijo on listalla...
Käykääpä ihan mielenkiinnostanne katsomassa miten helposti sinne mustalle listalle pääsee :) - valaisevia kommentteja on siellä Hesarin nettisivustolla. Ja jos kiinnostaa, niin voitte kysyä kuluttajariitalautakunnastakin, että Teijo poistettu heti syksyllä listalta, kun oli joutunut sinne väärin perustein - Hesarin vanhoissa arkistotiedoissa näkyy kuitenkin vaan eli siellä ei näemmä päivitykset toimi! Satun tietämään, kun itse asianlaitaa tiedustelin suoraan tehtaalta taloprojektiimme liittyen ja sain erittäin selvät vastaukset kysymyksiini.
eipä ole yllätys jos talotehtaan mielestä he eivät kuulu mustalle listalle. :) kysypäs helsingin sanomilta miksi firma on edelleen listalla? kyllähän tuollainen oikeasti väärä tieto poistettaisiin vaikka oikeustoimin, koska kyse on kuitenkin niin vakavasta asiasta. joku mättää täsää..
Teijon heikkous on siinä, että se on ainoa valmistalo eli OIKEASTI valmis, kun se tuodaan tontille. Tämä valitettavasti näkyy tietysti hinnassa.

Hinnan takia moni valitsee puolivalmiin talon ja kiroaa sitten budjetin ylittymistä.

Talotoimittajat ovat kovin haluttomia myymään (tai mainostamaan) täysin täydellisiä toimitussisältöjä, koska hinta pelättyttäisi monen potentiaalisen asiakkaan muualle.
Hei herätys.TEIJO TALO FANIT
Kyseisessä tehtaassa työskelleenä voin kertoa.
Ei enää suomalaisia työntekijöitä vain virolaisia.
kipsilevyt lyödään seinään huopanauloilla.
tapetit lasketaan kantaviksi rakenteiksi
seinissä on eristeitä jos tehtaalla sattui sinä päivänä olemaan,
useimmiten ei.
joka asiassa mentiin siitä miten vain halvimmalla päästiin.
valut olivat märkiä kun jo laitettiin laminaattia lattiaan.
saunan ulkoseinässä ei eristeitä vaan paneelin takana sähkön mittauskeskus
Fortum käynyt uusimassa niitä mittareita useita kun höyrystyvät jostain syystä.
TÄYTTÄ paskaa!!!
T nimim. Nykyään rehellisissä töissä
Yleensäkkin "valmistalon" ostajan kannattaisi miettiä miten valvoa rakentamista.
Kuka ulkopuolinen valvoo rakentamista, kun talo tehdään tehtaalla? Kannattaa miettiä myös että virolaiset rakennusmiehet valvotuillakin työmailla tekevät mitä sattuu, nopeus menee aina laadun edelle eivätkä varmasti kysy neuvoa vaikka pitäisi koska ovat "ammatti miehiä" Näin sitten tehtiin halvalla.
Myös sopimus sisällöt kannattaisi luettaa lakimiehellä ja vaatia selvennöksiä vastuu- ja toimitusrajoista.

Virolaiset harvemmin myös maksaa eläke, vero ja yms. maksuja siksi hinta huomattavasti halvempi.

Voin hyvin uskoa talotehtaiden huonon laadun edullisten rakennuskustannusten tavoittelemiseksi.

Tiedän monia työmaita joissa halvin (ei suomalainen) on voittanut, mutta tullut monin verroin kalleinta tarjousta kalliimmaksi. Valmistaloa ei taida suomalainen laki tuntea.

T.Suomalainen luottaa suomalaiseen
Pitää paikkansa 100%.Voin viellä lisätä että trukilla suoristettiin ristimittaheittoja.
sinulle teijotalo rocks.
muilla talotehtailla kuskeille maksetaan palkkaa ettei johtaja joudu kuskiksi.
Lisäksi tyyppi ei ole nostotekniikan kehittäjä vaan hän on sen ostanut virolaiselta keksijältä.
Talot tehdään lisäksi halvimmalla mahdollisella tavalla, ja kaikesta koitetaan laistaa.
Tunnen useita pettyneitä asiakkaita.
Hei,
olen seurannut Teijo-talojen kehitystä alusta alkaen. Kävimme katsomassa tehtaalla miten homma toimii. Silloin oli juuri ensimmäiset Taarna-talot tekeillä. Olen siitä asti halunnut kolmihenkiselle perheelleni sellaisin kunhan vaan saa ostettua tontin haluamalta paikalta ja Taarnan kuljetukselle sopivan.
Onko kenelläkään kokemusta Taarna-talosta?
Toisesta ketjusta löytyy sulle kommenttia (9.11.2007) Taarnan (ilmeisesti hyvinkin tyytyväiseltä) omistajalta. Laitoin sen tähän:

"Taarna
Pystyn kyllä allekirjoittamaan tuon Teijo-Talo vaihtoehdon.

Meillä on kotona kanssa Teijo-Talo, sellanen puoltoista kerroksinen.

Itse en mikään rakennusmaakari ole, joten valmistalo oli ainoa vaihtoehto. Pohjien teossa olin lapiomiehenä, eikä paljoa muuta tarvinnut tehdä. Paitsi tietysti terassi ja kuisti jälkeenpäin talkootyönä.

Toimitus oli just niinku oli sovittu. Aikataulu piti, samoin budjetti.

Kaikki pintamateriaalit, värit, sävyt, koneet, kaappien ovet, yms yms, löytyi vakiovalikoimista, joka oli siis todella kattava. Asiat sujui laulaen ja yhteydenpito oli leppoisaa.

Erityisesti panin merkille sen, että aina kun talotehtaalle (Perniö) meni käymään, niin tuli tietynlainen "hyvänolon tunne", siellä ihmiset oli nimittäin ystävällisiä ja niistä huokui tietynlaista hyvää energiaa. Todella mukava mesta.

Tyytyväinen asiakas Järvenpäästä"

Se, että talopaketista ei löydy Suomi24:stä juuri mitään, kertoo vain, että sellaisen omistajat ovat taloonsa tyytyväisiä - suurin osa Suomi24:n taloviesteistä kun on vain pelkkää valitusta ja haukkumista.

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta