AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Kew painepesuri

Kew painepesuri

9 Vastausta 12 531 Lukukertaa
Olisikohan kukaan paininut tämmöisen ongelman, kew dynamic 4100 painepesurin kanssa.
Eli pesuri tekee hetken aikaa täyttä painetta, mutta paine putoaa samantie, ja tätä jatkuu niin kauan, että lämpökytkin pysäyttää koneen.
Tarkistettu on että ei saa mistään ilmaa. Oliskohan painekytkin jotenkin viottunut. Olen senkin avannut pari kertaa enkä löydä mitään vikaa.

eli

tapahtuuko niin, että 1)koneen ollessa käynnissä "liipasin" painettuna pesusuihku pitää pätkimistä? vai 2)hetken tulee täysi paine ja sitten se katoaa ja paine nousee vasta kun liipasimen päästää?

ensimmäiseen kohtaan syynä voi olla se painekytkin tai tuloveden liian alhainen paine ja toiseen tuloveden liian alhainen virtaus.

Tarkemmin en kyseisen mallin sielunelämää tunne, mutta tuollaiset tuli mieleen. Myös pumpun mekaaninen vioittuminen aiheuttaa kummia ilmiöitä toisinaan...

soita

maahantuojalle siellä osaavat neuvoa ja varmasti tunnistaa ongelman heti. Eli ota yhteyttä Tecalemit Puh:09 547701.

Tulovesi

Itselläni oli samankaltainen ongelma. Pesuri kyllä käynnistyi ja painetta tuli, mutta hetken kuluttua paine putosi ja pesurin pumpun kierrokset kohosi. Vika oli riittämättomässä vedensaannissa josta johtuen pesuri imi ilmaa tulovesiletkuun pikaliittimistä, jotka oli suunniteltu pitämään vain ylipainetta. Pesemään pystyi kun laittoi pesurin pihamaalla aina alimpaan kohtaan ja asetteli tulovesiletkun suoraksi jolloin ilmakuplat kertyivät letkun korkeimpaankohtaan ja pesuri sai kaipaamaansa vettä.
Pesuri toimii hyvin kunhan saa riittävästi vettä eikä siinä seassa ole ilmakuplia.

ohikiertoventtiili

se on varmaan ohikiertoventtili jumissa. se siis estää veden pääsyn mäntien päälle sillon kun et paina liipasimesta että kone jaksaa taas lähteä pyörimään. kannattaa avata ja rasvata siliconirasvalla se.

roska suuttimessa

Kuvaamasi ilmiö voi esiintyä myös silloin kun suutin on mennyt osittain tukoon. Ohikiertoventtiili avautuu ja laskee suutinpaineen alas. Sinulla pitäisi olla koneen mukana saatuna pieni ohut puhdistuspiikki, jolla voit rassata suutireikää puhtaaksi. Tuloveden puute aiheuttaa kierrosten nousun mutta em. vaiva ei. Tuloveden yhteessä voi olla sihti, joka kannattaa tarkistaa jos letkusta tulee muuten riittävästi vettä.

kew painepesuri

Suutin ei ole tukossa puhdistettu neulalla.
Tuloveden paine on kanssa riittävä 2,5-3,5 bar, sekä tuloveden letku riittävän suuri halkaisija 19 mm. Tuloveden sihti on myös puhdistettu. Ohivirtausventtiilistä en tiedä onko ko. laitteessa sellaista ollenkaan, koska pumppuhan pysähtyy silloin kun vesi ei virtaa. Painekytkimen olen avannut kaksi kertaa ja voidellut silikonirasvalla. Pumpussa ei myöskään näy vesivuotoja eli ei pitäisi saada ilmaa mistään välistä. Kertokaahan vielä mahdollisia vikoja, jotka voisi aihettaa ko. vaivan. Tukossa oleva painepuolen letku?

ohikierto

on luultavasti tuossa pesurissa yhdistetty siihen painekytkimeen, jota myös ohjausmännäksi kutsutaan. Ohikiertoa tarvitaan myös pysäytysautomatiikalla olevissa pesureissa, koska pumppu ei jaksa lähteä enää uudelleen pyörimään kun painat liipasimesta jos mäntien päälle jäisi paine. Kannattais varmaan uusia ne ohjausmännän/ohikierron tiivisteet, ne voi olla turvonneet ym. ja mäntä hirttää kiinni. kai sulla on riittävän pitkä syöttövesiletku, vähintään 5m, mieluiten pitempikin?

Suutin vika

Kyseinen vika johtuu pistoolin päässä on pieni
suutin kanava ja se likaantunut purat suutimen
ja puhdistat suutimen reijän jollian ohuella
teräs lagalla, elä riko suutin purku hetkellä
kuoret on ala reunasta kiinni nolla renkaalla.
kannattaisi tutkia tuloveden juuressa johon vesiletku liitetään on pieni sihti joka saattaa olla tukossa ja se aiheuttaa sen ettei vesi pääse koneeseen sen löytää kun katsoo tuloveden liittimen reikään se on aika tihee ettei tarvitse olla paljoakaan ylimääräistä likaa kun se tökkii itse olen paininut saman riesan kanssa ainakin jos ottaa järvestä tai merestä vettä mut kyllä sitä muustakin saattaa tulla .Kantapään kautta oppinut .
 /   /  /  / Kew painepesuri

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta