AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  /  / Uusia sopimuksia: Eloranta, Hauhtonen ja J. Hurme!

Uusia sopimuksia: Eloranta, Hauhtonen ja J. Hurme!

10 Vastausta 4 615 Lukukertaa
Kauteen lähdetään ilman ulkomaalaisia. Salak lähtee kotiin ja Kuokkanen vuokralle HeKiin.

Muut varmistavat kohta siirrot.

Kentät:

Eloranta-Hauhtonen-Venäläinen
Filppula-AUK-Hannus
Suominen-Hattunen-Erkinjuntti
Reivonen-Sinisalo-Kolu


Berg-Konttinen
Kiprusoff-Nordlund
Järvinen-Halonen
Kluuskeri-Santanen

Hurme
Engren

mikä helevetin

???

Älä niistä aukeista välitä.

En kylläkään usko Hurmeen paluuseen, vaikka hyvähän asia se olisi. Meillä on jo kolmen liigakelpoisen maalivahdin kanssa sopimus. Ja voi kans lopettaa spekuloinnin Salakin jatkosta. Mimmonenhan seura se sellanen on, että ensin tehdään sopimus ja viikko myöhemmin potkitaan pellolle? Hauhtosenkaan tuloa tepsiin en kirkossa kuuluttaisi vaikka asunnon olisikin osatanut Turusta. Mielellään toki hänetkin ottaisin. Ymmärrän, että ihmiset näkevät päiväunia, mutta miettisin kyllä kahdesti ennenkuin alan omiani täällä huutelemaan. Eli ei kannata levittää sellasta paskaa mikä ei voi ikinä toteutuakkaan.

Tolla

voitaisiin tosissaan alkaa puhua TPS:n paluusta huipulle. Tämän päivän liigaan hyökkäys olisi suoraan sanoen jäätävä. Harmi vaan, että puolustuksesta ei voi sanoa samaa. Todellisia maalijuhlia nähtäisiin tolla puolustuksella, ellei sitten Jamppa pelaisi täydelistä peliä joka iltana.

Ehdottoman hienoa olisi se, että koko rosteri olisi Suomesta, mikä tarkottaisi sitä, että selkä tuskin alkaisi suoristua, kun tosipelit koittavat, niinkuin parina viime kautena on ulkomaalaisten pelaajien kohdalla käynyt.

Unox, me odotamme vahvistusta.

vitsailitko ???

eloranta on divaritasoa ruotsissa, nyt on vuosi 2008. hauhtonen ihan ok..kolmosketju tasoa muualla kuin tepsissä. tuollakin joukkueella pelataan sijoista 11-14, eli putoamista vastaan ja kaiken lisäksi joukkue todellisuudessa vielä heikompi.

saipa, lukko, kalpa,...kaikki vahvistuu.
ässät ???
tps heikkenee entisestään.

hyvät on lähtökohdat meillä.

Mietis vähän mitä puhut.

Osala hankittiin Bluesiin kolmosketjun pelaajaksi, mutta mies nousikin joukkueen parhaaksi suomalaiseksi. Samalla löi itsensä maajoukkueeseen ja voidaan mies mm kisoissakin nähdä. Kaikki ei ole aina sitä miltä aluksi näyttää. Hauhtonenkin voi olla todella hyvä pelaaja kun olosuhteet osuvat kohdalleen. Ja joukkueena niitä pelejä on ennenkin voitettu, ei tarvita yhtään supertähteä, jos 4 kenttää suorittaa kohtalaisella tasolla. Liikoja ei kannata ensi kaudesta odottaa, se tiedetään, mutta ei kannata liia vähääkään odottaa. Sijat 6-10 ovat ne, joilta tepsi löytyy. Täydellisesti onnistuttaessa maksimi on sijat 4-6, ja epäonnistuessa sijoilta 8-12. Jumbopaikkaan en missään nimessä usko. Ässille on jo varattu se rooli.

olkoon näin

pitänee tapahtua mahdoton ja mennä vielä vuosia ennen kuin turussa käsitetään se mikä kaikkialla muualla on tiedetty jo kauan. uskoin vielä hetki sitten että tps tulee vielä, enää en siihen usko. tepsi kaivautuu entistä syvemmälle kuoppaansa. mikä siinä on niin vaikeaa turkulaisten käsittää, että aika kulkee eteenpäin, eikä pysähdy kuten turussa.
turkua voitaisiinkin markkinoida maailman suurimpana ulkoilmamuseona.

turkua

keskiaikaisena kaupungina, eikä mainonta ole tuulesta temmattua, kuten tepsin vahvistukset.

morjesta

hahaha :D

Voisin lyödä toisesta munuaisestani vetoa että kukaan kolmikosta Hurme, Hauhtonen, Eloranta ei ole Tepsissä ensi kaudella. Hauhtosen kohdalla voidaan sanoa jopa että onneksi ei tule. Niin ylihypetty pelaaja kuin olla ja voi. Yksi hyvä kausi Salmelaisen vierellä, siinähän jopa Luttinen näytti pelimieheltä!!

Kuokkanen Hekiin?

Pitääks toi muka paikkansa et Kuokkanen ois Hekiin tulos! Mitä hemmettiä. Vuokralleko tulos sillä löytyy viel Tps: n pelaajalistalta

Häh?

Oiskohan tollanen rosteri mahdollista? Epäilen! Erkinjuntti kuuluu ehdottomasti kahteen ensimmäiseen ketjuun!!
 /   /  /  /  / Uusia sopimuksia: Eloranta, Hauhtonen ja J. Hurme!
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta