Sepän kievari Hietanen

Kävin vaan en mene uudestaan

Kävin pitkästä aikaa tänään sunnuntaina n. 18 aikaan ko paikassa.
Olipa muuttunut kovasti, siis huonompaan suuntaan. Oli niin täynnä tavaraa, melkein ulko-ovea myöten, kasetteja, katiskoja, tyhjiä muovilaatikoita ym "romua" keskellä sitä tilaa joka johtaa ovelta tiskille...? Miksi, oi miksi? Ja tiskillä ilmoitettiin että keittiö on kiinni! Aukioloaikaa oli vielä tunti jäljellä..
Tiskiltä pöytiin mennessä oli siivoussanko haisevine likavesineen "esteenä". Sitä jokainen monesta asiakkaasta siirteli edestään päästäkseen kahvi ym ostostensa kanssa pöytiin.
Toinen kuja wc:n ovelle oli suljettu poikittaisella harjalla.

Ihme juttu, olipa epämiellyttävää.
Ymmärrän, että pitää siivota, mutta pitääkö se tehdä aukiloaikana ja noin "näyttävästi" esitellä niitä välineitään. Huh!Vaikutti siltä että rahaa tuovat asiakkaat olivat ei-toivottuja häiritessään esim.siivoojan työtä.

52

8289

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kokki

      Joo yksi sekasotku koko paikka! Siellä on jotakin kränää henkilökunnassakin..moni on lähtenyt sieltä työnantajan takia. itse olisin päässyt sinne töihin.enkä välittänyt juoruista mitä olin kuullut..no kun paikan päälle menin niin tuntui ahdistavalta ja ei yhtään enää tehnyt mieli työskennellä siellä. kun en loppujenlopuksi sinne mennytkään niin hirveät huudot tuli.ei noin ainankaan työntekijöitä saa! tuo epäsiisteys johtunee samasta asiasta...henkilökunnan keskuudessa on kireyttä..töitä ei tehdä kunnolla tai ne jää kokonaan tekemättä kun ei kertakaikkiaan töissä ole hyvä olla. mielestäni siellä tosiaan tavaraa on liikaa ja hyvin sekaista.. en kyllä sinne mene kahville näiden kokemusten jälkeen!

      • Ohiajava

        Minun mielestäni se edellinen järjestys oli paljon parempi ja toimivampi. Siis silloin kun mentiin tupaan siitä ovesta minkä kohdalla nettitietokone on nyt


    • ............

      oli oikein kiva taukopaikka, jossa lapsille oli hyvä piha leikkitelineineen. Mutta eipä ole enää... ei ole pitkään aikaan tullut enää käytyä kun koko paikka huonontunut niin kovasti.

      • masentavaa

        Pyörähdin tuossa perjantaina kahvilla kyseisessä paikassa,ja kyllä oli kireän oloista porukkaa työssä,jos sitä voi työn teoksi kutsua,naamat happamia,eli taisiolla riita keittiön puolella menossa.


    • imehtelijä

      Olen poikennut kaville ja tankille kievariin yli
      kahdenkymmenen vuoden ajan.

      Palvelut ja eväät on vuosien varrella parantunut
      kaikenaikaa eikä mikään ole mättänyt..

      Eikös se ole asiakkaiden liikkumisesta kiinni
      miten asemat ovat auki joten kysyntä huolehtii
      aukiolosta ja tarjoiluista.

      On hienoa että joku vielä jaksaa yrittää
      monopolien puristusessa abc:den ja nesteiden välissä.
      Sitten kun nämä pienet yksityiset lopettaa niin
      polttoaineiden hinnat pomppaa kaksinkertaiseksi.

      Siis kiitokset kievarille, jatkakaa edelleen;-)

      • pistepirkkopirkkopis

        Olikohan tämä jonkun "puolueettoman" tahon
        kuten omistajan kirjoitus?


      • joopa-joo

        "Sitten kun nämä pienet yksityiset lopettaa niin
        polttoaineiden hinnat pomppaa kaksinkertaiseksi."

        Mitä olen kievarista ohi ajellut, niin kyllä se bensa on aina ollut kalliimpaa kun Mikkelin asemilla.


    • ei hyvä!

      Käytiin tänään siellä syömässä ja sinne oli taas tullut lisää tavaraa viime kerrasta. Siellä on todellakin jo aivan liikaa kaikenlaista roipetta. Kyllä se oli ennen paljon siistimpi ja viihtyisämpi. Liika on aina liikaa....

    • teuvoton

      palvelua ollut aina. Ruoka erittäin hyvää ja henkilökunta hymyilee..
      Painetta varmaankin "isojen" rutistuksessa. Ei tarvii tosiaan käydä, jos ei miellytä!
      Mukava huomata, että palkkaavat mm. maahanmuuttajia. Eipä nuo hommat taida
      nirsoille valtaväestölle enää kelvatakaan..

      • en palkkaisi

        ehkä siksi yritykset palkkaavat "idän ihmeitä"kun eivät vaadi niin paljon palkkaa ja eivät osaa hoitaa asioitaan.


      • Asioikaa paikassa
        en palkkaisi kirjoitti:

        ehkä siksi yritykset palkkaavat "idän ihmeitä"kun eivät vaadi niin paljon palkkaa ja eivät osaa hoitaa asioitaan.

        . Varmaan työt hoituu jos POMO osaa hommansa !


      • paljon ajava
        Asioikaa paikassa kirjoitti:

        . Varmaan työt hoituu jos POMO osaa hommansa !

        kylläpä minä ohi hurautan ja vielä siinä kaasua lisään.


      • mitä ihmettä
        paljon ajava kirjoitti:

        kylläpä minä ohi hurautan ja vielä siinä kaasua lisään.

        Kävin tässä paljon puhutulla "huoltsikalla" ja kyllä täytyy todella ihmetellä jos joku siellä töissä on.Vaan jokainen muodostakoon itse käsityksensä asiasta.


      • olet!
        mitä ihmettä kirjoitti:

        Kävin tässä paljon puhutulla "huoltsikalla" ja kyllä täytyy todella ihmetellä jos joku siellä töissä on.Vaan jokainen muodostakoon itse käsityksensä asiasta.

        Minusta ihan kiva paikka. Eli muodostin oman käsitykseni..

        Olen asioinut monta kertaa vuosien aikana. Mistä ihmeestä tuo urputus? Hyvä, että pienetkin puodit vielä yrittää ABC:n puristuksessa... Mielummin asioin ko. paikassa kuin liukuhihna ABC:llä!


    • Turisti

      Kokemuksesta voin kertoa, että aivan kauhea paikka. Aivan pöyristyttävää asiakaspalvelua me ainakin saimme, tai siis oikeammin emme saannet minkäälaita aiskaspalvelua. Oli viimenen kerta, kun tänne mennäänn. Olen
      kertonut paikasta myös tutuille, jotka aikovat myös kiertää paikan kaukaa.

    • Iso on yhtä hymyä

      Noh,minäkin vierailin kerran eräässä pikkupaikassa.
      Ruokalistasta tilattiin kaverin kanssa kalaa aĺa perunamuusi. Tämä paikan työntekijä häipyi keittiöön ja aikansa touhuiltuaan tuli annokset mukanaan.Ojensi ne meille ja sanoi Huonolla suomella: Perunamuusi epäonnistui,tuli liian löysää.Kaadan sen tästä kupista lautaselle ja kippasi vetisen mössön lautaselle. Eikä paljon anteeksi pyydellyt . Jäipä se muusi joka vetäytyi lautasen pohjalle niinkuin keitto,syömättä ja kalatkin(kalapuikot) jätettiin syömättä ja painuttiin toiseen paikkaan. Elikkä viesti näiden paikkojen omistajille: Palkkaamalla näitä halpoja vierastyöntekijöitä sahaat omaa oksaasi. Ei ihme jos yksi iso ketju syö yksi kerrallaan kaikki suomen pikku huotsikat kun niissä ei enään kukaan edes hymyile ja toisekseen ollaan niin saatanan ylimielisiä ja ilmeettömiä.Ihan sama tunne kuin olisi jossain venäjällä tai virossa.Se on ihan oikein näille pikkupaikoille että on vain ajan kysymys milloin toiminta näissä loppuu.Tuleepahan taas uusia toimitiloja kirppisyrittäjille.

      • meille jäi nälkä

        Saman lainen kokemus myös meillä tässä jokunen aika sitten,surku tuli lapsia kun heillä nälkä ja odottivat kovin ruokaa mutta saivat epä onnistunutta pöperöä joka jäi sitten lautasille.Eihän siinä muu auttanut kun mennä muualle syömään jossa hyvä suomalainen palvelu ja erittäin maukas ruoka,joten se siis siitä paikasta.Jos minä olisin työnantaja niin kyllä nuo ulkolaiset pois laittaisin ihan itseni takia että yritys toimisi.


      • huoranperse

        Jauhat idiootti täyttä paskaa!!!Esim virossa on todella tasokkaita ravintoloita mutta ethän sinä juntti ole mikkelin rajaa kauemmana käynyt.


      • Melkoista yleistystä

        Tuota, oletko kerännyt tätä kokemusta muistakin kuin tästä yhdestä paikasta ja yhdestä työntekijästä, kun pystyt yleistämään tämän "tiedon" koskemaan kaikkia pikkupaikkoja ja ulkomaalaisia työntekijöitä?


      • Tarkennus
        Melkoista yleistystä kirjoitti:

        Tuota, oletko kerännyt tätä kokemusta muistakin kuin tästä yhdestä paikasta ja yhdestä työntekijästä, kun pystyt yleistämään tämän "tiedon" koskemaan kaikkia pikkupaikkoja ja ulkomaalaisia työntekijöitä?

        Tämä edellinen viesti koski siis "Iso on yhtä hykyä" -nimimerkin kirjoitusta.


    • matkailija AK

      Mekin kävimme ko. paikassa syömässä ja täytyypä sanoa että olipa kerrassaan hyvä ja ystävällinen palvelu ja ruoka oli todella maukasta.

    • ABCrulettaa

      Miksi ihmeessä mennä tuolaiseen paikkaan? Ajamalla 15min niin pääsee ABC jos pohjoseen menossa. Etelääsä taas se 40min niin on taas ABC. On hyvät vessat ja monipuolinen ruoka. Evästä voi ostaa kaupasta mukaan.

      • huoranperse

        ABC on junteille sekä teineille sopiva paikka!!!!


      • yritys hyvä

        Siinä taas nähtiin mitä sakkia on venäläiset.Ei minkään sortin käytöstapoja eikä siisteydestä ja puhtaudesta alkeellisintakaan käsitystä.Ymmärrän hyvin jos niitä boikotoidaan,minä ainakaan en myymälääni niitä halua(en laske ovesta sisään,tulen toimeen ilman heitä)onpahan vähemmän siivottavaa eikä kulu niin paljon ilmanraikastimia.


    • scania1

      Kerran kävin, se riitti,oli huono ruoka,ei se muuta tarvi kun kerran saa huonoa ruokaa,niin ei tule uudestaan mentyä.Suosittelen ajamaan ohi.

    • olen huomannut että

      ainakin siellä vaihtuu työntekijät tiuhaan muutamaa lukuunottamatta, taitaa olla aika kireä ilmapiiri...

    • marabou

      Abc:llä huono ruoka vielä huonopi kahvi ja epäsiistit vessat! hyi olkoon... vähän matkaa kun ajaa juvan suuntaa niin tulee visulahden kahvila.. siellä on tultu nytte kahvit juotua. Ihan jees paikka..

    • allaway

      toista se oli joskus 2000 luvun alussa. porukkaa riitti aina käydessä ja mahan sai todellakin täyteen !!

    • hilda1

      kävin vessatauolla tänään ja ihme paikka. ohjeita ja neuvoja vessanseinät täysi. paras oli myyjille tarkoitettu ohje ettei saa seisoa toimettomana , kysy emännältä neuvoa jos et tiiä. tarviiko kysyä kun paskahuussia myöten lippua lipun päälle. myyjä oli kireenä

    • ---------------

      Ei kysyvä tieltä eksy.

    • juurikin näin

      aivan kamala paikka ja todella huonoa palvelua. ruokakin oli pakaste valmis mössöä... aivan kamalaa! en enää mene ikinä.

      en kestäisi ajausta olla töissä siellä, koska omistaja sellainen hösöttäjä... ei päivää... ja tosiaan noita ohje lappusia kaikki paikat täynnä... onneksi ei tarvii kovin usein mikkelissä käyä

      • paljon tien päällä

        Jo on taas vajaaälyisiä liikenteessä. Yleensä ohjelaput laitetaan henkilöille, jotka eivät muuten osaa käyttäytyä. Tässä on taas hyvä esimerkki siitä.
        Ennen vanhaan oli sanonta, että se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa.


    • Miten sen nyt ottaa?

      Paikassa on monipuolinen valikoima, mm. lähiyrittäjän hyvää ruisleipää luomujauhoista! Muutakin tarpeellista olen löytänyt. Kivaa oli myös tämänkesäinen valokuvanäyttely. Paikasta saisi varsin houkuttelevan, kun järjestelisi ja yhtenäistäisi sisustuksen, siivoaisi kuolleet kärpäset ikkunoiden välistä ja vaihtaisi peruspakasteruuat laadukkaampaan tarjontaan. Palvelu on vaihdellut, mutta ystävällistä on ollut enimmäkseen.

    • tästä sais kivan

      Kävimme pikaiseen pyörähtämässä. Harmittelin poislähtiessä, että teema uupui paikasta. Sitten kun katsoin nettisivuja niin siellä olikin vaikka mitä kivaa tarjolla. Uskoisin ,että paikka keräisi käyjiä jos ulko-oven viereiseen tauluun laittaisi tarjouspullan ja kahvin hinnan näkyviin. Tällä hetkellä heidän tuotteet eivät osu silmään. Se on harmi, koska paikka oli kiva tunnelmaltaan. Pohjaratkaisu taitaa olla haasteellinen. Kaipaisi ns. Pr-silmäisen naisen kosketusta niin paikka kuhisi käyjiä.

      Pari vuotta sitten kävimme ihan syömässä siellä ja palvelu oli erinomaista, mutta lasten ruoka pitäisi saada perinteisämmäksi eli ns. Itsetehdyt lihapullat ja keitetyistä potuista muusi.

    • kuski2

      Juuri kävin ekaa kertaa eläissäni kahvilla kievarilla ja hyvää oli :) ABC:llä ei mitään henkeä verrattuna pikku huoltsikka yrittäjiin!!

      • muu vika

        Ei siitä kahvin laadusta ole valitettukkaan. Kai ne sentäs sen osaa just ja just keittää.


    • usein.,

      .käynyt, eikä moitittavaa. Mikä siellä oikein mättää? Mieluummin sinne kuin absille'

      • MN a

        Hieno paikka kannattaa käydä vielä kun pystyy, kohta ei oo kun abc-asemia suomi täynnä.


    • ohiajaja

      Vuosien jälkeen poikettu eilen vessaan ja kahville. Yleisilme kuin lopun edellä. Lisäksemme oli lapsiperhe asiakkaana Myrtsi ja hiljainen mies kassalla. Vessan pytty patinoitunut tumman ruskeaksi. Kahvista jäi hyvä maku, pulla oli maukas, mutta kuivahko. Hinta 2 normaalikahvista ja yhdestä pullasta oli kyllä huikea 7,90 euroa! Bensahan ko, asemalla on myös hurjan hintaista. Jatkossa kiinnostaa ohiajaessa vain, kuinka kauan yritys voi pysyä toiminnassa.

    • klokkku12

      Yleisön pyynnöstä Sepän Kievari lopetti toimintansa 31.12.2017 31 vuoden jälkeen !!!

    • Ttuksu

      Hyvää Uutta Vuotta!Kesäasukkaana olin tyytyväinen palveluunne ja tarjontaanne:)

    • AjomiesVain

      Toivottavasti jatkaja löytyy. Tarvitaan muitakin kuin ABC:ta.

    • Sämpyläkahvi

      Toivottovasti löytyy jatkaja tarvitaan myös yksityisiä

    • hooaa

      ABC-konsepti alkanut kyllästyttää ihmisiä, S-ryhmän tuottajia polkevan "halpuuttamisen" lomassa. On vähentäneet aukioloaikojakin, joten onnea ja menestystä näille pienille, jotka hoitaa asiansa paremmin, kuin ko.

    • Anonyymi

      Sepän kievari on nyt löytänyt uudet omistajat! Paikka aukeaa taas syksyllä.

      • Anonyymi

        No hyvä. Teetkö buffet tyylistä lounasruokailua?


    • Anonyymi

      Onko nykyään lounasta kun ei löydy mistään sivuja

    • Anonyymi

      Käytiin syömässä, oltiin lounasajan ulkopuolella, mutta lounasta oletettavasti on, sillä seinässä näkyi lounaslista. Me syötiin briskettiburgeri ja se oli hyvää!

    • Anonyymi

      Paikka oli/on omituinen; rakennettiin lisää tiloja, joiden rakenatminenkin kesti omituisen kauan, ja sitten pantiin paikka kiinni!

      Pysähdyin usein, oli Ok ruokapaikka. Mutta kun Leipomo aukaisi toisella puolen Mikkeliä "Punaisen piipun" siirryin sinne. Tais siirtyä muutkin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1515
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1247
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1228
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      3
      1225
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe