AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / Talinnan huorat

Talinnan huorat

70 Vastausta 15 793 Lukukertaa
Miehen tilit tyhjennetty Tallinnassa.
Missä muualla näin tehdään kuin huorabaareissa ?
Voisin kuristaa sen paskan valehtelijan !
Rikkoi meidän perheen !
Toivottavasti se tavara jota sai oli sen arvoista...

käytännön

Älä ainakaan suostu seksiin ilman suojausta.
Siellä on hiv-luvut aivan eri luokkaa kuin täällä meille. Vaadi mies testeihin.

niinpä...

Onko kenelläkään vastaavia kokemuksia ?
Pelkään oman terveyteni puolesta ja en tajua
miten joku voi olla niin tyhmä !

Muista

tauteja ja loisia jonka tartunnan pystyy toteamaan muutamassa viikossa mutta HIV vie sen 4 kuukautta. Aikoinaan ex-mieheni kävi työmatkoillaan itä-naapurissa ja tuliaisiksi sain kaikki mahdolliset mitä esiintyi 80 luvulla. Onneksi HIV.iä en saanut sentään. Liitto loppui mutta kaikkineen hirveän repivä tapahtuma elämässäni. Nyt lähes 30 vuotta myöhemmin, olen joo päässyt yli, mutta arpia ei paikkaa koskaa mikään, aina sattuu kun näitä juttuja luen ja niihin törmään jo pelkästään ammattinikin puolesta. Vaikka ihme tapahtuisi, etkä olisi saanut tartuntaa, niin silti sinulle on suuri syy jättää mies. Et ole hänen arvoisensa!

Lisäisin vielä että

Työtään huorat sielläkin tekee, ja jos tekee työn huonosti ei tule rahaa. Provisioo kun tekevät. Hyvin osaavat hommansa koska se on pitkälti miehen puhuttamista , loppu sujuukin jo itsestään. Hyi kuinka alkoi taas oksettamaan pelkkä ajatus.
minä tykkään huorista haluan panna huoria ahahahahahuh te puhutte ihan paskaa huorat on hyviä panee :)
Mitä niistä satiaisista tuohan ne toiset koiriakin tuliaisina

HYI...jätä

huorapukki...niiltä huorilta ei muuta saa kun tauteja ja sinäkin ansaitset jotain niin paljon parempaa!!

Älä vaan

Älä vaan jätä meidän sinkkunaisten riesaksi, onpahan yksi huono mies vähemmän markkinoilla.
Niitähän tuolla liikkuu sakeana jo muutenkin.

Siis ei mikään ihme, että varatut miehet, jotka eivät ole päätyneet kirpputorille, kiinnostavat.

kyllä on taas

katkeraa tulevien vanhojenpiikojen tilitystä. Käyttäkää itsekkäästi omaa päätänne ja ajatteluanne. älkääkä provosoituko katkerien kanssasisarienne vuodatuksista. Olen käynyt Tallinnassa n 14x vuodessa työn vuoksi, eikä ole tullut pieneen mieleenkään käydä siellä huorissa. En ole myöskään homo. Että tervettä järkeä vaan teille, niin mukavaa kun kimppa rypeminen teistä tuntuu olevankin :-)

Siellähän käy

ukkomiehistä paineitaan purkamassa. Työni puolesta olen sen pelin nähnyt. Harvoin näkee miehiä, jotka miesporukassa reissatessaan eivät tilaa tyttöä huoneeseensa. Olen ihmetellyt kuinka vähän asiasta puhutaan, vaikka terveysriski on ilmeinen.

Huh huh...

aika paha yleistys "Harvoin näkee miehiä, jotka miesporukassa reissatessaan eivät tilaa tyttöä huoneeseensa"

Olen itse käynyt vuodesta 91, noin 50-60 kertaa, ja noin 30-40 hotelliyöpymistä, niin enpä tilannut kertaakaan.

Kaksi

olet homo tai poikkeus, sehän toki vahvistaa säännön. Kysy keneltä tahansa esim. Virussa työskenneeltä.

virossa työskentelevä

Noniin, pakko osallistua keskusteluun. Itse olen työskennellyt paljon Virossa ja nyt olen jo asunut täällä tallinnassa hetken. EN ole käynyt kertaakaan huorissa tai strippiklubilla. Lähinnä vituttaa suomalaiset persekänniporukat. En ole homo, enkä myöskään poikkeus. Suurin osa miehistä ei käy huorissa, piste. Yleensä se on niin että ne jotka käyvät vetämässä perseet ja menevät huoriin, haluavat mainostaa sitä. Se on niin perkeleen reteetä touhua kun saa rypeä oikein kunnolla. Ja sitten kun ollaan taas ruodussa niin oma olo paranee kummasti kun todistelee itselleen ja muille että "kaikkihan siellä huorissa käy"

Kai äijäporukoitakin on eri luonteisia. Ehkä joku takatukkaklubi peräseinäjoelta onkin sellainen jengi että joka iikka laahaa tatti pystyssä ja silmät viinasta kierossa vähempiosaisia naisia huoneisiinsa.

Minulla ei ole mitään prostituutiota vastaan, päinvastoin. On mielestäni helvetin hienoa että sitäkin työtä tehdään, vähentää kovasti seksirikoksia yms... Sitä en sen sijaan ole voinut millään koskaan ymmärtää että käytetään esim venäläisten työttömien yksinhuoltajaäitien tai narkomaanien ahdinkoa hyväksi ja TINGATAAN suihinottoja tai pikapanoja muutamaan euroon. Hyi saatana mitä jätkiä. Tämän jälkeen vedetään päiväkänni ja huudetaan terassilla kuinka hyvää pillua oli miten imuri kävi. Virolaiset kun ei ymmärrä suomea, haloo? Kyllä välillä hävettää enkä enään yhtään ihmettele suomalaisten mainetta, PELLET!

Kerrankin

jäårkevä mies, joka puhuu järkeä. Itse olen nainen ja olen ihan samaa mieltä, että turha on yleistää, että kaikki käyvät.
Ja just noin, itsekin inhoan yli kaiken Suomalaisia kännikaloja, niin miehiä kuin naisiakin, oikein hävetä saa kun tekevät itsetään oikein pellejä. Jos kerran täytyy käyttäytyä idioottimaisesti, miksi ihmeessä pitää matkustaa?? Pysyisivät kotona neljän seinän sisällä.
Ja edellisen miehen kirjoitukseen yhtyen, sanon saman, hyi saatama mitä jätkiä, todella.... vetäisivät käteensä....
Olet ihan oikeassa, itse olen kiertänyt libya kuuba moskova 20 v töissä ja kolme tervettä lasta vaimonkans kotona.eikä ole tullut mieleenkään käydä vieraissa koska se oma kulta ja lasten äiti on paras. olen nyt 65v ja jään kotiin. huorat ei hurmaa eikä maailma pelota mut olen työni tehnyt
Huoraaminen ei ole minustakaan moraalisesti väärin. Ihminen saa itseään myydä, jos hän haluaa. Ainut, mikä bisneksessä on väärin on pakotettu toiminta ja se, että et itse saa palveluista hyvitystä 100%.

En kova viron reissaaja ole, mutta muutaman kerran kun siellä ollut, niin ei ole tullut maksullista naista tilattua. Laivareissun yhteydessä kun maissa käy, niin mielummin tekee jotain muutakin kuin käy pumppaamassa jotain barbia.

Eniten näissä kyllä raapii, että kun käydään virossa, thaimaassa yms...Käyttäisi niitä saatanan kumeja. Sitten tuodaan taudit suomeen ja annetaan avopuolisolle...Joissain tapauksissa synnytetään HIV-Postiviinen lapsi.

Jos oikeasti. Sukupuoleen katsomatta haluaisi panna ilman kumia, niin käy siellä testeissä sen jälkeen. Siinä kohti, kun parisuhteen toinen osapuoli alkaa elintään raapia, tai joutuu testata niin homma paljastuu kuitenkin.

"heikentää vastustuskykyä entisestään pitkällä juoksulla. Ei suojaa miltää herpes, Hiv, hepatiitti!!!! Vitjan idiootti. Murhasta saisi sutkin tuomita, jos hiviä levittelet." Kaikista sukupuoli taudeista pitäisi tuomio antaa, jos tauteja levittelee...Eli siis moni nainenkin kantaa kuppaa ja klamya. Sitten seurustelet sellaisen naikkosen kanssa ja saat häneltä taudin. Ei muuta kuin akka pellolle ja hoitamaan tautia. Kyllä naisetkin osaa näitä tauteja levittää...Känniääliöinen tiukan kaman perässä oleva taas tekee sen paremmin ja nopeammin...
Haista vittu!!!!
lähinnä piehtaroi..
sama juttu noin.... 20-v kuljettu säännöllisen epäsäännöllisesti työ- ja vapaa-aikanakin pitkin poikin Viroa/Latviaa/Liettuaakin. Euroakaan ei ole tarvinnut pimpsaan reissuilla laittaa vaikka on joskus ollut kosteitakin iltoja.
Ei pidä liikaa yleistää!!
Olen hetero, en impotentti, en juoppo, kihloissa saman naisen kanssa kohta 25v.
Miket ole jo menny naimisiin.

täysin varma juttu

Että miesporukalla Tallinnaan mennään juuri naisten takia. Onpa jotkut ukkomiehet ottaneet muijansa mukaan, lykänneet tämän jalkojen hoitoon ja itse naisiin. Järjestetään muka seminaareja Tallinnassa jne. Tunnen eräänkin ukkomiehen, joka ravaa kymmeniä kertoja vuodessa Tallinnassa tyhjentämässä pallejaan, kun vaimo asuu niin kaukan ja Viroon on mukavan lyhyt matka. Suurin osa Tallinnan huorien asiakkaista on juuri keski-ikäisiä ukkomiehiä, jotka ovat jääneet koukkuun seksityöläisten vuoksi. Ja suomalainen mieshän vetää paljaalla, vaikka kupan saisi.
Sulla on sitten aika pienet piirit, sellaset junttipiirit. Minä olen käynyt miesporukassa Tallinnassa monta kymmentä kertaa eikä KOSKAAN ole yksikään mies huoraa huoneeseensa ottanut.

hmmm

"Miehen tilit tyhjennetty Tallinnassa.
Missä muualla näin tehdään kuin huorabaareissa ? "

no ihan missä vain, jos on tarpeeksi kännissä. strippibaarit tosi ovat ykkösmesta tähän.

Ilman kumia

Enpa ole kuullut etta maksullista seksia saisi ilman kumia nykyaikana ... joten see siita tautivaarasta.

Ilman kumia

Kyllä monelta prostulta saa suuhoitoa ja panoa ilman kumia kun maksaa vähän ekstraa. Monasti aloitan antibioottikuurin jo valmiiksi kun lähden tallinnaan työreissulle, niin voipi naida ilman huolia. Hommaan kannattaa valita siistin oloinen ja -näköinen nuori prostu, sellainen on tautivapaa.

kuurihan..

heikentää vastustuskykyä entisestään pitkällä juoksulla. Ei suojaa miltää herpes, Hiv, hepatiitti!!!! Vitjan idiootti. Murhasta saisi sutkin tuomita, jos hiviä levittelet.

Ei ....

juosta, jos HIV kaivaa luustossa. Eikö siinä käy luonnollinen valinta paikalleen. Tuo kuurin otto etukäteen on hyvä juttu... kannatusta sille. Länsisatamaan automaatti...
No jo on harvinaisen tyhmää toimintaa.

Kirjoittaja on poistanut tämän viestin

Ja varmaan ajattelet, että kuppa tai HIV näkyy naamasta? Hoitamattomina, pitkälle edenneinä saattaavat kyllä, mutta oletko täysi ääliö, vastuuton, kun tuollaista lauot? "Siistin oloinen ja -näköinen prostu..." Hyi h......., idiootti!

jep

saako postimyynnistä huoria?

Kyllä

Varmaan saa, mutta jos sulla on PayPal tili käytä sitä silloin visakortin tiedot pysyy salaisena

Älyä kaaliin

Kyllä miehet voi olla sitten TYHMIÄ !!!!!!
2 vuotta sitten tuttuni toi Virosta tullessaan HIV:n, jota kantaa hänen vaimonsakin tänä päivänä. Että näin...

Niin...

voikii olla tyhmiä. Ne onkin aviomiehii. Joku "toinen tyhmä" ne alttarilla raahaa. Täällä on niin asiallista tekstiä, että taidanpa seuraavalla reissulla käydä siellä huorissa.

ei ole koiraa karvoihin katsominen

Ulkoapäin et näe, kuka on tautivapaa.Lisäksi HIV- kantaja voi ollla 10 vuottakin tietämätön omasta tartunnnastaan.Vain hullu ottaa riskin tartunnasta. Lisäksi ihmettelen: Suomi on pullollaan halukkaita siistejä ilmaisia naisia.Silti pitää päästä maksullisia tautipesiä panemaan. Toivoo vaan ,että ei-toivotut kylkiäiset saam kärsiä se, joka niitä hankkii. Surkeita luusereita ja inisijöitä tollaset paskapillun perässä juoksijat.

No ei tarvi

käydä huorilla Tallinnassa, nykyukkomiehet iskevät näisiä laivalla, tää ilmiö on nyt ns in..
Hyi,mikä porukkaa

Ja laivalla saa

ihan ilmaiseksi suominaisilta :)

Suomalaiset naiset rumia

Suomalaiset naiset ole mistään kotoisin :)

Kyllä se alakerran tavara

on ihan samanlaista suominaisillakin.
Olkoot, mutta ne on ilmaisia.
ja sinun nainen hyvä huntu turvanpäällä ei näe onko muotoja vai ei eikä naamaa aivan sama ketä nai tai antaa suihin
ja siunko on pakko olla suomessa go home latino
Älykkyden huippu.
kyllä se on sen arvosta,kannattais viellä maksaa jopa luotolla
ON niitä huoria suomessakin jotka pussit tyhjentää,yhdelle Lahtelaiselle miehensä tappaneelle luin tappotuomion ja niinhän ne kaikki huorat sais polkee maanrakoon ja tehä vaik parkkipaikkoja niistä niin sais räkiä niiden päälle!!
Palstoilta on saanut lukea mm Suomen thai tyttöjen silopilluista ja itä naapurin ihanista naisista.. pöh! Mahtaa silopillut olla kovassa käytössä, ja sellaisella käytöllä ne kyllä kuluukin.. Taudit ovat suuri riski kondomista huolimatta, vaimoille / seurustelukumppaneille ei tietysti kerrota mahdollisesta riskistä mitään. Hävettää suomalaisten miesten puolesta.
Kyllä näitä suomalaisiakin" huoria" riittää Tallinnan laivoilla . Meillä ukko meni risteilylle ja petti ja ihan suomalainen "huora" oli kyseessä. Mä ainakin pidän täysin huorana luulisi, että täysin vapaitakin miehiä vielä löytyy, ettei tarvitse varattujen kanssa vehdata.
Mutta näille suomihuorille pitää olla juuri varattu mies, että saavat olemattomat itsetuntonsa nousuun, koska näin kokevat olevansa tosi haluttuja.
Vapaita ne ei haluakaan juuri edellä mainitun vuoksi...............
Ehkäpä sun miehes iski sen naisen eikä kertonu olevansa varattu. Ei se yksistään tee siitä naisesta huoraa. Äläpä yleistä huora.
Lue Suhteet, uskottomuus Petetty nimimerkillä naruska2
ei ne miesten rahat aina hu..ien taskuun mene..vaan ihan ravintolassakin takeista varastetaan rahat...ystävälleni kävi näin..kaikki toki mahdollista..
no jos reissaavat, mut on sellasia, jotka jättää perheensä, vaikka olis ollu vuosikymmeniä aviossa, ja antavat näille kaiken omakotitalot sun muut, kyllä miehetkin osaa olla julmia todella...
tilinne tyhjennyspaikkoja on muitakin kuin h-baarit......
enpä jaksanut lukee koko ketjua loppuun, mutta totean tähän että jos suomalaiset naiset antaisi hiukan pienemmällä kriteerilla niin ei sinne viroon varmaan kukaan huoriin lähtis.
se on hienoa panna aina sitä omaa eukkoo kotona joka lukee seksin aikana seiskaa tai sitten on pää kipee!!!!
ja kyllä jumaloin suomalaisia naisia, vaan nepä eivät ikinä tälläistä "poikkeusta" huomaa.
Saatanan vitut perkele huorat homon paskat saatana!!!!!!!
Asun nykyään Tallinnassa ja koen loukkaavaksi sen, että tallinalaiset huorat tulevat keskellä kirkasta päivää kauputtelemaan tavaraansa vanhankaupungin baareissa. Minusta on sietämätöntä, jos istun yksin tai kaverin kanssa tuopilla, että vosu tulee ehdottelemaan maksullista panoa. Kyllä minä pillun puutteessani edelleen etsin mieluisan kumppanin itse eikä se ole huora!!! :p
mieheni kävi itäpuolella turistina, ja tunnusti että huorissa tuli käytyä (luojan kiitos en saanut siltä reissulta mitään tuliaisia, en kutiavia enkä muitakaan) linja-auto lastillinen oli miehiä liikkeellä, eikä yksikään ollut jättänyt huorissa käymättä. menneet porukalla huora-baariin (ei siis strippari paikkaan) ja sieltä jokaiselle oma maksullinen (jopa isällä ja pojalla oli ollut omat naisensa samassa hotellihuoneessa) hirveä känni päällä tietenkin jokaisella, muutama oli empinyt, jolloin vanhat konkarit olivat yllyttäneet ja maksaneet empijöille naiset... joukossa tyhmyys tiivistyy ja on vaikea erottua porukasta olemalla "se joka on vaimon tossun alla"... sairasta minusta... ja vaikka en niitä tauteja saanutkaan, niin sydän siinä särkyi, että oma mies kykenee olemaan jotain noin saastaista ja likaista... en silti yleistä, vaan uskon että suurin osa miehistä ei käytä kyseisiä palveluita ja käännetyksi voi kyllä tulla vaikka sataman terminaalissa. mutta milläpä sen todistaa, missä se on ryöstetty.
Onko kenelläkään vastaavia kokemuksia ?
Pelkään oman terveyteni puolesta ja en tajua
miten joku voi olla niin tyhmä !

Itse asiaan .Menette heti testeihin molemmat .Jos ette ole käyneet
jo.Kerrotte miehen Viroreissusta.
Vaadit miestäsi olemaan paikalla kuulemassa samaan aikaan testituloksia.
alko taas vituttaa tollanen valitus mitä te naiset valitatte,ooteko todolla sitä mieltä että miehet tuo kaikki sukupuoli taudit? H.A.I.S.T.A.K.A.A-V.I.T.T.U te olette hyväks käytäjii melkeen kaikki.
Näin se on. Naiset saa liikaa valtaa pihtaamalla. huoran vittuja ne on kaikki.
Tallinnan täydellinen opas maksullisissa käymisiin!! http://www.wikisexguide.com/wiki/Tallinn
kyllä se aina sun tavaran voittaa
Tässä on koko hemmetin euroopan opas maksullisiin naisiin, strippibaareihin,hierontoihin ja gay paikkoihin

http://www.wikisexguide.com/wiki/Europe
Olen mies 55v ja paljon käynyt ulkomailla monissa paikoissa. Pidän itsestäni senverran huolta ja rakastan jälkikasvuani niin paljon etten todellakaan mene panemaan likaista hiv huoraa missään tilanteessa, en siis todellakaan! En halua mitään tauteja yleisistä huorista jotka makaavat kaikien kanssa monesti päivässä, YÖK!!! Voi tätä sairasta maailmaa jos miesten ja naisten ainut syy ulkomaille menoon on naiminen? Valitsen tarkoin naisen johon tutustun täällä kotimaassa ja kun harrastamme seksiä niin aina käytän kondomia, paljaalta en tohdi ketään panna sillä tieto vakavasta hivistä on liian järkyttävä tuomio muutamasta minuutista.
olen 47v mies ja reissannut viimmeiset 15v ulkomailla etupäässä työkomennuksilla. Olen nussinut tuona aikana noin 100-150 ilotyttöä ja kivaa on ollut eikä tauteja ole tarttunut!!! SILLÄ KÄYTÄN AINA KONDOMIA!!! enkä nuole ilolinnun tavaraa enkä anna omaanikaan imeä ilman kumia. Vaikka joskus on tehnyt mieli...:) Olen sika, härski, sovinisti ja vaikka mitä mutta tyhmä en ole!
EN VETELE PALJAALLA IKINÄ.
Lue Suhteet, uskottomuus, Petetty nimimerkillä naruska2.
Sama levy jäi nyt päälle !!
Mikä levy?
Ihana huomata, että fiksuja, "täydellisiä" (ei huoria, pettämistä) miehiä on olemassa! <3 Teille kaikki kunnia siitä. Mun mielestä miesten salattua alakulttuuria tulisi murtaa, ei se ole kummallekkaan osapuolella hyväksi, että nainen pakotetaan elämään valheessa eli pidetään itsellään valehtelemalla. MIkä mies se sellainen oikeasti on?

Kaikki naiset, jotka epäilette miehenne käyneen huorissa, jättäkää se selkärangaton oksetus. Naisilla ei tarvitse hyväksyä tällaista. Voimme rakentaa parempaa maailmaa antamalla opetus siitä, kuinka valehteleville miehille käy. He eivät ole ansainneet naisen rakkautta.
huorat tekee vain työtään.
 /   /  / Talinnan huorat

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja haku

E-Kontakti
31 v. Uusimaa
38 v. Pirkanmaa
30 v. E-Savo
47 v. P-Savo
50 v. K-Suomi
42 v. Kymenlaakso

LÖYDÄ SEURAA TOSITARKOITUKSELLA!

Haen naista:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.
Haen miestä:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.Lisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta