AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  / Nitrofur- C

Nitrofur- C

3 Vastausta 817 Lukukertaa
Moi!

Nitrofur- C kuurini on loppumaisillaan ja tänä 5 päivän kuurin aikana minulla on ollut pahoinvointia ja nyt tänää minulla oli kuumetta. Haittavaikutuksessa lukee: "Haittavaikutukset:
Lääke voi aiheuttaa joillekin käyttäjille pahoinvointia ja oksentelua. Ihottumat tai muut allergiset reaktiot ovat myös mahdollisia, joskin harvinaisia. Jos käytön aikana tai pian sen loputtua tulee kuumetta, hengenahdistusta tai yskää, on syytä ottaa yhteys lääkäriin." Miksi pitäisi mennä lääkäriin? Ei kai ole vaarallista? :O Kiitos jo etukäteen!

Ei se ohje siellä

eli yhteys lääkäriin! Voi, voi olla vaarallista.

Just

Jos vointisi on hyvä, niin ei todellakaan tarvi lääkäriin! Lieviä reaktioita voi olla, mutta vaikuttva aine poistuu elimistöstäsi ajan kanssa. (muutama vuorokausi). Sitä ei lääkäri voi nopeuttaa millään.

Sivuvaikutuksista

Hei.
Ilmeisestikään tuo lääke ei ole sopinut sinulle ja on siksi aiheuttanut noita sivuvaikutuksia. Usein antibiootit aiheuttaa jotain sivuoireita mm. pahoinvointia, mutta jos nousee kuume niin ehdottomasti on mentävä lääkäriin. On totta että ajan kanssa lääke poistuu elimistöstä, mutta että sun omiin tietoihisi tulee merkintä ettei tuo lääke sovi sulle ja onko se edes auttanut vaivaasi on sitten toinen juttu.
 /   /  / Nitrofur- C
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta