pölynimurikauppias ovella

avrilia

Kertoisiko joku kokemuksiaan suoramyynnistä ovelta ovelle. Itsestäni hyvä palkkaus kuulosti hyvin mahdolliselta haastattelutilanteessa. Annettiin kuva että paljon työtä tekevä menestyy. Tällä hetkellä uskon, että vain pieni osa menestyy ja loput raatavat. Epäilys rupesi kalvamaan, tuskin menen työhön. Kenttäpomoni haluaa tulla kotiini esittelemään laitteita. Lafka löytyy sivulta www.hedi.fi

13

9726

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tuska

      Aika tuskasta varmaan on.. Harva avaa nykyään edes oveaan tuntemattomille, tiirailevat vain ovisilmästä ja useassa taloyhtiössä on alaovessa kaupustelu kielletty kyltti.

    • Homie

      Meillä oli tapana viihdyttää aikoinaan itseämme päästämällä pölynimurikauppiaat sisään. Aina samat kuviot "testeineen". Testi oli, että ensin saimme imuroida maton mahdollisimman huolellisesti omalla pölynimurillamme. Sen jälkeen imurikauppias pisti suodatipaperi oman imurinsa letkun päähän ja kas - hirvittävä määrä pölyä oli jäänyt mattoon.

      Erään kerran äitini antoi kauppiaan tehdä testinsä ja pyysi sen jälkeen uuden suodatinpaperin. Ja kas - pölynimurikauppiaan juuri imuroimaan mattoon oli jäänyt valtavasti pölyä. Kauppias oli ymmyrkäisenä ja nolostettu. Eipä siinä mitään, joimme lopuksi pullakahvit, eikä tuo kauppias enää vaivautunut taloomme.

    • ei kannata

      vieläkö näitä ovelta ovelle myyviä imurikauppiaita on tosiaan olemassa... Olen luullut, että olisivat jo "kadonnut kansanperinne" ja tarinat pelkkää legendaa... *hekottelee*

      • Jussi

        Tuo Hedin markkinoima Lux on sellainen merkki, jota on alusta lähtien myyty vain suoramyynnillä, eikä muuta tapaa aiota koskaan käyttää. Kuten nimikin kertoo, kyseessä on eräänlainen luksustuote, jota ei haluta antaa mihinkään tusinaimurien joukkoon myytäväksi. Eli suoramyynnillä halutaan antaa myös kuva erikoislaatuisesta tuotteesta. Ja onhan se asiakkaan kannalta hienoa, kun ei tarvitse mennä hakemaan kaupasta sitä imuria. Suomessa vaan on jotenkin kieroutunut suhtautuminen koko suoramyyntiin, eikä suoramyyjiä arvosteta.


      • mutta oikeiden

        ammattilaisten keskuudessa ovelta ovelle -kauppiaat nauttivat suurta arvostusta koska työ ei todellakaan ole helppoa. Suora myynti ei ole sitä koskaan, mutta tämä vaatii vielä kovempaa sisua. Tuote on hyvä, sekä omilla vanhemmillani että molemmilla isovanhemmilla on Luxin imuri.

        Joku tuossa kirjoitti että pieni osa tienaa hyvin ja loput raataa. Melkein oikein: myyntityössä raatamiseen / vaivannäköön oikeasti vaivautuu vain pieni joukko joka firmassa ja he ovat niitä jotka tienaavat ja nostavat sitä keskipalkkaa mitä työpaikkailmoituksissa mainostetaan. Näiden kavereiden kanssa vaan vähemmän myyvät eivät vain kenttämyynnissä ainakaan paljoa rupattele - koska kaverit ovat kentällä eikä toimistossa!

        Aika moni myyjiä rekrytoiva on todennut minulle että ovelta ovelle -kauppiaana leipänsä tienannut tienaa heillä tuplasti koska on pärjännyt niin rankassa lajissa - kun ei anna mukavuuden halulle valtaa helpomassa hommassa.

        En ole ikinä itse tehnyt kyseistä hommaa mutta minulla on töissä kaksi vanhempaa ja kokeneempaa myyjää jotka ovat olleet ko. bisneksessä 80-luvulla ja sielläkin kuulemma toteutui vanha kaava: rankka työ on myös palkitsevaa.

        Haastavempaa ns. "kaupparatsun" työ kuluttajille on varmasti kuin ennen. Ei epäilystäkään. Loppujen lopuksi kyse on kuitenkin vain myyntitaidosta. On tuote mikä tahansa, se on VAIN MYYMISTÄ


    • Jussi

      Hedillä on hyvät ja laadukkaat Lux-merkkiset tuotteet, mutta niiden myyminen voi olla työlästä korkeasta hinnasta johtuen. Harva kaipaa kotinsa siivoamiseen mitään erikoisimuria, kun halvalla markettipöllärilläkin pärjää.

      Jos myyjä on tehokas ja saa paljon kauppaa tehtyä, niin kyllä tuollakin hyvin leipänsä tienaa. Vaatii vahvaa markkinointihenkisyyttä ja sitkeitä hermoja.

      • rudolf

        tosi on


      • Juppe
        rudolf kirjoitti:

        tosi on

        onko kokemusta, vai?


      • luxory-daughter

        Soittelin juuri äidilleni 80 v., jonka on hyvä ihminen, vaikka muistin kanssa on niin ja näin. Hyvä ihminen ostaa tehokkaalta myyntimieheltä 400 euron kirjan ja yli 1 500 euron Lux-pölynimaisijan. Seitsemän kertaa seitsemän sanoo, ettei halua sen enempää imuria kuin kirjaakaan. Ostaa, että saisi iilimadot pois iholtaan. Valvoo sitten yön ja toisenkin, mutta ei lähde peruuttamaan kauppoja. Hänhän on hyvä ihminen.


      • vanhojen ihmisten
        luxory-daughter kirjoitti:

        Soittelin juuri äidilleni 80 v., jonka on hyvä ihminen, vaikka muistin kanssa on niin ja näin. Hyvä ihminen ostaa tehokkaalta myyntimieheltä 400 euron kirjan ja yli 1 500 euron Lux-pölynimaisijan. Seitsemän kertaa seitsemän sanoo, ettei halua sen enempää imuria kuin kirjaakaan. Ostaa, että saisi iilimadot pois iholtaan. Valvoo sitten yön ja toisenkin, mutta ei lähde peruuttamaan kauppoja. Hänhän on hyvä ihminen.

        hyväksikäyttö on kyllä niin törkeetä ettei mitään rajaa!


    • puts puts

      Kuka hullu maksaa pienen omaisuuden imurista, joka ei ole sen kummempi kuin halvempikaan versio!!! Tuollaisen parin tonnin imurin hinnalla saa 20 halvempaa ja elämänsä aikana ei edes tule ostettua noin montaa laitetta. Itse ostin satasen pölynimurin ja oikein tyytyväinen olen.

    • Pelästynyt mummeli

      Voi hyvät ihmiset sentään! Imureita on kaupat täynnä! Älkää vaan haksahtako ovelta-ovelle- myyjän.
      Tänään soi meillä ovikello ja lähes kaksimetrinen mies oli tulossa sisälle kovalla kiireellä. Sain estettyä sisääntulon mutta kovasti olisi ollut kiinnostunut meidän terveydestä ja imureistä ja siivouksista. Sanoi heti, ettei onnistu ja että kaikki on meillä ok ja ihmettelin, että miten on päässyt sisälle kerrostaloon, jossa on ovipuhelimet.

      Ajattelin heti köydä katsomassa yläkerron mumelia, 87v, ettei vaan ole avannut ovea ja päästänyt sisään moosta korstoa.

      Meille asennetaan ensi viikolla lisälukko....

    • sedrge

      Kannattaa kavahtaa TEKNOSALAMA-kulkukauppiaita. Pari Ruosteenirrotuspulloa ja rasvanipan pää yli 80e kaikkine paskoineen eli käsittelykulut ja alvit päälle. Paraisilla toimii . Tuotteen palautus oli tehty nii v..n vaikeaksi ettei viiti ees alakaa siihen. Eihän nyt kaheksisenkytä euroa rahana paha meno oo mutta periaatteen vuoksi mulkuttaa. Sitä ku on ennenki meinannu uskoutua noille lipeväkyrpäisille myyjille ja ostaa niien mieliksi millon mitäkin, vaikka sitten oman yrityksen mainostukseen oikeuden jossain kusisen hikisessä nevöhööd-nettipuhelinluettelossa tai muuta ristuksen turhaa "näkyvyyttä".
      En ollu siis ite ostamasa Teknosalaman tuotteita vaan muua ulkopuolinen osti tuotteet mun puolesta. En silti syytä ostajaa ja saattaahan muille kamppeille tulla käyttöä mutta luulen että ois voinu halvemmalla ihan vaikka lähimmältä huoltsikalta saada.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2082
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1624
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1321
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe