AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / antti hanhivaarasta

antti hanhivaarasta

15 Vastausta 3 839 Lukukertaa
tänään oli mediassa ett angelin suunnalta joesta löytynyt mahd ihmisen luu..
---toivoa on siis selviämiseen..

voihan.

jää taas yksi kadonneet jakso tulematta jos näin on. No ei nyt sentäs. Toivotaan että hän se on. Saadaan pohjoisen poika reissulta kotia.

Taas tämmöinen

tieto. Ei yhtään mitään kiehtovaa, jos kaveri palaakin kotiin, vaikka kilon kimpaleina. Tai luina?
Hyvin tässä vielä käy!!! Toivoa on!!

niin

loppuis ainakin epätietoisuus ja omaiset ja muut sais alkaa tekemään sitä oikeaa suru työtä. Toki olisi parempi jos antti tulisi hengissä esille, mutta aika epätodennäköistä se on. En usko että se toivo koskaan katoaa siitä. Aika tuskaiset päivät varmaan omaisilla kun odottelevat tietoa siitä kenelle luu kuuluu!! :( Ja mahtaa ivalon pojilla olla hiki hatussa..

Joo. Tämä

tainnut olla kova luu..!

onkos

osuutta asiaan kun puhut että olikin aika kova luu :s ??elähän hätäile,kyllä sieltä tulee kohta selvyys koko tähän hommaan ja mahdolliset tyypit jolla oli osuutta asiaan jää nalkkiin ;D

ihmisen

Lapin kansata 14.8

Inarista Inarijoen varresta Angelin läheltä löytyi 24. heinäkuuta luu, jonka alkuperää ei tunnettu. Poliisi toimitti luun tutkittavaksi.

Oikeuslääketieteellisen tutkimuksen perusteella luun on nyt todettu olevan ihmisen sääriluu. Luusta määritellään seuraavaksi dna, jonka avulla pyritään selvittämään vainajan henkilöllisyys.

Ylä-Lapin alueella on liikkunut luun löytymisestä alkaen hurjia huhuja, joiden mukaan luita on löytynyt röykkiöittäin ja niiden lisäksi muutakin.

Inarin poliisi korostaa, että alueelta löytyi vain yksi luu.

Poliisi tiedottaa luun tutkimustuloksista niiden valmistuttua

toivottavasti

sen antin luu joka siellä katosi sillon 06-vuonna.

aika varmaan

Kyllä aika varmaan on Antin luu.. Nyt vaan herää kysymys että mistä on kysymys?!

kyllä

onkin antin.. niinpä, mistä on kysymys?
mistä se yksi sääri luu tuli, missä ovat loput....???? no, kyllä niitä nyt vissiin ruvetaan kaivamaan sieltä ja toivottavasti löytyisi enemmänkin osia. ootko sukua antille ertui?

en ole

En ole sukua.

Lapin Radio

En tiedä liittyykö Anttiin tämä mutta laitan tänne silti.

Lapin Radion uutisia
Ruumiskoirat löysivät sormenpään luun Inarista?
23.08.2008

Inarin Angelista on todennäköisesti löytynyt ihmisen sormenpään luunpalanen. Inarijoesta löytyi kuukausi sitten ihmisen sääriluu.

Ruumiskoirat ovat tutkineet Inarijoen vartta, ja luunpalanen löytyi useiden kivien kääntelyjen jälkeen. Poliisin mukaan luunpalanen lähetetään tutkittavaksi asiantuntijoille.

Sääriluun dna-tutkimus on yhä kesken, joten toistaiseksi ihmisen henkilöllisyyttä ei tiedetä.

Vapaaehtoinen pelastuspalvelu jatkaa etsintöjä viikonloppuna Angelissa. Ruumiskoiria on tarkoitus hyödyntää maastossa vielä ennen talven tuloa. Inarin kairoihin on kadonnut kymmenkunta ihmistä.

Lemmenjoelle kesäkuussa kadonneen Arttu Nokkosen etsinnät ovat olleet tuloksettomia. Poliisin mukaan Lemmenjoen etsintöjä tullaan jatkamaan mahdollisten uusien tietojen ja havaintojen perusteella. Myös ruumiskoirien käyttämistä alueella ennen talven tuloa suunnitellaan.

Nykyinen elämän-

rytmi on niin kovaa, että moni nuori mies on aivan hajalla. Toivottavasti Antti kokoaa itsensä. Sormenpäästä on hyvä alkaa.

???

joo tai sit se voi olla myös se toinen kaveri ketä katos siel lapissa.

ei se

on antin! olen melko varma,nyt vissii tulee luu poikineen esille ja ivalo on sen takia sekasin ku rupee mysteeri selviään!!! saatais vaan poika hautaan niin hyvä olisi.

hyvinki

ett ei oorrikosta .2 nähnyt kävelevän pojan mettään...kuollu sinne ja eläimet syönyt ja luut vaa levinnyt.pää ollu sekasin vaan
 /   /  /  / antti hanhivaarasta

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta