Suuri Profeettako?

Nauraakko vai Ei

Kuuluisia bulgarialainen ennustaja Baba Vanga esitti monia mielenkiintoisia ennustuksia.

Baba Vanga, oikealta nimeltään Vangelia Pandeva, syntyi 1911 ja kuoli 1996. Hän eli koko elämänsä Petrichin kaupungissa Bulgarissa. Vanga menetti näkökykynsä 12-vuotiaana ja eli loppuelämänsä sokeana.

Erään Adolf Hitlerin kerrotaan II maailmansodan aikana käyneen Vangan juttusilla, ja poistuneen Vangan luota järkyttyneen oloisena.

Vanga aloitti ennustamisen 16-vuotiaana. Vanga auttoi kykynsä avulla isäänsä etsimään varastettuja lampaita. Hän kykeni esittämään tarkan kuvauksen minne varkaat olivat kätkeneet lampaan. Hänen ennustajankykynsä kehittyi kukkaan hänen täytettyään 30.



Seuraavassa joitakin Vangan ennustuksia, osa Venäjästä ja osa muita koskevia.


- 1980-luvulla Vanga ennusti: "Vuosisadan vaihteessa, elokuussa 1999 tai 2000, Kursk täyttyy vedellä ja koko maailma itkee Kurskin kohtaloa."

Elokuussa 2000 Kursk -niminen sukellusvene upposi vieden mukanaan koko miehistönsä.


- “Horror, horror! The American brethren will fall after being attacked by the steel birds. The wolves will be howling in a bush, and innocent blood will be gushing.” (1989).

Tapahtui kuten Vanga ennusti. WTC-tornit sortuivat hyökkäyksen uhreina syyskuussa 2001. "The steel birds" - rautaiset linnut - tarkoittivat lentokoneita, jotka törmäsivät amerikkalaista taloudellista hegemoniaa symboloiviin World Trade Center -torneihin. Iskusta lähtien Yhdysvaltojen taloudellinen asema on joka vuosi heikentynyt suhteessa muuhun maailmaan.



- “We are witnessing the events of paramount significance. Two big leaders shook hands (viittaus Gorbatshoviin ja Reaganiin). But we have to wait for a long time before the Eighth One will come forth and sign a final peace agreement on Earth.” (January 1988)

Vuotta myöhemmin Gorbatshov ja Reagan paiskasivat kättä. Neuvostoliitto veti joukkonsa Itä-Euroopasta ja Reagan antoi Gorbatshoville henkilökohtaisen lupauksen, ettei NATO koskaan laajene Berliinin itäpuolelle.

Ennustuksen jälkimmäinen osa on hieman hankalampi. "Meidän täytyy odottaa, että Kahdeksas saapuu näyttömölle ja allekirjoittaa lopullisen rauhansopimuksensa maailman kanssa". Mikä tai kuka on tämä "Kahdeksas"? Joidenkin mielestä Baba Vanga tarkoitti Venäjää, joka liittyi G7-kerhoon sen kahdeksantena jäsenenä, jolloin kerhosta tuli G8. Jos ennustus pitää paikkansa, niin Kahdeksannen seuraava tehtävä on tehdä rauha koko maailman kanssa. Tässäkin on nähtävissä yhtäläisyysmerkki Venäjään, sillä Venäjä on tällä hetkellä maailman suurvalloista se rauhanomaisin.


- Boris Jeltsinin presidenttikaudella Vanga ennusti, että Venäjän seuraavaa presidenttiä ei vielä tunne kukaan. Vanga ei nimennyt Venäjän tulevaa presidenttiä, mutta sanoi hänen olevan kokonaan uusi kasvo, josta harvat ovat kuulleet. Zjuganov ja Lebed (1990-luvun kuuluisimmat oppositiopoliitikot) eivät Vangan mukaan tulleet edes kysymykseen. Ennustus osoittautui oikeaksi, sillä erittäin harva oli kuullut Vladimir Putinista vielä 1990-luvun puolivälissä.


- “Everything will melt away like ice yet the glory of Vladimir , the glory of Russia are the only things that will remain. Russia will not only survive, it will dominate the world. (1979)

Hätkähdyttävä ennustus, joka koskee Venäjää ja koko maailmaa. "Kaikki muu sulaa pois paitsi Vladimirin kunnia, Venäjän kunnia on aina mikä jää jäljelle. Venäjä ei vain selviä, vaan se myös hallitsee maailmaa".

On huomattavaa että Vanga käytti nimitystä "Venäjä" eikä "Neuvostoliitto", kuten vuonna 1979 oli useimmiten tapana. Ennustuksessa muu lienee selvää, mutta kehen viitataan "Vladimirilla"? Vaihtoehtoja voisivat olla Venäjän historian suurhahmoihin kuuluva prinssi Vladimir, vallankumousjohtaja Vladimir Lenin tai 2000-luvun presidentti ja pääministeri Vladimir Putin.

Myös "sulaminen" aiheuttaa kysymyksiä. Mitä Vanga tarkoitti "sulamisella"? Voisiko kyse olla ilmastonmuutoksesta? Maailman ilmasto uhkaa lämmetä tavalla, joka tekisi suurista alueista asuinkelvottomia. Venäjä on maantieteellisen asemansa vuoksi kenties parhaassa asemassa globaalin lämpenemisen tapahduttua.

2008 - Assassination attempts on four heads of states. Conflict in Indonesia. That becomes one of the causes for the start of WWIII.

2010 - The start of WWIII. The war will begin in November of 2010 and will end in October of 2014. Will start as a normal war, then will include usage of nuclear and chemical weapons.

2011 - Due to the radioactive showers in Northern Hemisphere - no animals or plants will be left. Muslims will begin chemical war against Europeans who are still alive.

2014 - Most of the people in this world will have skin cancer and skin related diseases. (as a result of chemical wars).

2016 - Europe is almost empty

Lisää ennustuksia pitkälle tulevaisuuteen löytyy:
http://russianfun.net/interesting-galleries/vanga-predi ctions-for-this-world/

http://www.youtube.com/watch?v=72IbR134YQo    

9

1599

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ylkä tulee

      Ote alkuperäisestä:
      Ennustuksen jälkimmäinen osa on hieman hankalampi. "Meidän täytyy odottaa, että Kahdeksas saapuu näyttömölle ja allekirjoittaa lopullisen rauhansopimuksensa maailman kanssa". Mikä tai kuka on tämä "Kahdeksas"?

      G7 on nyt G8 ollen itse kahdeksas eli Venäjä siinä pedossa. Toinen petovalta on muslimivalta, josta tulee suuri Babylon.

      Sitten on olemassa vielä petohenkilöt, jotka ovat nimettyjä ihmisiä. Itse liputan Osaman piikkiin ensimmäisen pedon manttelia. Toisesta ei sitten ole tietoa.

      Johanneksen ilmestys 17:9-13 Tässä on ymmärrys, jossa viisaus on: Ne seitsemän päätä ovat seitsemän vuorta, joiden päällä nainen istuu; ne ovat myös seitsemän kuningasta; heistä on viisi kaatunut, yksi on, viimeinen ei ole vielä tullut, ja kun hän tulee, pitää hänen vähän aikaa pysymän. Ja peto, joka on ollut ja jota ei enää ole, on itse kahdeksas, ja on yksi noista seitsemästä, ja menee kadotukseen. Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ovat kymmenen kuningasta, jotka eivät vielä ole saaneet kuninkuutta, mutta saavat vallan niinkuin kuninkaat yhdeksi hetkeksi pedon kanssa. Näillä on yksi ja sama mieli, ja he antavat voimansa ja valtansa pedolle.

      Luvussa 8 on muutenkin paljon pahaa: Se on kiinalaisten onnenluku ja myös saatanan luku, koska hän haluaa olla yhtä suurempi Jumalaa.

      Olympialaiset alkavat 08.08.08 klo PM 08:08.08

      -jarmo-

      • mutta Babylon

        eli portto on roomalaiskatolinen kirkko. Katsotaampa tarkemmin
        Ilm 17.
        "1 Yksi niistä seitsemästä enkelistä, joilla oli seitsemän maljaa, tuli luokseni ja sanoi: "Tule, minä näytän sinulle, millainen tuomio annetaan sille suurelle portolle, joka asuu suurten vesien äärellä,"
        Suuret vedet viittaavat kansojen paljouteen. ks. jae 15
        "2 sille, jonka kanssa maailman kuninkaat ovat irstailleet ja jonka iljettävästä viinistä maan asukkaat ovat juopuneet."
        Tämä on totta roomalaiskatolisen kirkon pohjalta. Esimerkiksi Adolf Hitler allekirjoitti konkordaatin, jossa hän sitoutuisi luovuttamaan kirkkovaltiot Paaville, mikäli tämä onnistuisi voittamaan Neuvostoliiton sodassa. Vastapalvelukseksi tästä Paavi luonnollisesti nosti vihreää valoja katolilaisille noissa 1933 vaaleissa, joidenka siivin Adolf Hitler nousi johtoon. Tämä oli vain yksi esimerkki, näitä on useita ja historian kirjoistakin voit lukea, kuinka Paavi hallitsi valtioita ja eurooppaa, mutta seon totta tänäkin päivänä: esimerkiksi Fidel Castro ja kuuba on tällä hetkellä katolilaisen Paavin hallinnassa, jossa sovelletaan tiettyä valloitustaktiikkaa.

        "3 Henki valtasi minut, ja enkeli vei minut autiomaahan. Minä näin naisen, joka istui helakanpunaisen pedon selässä. Peto oli yltympäri täynnä siihen kirjoitettuja herjaavia nimiä, ja sillä oli seitsemän päätä ja kymmenen sarvea."
        Pedolla viitataan valtioihin. Nainen, joka istuu sen selässä, on epäilemättä se portto, joka istuu suurten vetten äärellä.
        "4 Naisen puku hohti purppuraisena ja helakanpunaisena, hänen yllään kimalsivat kulta, jalokivet ja helmet, ja kädessään hän piti kultaista maljaa, joka oli täynnä hänen haureutensa iljetystä ja saastaa."
        Nuo värit yhdessä osoittavat pakanallisen ja kristillisen rooman. Ne olivat roomalaisten keisarien värejä joissa roomalaiset pilkaten (robed?) Kristusta "Kuninkaana," jotka vatikaani sitten otti itselleen. Nuo värit ovat vieläkin virallisesti katolisen papiston käyttämiä.
        Ote katolilaisesta sanakirjasta:
        "Capps Magna
        A cloak with a long train and a hooded shoulder cape ... [it] was purple wool for bishops; for cardinals, it was scarlet watered silk (for Advent, Lent, Good Friday, and the conclave, purple wool); and rose watered silk for Gaudete and Lactate Sundays; and for the pope, it was red velvet for Christmas Matins, red serge at other times.
        Cassock (also Soutane)
        The close-fitting, ankle-length robe worn by the Catholic clergy as their official garb.... The color for bishops and other prelates is purple, for cardinals scarlet .... "
        lainaus
        http://www.chick.com/information/religions/catholicism/sevenhills.asp (ei ole sarjis).

        Kultainen kuppi tuon kädessä jälleen yhdistää naisen Roomalaiskatoliseen kirkkoon. Katolilaisessa enkyklopediassa kerrotaan maljasta: "Maljan olla kultaista tai hopeaa, ja jos jälkimmäistä, niin sisäpuoli tulee päällystää kullalla."
        Roomalaiskatolinen kirkkolla on paljon kultaisia maljoja joka puolella maailmaa sen kirkoissa. Jopa verinen Jeesuksen risti on muutettu kullaksi ja vahvistettu jalokivillä heijastaen Rooman suulta rikkautta.
        Varansa kirkko hankkii milläpäs muulla kuin myymällä syntejä anteeksi. Hohhoijaa. Mikään ihme, että Jumalakin suuttuu.
        "The pectoral cross [suspended by a chain around the neck and worn over the breast by abbots, bishops, archbishops, cardinals, and the pope] should be made of gold and ... decorated with gems ..."
        5 Hänen otsassaan oli nimi, jolla on salainen merkitys: "Suuri Babylon, maailman porttojen ja iljetysten äiti."*
        Babylonilla viitataan Babylonian maailmanhallitukseen, joka oli ensimmäinen hallitus maan päällä. Siellä oli yksi ja sama uskonto jonka Nimrod perusti ja pyrki maailmanhallitukseen. Juutalaisen perimätiedon mukaan Seem tappoi Nimrodin jumalattomuudesta. No Nimrodilla oli vaimo Semiramis jota kuitenkin palvottiin jumalattarena ja poika jonka babylonialaista nimeä en nyt saa mieleeni; poika kuoli ollessaan metsällä(ilmeisesti petojen suuhun) ja Semiramis teki siitä juuri tuon tammus-jumalan joka heräsi tietyksi vuodenajaksi ja kuoli sitten. Nimrodia ilmeisestikin, kuten Semiramista palvottiin jumalana ja jumalattarena, kuten myös tammusta. Noh kun Nimrod oli kuollut ja Semiramis oli jäljellä tästä luonnollisestikin sitten tuli tuo paha äiti-lapsi kultti, joka kielten levittämisen myötä levisi ympäri maailman. Egyptissä se tunnetaan nimellä Isis-horus ja kreikassa oli nimellä Afroditheus-Eros. Kun Konstantinus tuli valtaan v. 313 hänen tarkoituksenaan oli perustaa yksi maailmanhallitus, ja parhaiten tämä luonnollisesti onnistui myötäilemällä kristinuskoa ja yhdistelemällä tämän kanssa pakanallisia tapoja, jotka tekivät koko jutusta iljettävän menon. Selibaatti ja tuo vedellä vihkiminen tulevat suoraan Babylonian kultista. Epäjumalat muutettiin pyhimyksiksi ja tuolloin vallassa olleesta Afroditheuksen palvonnasta, jumalan äidin palvonnasta oli helppo siirtyä Marian palvontaan, kun nimi muutettiin. Tässä on siis selvä yhteys entisen ajan Babyloniaan. Tuosa "maan porttojen ja iljetysten äidissä" on jälleen viittaus katoliseen kirkkoon, koska mikään kirkko ei maan päällä nimitä itseään äitikirkoksi, alkuperäiseksi muu kuin tuo katolinen ilkiuskonto.
        "6 Minä näin, että nainen oli juopunut pyhien verestä ja Jeesuksen todistajien verestä, ja hämmästyin suuresti hänet nähdessäni. "
        Roomalaiskatolinen kirkko on aina vainonnut niitä, jotka olleet Jeesuksen todistukselle uskollisia. Vuodesta 1200 teloitetti 68 miljoonaa kristittyä. Niiden veri huutaa maasta katolisen kirkon velhovaltiota vastaan. Ei ihme että Johannes ihmetteli. Minäkin ihmettelen, ja ihmettelen edelleen, miten se on mahdollista, ja miksi.
        Koko uskonto kehitettiin uskonnolliseksi järjestelmäksi, jolla voitaisiin hallita koko maailmaa, Paavi sen päänä, kristuksena, herrana, eikä tällä ole enää mitään tekemistä jumalallisuuden tai kristinuskon kannalta. Se on pelkkää valtaa pönkittävä uskonto ja sillä sipuli, ei se muuta halua kuin lisää valtaa. Ne jotka uskovat Jeesukseen lähtevät ulos, jos haluvat seurata häntä ja saavat silloin syntinsä anteeksi.
        Jatketaan vielä.
        "7 Enkeli sanoi minulle: "Miksi ihmettelet? Minä paljastan sinulle naisen salaisuuden ja häntä kantavan pedon salaisuuden, tuon, jolla on seitsemän päätä ja kymmenen sarvea.
        8 "Peto, jonka näit, on ollut, mutta nyt sitä ei ole. Se tulee vielä nousemaan syvyydestä, mutta lopulta se joutuu tuhon omaksi. Ne maan asukkaat, joiden nimi ei maailman luomisesta alkaen ole ollut kirjoitettuna elämän kirjaan, hämmästyvät pedon nähdessään, sillä vaikka se on ollut ja mennyt, se on vielä tuleva.
        9 "Tässä tarvitaan ymmärrystä ja viisautta. Seitsemän päätä tarkoittaa seitsemää vuorta, joilla nainen istuu. Myös kuninkaita on seitsemän.
        10 Viisi näistä on jo poissa, kuudes on vallassa. Yksi ei ole vielä tullut, ja kun hän tulee, hänen on määrä hallita vain vähän aikaa.
        11 Peto itse -- se, joka on ollut mutta jota ei enää ole -- on kahdeksas kuningas ja samalla yksi noista seitsemästä. Se joutuu tuhon omaksi."
        Tämän pitäisi poistaa viimeisetkin epäilyt aiheesta. Seitsemän vuorta on ilmiselvä viittaus Roomaan. No, nyt se uskonto ei ole pelkästään syntynyt Roomassa, vaan siellä se on edelleen, tuo pieni vatikaanivaltio Rooman keskipisteessä. Lopputulos on, että katolinen kirkko on tuo vihoviimeinen portto, ja lisääkin todisteita on.
        Asiasta on laajemmin vaikka täällä, vaikken olekaan samaa mieltä chickin kanssa kaikesta. http://www.chick.com/information/religions/catholicism/sevenhills.asp
        Myös tämä on ihan mielenkiintoinen linkki.
        http://www.israel-apu.org/kirjoituksia/joulu.html


      • Ylkä tulee
        mutta Babylon kirjoitti:

        eli portto on roomalaiskatolinen kirkko. Katsotaampa tarkemmin
        Ilm 17.
        "1 Yksi niistä seitsemästä enkelistä, joilla oli seitsemän maljaa, tuli luokseni ja sanoi: "Tule, minä näytän sinulle, millainen tuomio annetaan sille suurelle portolle, joka asuu suurten vesien äärellä,"
        Suuret vedet viittaavat kansojen paljouteen. ks. jae 15
        "2 sille, jonka kanssa maailman kuninkaat ovat irstailleet ja jonka iljettävästä viinistä maan asukkaat ovat juopuneet."
        Tämä on totta roomalaiskatolisen kirkon pohjalta. Esimerkiksi Adolf Hitler allekirjoitti konkordaatin, jossa hän sitoutuisi luovuttamaan kirkkovaltiot Paaville, mikäli tämä onnistuisi voittamaan Neuvostoliiton sodassa. Vastapalvelukseksi tästä Paavi luonnollisesti nosti vihreää valoja katolilaisille noissa 1933 vaaleissa, joidenka siivin Adolf Hitler nousi johtoon. Tämä oli vain yksi esimerkki, näitä on useita ja historian kirjoistakin voit lukea, kuinka Paavi hallitsi valtioita ja eurooppaa, mutta seon totta tänäkin päivänä: esimerkiksi Fidel Castro ja kuuba on tällä hetkellä katolilaisen Paavin hallinnassa, jossa sovelletaan tiettyä valloitustaktiikkaa.

        "3 Henki valtasi minut, ja enkeli vei minut autiomaahan. Minä näin naisen, joka istui helakanpunaisen pedon selässä. Peto oli yltympäri täynnä siihen kirjoitettuja herjaavia nimiä, ja sillä oli seitsemän päätä ja kymmenen sarvea."
        Pedolla viitataan valtioihin. Nainen, joka istuu sen selässä, on epäilemättä se portto, joka istuu suurten vetten äärellä.
        "4 Naisen puku hohti purppuraisena ja helakanpunaisena, hänen yllään kimalsivat kulta, jalokivet ja helmet, ja kädessään hän piti kultaista maljaa, joka oli täynnä hänen haureutensa iljetystä ja saastaa."
        Nuo värit yhdessä osoittavat pakanallisen ja kristillisen rooman. Ne olivat roomalaisten keisarien värejä joissa roomalaiset pilkaten (robed?) Kristusta "Kuninkaana," jotka vatikaani sitten otti itselleen. Nuo värit ovat vieläkin virallisesti katolisen papiston käyttämiä.
        Ote katolilaisesta sanakirjasta:
        "Capps Magna
        A cloak with a long train and a hooded shoulder cape ... [it] was purple wool for bishops; for cardinals, it was scarlet watered silk (for Advent, Lent, Good Friday, and the conclave, purple wool); and rose watered silk for Gaudete and Lactate Sundays; and for the pope, it was red velvet for Christmas Matins, red serge at other times.
        Cassock (also Soutane)
        The close-fitting, ankle-length robe worn by the Catholic clergy as their official garb.... The color for bishops and other prelates is purple, for cardinals scarlet .... "
        lainaus
        http://www.chick.com/information/religions/catholicism/sevenhills.asp (ei ole sarjis).

        Kultainen kuppi tuon kädessä jälleen yhdistää naisen Roomalaiskatoliseen kirkkoon. Katolilaisessa enkyklopediassa kerrotaan maljasta: "Maljan olla kultaista tai hopeaa, ja jos jälkimmäistä, niin sisäpuoli tulee päällystää kullalla."
        Roomalaiskatolinen kirkkolla on paljon kultaisia maljoja joka puolella maailmaa sen kirkoissa. Jopa verinen Jeesuksen risti on muutettu kullaksi ja vahvistettu jalokivillä heijastaen Rooman suulta rikkautta.
        Varansa kirkko hankkii milläpäs muulla kuin myymällä syntejä anteeksi. Hohhoijaa. Mikään ihme, että Jumalakin suuttuu.
        "The pectoral cross [suspended by a chain around the neck and worn over the breast by abbots, bishops, archbishops, cardinals, and the pope] should be made of gold and ... decorated with gems ..."
        5 Hänen otsassaan oli nimi, jolla on salainen merkitys: "Suuri Babylon, maailman porttojen ja iljetysten äiti."*
        Babylonilla viitataan Babylonian maailmanhallitukseen, joka oli ensimmäinen hallitus maan päällä. Siellä oli yksi ja sama uskonto jonka Nimrod perusti ja pyrki maailmanhallitukseen. Juutalaisen perimätiedon mukaan Seem tappoi Nimrodin jumalattomuudesta. No Nimrodilla oli vaimo Semiramis jota kuitenkin palvottiin jumalattarena ja poika jonka babylonialaista nimeä en nyt saa mieleeni; poika kuoli ollessaan metsällä(ilmeisesti petojen suuhun) ja Semiramis teki siitä juuri tuon tammus-jumalan joka heräsi tietyksi vuodenajaksi ja kuoli sitten. Nimrodia ilmeisestikin, kuten Semiramista palvottiin jumalana ja jumalattarena, kuten myös tammusta. Noh kun Nimrod oli kuollut ja Semiramis oli jäljellä tästä luonnollisestikin sitten tuli tuo paha äiti-lapsi kultti, joka kielten levittämisen myötä levisi ympäri maailman. Egyptissä se tunnetaan nimellä Isis-horus ja kreikassa oli nimellä Afroditheus-Eros. Kun Konstantinus tuli valtaan v. 313 hänen tarkoituksenaan oli perustaa yksi maailmanhallitus, ja parhaiten tämä luonnollisesti onnistui myötäilemällä kristinuskoa ja yhdistelemällä tämän kanssa pakanallisia tapoja, jotka tekivät koko jutusta iljettävän menon. Selibaatti ja tuo vedellä vihkiminen tulevat suoraan Babylonian kultista. Epäjumalat muutettiin pyhimyksiksi ja tuolloin vallassa olleesta Afroditheuksen palvonnasta, jumalan äidin palvonnasta oli helppo siirtyä Marian palvontaan, kun nimi muutettiin. Tässä on siis selvä yhteys entisen ajan Babyloniaan. Tuosa "maan porttojen ja iljetysten äidissä" on jälleen viittaus katoliseen kirkkoon, koska mikään kirkko ei maan päällä nimitä itseään äitikirkoksi, alkuperäiseksi muu kuin tuo katolinen ilkiuskonto.
        "6 Minä näin, että nainen oli juopunut pyhien verestä ja Jeesuksen todistajien verestä, ja hämmästyin suuresti hänet nähdessäni. "
        Roomalaiskatolinen kirkko on aina vainonnut niitä, jotka olleet Jeesuksen todistukselle uskollisia. Vuodesta 1200 teloitetti 68 miljoonaa kristittyä. Niiden veri huutaa maasta katolisen kirkon velhovaltiota vastaan. Ei ihme että Johannes ihmetteli. Minäkin ihmettelen, ja ihmettelen edelleen, miten se on mahdollista, ja miksi.
        Koko uskonto kehitettiin uskonnolliseksi järjestelmäksi, jolla voitaisiin hallita koko maailmaa, Paavi sen päänä, kristuksena, herrana, eikä tällä ole enää mitään tekemistä jumalallisuuden tai kristinuskon kannalta. Se on pelkkää valtaa pönkittävä uskonto ja sillä sipuli, ei se muuta halua kuin lisää valtaa. Ne jotka uskovat Jeesukseen lähtevät ulos, jos haluvat seurata häntä ja saavat silloin syntinsä anteeksi.
        Jatketaan vielä.
        "7 Enkeli sanoi minulle: "Miksi ihmettelet? Minä paljastan sinulle naisen salaisuuden ja häntä kantavan pedon salaisuuden, tuon, jolla on seitsemän päätä ja kymmenen sarvea.
        8 "Peto, jonka näit, on ollut, mutta nyt sitä ei ole. Se tulee vielä nousemaan syvyydestä, mutta lopulta se joutuu tuhon omaksi. Ne maan asukkaat, joiden nimi ei maailman luomisesta alkaen ole ollut kirjoitettuna elämän kirjaan, hämmästyvät pedon nähdessään, sillä vaikka se on ollut ja mennyt, se on vielä tuleva.
        9 "Tässä tarvitaan ymmärrystä ja viisautta. Seitsemän päätä tarkoittaa seitsemää vuorta, joilla nainen istuu. Myös kuninkaita on seitsemän.
        10 Viisi näistä on jo poissa, kuudes on vallassa. Yksi ei ole vielä tullut, ja kun hän tulee, hänen on määrä hallita vain vähän aikaa.
        11 Peto itse -- se, joka on ollut mutta jota ei enää ole -- on kahdeksas kuningas ja samalla yksi noista seitsemästä. Se joutuu tuhon omaksi."
        Tämän pitäisi poistaa viimeisetkin epäilyt aiheesta. Seitsemän vuorta on ilmiselvä viittaus Roomaan. No, nyt se uskonto ei ole pelkästään syntynyt Roomassa, vaan siellä se on edelleen, tuo pieni vatikaanivaltio Rooman keskipisteessä. Lopputulos on, että katolinen kirkko on tuo vihoviimeinen portto, ja lisääkin todisteita on.
        Asiasta on laajemmin vaikka täällä, vaikken olekaan samaa mieltä chickin kanssa kaikesta. http://www.chick.com/information/religions/catholicism/sevenhills.asp
        Myös tämä on ihan mielenkiintoinen linkki.
        http://www.israel-apu.org/kirjoituksia/joulu.html

        Samassa veneessä, oli sitten Adventisti aatteella tai Luterilaisella. Miljoonia kuolee, ei väliä tekeekö sen Rooman sotilaat Paavin aatteilla vai Hitukka Lutherin aatteella, vai Stalin Marxin ja Leninin aatteilla. Ihan samantekevää, miljoonia uskovia kuolee.

        Martti Luther esitetään suomalaisessa koululaitoksessa radikaalina, mutta kuitenkin oikeamielisenä uskon miehenä, tai näin ainakin omakohtaisten kokemusteni mukaan tehdään. Vähälle huomiolle jää se fakta, että Luther oli ja on merkittävin natsien varhaisista oppi-isistä.
        Lutherin teos Von der Juden und Ihren Lügen. Kirja ilmestyi suomeksi nimellä Juutalaisista ja heidän valheistaan vuonna 1939, aikana jolloin suomen natsismi oli puhkeamassa kukkaan.
        Kyseisen teoksen luvussa 11 Luther neuvoo ihmisiä toimimaan seuraavalla tavalla (tiivistelmä):

        1. Polttakaa synagogat ja juutalaiskoulut maan tasalle. Haudatkaa se mikä ei pala. Tämä tehdään Herramme Kristuksen kunniaksi.
        2. Polttakaa ja tuhotkaa myös juutalaisten asumukset.
        3. Kaikki juutalaisten rukouskirjat ja talmudiset kirjoitukset tulee takavarikoida.
        4. Rabbeilta tulee kieltää opettaminen hengen tai raajan menettämisen uhalla.
        5. Juutalaisten kulkulupa maanteillä tulee kumota.
        6. Kaikki juutalaisten omistama käteinen, kulta ja hopea pitäisi takavarikoida heiltä ja siirtää turvaan.
        7. Laittakaamme nuorille ja vahvoille juutalaisille varsta, kirves, kuokka, lapio tai kehrävarsi käteen. Antaa heidän ansaita leipänsä hiki otsassa.

        Luther neuvoo varsin selvästi, joskin epäsuorasti, tappamaan kaikki juutalaiset. Lutherin mukaan kaikki juutalaiset ovat rikollisia ja hirttotuomio on oikein rikollisille:
        "...they (jews) are nothing but thieves and robbers who daily eat no morsel and wear no thread of clothing which they have not stolen and pilfered from us by means of their accursed usury"
        "For a usurer is an arch-thief and a robber who should rightly be hanged on the gallows seven times higher than other thieves."
        Lisäksi Luther on todennut seuraavaa: "We ought to take revenge on the Jews and kill them" eli "meidän tulee kostaa juutalaisille ja tappaa heidät" (The Table-Talk of Martin Luther)

        "3 Henki valtasi minut, ja enkeli vei minut autiomaahan. Minä näin naisen, joka istui helakanpunaisen pedon selässä. Peto oli yltympäri täynnä siihen kirjoitettuja herjaavia nimiä, ja sillä oli seitsemän päätä ja kymmenen sarvea."
        Pedolla viitataan valtioihin. Nainen, joka istuu sen selässä, on epäilemättä se portto, joka istuu suurten vetten äärellä.
        "4 Naisen puku hohti purppuraisena ja helakanpunaisena, hänen yllään kimalsivat kulta, jalokivet ja helmet, ja kädessään hän piti kultaista maljaa, joka oli täynnä hänen haureutensa iljetystä ja saastaa."
        Nuo värit yhdessä osoittavat pakanallisen ja kristillisen rooman. Ne olivat roomalaisten keisarien värejä joissa roomalaiset pilkaten (robed?) Kristusta "Kuninkaana," jotka vatikaani sitten otti itselleen. Nuo värit ovat vieläkin virallisesti katolisen papiston käyttämiä.

        Olet tainnut lukea paljon liikaa EG. Whiten kirjoja, koska vihasi koostuu, yhtä kansaa, Italiaa kohtaan, vaikka sielläkin on Adventtikirkkoja. Paavi oli vain yksi pahis muiden mukana… Aivan samalla tavalla luterilaispapisto vetelee välillä punaista ylleen, koska se on Kristuksen veren väri.

        Kultainen kuppi tuon kädessä jälleen yhdistää naisen Roomalaiskatoliseen kirkkoon. Katolilaisessa enkyklopediassa kerrotaan maljasta: "Maljan olla kultaista tai hopeaa, ja jos jälkimmäistä, niin sisäpuoli tulee päällystää kullalla."
        Roomalaiskatolinen kirkkolla on paljon kultaisia maljoja joka puolella maailmaa sen kirkoissa. Jopa verinen Jeesuksen risti on muutettu kullaksi ja vahvistettu jalokivillä heijastaen Rooman suulta rikkautta.

        Ei pidä tuokaan paikkaansa, koska haureuden malja on symboli. Haureus taas kuvaa kirkkojen tilaa, kuten nykyään jopa homopareja vihitään ja sitä pidetään kirkoissa rakkaudellisena.

        5 Hänen otsassaan oli nimi, jolla on salainen merkitys: "Suuri Babylon, maailman porttojen ja iljetysten äiti."*

        Tässä kohtaa olet paljolti oikeassa mutta hassua että niin minäkin. Tämä tarkoittaa ilmeisesti vähän kaikkea kirkkouskontoa, aivan epäjumalanpalvonnasta, muslimien vihauskosta meihin kristittyihin.

        "6 Minä näin, että nainen oli juopunut pyhien verestä ja Jeesuksen todistajien verestä, ja hämmästyin suuresti hänet nähdessäni. "

        Minä suuresti ihmettelen edelleen noita kauheita antipatioita Roomalaiskatolisuutta kohtaan, koska onhan se selvää, että hekin tekivät pahuutensa aikanaan. Ovat ottaneet sen Paavinsa jumalakseen eikä saatanan enää tarvitse edes kiihottaa noita katolilaisia ketään vihaamaan. He ovat eksyneet jo valmiiksi, eikä heissä enää ole työtä, kuten oli silloin kun sen ajan maailmassa Usko oli heissäkin nuori ja terve Paavalin jälkeen.

        "7 Enkeli sanoi minulle: "Miksi ihmettelet? Minä paljastan sinulle naisen salaisuuden ja häntä kantavan pedon salaisuuden, tuon, jolla on seitsemän päätä ja kymmenen sarvea.
        8 "Peto, jonka näit, on ollut, mutta nyt sitä ei ole. Se tulee vielä nousemaan syvyydestä, mutta lopulta se joutuu tuhon omaksi. Ne maan asukkaat, joiden nimi ei maailman luomisesta alkaen ole ollut kirjoitettuna elämän kirjaan, hämmästyvät pedon nähdessään, sillä vaikka se on ollut ja mennyt, se on vielä tuleva.
        9 "Tässä tarvitaan ymmärrystä ja viisautta. Seitsemän päätä tarkoittaa seitsemää vuorta, joilla nainen istuu. Myös kuninkaita on seitsemän.
        10 Viisi näistä on jo poissa, kuudes on vallassa. Yksi ei ole vielä tullut, ja kun hän tulee, hänen on määrä hallita vain vähän aikaa.
        11 Peto itse -- se, joka on ollut mutta jota ei enää ole -- on kahdeksas kuningas ja samalla yksi noista seitsemästä. Se joutuu tuhon omaksi."
        Tämän pitäisi poistaa viimeisetkin epäilyt aiheesta. Seitsemän vuorta on ilmiselvä viittaus Roomaan. No, nyt se uskonto ei ole pelkästään syntynyt Roomassa, vaan siellä se on edelleen, tuo pieni vatikaanivaltio Rooman keskipisteessä. Lopputulos on, että katolinen kirkko on tuo vihoviimeinen portto, ja lisääkin todisteita on.

        Olkoon vaan, mutta en lähde vihaamaan yhtään mitään, enkä ketään sen takia.

        Sinulla on lisäksi käytössäsi 1992 raamatunkäännös jota en ensinkään tunnusta edes Raamatuksi. Se on vähän sama kuin joku olisi tehnyt Raamatun stadin kielelle. ”Jesse pisti dörtsin boseen, ku ne toiset viis gimmaa, roudas diilereilt löböö niitten fikkareihin”.

        Näen kirjoituksestasi, että sinulla on hyvä sydän ja hyvä Usko, mutta älä turhaan demonisoi Kristinuskon osia, vaikka taustat olisivatkin, kuten katolisilla on ja vaikka siltä sinusta tuntuisi. Lue mieluummin Johanneksen ilmestyksen 7 seurakuntaa ja tunnista itsesi sieltä, mihin niistä sinä kuulut.

        Katsotaan sitten vain mitä tapahtuu, eikä vihata ketään. Uskon että katolisissakin on edelleen vähän puhdasta uskoa, tosin hyvin pienellä joukolla heistä. Raamattuhan kertoo, että heitä on kaikista kielistä ja kansoista, niin miksei kaikista kirkoistakin, jotka tunnustavat Jeesuksen Kristuksen, koska vain se, on oleellista.

        -jarmo-


      • enhän minä
        Ylkä tulee kirjoitti:

        Samassa veneessä, oli sitten Adventisti aatteella tai Luterilaisella. Miljoonia kuolee, ei väliä tekeekö sen Rooman sotilaat Paavin aatteilla vai Hitukka Lutherin aatteella, vai Stalin Marxin ja Leninin aatteilla. Ihan samantekevää, miljoonia uskovia kuolee.

        Martti Luther esitetään suomalaisessa koululaitoksessa radikaalina, mutta kuitenkin oikeamielisenä uskon miehenä, tai näin ainakin omakohtaisten kokemusteni mukaan tehdään. Vähälle huomiolle jää se fakta, että Luther oli ja on merkittävin natsien varhaisista oppi-isistä.
        Lutherin teos Von der Juden und Ihren Lügen. Kirja ilmestyi suomeksi nimellä Juutalaisista ja heidän valheistaan vuonna 1939, aikana jolloin suomen natsismi oli puhkeamassa kukkaan.
        Kyseisen teoksen luvussa 11 Luther neuvoo ihmisiä toimimaan seuraavalla tavalla (tiivistelmä):

        1. Polttakaa synagogat ja juutalaiskoulut maan tasalle. Haudatkaa se mikä ei pala. Tämä tehdään Herramme Kristuksen kunniaksi.
        2. Polttakaa ja tuhotkaa myös juutalaisten asumukset.
        3. Kaikki juutalaisten rukouskirjat ja talmudiset kirjoitukset tulee takavarikoida.
        4. Rabbeilta tulee kieltää opettaminen hengen tai raajan menettämisen uhalla.
        5. Juutalaisten kulkulupa maanteillä tulee kumota.
        6. Kaikki juutalaisten omistama käteinen, kulta ja hopea pitäisi takavarikoida heiltä ja siirtää turvaan.
        7. Laittakaamme nuorille ja vahvoille juutalaisille varsta, kirves, kuokka, lapio tai kehrävarsi käteen. Antaa heidän ansaita leipänsä hiki otsassa.

        Luther neuvoo varsin selvästi, joskin epäsuorasti, tappamaan kaikki juutalaiset. Lutherin mukaan kaikki juutalaiset ovat rikollisia ja hirttotuomio on oikein rikollisille:
        "...they (jews) are nothing but thieves and robbers who daily eat no morsel and wear no thread of clothing which they have not stolen and pilfered from us by means of their accursed usury"
        "For a usurer is an arch-thief and a robber who should rightly be hanged on the gallows seven times higher than other thieves."
        Lisäksi Luther on todennut seuraavaa: "We ought to take revenge on the Jews and kill them" eli "meidän tulee kostaa juutalaisille ja tappaa heidät" (The Table-Talk of Martin Luther)

        "3 Henki valtasi minut, ja enkeli vei minut autiomaahan. Minä näin naisen, joka istui helakanpunaisen pedon selässä. Peto oli yltympäri täynnä siihen kirjoitettuja herjaavia nimiä, ja sillä oli seitsemän päätä ja kymmenen sarvea."
        Pedolla viitataan valtioihin. Nainen, joka istuu sen selässä, on epäilemättä se portto, joka istuu suurten vetten äärellä.
        "4 Naisen puku hohti purppuraisena ja helakanpunaisena, hänen yllään kimalsivat kulta, jalokivet ja helmet, ja kädessään hän piti kultaista maljaa, joka oli täynnä hänen haureutensa iljetystä ja saastaa."
        Nuo värit yhdessä osoittavat pakanallisen ja kristillisen rooman. Ne olivat roomalaisten keisarien värejä joissa roomalaiset pilkaten (robed?) Kristusta "Kuninkaana," jotka vatikaani sitten otti itselleen. Nuo värit ovat vieläkin virallisesti katolisen papiston käyttämiä.

        Olet tainnut lukea paljon liikaa EG. Whiten kirjoja, koska vihasi koostuu, yhtä kansaa, Italiaa kohtaan, vaikka sielläkin on Adventtikirkkoja. Paavi oli vain yksi pahis muiden mukana… Aivan samalla tavalla luterilaispapisto vetelee välillä punaista ylleen, koska se on Kristuksen veren väri.

        Kultainen kuppi tuon kädessä jälleen yhdistää naisen Roomalaiskatoliseen kirkkoon. Katolilaisessa enkyklopediassa kerrotaan maljasta: "Maljan olla kultaista tai hopeaa, ja jos jälkimmäistä, niin sisäpuoli tulee päällystää kullalla."
        Roomalaiskatolinen kirkkolla on paljon kultaisia maljoja joka puolella maailmaa sen kirkoissa. Jopa verinen Jeesuksen risti on muutettu kullaksi ja vahvistettu jalokivillä heijastaen Rooman suulta rikkautta.

        Ei pidä tuokaan paikkaansa, koska haureuden malja on symboli. Haureus taas kuvaa kirkkojen tilaa, kuten nykyään jopa homopareja vihitään ja sitä pidetään kirkoissa rakkaudellisena.

        5 Hänen otsassaan oli nimi, jolla on salainen merkitys: "Suuri Babylon, maailman porttojen ja iljetysten äiti."*

        Tässä kohtaa olet paljolti oikeassa mutta hassua että niin minäkin. Tämä tarkoittaa ilmeisesti vähän kaikkea kirkkouskontoa, aivan epäjumalanpalvonnasta, muslimien vihauskosta meihin kristittyihin.

        "6 Minä näin, että nainen oli juopunut pyhien verestä ja Jeesuksen todistajien verestä, ja hämmästyin suuresti hänet nähdessäni. "

        Minä suuresti ihmettelen edelleen noita kauheita antipatioita Roomalaiskatolisuutta kohtaan, koska onhan se selvää, että hekin tekivät pahuutensa aikanaan. Ovat ottaneet sen Paavinsa jumalakseen eikä saatanan enää tarvitse edes kiihottaa noita katolilaisia ketään vihaamaan. He ovat eksyneet jo valmiiksi, eikä heissä enää ole työtä, kuten oli silloin kun sen ajan maailmassa Usko oli heissäkin nuori ja terve Paavalin jälkeen.

        "7 Enkeli sanoi minulle: "Miksi ihmettelet? Minä paljastan sinulle naisen salaisuuden ja häntä kantavan pedon salaisuuden, tuon, jolla on seitsemän päätä ja kymmenen sarvea.
        8 "Peto, jonka näit, on ollut, mutta nyt sitä ei ole. Se tulee vielä nousemaan syvyydestä, mutta lopulta se joutuu tuhon omaksi. Ne maan asukkaat, joiden nimi ei maailman luomisesta alkaen ole ollut kirjoitettuna elämän kirjaan, hämmästyvät pedon nähdessään, sillä vaikka se on ollut ja mennyt, se on vielä tuleva.
        9 "Tässä tarvitaan ymmärrystä ja viisautta. Seitsemän päätä tarkoittaa seitsemää vuorta, joilla nainen istuu. Myös kuninkaita on seitsemän.
        10 Viisi näistä on jo poissa, kuudes on vallassa. Yksi ei ole vielä tullut, ja kun hän tulee, hänen on määrä hallita vain vähän aikaa.
        11 Peto itse -- se, joka on ollut mutta jota ei enää ole -- on kahdeksas kuningas ja samalla yksi noista seitsemästä. Se joutuu tuhon omaksi."
        Tämän pitäisi poistaa viimeisetkin epäilyt aiheesta. Seitsemän vuorta on ilmiselvä viittaus Roomaan. No, nyt se uskonto ei ole pelkästään syntynyt Roomassa, vaan siellä se on edelleen, tuo pieni vatikaanivaltio Rooman keskipisteessä. Lopputulos on, että katolinen kirkko on tuo vihoviimeinen portto, ja lisääkin todisteita on.

        Olkoon vaan, mutta en lähde vihaamaan yhtään mitään, enkä ketään sen takia.

        Sinulla on lisäksi käytössäsi 1992 raamatunkäännös jota en ensinkään tunnusta edes Raamatuksi. Se on vähän sama kuin joku olisi tehnyt Raamatun stadin kielelle. ”Jesse pisti dörtsin boseen, ku ne toiset viis gimmaa, roudas diilereilt löböö niitten fikkareihin”.

        Näen kirjoituksestasi, että sinulla on hyvä sydän ja hyvä Usko, mutta älä turhaan demonisoi Kristinuskon osia, vaikka taustat olisivatkin, kuten katolisilla on ja vaikka siltä sinusta tuntuisi. Lue mieluummin Johanneksen ilmestyksen 7 seurakuntaa ja tunnista itsesi sieltä, mihin niistä sinä kuulut.

        Katsotaan sitten vain mitä tapahtuu, eikä vihata ketään. Uskon että katolisissakin on edelleen vähän puhdasta uskoa, tosin hyvin pienellä joukolla heistä. Raamattuhan kertoo, että heitä on kaikista kielistä ja kansoista, niin miksei kaikista kirkoistakin, jotka tunnustavat Jeesuksen Kristuksen, koska vain se, on oleellista.

        -jarmo-

        vihaa ketään. Jokainen vastaa itse omista synneistään Jumalalle, enkä ole adventisti, vaan ihan normaali protestantti? Ei tarvitse olla mikään järjen jättiläinen ymmärtääksensä mitä ilmestyskirja tarkoittaa, kaikki on niin symbolista.
        Martti lutherinkaan kanssa en ole samaa mieltä. En ole sitoutunut minkään kirkkokunnan oppiin ja muodostan omat mielipiteeni sen pohjalta miten Jumala on minulle sanonut.
        Tottahan on että juutalaiset ovat tehneet paljon pahaa. Mutta ei se silti Martti Lutheria oikeuttanut tositoimiin.
        "Olet tainnut lukea paljon liikaa EG. Whiten kirjoja, koska vihasi koostuu, yhtä kansaa, Italiaa kohtaan, vaikka sielläkin on Adventtikirkkoja. Paavi oli vain yksi pahis muiden mukana… Aivan samalla tavalla luterilaispapisto vetelee välillä punaista ylleen, koska se on Kristuksen veren väri. "
        E. G. White oli täysin väärä profeetta. Tämä käy ilmi kun lukee vähänkin vain Paavalin kirjeita. kol 2:16-17 kumoaa sapattikäskyn tyystin meiltä. Paavin, "jumalan pojan sijaisen(vicarius filii dei)" saatanallinen lukuarvo on 666. Tämä on jo omiaan viittaamaan mieheen, joka on kadotuksen oma. Tälle ei voi mitään, he ovat itse ansainneet paikkansa eikä sille voi mitään. Oma vika.
        "Ei pidä tuokaan paikkaansa, koska haureuden malja on symboli. Haureus taas kuvaa kirkkojen tilaa, kuten nykyään jopa homopareja vihitään ja sitä pidetään kirkoissa rakkaudellisena. "
        On myös symboli, se mitä maljan sisäpuolella on, mutta malja itse on viittaus roomalaiskatoliseen kirkkoon. Kyllähän on totta että roomalaiskatolinen kirkko levittäytyy saatanallisen ekumeniansa kautta kaikkialle, ja auttamatta luterilainkenkin kirkko on tulilinjalla, jos se ei lopeta tekemisiään.
        "Minä suuresti ihmettelen edelleen noita kauheita antipatioita Roomalaiskatolisuutta kohtaan, koska onhan se selvää, että hekin tekivät pahuutensa aikanaan. Ovat ottaneet sen Paavinsa jumalakseen eikä saatanan enää tarvitse edes kiihottaa noita katolilaisia ketään vihaamaan. He ovat eksyneet jo valmiiksi, eikä heissä enää ole työtä, kuten oli silloin kun sen ajan maailmassa Usko oli heissäkin nuori ja terve Paavalin jälkeen. "
        Siis, Konstantiinus perusti tuon uskonnon siksi että saisi valtansa pönkitettyä: ei ollu tmitään muuta keinoa protestanttien kristittyjen ja pakanoiden hallitsemiseen. Se ei enää sen jälkeen ollut kovin kristillinen, se roomalaiskatolinen uskonto, vaan oli täynnä iljettävyyksiä, likaa ja saastaa kuten on vieläkin. Pappien selibaatti aiheuttaa skandaaleja eri puolella maailmaa, miten iljettävää.
        "Olkoon vaan, mutta en lähde vihaamaan yhtään mitään, enkä ketään sen takia. "
        No ei suinkaan. Mutta jos roomalaiskatolinen kirkko on vainonnut ei uskovia ennenkin, tulee se niin tekemään jatkossakin. Tämä on hyvä tiedostaa ja valmistautua. Tosin Suomi on niin kaukana että mahtanevatko vainot yltyä tänne..
        "Uskon että katolisissakin on edelleen vähän puhdasta uskoa, tosin hyvin pienellä joukolla heistä. "
        Niin, joka haluaa uskoa, lähtee pois katolisesta. Selvähän se on


      • Ylkä tulee
        enhän minä kirjoitti:

        vihaa ketään. Jokainen vastaa itse omista synneistään Jumalalle, enkä ole adventisti, vaan ihan normaali protestantti? Ei tarvitse olla mikään järjen jättiläinen ymmärtääksensä mitä ilmestyskirja tarkoittaa, kaikki on niin symbolista.
        Martti lutherinkaan kanssa en ole samaa mieltä. En ole sitoutunut minkään kirkkokunnan oppiin ja muodostan omat mielipiteeni sen pohjalta miten Jumala on minulle sanonut.
        Tottahan on että juutalaiset ovat tehneet paljon pahaa. Mutta ei se silti Martti Lutheria oikeuttanut tositoimiin.
        "Olet tainnut lukea paljon liikaa EG. Whiten kirjoja, koska vihasi koostuu, yhtä kansaa, Italiaa kohtaan, vaikka sielläkin on Adventtikirkkoja. Paavi oli vain yksi pahis muiden mukana… Aivan samalla tavalla luterilaispapisto vetelee välillä punaista ylleen, koska se on Kristuksen veren väri. "
        E. G. White oli täysin väärä profeetta. Tämä käy ilmi kun lukee vähänkin vain Paavalin kirjeita. kol 2:16-17 kumoaa sapattikäskyn tyystin meiltä. Paavin, "jumalan pojan sijaisen(vicarius filii dei)" saatanallinen lukuarvo on 666. Tämä on jo omiaan viittaamaan mieheen, joka on kadotuksen oma. Tälle ei voi mitään, he ovat itse ansainneet paikkansa eikä sille voi mitään. Oma vika.
        "Ei pidä tuokaan paikkaansa, koska haureuden malja on symboli. Haureus taas kuvaa kirkkojen tilaa, kuten nykyään jopa homopareja vihitään ja sitä pidetään kirkoissa rakkaudellisena. "
        On myös symboli, se mitä maljan sisäpuolella on, mutta malja itse on viittaus roomalaiskatoliseen kirkkoon. Kyllähän on totta että roomalaiskatolinen kirkko levittäytyy saatanallisen ekumeniansa kautta kaikkialle, ja auttamatta luterilainkenkin kirkko on tulilinjalla, jos se ei lopeta tekemisiään.
        "Minä suuresti ihmettelen edelleen noita kauheita antipatioita Roomalaiskatolisuutta kohtaan, koska onhan se selvää, että hekin tekivät pahuutensa aikanaan. Ovat ottaneet sen Paavinsa jumalakseen eikä saatanan enää tarvitse edes kiihottaa noita katolilaisia ketään vihaamaan. He ovat eksyneet jo valmiiksi, eikä heissä enää ole työtä, kuten oli silloin kun sen ajan maailmassa Usko oli heissäkin nuori ja terve Paavalin jälkeen. "
        Siis, Konstantiinus perusti tuon uskonnon siksi että saisi valtansa pönkitettyä: ei ollu tmitään muuta keinoa protestanttien kristittyjen ja pakanoiden hallitsemiseen. Se ei enää sen jälkeen ollut kovin kristillinen, se roomalaiskatolinen uskonto, vaan oli täynnä iljettävyyksiä, likaa ja saastaa kuten on vieläkin. Pappien selibaatti aiheuttaa skandaaleja eri puolella maailmaa, miten iljettävää.
        "Olkoon vaan, mutta en lähde vihaamaan yhtään mitään, enkä ketään sen takia. "
        No ei suinkaan. Mutta jos roomalaiskatolinen kirkko on vainonnut ei uskovia ennenkin, tulee se niin tekemään jatkossakin. Tämä on hyvä tiedostaa ja valmistautua. Tosin Suomi on niin kaukana että mahtanevatko vainot yltyä tänne..
        "Uskon että katolisissakin on edelleen vähän puhdasta uskoa, tosin hyvin pienellä joukolla heistä. "
        Niin, joka haluaa uskoa, lähtee pois katolisesta. Selvähän se on

        Hienoja ja perusteltuja ajatuksia. Olet hyvä kuitenkin ottamaan vastaan myös kritiikkiä. Kaikki ei käyttäydy kritiikin jälkeen rakentavasti, kuten kristityn kuuluu.

        En ole silti edelleenkään kaikessa samaa mieltä, koska en haluaisi tuomita ihmisiä sillä, mihin he kuuluvat, vaan vähän hassunkurisesti kirkot pelkästään.

        Niissä kirkoissa on pieniä seurakuntia ja siellä pieniä ihmisiä ja siksi uskon, että myös katoliset seurakunnat pitävät sisällään myös hyviä ja rakkaudellisisa uudestisyntyneitä kristittyjä.

        Tämä on se pointti.

        Tiesitkö että 1900 luvulla tapettiin enemmän kristittyjä kuin koko 0-1800 luvulla yhteensä? Eikä nuo Roomalaiskatoliset olleet siinä mukana juuri ollenkaan, vaan enimmäkseen aatesuuntaukset, joiden takana aina saatana joukkoneen.

        Sama se sille kuka tappaa, uhrit me tiedetään aina jo ennalta. Pahin teurastus on vielä jopa tulematta.

        Sitä ootellessa: Siunattua päivänjatkoa sinulle

        -jarmo-


    • Leme

      Nythän on niin, että jos tulevat ennustukset pitävät paikkansa, se tarkoittaa sitä, että ihmisille on määrätty kohtalo. Muutoinhan tulevaisuus muuttuisi joka hetki ja sitä olisi mahdoton ennustaa. Viittaisiko kohtalo kenties Jumalan olemassaoloon? Mielestäni viittaisi, mutta se jumala voisi olla jotain ihan muuta kuin uskonnolliset ryhmät uskovat. Kohtalo muuten vapauttaisi kaikki ihmiset pahoista teoistaan, koska heillä ei ole itse päätäntävaltaa. Tämähän ei sopisi uskonnollisiin opetuksiin.

      Tällä Baballa on oltava enemmänkin jo umpeutuneita ennustuksia, kuin nuo kaksi? Ne lienevät menneet mönkään? Ja nuo kaksi onnistunutta ennustutsta, niin pystyykö ne varmistamaan jotenkin etteivät ole jälkeenpäin tekaistuja?

      • ??????

        Ainoa mikä puuttui oli Jeesuksen takaisintulo. Hieman kyseenalaistan kyllä Baban ennustukset.


      • Prftn Prt
        ?????? kirjoitti:

        Ainoa mikä puuttui oli Jeesuksen takaisintulo. Hieman kyseenalaistan kyllä Baban ennustukset.

        Aineistoa on selvästi mulkattu tai se on ollut valheprofetiaa jo alunperin. Venäjän maailmanhallinta profetian (vai propagandan?) päätöksenä on kaikkein epäilyttävin.


    • kiintois-

      ta!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      5899
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      514
      3690
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      184
      3512
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      172
      2714
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2479
    6. 276
      2116
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      24
      1563
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      107
      1462
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1409
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1200
    Aihe