AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  /  /  / Samsung-kännystä kuvien siirto pc:lle?!? Help!

Samsung-kännystä kuvien siirto pc:lle?!? Help!

13 Vastausta 6 276 Lukukertaa
Autatko minua, please? Samsung-kännystä valokuvien ja videoiden siirto pc:lle ei onnistu! Latasin ohjelman (Samsung, PC-studio jne), jolla näitä voi hallinnoida. MUTTA: en onnistu yhdistämään laitetta usb:n avulla! Aina vaan sanoo: ei yhteyttä. Ja tulee texti: "yksi usb-laite VIKATILASSA".

Yritin kännystä asetusten kautta tehdä säätöjä, mutta siellä ei ole usb-kohtaa...OLENKO IHAN IDIOOTTI???

Näin homma

Oon tehny E250:ssä niin että valitaan asetukset/puhelinasetukset/usb-asetukset/massa,sitten vaan vedetään kuvat ja musiikki resurssienhallinnassa puhelimesta koneelle tai päin vastoin(tietty on usb-piuha kiinni),en oo käyttäny sitä samsungin pc-studiota

Et ainakaan

Ole tyhymä.... Samsung vaan on niin sanoin kuvailemattoman paska.. esim sony taikka nokia ei tarttekko usb johon liittää niin omantietokoneen kautta voi hallinnoida tässä romussa pitää kaiken maailman ajureita hankkia sgh z240 romu on kyseinen.. ainaki se :D

SGH-u700 evo

Eipä toimi täälläkään tuo tiedonsiirto kuin runkkaamalla tuota johtoa ees taas liittimessään ja tyhmänä painella pc studion yhdistä nappia, sitte ihan random, no reason saattaa ruveta toimimaan.
Käytettävyys puhelimessa muutenkin perseestä hipaisunäppäimet yms.
Sitten jos koneelta asentaa java pelejä tms täytyy syöttää jotain saatanan koodia ja joutuu runkkaamaan huoltovalikoita yms. että ne pelit toimii ja näkyy.
OSTIN ENSIN SAMSUNG 46" TELKKARIN JA VIELÄ EREHDYIN KÄNNYKÄNKIN OSTAAN. VOI vittu ETTÄ MÄÄ OON TYHMÄ.
"OSTIN ENSIN SAMSUNG 46" TELKKARIN JA VIELÄ EREHDYIN KÄNNYKÄNKIN OSTAAN. VOI ***** ETTÄ MÄÄ OON TYHMÄ."

Mitä vikaa Samsungin tv:eissä, mun Samsung 46" LED on ainakin kuvanladultaan paras mihin olen tv:eissä törmäänyt. Kontrasti huikea ja kuva valokuvamainen, verrattuna kilpailijoihin. Ja Samsung Galaxy S II on edelleen paras älypuhelin mitä löytyy.
Kyllä ainakin omaa SGS2:sta voi hallinnoida suoraan resurssienhallinnan kautta kun puhelimen yhdistää tietokoneeseen, ainakin Windows-tietokoneeseen, Applen Macin kanssa voi olla toisin. Myös Miessin kautta voi hallinnoida, jos esim. haluaa koneelle vain uudet kuvat, eikä jaksa itse katsoa mitä on jo laitettu koneelle.

Aloittajalla on vaan taas joku paska micro-USB-kaapeli hankittu, joka ei kunnolla toimi. Samsungin puhelimen mukana tulevien kanssa toimii ja muiden laatujohtojen. Eri asia jos joku vanha Samsung puhelin, niiden kanssa on sama juttu kuin vanhojen Nokioiden ym.

no problem

Mulla on SGH-L760 eikä kuvien siirrossa PC-studion kanssa oo ikinä ollu ongelmia. Laita USB-piuha liittimeen>valitse studion PHONE EXPLORER>my phones>images>my photos>klikkaa PHONE TO PC. Valitse haluamasi kuvat tai valitse kaikki. Ruksaa APPLY TO ALL FILES, jos valitset kaikki. Kun kysyy LUO UUSI KANSIO, ni ei kun luot... lopussa ei pitäisi olla ongelmia...

huh taas nokia :)

Koita asentaa tietokoneelta pelejä samsungiin, ei ookkaan niin helppoa, sitten kun poistaa yhden pelin puhelimesta useampi peli lakkaa toimimasta tai ei mikään peli toimi,
tämä siis ainakin jos tietokoneelta ylipäätään saa ne javapelit uppoamaan siihen saatanan samsungiin.
Nyt on taas onneksi NOKIA ja javat yms. siirtyy lähes itsekseen ja toimii!
En saa myöskään siirrettyä kuvia tai videoita Samsung galaxy gio:sta koneelle. ):
Olen myöskin kysynyt monelta muulta jolla on samsung puhelin, heilläkään ei ole toiminut.
Puhelin ei vaan reagoi kun kytken piuhan koneeseen..
No voihan helavitkutin,yks ja helpoin siirtää kuvat tietsikkaan ota kännyst muistikortti poies ja laita se ns adapteriin ja tökkää kortti tulostimmen tai tiatokonees kortinlukia rööriin ja pist kuvat jemmaa...o heleppova eikä tartte sössi piuhoi ka.
asenna KIES, sen mukana tulevat ajurit,
samsung on paska!!!!!!!!!!
Mulla on kanssa ollu ongelmana että kun yhistän samsungin usb:llä koneeseen niin resurssien hallinnasta katottuna se ei sisällä yhtäkään kuvaa. Vihdoin keksin että kuvien pitää olla muistikortilla ennen kun ne saa siirrettyä koneelle...
mulla samsungin läppäri ja kamera, eivät keskustele keskenään vaikka ajurin olen ajanut koneelle ja ohjeetkin lukenut ja manuaalisesti jopa muuttanut kameraan käsksyksi että usb liittimellä tilana pitäs olla "computer" (eikä esim. "automaattinen". tässä koneessa ei sitten ole edes muistikortille paikkaa, että enpä saa kuvia muistikortiltakaan siirrettyä koneelle. no, eipä sitten tarvitse tuon kameran valokuvia tilata paperiversiona saati polttaa CD:llekään - niitä saan siis katsottua vain kameran näytöltä. aika pyllystä.
 /   /  /  /  /  / Samsung-kännystä kuvien siirto pc:lle?!? Help!

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta