AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

CASE 1394

8 Vastausta 2 610 Lukukertaa
Mitä viisaammat sanovat uskaltaako sotkeutua casen 1394 malliin? vuosimalli on 1987 ja ajettu vajaa 10 000 tuntia. Laatikko on normaali eli ei hydro. Lähinnä kiinnostaa etuakselin, vaihteiston, kytkimen ja moottorin kestävyys. Ja tietenkin nostolaitepuoli?

keissi

viisaudesta niin tiiä. meillä oli aikanaan -85 valkonen hs 4 wd. etuaksila avaamaton (ei kuormaajaa).
pari starttia, laturi, akku. kovasta vaihteistosta en osaa sanoo. hs pelas hyvin, motissa ei sanomista.87 jo nopeempi muttei raketti vieläkään.nostolaite ok, ei kuiskaan hirmutehokas, hydr. pumppu pieni, jos ei kaksoispumpulla tai vaiha isompaa (helppo). perästä irtos ristitapin sokat (oma vika. ketjut-jarrua metässä- iso kärry).
toki tuohon vikaan mennessä jo huimasti kuutioita puuta.

lämmin hytti ja ulkomitoiltaan näppärä kone, panssaroituna metässä hyvä.

tunteja 7-8 tuhatta.

mutta käytetty aina arvotus.

Loppuhan alkaa olemaan

Miksi hankkia moista riesaksi

Ostin

..ja kaikenlaista pikkuvikaa heti alusta lähtien. Ohjaamo varsinainen resonanssiäänien mekka. Ei mikään pakkaskäynnistyjä talvella. Lopuksi veto-akselin hampaat mureni , kannattaa muuten tarkistaa takapyörän juuressa olevan portaali-alennuksen luukusta rattaiden kunto. 1200 tuntia riitti.
traktorista ei tule loppua ikinä jos itse osaa aina kannattaa korjata.
Taavettipohjaiset Caset lujia pelejä.
Ostin uutena -83 vuonna case1294 4x4 . Talossa vieläkin, pojalla. Aika onnettomalla huollolla, mutta hengissä vieläkin. Tosi näppärä kuormaajankin kanssa. Kai siihen saa varaosia. Vanhan kauppa aina riski. Onnea ostokseen...
Ainut vika, mikä on ollut muillakin kuin mulla, on vaihdekepin alapää, joka "hyppää" pois paikaltaa. Pikkuisen hitsillä lisää kepin päähän ja paikoilleen ja taas pelaa. Vaihdekepin välitysmekanismit on kieltämättä kehnot. Muuten toimiva ja helppohuoltoinen peli. Ilmaus kannattaa tarvittaessa opetella kunnolla.
mulla case 1394hs vuosimallia 1985 ollu uudesta saakka.ei ole ollu isompia remonttia.turbon öljyputki meni joku vuosi sitten ja kannentiiviste.

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta