AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  /  / Kiristävä vanne vatsan ympärillä?

Kiristävä vanne vatsan ympärillä?

4 Vastausta 1 259 Lukukertaa
Mulla on ollu pari päivää vatsa tosi kipee, tk-lääkari sanoi että se on hyvänlaatuista joka menee pois parissa pvässä.

Nyt kipu on muuttunut enemmänkin polttavan tuntuiseksi ja just navan yläpuolella on semmonen tunne kuin joku vanne kiristäis mahan yli. Onko kellään koskaan ollu ja.. normaaliako muka? Vai mikä?

vatta

itellä samanlaisia vaivoja jatkunut vaan jo n. vuoden.ekaksi pisteli kylkikaarien alle sillointällöin, oli parempia ja huonompia päiviä pistelyn suhteen ja nyt tuntuu koko päivän navan yläpuolella kipua.kipu on kuin joku vääntäisi vatsalaukkua mutkalle,polttavaa tai kuin oisi tehnyt 1000 vatsalihasliikettä ja painettaessa hieman arka .alaselkääkin jomottaa lähes kokoajan.joskus pahoinvointia ja yökkimistä, turvotusta, uloste millon mitäkin(vaaleaa, tummaa, löysää ,kovaa, normaalia).tutkittu on vuosi sitten ylävatsaultralla ja verikokeilla yms.olin kipeä 3 viikkoa sitten ja silloin meni finrexiniä/muita kipulääkkeitä ja antibioottikuuri?alkaaa jo pikku hiljaa ottamaan päähän nämä kivut.mitä tämä voisi olla?vai onko suolisto mennyt paskaksi antibioottikuurista?kuurin aikana kyllä söin maitohappobakteereita apteekkarin ohjeiden mukaan.nyt menossa nexium kuuri ja libraxia mahakipuun jsta ei tosin juuri apua.

jaa..

niih... kuulemma voi jollain olla silleen että sattuu monta vuotta eikä lääkärien mielestä silti missään ole fyysisesti vikaa..

Tänään olin 8h tutkimuksissa, ja kuulemma oon kunnossa. Eivät ottaneet vielä ultraa mut jonkun röntgenin...

Vieläkin sattuu. Ja kiristää.

Helico-oireet?

Oireet viittaavat helico-infetioon/vatsakatarriin eli gastriittiin. ´

mulla samanlaiset vaivat

Elikkäs nelisen vuotta sitten poistettu sappirakko. Nyt oireillut puolisen vuotta oikealla puolella vihlovaa kipua ja istuminen sattuu samaiselle puolelle selkään vetäen. Vannemainen kipu ajoittain,mutta se ei ehkä ole kipua vaan epämiellyttävä tunne. Lääkäriin pitäisi vissiin taas valittaa , mutta sekin tuntuu turhalta.Ai niin ja samaisessa kohdassa tuntuu myös kirvelyä siis sisäpuolella.
 /   /  /  /  / Kiristävä vanne vatsan ympärillä?
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta