AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Keuhkosyövän oireet

Keuhkosyövän oireet

7 Vastausta 3 397 Lukukertaa
Olen noin parin viikon ajan ruvennut kärsimään välillä voimakkaista yläselän ja rinnan kivuista. Myös kurkku on ollut koko ajan kipeä, aivan kuin joku painaisi sitä. Olen polttanut n. 2 vuotta, kutakuinkin 10-15 tupakkaa päivässä. Yskän mukana tulee limaa, välillä se on kuitenkin kuivaa. En tiedä pitäisikö mennä lääkäriin koska tuntuu että kivut ovat lähtemässä pois mutta kuitenkin tuntuvat. Olen nyt 18 vuotias, auttakaa

Oireet täsmäävät

Lopeta se alkava tupakointi. Keuhkosyöpä tulee mukavasti muiden oireiden keralla. Voi olla, että pitäisi mennä tutkimuksiin. Muuan tuttava kuoli sairastettuaan todettua keuhkosyöpää alle kuukauden. Sinulla ei välttämättä ole, kuin katarri, niin tai..

Närästys vaivaa

itselläni on vastaavanlaisia tuntemuksia ja kyse on närästyksestä ja jos hapanta nestettä pääsee kurkkuun, niin kurkkukin kipeytyy.

Itse joudun miettimään mitä ruokaa suuhuni laitan, koska rasvaiset ja raskaat ruoat aiheuttavat rinta-selkä kipuilua.

Kokeile Rennietä ja jos oireet helpottavat, niin ei mitään hätää.

Stressi muuten vaikuttaa ikävällä tavalla närästykseen.

Harkitse tupakoinnin lopettamista

itse olen tupakoinut yli 20 vuotta ja potuttaa ihan vimmatusti, koska siitä on tosi vaikea päästä eroon.

Oireet

Saattaa olla että oireet saattavat olla närästyksestäkin, koska syön melko mausteisia ja rasvaisia ruokiakin. Pari yötä on ollut vaikeaa nukkua kun pystyin nukkumaan vain toisella kyljellä
kun sattui rintaan / yläselkään niin paljon. Kahvia ja alkoholia tulee myös juotua, mutta pitää kai taas alkaa syömään terveellisemmin. Katsoo sitten että helpottavatko oireet. Mutta kyllä ainakin säikähtää kun tuollaisia oireita alkaa yht´äkkiä ilmaantua.

Närästystä se on

Mulla samat oireet kun sulla. Tutkittu, että johtuu närästyksestä. Apteekista Pepsidiä tai Rennietä. Lääkäriltä saat reseptillä vielä parempia lääkkeitä.

Tutkimuksiin

Mene ihmeessä lääkäriin. Ja pyydä tarkempiin tutkimuksiin. Itselläni kesti yli vuoden ennenkuin sain diagnoosin keuhkosyöpä, ja vielä poienisoluinen elikkä ei voi leikata.

Ehkä närästystä...

Niin kuin tässä vastauksia onkin jo tullut niin veikkaan myös että närästys-oireita pikemminkin kuin syöpää. Taitais olla aika harvinaista että 2-vuoden polttelun jälkeen jo keuhkosyöpää lykkäis? Oireitten tullessa kokeile ihmeessä rennietä, jos ei auta niin mee ihmeessä tutkimuksiin. Närästystä helpottaa rasvaisen ruuan, väkevien mausteiden, kahvin, tupakin käytön vähentäminen. Niin ja stressin välttäminen!
 /   /  /  / Keuhkosyövän oireet
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta