AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  /  / Forre diesel huolto

Forre diesel huolto

33 Vastausta 5 268 Lukukertaa
Täällä pohjoisessa tuo foren huolto tuntuu olevan aika arvokasta,lähinnä öljyjen ja osien vuoksi. Öljyillä näkyi olevan hintaa 100,-/4 litraa ja raitisilmasuodatin 54,-.
Mitä lie laittavat moottoriin,kun on noin tyyristä.
Pikainen vilkaisu 60000 km:n huoltoon ja hintaa kertyi reilusti yli 800 euroa.
Taidan huollattaa pienkorjaamolla ja pistää öljyksi TB:n Diamond Carat III:n,takuun kärsimättä.

Forre XT huolto

Teetin 30 tuhannen huollon ennen joulua.
Öljyt Mobil1 "Rally Formula" 4,5 litraa 71,1€, raitisilmasuodatin 54,90€.
Kyllähän se pitää tietää mitkä öljyt tuohon hintaan on saanut. Itse nimenomaan pyysin laittamaan tuota öljyä.

eiköhän diisseli

mis on hiukkas-suodatin vaadi ne 5-30 öljyt(yleisimmin niis on c3 merkintä)toki castrol magnatec 5-40(c3) on kait halvin(4litraa 38e motonetist)mut ainakin itse laitoin esp formulaa n13e litra vaihdettuna mobil expresist.Bensa turbos aikanaan kyl o-40 ei 50w tartte kuin radal,tai edes 40w.Noi LL öljyt kuiteskin kestää likaa parhaiten ja erinlaisia sää vaihteluita.

ei tartte kallista

ei sen öljyn tartte olla kallista, huollossa kerrottiin että esim. Mobil 5W30 FE öljy käy, eikä ole edes kallista. Mulla bensakoneesa tuo sama litku.

en oikein usko et

hiukkas-suodattimel olevaan sais laittaa ford OSA-synteettistä öljyä!!!Melkein vannon et tarkoittavat 5-30w esp öljyä.Kun se c3 merkintä tarkoittaa tuhkaantumaton öljy;mikä vähentää hiukkasloukun tukkeutumista.Vaikkakin subarus(ainakin legasyis on avoin hiukkasloukku vrt mones muus suljettu ja yltää jo tulevvaan euro5? tasoon)5w-30w fe on nimen omaan fjoordille suunniteltu

niin väitti

niin väitti työnjohtaja merkkihuollossa, vaikka se onkin fordiin suunniteltu öljy, täyttää se monen muunkin merkin laatuvaatimukset, kuten subarun, luulisi merkkihuollossa asian paremmin tietävän? Käyhän se litku fordinkin uusiin dieseleihin, kai niissäkin jo on hiukkassuodattimet. Se että se on osa-synteettistä, ei tee siitä mitenkään huonoa, katsoppa mobilin sivilta tuon öljyn ominaisuuksia.

jos merkkihuolto vastaa takuun jälkeen

niin sit tietysti halvinta öljyä mitä saa,mut ainakin keskises euroopas on saatu tukkoon hiukkas-suodattimia huonojen öljyjen avustuksel.Ja oli muutunu 0-30w öljyks samal oli normit parantunut 5-30w fe een arvoista(kyllä sitä on itsekin foordeil ajeltu)mut ei se fe ennen ollu pöntöltä kuin kympin halvempi(esp 5-30w saa moneta paikasta alle 55e 4l pöntön ja fe oli n 44e 4l pönttö),isompi säästö jos ostat jonkun halpahallin tarjous 5-40w shell helixit 19,90 4litran pönttö.Ja taitaa olla ford disseli sama kuin psa yhtymän eli hiukkas-suodattimil on oma generointiaine(sitä n 120tkm välein lisätään)eli ehkä ei niin herkkä öljylle.Gm vehkeessäni se heittää naftaa ja nostaa pako lämpöjä kun tekee sen polton/generoinnin joten seas aina vähän öljyä.Mut subarun hiukkas-suodatin ei ole tehokkain mitä ne olis voinu laittaa(ja aiheuttaa vanhemmiten ongelmia)vaan osittain markkkinointi(euroopas lienee verohelpotuksia ainakin saksas)ja jopa ajokieltoja kaipungeis(vanhoil).Oli muuten ainoa öljy focukses(yli 220tkm ajettu)joka ei kilisyttäny nostajia se fe meinaan.

Öljyt mukaan

Ei kai kukaan mene huoltoon ilman itse autotarvikeliikkeestä, tai muualta, ostettuja öljyjä.

Vuosikymmenet olen vienyt ostamani öljyt mukana huoltoon ja ilmoittanut, että omat öljyt. Kukaan ei ole koskaan nurissut, vaan käyttänyt ostamani öljyt öljynvaihdossa.

On aivan turhaa maksaa merkkihuoltoon tupla hinta öljyistä!!!

suositelkaa

uudelle diesel foresterille Rovaniemeltä. Viimeeksi käytin edellistä subaruani sysmäläisellä huollossa mutta enää en sinne mene. Missä on paras hinta/laatu suhde?

Miten

Eikös käy sama liike, joka myykin Subarua?

Tuossa valtuutettu

Valtuutettu myyjä Roissa:

http://www.heracar.com/

Tuossa huolto maahantuojan sivuilta:

AUTO-HUOLTO SYSMÄLÄINEN, LUKKATIE 3, 96300 ROVANIEMI
Puh 016- 312 205

hankala

juurikin sysmäläisellä olen huoltanut autoni mutta siellä ei päde mikään mitä on sovittu ja hinta on aivan järkyttävä! herajärvi on ymmärtääkseni pelkästään myyjä liike eikä tee huoltoja. Autoni olen kyllä ostanut toisesta subaru liikkeestä koska saan sieltä huomattavasti parempaa palvelua.

Kysy

Herajärveltä, tietääkseni tekevät huollotkin.

----tana

Olin tässä klo. 15.30 yhteydessä Subarun maahantuojaan ja kyselin huollosta.. Takuuseen suhtaudutaan kuulemma nihkeästi jos käyttää muualla huollossa,kuin maahantuojan valtuuttamassa.
Mielenkiintoinen tilanne ainakin Kemissä ja Keminmaalla/Torniossa,kun täällä ei ole enään yhtään maahantuojan valtuuttamaa.
Aine oy:täkään ei löytynyt huoltotaulukosta vaikka pitäisi olla maahantuojan valtuuttama,mutta kun autojen edustus siirtyi keminmaahan niin...

Huolto

Lain mukaan saa kätää huollossa missä haluaa,
ilman takuun raukeamista.
Jos epäselvyttä, on maahantuojan näytettävä
toteen että huolto tehty väärin.

Aineen huolto

Tilasin ajan öljynvaihtoon ja aurauksien tarkistukseen Aineelle ja kertoivat, että heillä on huoltosopimus eli ovat ns. merkkikorjaamo.Maahantuojan sivuilla olevasta listasta puuttuu Aine Oy jostain syystä, eivät tienneet siitä mitään...
Aine huoltaa ja tekee takuukorjaukset,ainakin Kemissä.
Wertterikin tekee jos osaa...

Öljyn hinta: paneeko joku paremmaksi?

diesel foresterin öljynvaihto tre:lla:
4l 109,80,- +suodatin + työt = 159,-

aikas arvokasta mobilia esp 5-40?
Metroauto Tampere 1/2013
15000 km huolto 135 € + raitisilmasuodatin 60€ =195€

Mobil 1 esp formula 5w-30 öljy 134€ Eli litrahinta paremmaksi meni
jätteenkäsittelymaksu 4,09 l 5€
öljynsuodatin 14€
yht 153€ ( vaihtotyö sisältyy huoltoon)
Melkein neljä vuotta inflaatio laukannut tuossa välissä. Että eiköhän joku pistä vielä tuostakin paremmaksi.
menetkö ravintolaankin omat ruuat mukana???

Paljonko

kun 60 tkm:n huoltojen hinnat kiinnostaa? On tainnut tulla Foresteri tosiajoon?

Halpa öljynvaihto

Diesel forre ja 30tkm:n huolto Metro-auto Tampere.

Huolto kokonaisuudessa 500,-, josta pelkän öljyn osuus 135,-

Menee kuulema melkein kuus litraa parasta Mobil ESP öljyä.

Paneeko joku paremmaksi, minusta suoranainen ryöstö, muuta minkäs teet?

Ens kerralla omat öljyt mukaan...

Elämä on...

Mutta en tosiaan tajua minkä takia ette vie omia öljyjä mukaan. Nyt esim. Castrol Magnatec 5W-40 ja Teboil Diamond 5W-40 kantavat molemmat hiukkassuodattimen vaatimaa C3-luokitusta, hinnat noin 25-30e neljä litraa. Ja varmuudella ajavat molemmat kirkkaasti asiansa 15 tonnin huoltoväleillä.

Mutta tehkää mitä tykkäätte, rahahan on vain paperia...

milloin

diamont 5-40 öljyyn on tullu c3 luokitus??Carat 3 5-30 on se tb c3 ja wag öljy.Mut silti sitä saa 4l pöntö n 50e hintaan.No olihan se tullu sinne,eli sitä menee sit seuraavaks koneeseen(15 tkm välein vaihtelen vaik 30tkm sais ajaa)mut ei raaski nurkka ajoa ja huonoja öljyjä,kun pari vuotta takuun jälkeen pitäs kestää

60tkm

60tkm huollossa vaihdetaan polttoainesuodatin joka on yli 120€ (oliko jopa 150€), eli se nostaa tuon huollon hintaa reilusti.

30tkm

Esimerkkejä huollon hinnasta diesel Legacyyn: Turku 520€, Salo 390€, Riihimäki 300€, eipä ole vaikea päättää mihin itse vien autoni huoltoon.
Ei se pelkkä öljyn hinta huoltokustannuksia lisää vaan tunti veloitushinta joka ainakin Turussa on älytön.

Turussa

Metro auton huoltohinnat tosiaan liian korkeat-turbo foresteriin öljynvaihto,tulpat,öljynsuodatin ja raitisilmafiltteri yli 500e.Ei sitten mitään järkeä maksaa tuollaisia hintoja.Kierrän kaukaa kyseisen liikkeen.

Turussa

Subarun huollattaminen Turussa on todella edullista. Pitää vaan ymmärtää viedä kärry Turun Pikahuoltoon. Markkanen on Subaru-expertti.

Minulla on nyt alla 4. Subaru ja aina olen tuolla huollot teettänyt, samoin kuin massaukset uutena. Markkasella autoon tehdään aito huolto, ei pelkkää öljynvaihtoa. Hintaa ei edes kehtaa kysyä etukäteen, kun on niin halpaa.

Just kävin 45 tuhannen huollossa, mutta tarkkaa hintaa en osaa sanoa kun laitettiin vetokoukku samalla. Vetokoukku, asennus ja huolto oli yhteensä 741 euroa, josta huollon osuus ehkäpä luokkaa 150 euroa. Kuitti on jo kirjanpitäjällä, joten tarkempi erittely on mahdotonta. 30 tuhannen huolto maksoi muistaakseni alle 150 euroa.

Turussa

Eilen just oli tuo mun fore 45 tkm huollossa Turun pikahuollossa. 165 euroa maksoi.
Purkavat muuten jarrutkin huolloissa ja laittavat "kuparitahnaa" satuloihin.
Keravalla 15 tkm 248e
Keravaa suosittelen minäkin.

Hyvä palvelu. Auto kerralla kuntoon.
Riksua ja sorsaa suosittelen,nuo sika kalliit castroliit luokkaa 18-19(varaosa liikkeessä samaa n22e litra hintaa)ja pikku huolto bensa legacyyn luokkaa n 200e(kehän sisäpuolella luokkaa 350 alkaen)tulee 80km edestakasel ajol säästöö nopeeta.Ja 60 tkm huolto missä ne etu ja takaperä öljykin maksoi 380e(vm 10 bensa legacy farkku 2.5 cvt)saman huollon tarjous kerava n 150 kalliimpi ja muut kehä 3 sisäl n 300 kalliinpi.Tosin eka pyynti oli liki 800 tunnelibaana kioskissa,mut kerroin sorsan hintoja niin tippu heti sata euroa.Kyllä on eroja huolloissa hintojen perusteella.ps tuota sorsaa pidetään subaru foorumin mielestä yhtenä suomen taitavimpina merkkikorjaamoina,kuten myös tuota keravaa
 /   /  /  /  / Forre diesel huolto

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta