velaSmooth-hoito

ihmelaite?

onkohan kenelläkään kokemusta tästä hoidosta, selluliitti pitäisi lähteä, onkohan totta.
itselläni todella vaikea selluliitti, ajoittain jopa kivulias, onko ideoita
kiitti

9

7619

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaivautua

      Hoito tehoaa kyllä jollain tavalla, mutta mielestäni se ei ole sen kaiken rahanmenon arvoista. Jos olet todella rikas tai pienempikin tulos riittää (enkä nyt tarkoita sitä, että esim. vähäinen selluliittimäärä katoaisi kokonaan), anna palaa. Muuten en tekisi sitä. Kipu voi poistua, ympärysmitta vähän pienentyä ja olo voi tulla kiinteämmäksi ja "hoidetuksi", mutta selluliitti ei poistu eikä sitä missään luvatakaan, vaikka tuloksista löytyvät kuvat ovat todela lupaavia.

    • Kats81

      Jos ylimääräistä rahaa on, niin kokeile muutaman kerran ensin. Monessa paikassa saa koe kerran puoleen hintaan. Mun mielestä toimii kyllä, mutta kallistahan se on. Ja kannattaa hieman kärsiä sitten siinä, eli ei rutista pienestä poltteesta ja kivusta, sen paremmat tulokset! :D

    • 123

      mee ennemmin lipolyysiruiske ottaa plastiikkakirurgilta maksaa noin 400 ja rasva veks ja iho tasanen pelkkä piikki joka sulattaa pois ja pysyvä koitin velasmoothia ja tulin tulokseen et pääsen ruiskeen ottamisella halvemmalla...koska sarja velasmoothia voi nousta jopa 3000e ja sillä saa jo aika monta ruisketta plastiikkakirurgisesti ...junalla helsinkiin ruisku,shoppailua ,kotiin ja kahdessa vkossa rasva häviää....olen tyytyväinen.

    • Velagirl

      Otin 12 kertaa velasmoothia takareisiin ja peppuun. Maksoi n. 800 euroa, mutta oli todellakin joka sentin arvoinen. Tulokset ovat huomattavat. Aluksi minullakin oli kipeää selluliittia, mutta sekin "parani" hoidoilla. Kävin myös lipolyysi ruiskehoito arvioinnissa ja olisi tullut todella kalliiksi, koska yksi kerta ei riitä mihinkään. Suosittelen siis velasmoothia lämpimästi!

    • Tonnia kevyempi (kukkaro)

      Kävin viime keväällä 10 kertaa hoidossa ja tein kotihoidot, fillaroin jne jne. Ei niin minkäänlaista tulosta, karmeat kivut vain. Ja hoitajat kehui pohkeiden kohentuneen. Mutta taisi olla vain hyvän fiiliksen ylläpitoa.

      • peerre

        Velasmootit paukkuu paskaksi tasaseen tahtiin ja Suomessa ei huoltoa!Juippi joka myi Velasmootit pakeni Latviaan kun veti rahat välistä Israelilaisesta valmistajalta....Todella hauska tulevaisuus kaverilla!! ja hoitoloilla jotka pulittivat yli 30000€ paskasta!!!Näain se vaan on,kannattaisko ostaa takuutavaraa????


    • Ront

      Mulle tuosta velasmoothista on ollut apua. Kallistahan se on, joo... Mutta se kova selluliitti on "sulanut" reisistä, ei näytä enää niin pahalta. Sellaiset paukurat jotka tuntuvat sormiin pieniltä herneiltä tai jyviltä ovat kadonneet kokonaan. Läski ei lähde, mutta olenkin ihan normaali painoinen eikä laihdutus ollut edes tarkoitus. Lihaville tuo ei kuulemma toimikaan niin hyvin, kun tavaraa on niin hurjasti.

      Eli selluliitti ei enää näy reisissä juuri lainkaan, iho on kiinteä, pehmeä, sileä, terveen värinen... Vatsani on ollut venynyt, raskausarvilla ja tunnoton kohta 20 vuotta synnytysten jälkeen. Tunto on palannut ja iho kiinteytynyt. Mulle tulee siitä käsittelystä hyvä olo, vaikka se välillä saattaa vähän puraistakin. Eli toimii myös korvien välissä.

      Paljon vettä, reippaasti liikuntaa. Eli sitä samaa kuin aikaisemminkin, sellut vaan oli jäänyt koipiin kiinni ;)

      Olen käynyt alle 10 kertaa ja aion jatkaa ylläpitohoitoina kun kymppi on täynnä. Mulla näki eron jo muutaman kerran jälkeen.

      Ostin myös kuivakuppauskupit, jos vaikka rahat käy tiukalle kauneushoitolakäyntien kanssa. Ovat aika hankalia aluksi, mutta kai niitä oppii käyttämään. Muut ovat ainakin kehuneet toimiviksi.

    • velaburn?

      Minulla velasmooth-hoidon jälkeen tuntuu siltä, kuin olisin saanut sisäisiä palovammoja. Ensimmäisellä kerralla tosin ei tuntunut missään, toisella kerralla sattui ihan älyttömästi, jos hoitaja ei tarpeeksi nopeasti siirtänyt laitetta seuraavaan kohtaan. Nyt on sarjasta vielä muutama kerta jäljellä ja mietin, että ihanko vapaaehtoisesti menen vammauttamaan itseäni. Vai oliko kyseessä joku tunne, joka vaan muistuttaa palovammaa. huh.

    • nitta 61

      Minnun pitäisi mennä velasmooth-hoitoon To 15.514

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      20
      1283
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1272
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1186
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1184
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1163
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1161
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1147
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1144
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1129
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe