AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

Sony Vaio?

4 Vastausta 755 Lukukertaa
Onkos kellään kokemuksia Sony Vaio VGN-FW11S -kannettavasta? Tai ylipäätään Sony Vaio:sta? Kestävä merkki vai ei? Miten takuuhuolto toimii jne.?

Sony

Sony Vaio läppärit on ainakin mun kokemuksen mukaan ihan laadukkaita. Itelläni ollu kolme vuotta ja toiminu hyvin. Vähän hintavempia ne ainakin on.
Takuuhuoltoa ei suomessa ole eli jos kone hajoaa takuuaikana on se lähetettävä ulkomaille huoltoon. Suomenkielinen asiakaspalvelu heiltä kuitenkin löytyy(vielä ihan asiallinen).

Missä

päin tuo takuuhuolto on? Euroopassa kai kuitenkin? Ja kai Sony maksaa aiheutuvat postituskulut? Kiitos molemmille vastaajille. Tuo Sony Vaio kyllä kiinnostais kovasti. Lisääkin Sony Vaio -kokemuksia luen mielelläni.

Sony

Kyllähän se huolto jossain päin eurooppaa on en nyt vaan muista missä. Eikä sillä sinäänsä merkitystä ole. Kone tulee huollettua jos se takuuaikana hajoaa, mitä nyt huolto kestää vähän kauemmin. Sony vastaa luonnollisesti rahtikustannuksista takuu aikana. Harvemmin ne koneet edes takuuaikana hajoaa.

Sonyt on

Wintoosa-kannettavien ehdotonta parhaimmistoa. Vikaa ei kuitenkaan parane tulla, sillä korjaukset on kestäneet viikkoja, ja takuun jälkeisissä virhevastuutapauksissa edessä on näkemieni parin esimerkin perusteella kauhea tappelu toisin kuin esimerkiksi Applen kanssa yleensä on. Kannattaa siis ainakin ostaa lisätakuuta jos Vaioon päätyy, tosin korjaukset kestää silti.

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta