AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  /  /  / Tallinan vaatekaupat..

Tallinan vaatekaupat..

5 Vastausta 2 096 Lukukertaa
Kysyisin että onko sataman lähellä mitään vaatekauppoja? Jos on niin mitä.

paljon on vaatekauppoja

A-terminaalin lähellä, eikä pitkä matka D-terminaalistakaan, on todella iso 2-kerroksinen ostoskeskus, joka on täynnä vaatekauppoja, myös jokunen laukkuliikekin. Siitä vähän matkan päässä keskustaan päin on toinen tiilinen pitkulainen rakennus, jossa on myös kahdessa krs:ssa vaatekauppoja. Vaatteet on halpoja ja hyviä, kannattaa ostaa.

Vastaus

A,B ja C terminaalien vieressä on satamarket, siellä on pieniä kojuja (turistikauppoja), missä myydään piraattikamaa jne.. Hinnat eivät kylläkään vastaa tuotteen laatua. Turistirysä.

Keskustassa Virukeskuksessa on muutamia kenkä- ja vaatekauppoja, mutta suosittelen ostosreissua Kristiinekeskukseen. Sinne pääsee trolleilla 3 ja 6 kaubamajan edestä.

Myös suurimmassa ostoskeskuksessa ülemistessä kannattaa käydä. Bussi lähti Virun ja Tallink hotellin välistä. Numeroa en muista..

Vaatteet eivät ole kauhean halpoja enään, kenkiä kannattaa tulla ostamaan juuri tähän aikaan, -70% alennukset jokapaikassa. Vaatekaupoissa alennukset jo melken ohitse.

Ainiin...

Sitten on vielä Rotermannin ostoskeskus. Siellä on paljon merkkiliikkeitä, jossa hinnat on vähän Suomea alhaisempia, hieno ostoskeskus elokuvateatterin vieressä.

ww pasaaz

on kaikkeaa mm nuoret disainerit NOORTE DISAINERITE
http://www.namarie.ee/?PageType=plain&lang=et&MenuID=14
saat myös tilaustyötä
 /   /  /  /  /  / Tallinan vaatekaupat..

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta