AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

peltikaton hinta?

6 Vastausta 2 776 Lukukertaa
Mitä maksaa näinä kankeina aikoina peltikatto?
Eli normaali tiilikuvioitu kattopelti aluskatteineen ja harja/räystäspelteineen ja ruuveineen? Tarkoitus olisi harkita remppaa tälle kesälle,kestääkö kukkaro, pian lie tiedän...

arvio

Aluskatteen ja pellit ruuveineen saa halvimmillaan kympillä neliö.

Pellit

Voi saada kympillä neliö, mutta aluskatteet ja rimat tuon päälle.
Kaverini kysyi tarjouksen 300 neliöisestä katosta ja urkakaan tulevat uudet tikkaat, piipun pellitys ja uudet vesirännit. Katolle uudet aluskatteet+ laudoitukset. Hintaa noin 20000 euroa. Sama firma tekee myös tiilikattoja ja hinta oli suunnilleen sama pellillä ja tiilellä. Kaveri valitsi tiilikaton, kun entinenkin on sellainen.

Ruukin tiilikainen

Vaihdatin just pienen ok-talon+autotallin katot - yhteensä 260 kattoneliötä. Tein avaimet käteen sopimuksen, joka sisälsi vanhan purun ja pois viennin, uuden aluskatteen (vanha aluspahvin jätettiin alle), Ruukin tiilikainen-pelti, ylimmäiset räystäslaudat uusittiin, uudet räystäskourut, syöksytorvet, seinä-ja lapetikkaat, piipun pellitykset+hattu, lumiesteet ja loppusiivouksen. Hintaa tuli n.51€/neliö. Aikaa koko tähän remonttiin meni neljä päivää. Lopputulos on aivan mahtava, talon arvo nousi varmasti yli tuon hinnan. Kohde Pirkanmaalla.

jeppistä jee

Uskon kaiken muun paitsi talosi arvon nousua.

Voisi melkein sanoa, että talosi arvo laski, kun sijoitit rahasi tuollaiseen pa...n. Sama kun tekisi kansiremontin 90-luvun Samaraan ja kehuisi palstalla Samaran hinnan nousulla.

Mites itse asut

Ymmärtäisin vertauksesi paremmin, jos olisit kirjoittanut, että ylimaalaat Samaran ja sen jälkeen myyt sitä...mutta, että kansiremontti...hoh hoijaa näitä teidän autojuttuja. Toisille kerrottakoon, että yksi syy katon vaihtoon oli se, että vanha peltikatto hilseili sen verran ikävästi, että katto näytti todella rumalta.

Aika kallis

Meille uusittiin viime keväänä peltikatto ruodelautoineen.
Hintaa tuli 380 m2 katolle 42 euroa/m2.

Sisälsi:
-vanhan purku (pellit, ruodelaudat)
-sadevesijärjestelmän
-ruodelaudat
-piipunpellitykset
-otsalaudat
-aluskatteen
-0,7 mm kattopellit
-työt

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta