AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  / tiukempi, parempi?

tiukempi, parempi?

8 Vastausta 1 582 Lukukertaa
Onko mitään mahdollisuuksia saada tiukempaa pillua? Miten seksin aikana supistetaan niin että jätkistä tuntuu hyvältä? Koko ajan vai vain silloin tällöin? Vähän paska homma jos mies ei tunne nautintoa(?) koska kalu vain solahtaa sukkana sisään?

lantiopohjalihakset

Lantiopohjanlihaksia treenaamalla esimerkiksi voi rusentaa kalua.. :D Eli jos ei tiedä miten näitä piilolihaksia treenataan niin pissan pidättely on aika hyvää jumppaa :D
Tosin täytyy myöntää omalta kohdalta, että en ole huomannut eroa. Siis siinä onko lihakset jännittyneinä vai rentoina.. Mutta se luultavasti johtuu siitä että olen niin "täynnä" (you know) ;)
Mutta jumpasta ne ihmiset aina puhuu kun eri palstoja lukee, että kai se sitten auttaa..
Kai se sitten on vastapainona sille, kun lantiopohjan lihaksien rentoutus auttaa, jos yhdytä sattuu, eli on ahdasta siellä alhaalla :D
En tiedä kyllä tuliko vastausta ongelmaan mutta tekstiä ainakin tuli :D

jhytvr

"pissan pidättely on aika hyvää jumppaa"
pidättäminen on epäterveellistä

dadadaa

jos pidättää liian pitkää, tyylin koko päivän nii sillon ehkä mut jos sä joka kerta käyt kusel kun vähänki siltä tuntuu nii sun pissaamis tarve vaan lisäntyy koska ne lihakset ei saa töitä ollenkaan ja sit on virtsankarkailuu ymsyms... :P

vinkkejä (:

Taidettiin kuitenkin tarkoittaa sitä, että pissalla kun käy niin katkaisee sen virtsan tulon hetkeksi ja pidättelee ja päästää sitten taas tulemaan :)

Yleensä emätintä supistava lihas löytyy hyvin supistamalla peräaukon lihasta. Silloin myös emättimen lihakset supistuvat helposti. Tämä onnistuu niin, että suljet tavallaan peräaukon vähän niin kuin haluaisit pidätellä isompaa hätää ja vedät sitä aivan kuin sisään päin :P

täyttyy

Väitetään ettei väljää pillua ole olemassakaan, vaan liian pienikullisia miehiä:) Joka tapauksessa poitsut kestävätkin kauemmin, kun nainen ei ole liian ahdas. Koskaan en ole elämäni aikana saanut liian väljältä tuntuvaa tavaraa, enkä usko että sinullakaan sellainen voisi olla!

uygyguyg

älä vaan hanki lasta, ois sit sama kuin patongin heiluttaminen messuhallissa

just joo...

Täytyy olla tosi järkevä laittaaksen tollasen viestin tänne. Voisit edes kielenkäyttöäsi rajoittaa. Eihän tohon edes viitti mitään vastata.
Pissan pidätys ei ole mitenkään epäterveeliistä tai vaarallista. Tai no jos oikein ihan täyteen rakon pidättää ja ihan väkidin pidäättää niin sitten ehkä ei muuten.
 /   /  / tiukempi, parempi?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta