Mikä lääke Tramal 100mg

Kuka tietää

Sain Tramal 100mg 1 tabletti kuudesti päivässä niskasärkyyn. Nyt olen kuullut ja netistä katsonut, että on kova huume. Olen syönyt sitä jo viikon ja ajoin kolarin sunnuntaina autolla. Onko kyseinen lääke siihen syyllinen ? Olo on kuin huumattu, mutta kipu on poissa. Ne ei kyllä varotellut lääkkeen sivuvaikutuksista. Kertokaa kokemuksia ja asiallisia sellaisia...

45

29260

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kokemukset

      ja aina sitä mulle lekurit tyrkyttää,niskohin just.ei auta kipuun,ennemkin aiheuttaa niitä.

    • särkylääke,

      sukua opiaateille. Ei ihme että olet sekaisin jos kuusi nappia syöt päivässä. Olen hartia- ja selkäsärkyyn noita ottanut ja kyllä ne ainakin mulla toimivat.

      • kans

        syönyt niitä ja juuri tuota 100:sta. Aika paljon kyllä määrännyt sinulle niitä noin äkkiseltään, yleensä aloittavat lievemmällä määrällä. Ei ihme jos olet tokkurassa.


      • uros-62
        kans kirjoitti:

        syönyt niitä ja juuri tuota 100:sta. Aika paljon kyllä määrännyt sinulle niitä noin äkkiseltään, yleensä aloittavat lievemmällä määrällä. Ei ihme jos olet tokkurassa.

        Olet nyt opiaattipilvessä..ota ilo irti ja fiiliksistä..=))


    • nythän

      on ,joku mokannut tuskin 600mg pvässä on tarkoitus "narkkailla" ,itselläni 150mg/pvä.Tällä lääkkeellä ei juurikaan huumaavia vaikutuksia OIKEILLA annoksilla ole.

    • on morfiinin kaltainen

      kipua lievittävä lääke.Kyllä 600mg on iso annos ,luitko tuoteselosteen ennen lääkkeen käyttöön ottoa.Sanoisin,että mainitsemasi 6kpl on lääkkeen väärinkäyttöä eiköhän puoletkin jo olisi riittänyt.

    • on 400mg

      vuorokaudessa. Tuo 600 mg on kyllä moka. Hyvä keskivahva särkylääke,toisille sopii hyvin toisille ei. en itse huomaa ajosuorituksessa vaikutusta mutta palaakin vain 2x100mg päivässä.

    • alkaa olla

      kuin huumatulla.Sanon ,että ihan VARMASTI.

      • lääke on

        erittäin vahva särkylääke ja reseptikin pitää jättää apteekkiin jos en väärin muista. Ammoin kun Tramal tuli markkinoille, ei alkuun ollut niin tarkka seuranta. Muistan muutaman potilaan jotka kävelivät seinistä tukia ottaen ja sanoin lääkärille, että katso vähän millaisia annoksia määräät,kun tuolla lailla vaikuttaa. Lääkärikin oli aika tietämätön...tuosta toista kymmentä vuotta aikaa... Sellainen, jolla vähän ollut särkylääkkeitä niin saa melko varmaan huumatun olon. Lääkkeellä hoidetaan vaikeita kiputiloja esim hermokipuja, kuten selässä jne... Kannattaa olla varovainen. Jos ajaa kolarin ja löytyy seulassa paljon pitoisuutta saa syytteen.. Ei kannata riskeerata.


    • otat sitä enemmän

      kuin on määrätty? Minkä alan lekuri on määrännyt 600 mg/vrk?! Jos ajoit kolarin, saat tod.näk. syytteen huumausaineiden vaikutuksen alaisena ajamisesta. Ja pakkauksen ohje on tarkoitettu lukemista varten, sivuv. löytyvät sieltä. Maksimiannos on 400 mg/vrk.

      • mennä rattiin jos

        olo on ollut jo valmiiksi sekainen???


      • JL

        Ohjeessa lukee: "Noudattakaa aina lääkärinne määräämää annostusohjetta. Yli 400 mg:n vuorokausiannoksia ei yleensä käytetä."
        Huom. sana yleensä :)


    • määrätty!

      Lainaus lääkeinfosta. Eiköhän kolarin syy löydy näistä ohjeista. "Vaikutus ajokykyyn ja koneiden käyttökykyyn Tramal Retard -depottabletit saattavat heikentää ajoneuvon kuljettajan ja koneen käyttäjän reaktiokykyä myös ohjeiden mukaisesti käytettynä. Vaikutus voi ilmetä etenkin, jos Tramal Retard -depottabletteja käytetään yhtä aikaa muiden keskushermostoon vaikuttavien lääkkeiden tai alkoholin kanssa. Annostus ja käyttö Tramal Retard -depottabletit on nieltävä kokonaisina riittävän nestemäärän kanssa - niitä ei saa purra tai puolittaa. Depottabletit voidaan ottaa aterioiden yhteydessä tai niistä riippumatta. Aikuiset ja yli 12-vuotiaat nuoret Annostus on tavallisesti yksi 100 mg:n depottabletti kahdesti vuorokaudessa, aamulla ja illalla. Jos tämä annos ei tuo riittävää kivun lievitystä, lääkärinne voi määrätä teille suuremman annostuksen: 150 mg:n tai 200 mg:n depottabletti (tai kaksi 100 mg:n depottablettia) kahdesti vuorokaudessa aamulla ja illalla. Noudattakaa aina lääkärinne määräämää annostusohjetta. Yli 400 mg:n vuorokausiannoksia ei yleensä käytetä. Yli 75-vuotiaille lääkärin määräämän ohjeen mukaisesti. Annosväli on tavallisesti normaalia pitempi."

      • mutta kyll

        ihmetyttää, miksi ei minulle varoitettu vaaroista, jos kyseistä lääkettä käyttää. mielestäni kyllä ton kolarin vastuu on sillä, joka lääkkeen määräsi..


      • ITSELLÄSI,
        mutta kyll kirjoitti:

        ihmetyttää, miksi ei minulle varoitettu vaaroista, jos kyseistä lääkettä käyttää. mielestäni kyllä ton kolarin vastuu on sillä, joka lääkkeen määräsi..

        lääkkeen mukana tuli pakkauksessa ohje, sama joka tuossa ylhäällä on kopsattuna, siinä kerrotaan sivuvaikutuksista ym. Ei kannata heittää niitä pakkauksen ohjeita pois, ei ainakaan lukematta. Ja muutenkin, vastuu on lääkkeen käyttäjällä. Ja tuollaista määrää kuin 600 mg/vrk ei lääkäri ole niskakipuun kirjoittanut. Millainen annostusohje sinulla on? Ihmettelen miksi kysyt täältä millainen/mikä lääke on kyseessä jos kerran olet apteekista sen lääkkeen hakenut, ihan omalla reseptillä..


      • triangle
        mutta kyll kirjoitti:

        ihmetyttää, miksi ei minulle varoitettu vaaroista, jos kyseistä lääkettä käyttää. mielestäni kyllä ton kolarin vastuu on sillä, joka lääkkeen määräsi..

        Eiköhän se vastuu ole sillä, joka kolmiolääkettä on ottanut ja rattiin hypännyt. Ennen minkään lääkkeen popsimista pitäs ihan lukea ne lappuset sieltä paketista.


    • vastustuksesta huolimatta

      Voit tarvittaessa vaikka tuplata tuon lääkärin määräämän annostuksen ihan huoletta. Ei mene kun viikko tai kaksi ja jonain aamuna huomaat, että kroppasi ei lähde käyntiin ilman tramalia. Sitten vain lääkäreiltä lisää ruikuttamaan ja ennenpitkää ostelet pillerisi jo kadulta. Tervemenoa vaan ilman huolia ja murheita. Nimim: itsehän kysyit

    • todella iso...

      annos määrätty. Täytyy olla todella kova kipu jonka takia akuuttiin vaivaan on lääkäri sen määrännyt. Tai sitten sinulla on jo muita samankaltaisia lääkkeitä käytössä ja lääkäri on katsonut sietokyvyn lisääntyneen. Tai sitten lääkäri on todellakin mokannut!! Sinuna kyllä pienentäisin annosta. Ja kyseessä on tosiaankin "huumeen" kaltainen keskivahva kipulääke. Apteekissa olisi kuulunut antaa lääkeneuvontaa, mutta vastuu esim. kolarista on täysin sinulla. Jo paketin päällä on iso kolmio joka varoittaa... Voipi olla että annos on jo niin iso että olet tosiaankin syyllistynyt päihtyneenä ajamiseen. Jätähän autoilu pois kunnes annokset ovat huomattavasti pienemmät. Sinun ehkä kannattaisi käydä apteekissa juttelemassa ja kysymässä, kuinka yleistä tuommoisen annoksen syönti on ja he voivat ottaa tarvittaessa yhteyttä reseptin kirjoittaneeseen lääkäriin.

      • on määrätty

        tuollaista määrää, eikä muka edes kerrottu millaisesta lääkkeestä on kyse.


      • tramalissa
        on määrätty kirjoitti:

        tuollaista määrää, eikä muka edes kerrottu millaisesta lääkkeestä on kyse.

        on mahdollisuus myös isompiin annoksiin. maksimi annos on 400mg per vuorokausi, mutta lääkäri voi nostaa tätä määrää tarvittaessa.


      • jjjjjjjjjjgj
        tramalissa kirjoitti:

        on mahdollisuus myös isompiin annoksiin. maksimi annos on 400mg per vuorokausi, mutta lääkäri voi nostaa tätä määrää tarvittaessa.

        MUlla on mennyt tramadolia 3 x 150mg , 3 x 50mg = nopeavaikutteista, eli 600mg tramadolia/päivä! lisäksi rivatril 2mg x 4 ja 10mg diapam x 3-4 /pv. Määrätty neurolla ja menny jo 9 vuotta joka pv.. TODELLA vaikeeta päästä eroon, mutta pahempi riippuvuus noista bentsoista tulee!! hyi hitto :( Tramadoli aiheuttaa todella helposti kouristus/ tajuttomuus kohtauksia yli 400mg annoksilla! Joskus itse saanut myös pienemmällä mutta silloin en ottanu kuin yhden pamin. Bentsot kun estää myös kouristuksia, varsinki rivatril.. Hirveit lääkkeit..


    • nivelkipu

      Olen syönyt kolme kuukautta Tramalia, ensin 50 mg ja nyt leikkauksen jälkeen 100 mg. Tramal on keskushermoston kautta vaikuttava lääke, ja todella vahva. Lopetin käytön, koska vaste alkoi hiipua. Sain selkeitä vierotusoireita, eli mielialan vaihtelua, jäsenten nykimistä, hikoilua, levottomuutta. Oireet kestivät noin viikon ja nyt on olo taas ennallaan ja "selväpäisempi".

      • huh huh

        tutulle lääkäri määräs panacod 3*pv panadol 3*pv, toki syöpäsairas mut olisko elänyt kuukauttakaan tolla määrällä paracetamolia?

        Kannattaa AINA tarksitaa pakkauseloste, kun lääkäritkin on vaan ihmisiä, voivat erehtyä siinä missä kuka tahansa!


      • ihme lääkitys
        huh huh kirjoitti:

        tutulle lääkäri määräs panacod 3*pv panadol 3*pv, toki syöpäsairas mut olisko elänyt kuukauttakaan tolla määrällä paracetamolia?

        Kannattaa AINA tarksitaa pakkauseloste, kun lääkäritkin on vaan ihmisiä, voivat erehtyä siinä missä kuka tahansa!

        Minulle lääkäri määräsi 2x3 kpl Panadol 665 mg jatkuvaan käyttöön.
        Tuolloin hän totesi, ettei minun pidä ottaa Panacodia enää lisäksi, vaikka sitä oli aiemmin määrätty. Tramalia otan myös 50 mg aamulla. Tästä lääkäri sanoi, ettei sille ole mitään estettä.

        Ihmeellinen on tuo aloitusjuttu, että niskakipuun olisi tuollainen määrä Tramadoleja määrätty. Tuttavallani on erittäin pahoja hermokipuja halvaantumisen jälkeen ja hänen annostuksensa juuri nostettiin siten, että
        -aamulla 1x150 mg Tramadol lisänä 100 mg eli yhteensä 250 mg
        -illalla 150 mg
        ja tarvittaessa 50 mg Tramal päivän mittaan (olikohan nyt 2-4 kertaa pv).
        Mutta tuo annostus on todella vaikeaan kipuun.

        Ihme, ettei apteekissa ole jo puututtu aloittajan saamaan annostukseen. Voisiko tuossa olla joku huonosti tehty numero, joka on tulkittu 6:ksi ja näin annostus on tullut väärin?


      • vessasta herännyt...
        ihme lääkitys kirjoitti:

        Minulle lääkäri määräsi 2x3 kpl Panadol 665 mg jatkuvaan käyttöön.
        Tuolloin hän totesi, ettei minun pidä ottaa Panacodia enää lisäksi, vaikka sitä oli aiemmin määrätty. Tramalia otan myös 50 mg aamulla. Tästä lääkäri sanoi, ettei sille ole mitään estettä.

        Ihmeellinen on tuo aloitusjuttu, että niskakipuun olisi tuollainen määrä Tramadoleja määrätty. Tuttavallani on erittäin pahoja hermokipuja halvaantumisen jälkeen ja hänen annostuksensa juuri nostettiin siten, että
        -aamulla 1x150 mg Tramadol lisänä 100 mg eli yhteensä 250 mg
        -illalla 150 mg
        ja tarvittaessa 50 mg Tramal päivän mittaan (olikohan nyt 2-4 kertaa pv).
        Mutta tuo annostus on todella vaikeaan kipuun.

        Ihme, ettei apteekissa ole jo puututtu aloittajan saamaan annostukseen. Voisiko tuossa olla joku huonosti tehty numero, joka on tulkittu 6:ksi ja näin annostus on tullut väärin?

        Sama annos minullekin määrätty, eli 600mg/vrk. Aamulla päivällä ja illalla 200mg. Kivut pysyy poissa ja sitä myös apteekissa ihmettelivät miten noin vahva lääkitys hermokipuihin. Lisäksi lyrica 150mg*pvä.
        Olo melko sekava jatkuvasti ja vielä tuo lyrica tuntuu laittavan pään enemmän sekaisin. Aloin pudottamaan tramalia 400mg/vrk ja nyt muutaman päivän olo ollut virkeämpi.


      • temgesic
        vessasta herännyt... kirjoitti:

        Sama annos minullekin määrätty, eli 600mg/vrk. Aamulla päivällä ja illalla 200mg. Kivut pysyy poissa ja sitä myös apteekissa ihmettelivät miten noin vahva lääkitys hermokipuihin. Lisäksi lyrica 150mg*pvä.
        Olo melko sekava jatkuvasti ja vielä tuo lyrica tuntuu laittavan pään enemmän sekaisin. Aloin pudottamaan tramalia 400mg/vrk ja nyt muutaman päivän olo ollut virkeämpi.

        600mg on ihan liian paljon,tottakai tulee tokkuraiseksi.. Ensimmäinen vaihtoehto on,että menet lääkäriin ja sanot että tämä on erittäin kohtuuton annostus kipulääkkeksi,sen jäkeen sanot että haluun elää normaalia elämää ilman jatkuvaa torkkumista ja sitten sanot lääkärille että olet tehnyt virheen koska fennican mukaan (lakisääteisesti) saa määrätä max 400mg vrk. Jos lääkäri vähentää tramalien annostusta niin sanot että se ei käy koska olen jo tottunut niihin , eli vaihda toiseen kipulääkkeeseen. 0,4mg temgesic. Vastaa melkein samaa kuin 400mg tramal mutta eri valmiste puprenorphine. max annostus 1-3 vrk. itellä käytössä ja ei tule tokkuraiseksi vaan päinvastoin ja särky poissa. Määrätty selkä ja niska kipuun.


      • huh mikä määrä
        vessasta herännyt... kirjoitti:

        Sama annos minullekin määrätty, eli 600mg/vrk. Aamulla päivällä ja illalla 200mg. Kivut pysyy poissa ja sitä myös apteekissa ihmettelivät miten noin vahva lääkitys hermokipuihin. Lisäksi lyrica 150mg*pvä.
        Olo melko sekava jatkuvasti ja vielä tuo lyrica tuntuu laittavan pään enemmän sekaisin. Aloin pudottamaan tramalia 400mg/vrk ja nyt muutaman päivän olo ollut virkeämpi.

        Kyllä minulla ainakin Lyrica 75mg jo vei nupin sekaisin ja huippaava tunne,sekä älytön päänsärky.Ei saisi ottaa yhtäaikaa Tramalin kanssa.Minulla on 2x100mg Tramalia vrk.Silti ortopedi meinasi että on liian kova lääkitys päällä vaikka koko selkä kovilla tiuskilla samoin lonkka viat.Ihme että joku lääkäri uskaltaa kirjoittaa 600mg /vrk.Johan tuosta määrästä on todella huumeessa.Myöhemmin ei tehoa mikään lääke jos noin kovilla aloittaa.Sitäpaitsi jotkut lääkkeet tekee päänsärkyä ,ei poista.


      • 12+34=56
        vessasta herännyt... kirjoitti:

        Sama annos minullekin määrätty, eli 600mg/vrk. Aamulla päivällä ja illalla 200mg. Kivut pysyy poissa ja sitä myös apteekissa ihmettelivät miten noin vahva lääkitys hermokipuihin. Lisäksi lyrica 150mg*pvä.
        Olo melko sekava jatkuvasti ja vielä tuo lyrica tuntuu laittavan pään enemmän sekaisin. Aloin pudottamaan tramalia 400mg/vrk ja nyt muutaman päivän olo ollut virkeämpi.

        Tuttua juttua! Itse söin yhden tramalin ja vein loput apteekkiin, ja lyrican sai lopetettua, mutta se lopetus kesti viikon verran. Tramalit ja Lyricat liikkuvat katukaupassa, mutta en ruvennut niitä myymään. Lyrica on kaikista v----maisin lääke; aluksi hyvin miellyttävä, mutta teho heikkenee ja annostusta lisätään, ja sivuvaikutukset lisääntyvät, mutta oletkin jo pahasti koukussa.


    • edgEWEEWGhfhh

      Ite pureskelen välil huviksee noita.

      • edgEWEEWGhfhh

        ite kirjottelen tänne ihan mitä skeidaa vaan, koska se on musta niiiin kivaa!


    • Neuropotilas

      ... mutta minulle ei ehdi aiheutua haittata, koska reseptissä lukee "tarpeen mukaan" ja todellakin otan niitä tarpeen mukaan. Minulla tämä on ainoa lääke, joka auttaa migreenissä.

    • Itse kuurilla aina..

      Pakko ottaa tämä viesti ketju esiin, tramal ei todella ole vahva opiaatti!
      Sitä määräillään myös raskaana ollessa, itse kyseenalaistin lääkettä mutta useampi lääkäri on sanonut että ihmiset liioittelee, tosia se väsyttää kovasti toiset ei ole moksiskaan.
      Tramal on myös hyvin oitkä vaikutteinen, ei tarvitse ainakaan itseni syödä suurta annosta päivässä, panacodia menisi yli tuplasti pahoina päivinä.

      • tramalin lopettanut

        "Raskaus ja imetys
        Kysy lääkäriltä tai apteekkihenkilökunnalta neuvoa ennen minkään lääkkeen käyttöä raskauden tai
        imetyksen aikana. Tramadolin turvallisuudesta raskauden aikana on vain vähän tietoa. Tramalia ei tule käyttää raskauden
        eikä imetyksen aikana."

        ...pakkausselosteesta kopsattua...

        aika hurja annos 600mg per vrk määrätty...itselläni lkri laittoi jo siinä vaiheessa merkinnän että "suositus ylittyy" kun se max annoshan on 400mg... nyt lopettanut, pikkuhilj - yhden tabletin viikkovauhtia kymmenen vuoden 400-600mg/vrk annostuksen jälkeen ja kipu ei muuttunut eli väärä lääke itselleni on ollut =(
        auton rattiin ei olisi itselläni ollut asiaa enä olekaan ajanut reiluun kymmeneen vuoten sillä olo on hujuvainen vaikka pyörätuolissa istunkin.
        ihmset on niin erilaisia, itsellänikin ensimmäiset pillerit aikoinaan vaikuttivat aika huumaavasti mutta sittemmn oli aivan sama ottiko pillerin vaiko useamman...


    • Joshua Samola

      Voi jestas!
      Vetelet sitten kolmio lääkkeitä, ja vielä tramadolia 600 milligrammaa päivässä tietämättä mitä syöt:D Kuullosta aivovaurioiselta. No siinäpähän kolareita ajelet.

      Noin suuri määrä tramalia ja et kuitenkaan tiedä miten se vaikuttaa??? Soopaa. Ja jos olet joku aloittelija niin nuokut seisailtasi jo 300-400 milligrammasta tuota ainetta ja et saa autoa edes käyntiin. Päivät menee sohvalla notkuessa ja paskot housuusi mitä nyt ummetukseltasi ehdit.

      Sitä paitsi yksikään lääke ei ole huume. Ei Subut, Teemut, Rambot, Metadonit tai muutkaan jotka farmacasta löytyvät. lääkkehiä vain. Pöllöt!

    • polvi leikattu

      Sain Tramalia kipulääkkeeksi polven leikkauksen jälkeen, pääsin pv.sairaalasta operaation jälkeen, otin kotona ohjeen mukaan 1 tabl. yöksi, aamulla oli niin kamala kunto että luulin jo leikkauksen menneen pilalle.
      Soitin polille jossa totesivat ettei se käy yhtään minulle, sain muut kipulääkkeet ja kyllä olo tokeni ja kunto nousi silmissä samana aamuna, mies haki apteekista.
      Mitä lie kamalaa huumetta tosiaan olisin varmaan joutunut takaisin sairaalan jos ne olisin syönyt vaikka ohjeen mukaan.

    • repa.55

      tramal on opiaatti lääke kuten morfiinikin on eli erittäin vahva keskushermoston kautta vaikuttava lääke mut tuo 100.mgx6 eli 600.mg päivä on jo älytön töötti ihme kun ei tuo lääkäris antanut sulle fentanyyliä samaa määrää päivässä olis saanut susta nopeammin henki kullan pois tuo tramal aiheuttaa että vatsa menee kovaksi kuten kaikista muistakin opiaateista.

    • Jokseenkin normaali

      Saan välilevytyrään lyrica 2x 150 joka ei tunnu missään, ja sen kanssa 2x100 tramal.Tramalia joudun ottaan 300- 400 päivä muuten ei kivut lähde kohtuudella ja enemmänkin voisi ottaa.Nyt 3 viikon jälkeen en tunne sivuoireita oikeastaan mitenkään, ei edes väsymystä.Pitkävaikutteinen on vaan niin huono äkkiä alkavaan kipuun, menee vajaa tunti ennen kuin tramal alkaa vaikuttaa.Sen aikaa pitää olla ylhäällä ja katsella vaikka telkkua.Maata ei kivuissaan voi olla.Painan 90 kg joten annos voi olla suurempi.Kännejäkin olen ottanut vitutukseen.

    • kummastelija

      tyttöystävä vetelee parhaina päivinä 1200milliä. eikä tunnu kuulemmamissään. oonkin kysyny siltä et mix vetelet jos ei oo mitään hyötyä.en oo saanu vastausta.

      • KaipperSnaipper

        Tyttöystäväsi on koukussa..pyydä ihmeessä hakemaan apua,ei se ole häpeä..joku kaunis päivä tyttöfrendis ei vetele enää mitään jos noin jatkuu..ja ole tukena jos hän apua hakee,yksin pirukaan jaksa..mä puran juuri kymmenen vuoden opioidikoukkua joten kyllä mä kuulolla asiasta olen kun annokset on tuota mitä ystävättärelläsi on eikä oloja edes tule..


    • 1456

      Kuulostaa aika paljolta 1200milliä .Tällä lääkkeellä saa kyllä hengen pois ylianostuksella .1200 ON YLIANNOSTTUS.

    • punakone

      2x200mg ei auta kipuun.. joskus on on suuri vihnutus aihe mutta silti on iloinen olotila.. että päähän auttaa joskus mutta kipua ei vie pois..

      Näin siis minulla.. toisilla ei vaikuta mitää toisilla 100mg nappi pistää yrjö lentämään..

      Minulla on nikamasiirtymä, instabiili.. välilevy kulumaa. kanava-ahtauma yms.. tuossa vasta murto-osa lannerangan vioista..

    • yksilöllistä

      Itselläni on 100mgx2, 50mgx3, lisäksi banacod viidesti päivässä, eikä nuppi ole vielä tuosta määrästä heilahtanut. Tosin en vedä tuota määrää päivittäin, useimpina päivinä vain 200-250mg tramalia, ja joskus satunnaisesti panacod siihen.

      Lisäksi on pentsoja, joita niitäkin otan kyllä vaan tarpeen mukaan, en joka päivä edes. Näin on jatkunut jo vuoden, enkä ole kertaakaan huomannut lääkkeiden nousevan päähän. Autolla ajan jos tarve vaatii, ja kaikki muutkin askareet hoidan ihan normaalisti, sen mitä kivuiltani pystyn. Töitä en pystyisi tekemään ilman tuota lääkesatsia, ainakaan tällä hetkellä.

      Pointtini asiaan on se, ettei lääkkeet vaikuta kaikkiin ihmisiin samoin. Jos ottaisin esim. normaalia buranaa/banadolia saisin vetää paketin eivätkä kivut siltikään helpottaisi.

    • tratra

      Niskasärky voi olla tosiaan hirveä tiedän kokemuksesta ja hermokivut käsiin mukaanluettuna olen vuoden käyttänyt Oxycodonia max päivä 100mg siinä on lyhytvaikutteinen ja pitkävaikutteinen samassa ovat auttaneet aika hyvin nyt lääkäri ehdotti että siirryttäisiin Tramaliin 300-400mg vrk:ssa katsotaan auttaako kipuihin, on käytetty Fentanyl, Norspanlaastarit, Fentanyl auttoi melko hyvin luovuin siitä melkein 2 vuotta sitten kahdessa viikossa, lääkkeitä on pakko käyttää kun on kovat kivut.

    • LeonBerg

      Ei ole huume vaan keskivahva kipulääke.Tosin järeä on annos,tiputa puoleen vähintään mutta lääkärin kautta.Toisille sopii toisille ei,muutaman viikon jälkeen voi tehdä tosi kurjat reflat jos kerrasta poikkaisee..sitä älä tee.Käytä vaan sen aikaa kun tarvitset..niihin koukuttuu ja sitten onkin semmoinen sudenkuoppa josta todella hankala nousta.Itselle määrättiin aikoinaan Tramaleita ja nyt on pirullinen opioidikoukku jota juuri puran.Eihän toki kaikille niin käy kuin minulle jotta puhtaasti voin kutsua itseäni narkomaaniksi.Mieluummin tämä krooninen kipu kuin olla opparihelvetissä..mutta eipäs synkistellä,uskon että kyllä sä niskoihis avun saat ilman että lääkitys karkaa otteesta.Tsemiä!

    • Jalkakipu

      Jalat on tosi kipeät!! Olen saanut tramal lääkettä annostus 2 2 onko kellään yhtään jäänyt ylim.lääkettä. On lääkäri aika vasta 3.4 Ei mihinkään viihde käyttöön vaan kipuun!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      118
      9465
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      46
      2780
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      156
      2536
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2039
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1786
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      13
      1590
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1537
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1474
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      9
      1396
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1326
    Aihe